1379
A song of Ice and Fire
-
#258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg az 5. kotetben is benne lesznek, sot ugy gondolom, hogy a 6ikban is -
Neoncsoves #257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a vörös papnő meddig lesz még benne a történetben? ez az egész stannis-vörös papnő vonal k*rvára irritál -
#256 Másik böngésző? (nálam firefox és chrome próbát kiállta) -
mindero #255 Ez tényleg jó lehet, de nekem nincs hang a videó alatt. A többinél van, ötlet? -
gulyasandras #254 [URL=http://www.ustream.tv/recorded/21681757]Interjú, mindenféleképpen érdemes végignézni, nekem legalábbis ez egy olyan típusú ("eddig is mondtam sok mindent, de most kiszakad belőlem az őszinteség") monologizálásnak tűnik, amelyet később sem kell szégyellni.[/URL] -
mindero #253 van ennél nagyobb baja is a 4-nek
Remélem az 5. egy fokkal jobb lesz... -
Neoncsoves #252 mI???????, le van fordítva a 4ben??? omg akkor inkább veszek angol kiadást-.- -
#251 remélem azért a lord meg a lady nem lesz lefordítva, a 4-ben nagyon zavaró volt számomra -
Neoncsoves #250 legalább a nevek is helyre lesznek rakva mostmár -
#249 május végén az új könyv -
1Gry1 #248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínüleg a Feast for Crows-ban volt benne, mert az új személyazonossága ráillik arra, aki A Feast for Crows-ban megöli Pate-t még az elején. -
#247 talan az otodikben... -
Neoncsoves #246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csávó aki segített Arya-nak a második kötet vége felé (súgj egy nevet és meghal)... az a bravoosi, benne lesz még vmelyik részben? -
#245 Én reménykedtem az áprilisban, úgy nagyjából akkor jönne mikor befejezem a 4. kötetet. -
#244 én figyelgetem, de eddig 3 időpontot is találtam: április, nyár és év vége... -
Miguel125 #243 Remélem sokan figyeljük az infókat az 5. kötet magyar megjelenésével kapcsolatban és amint valaki talál konkrét dátumot megosztja...
...epekedve várom már... -
#242 Nekem is a 3. kotet a kedvencem. Van benne par WTF? :) Az 5. kotetrol majd akkor alkotok velemenyt, ha olvastam. Egy kritika nem befolyasol. Csak mar jelenne meg vegre magyarul is... -
#241 A kritikusnak sem igazán jött be az 5. kötet :S remélem téved :) -
#240 Most fejeztem be a 3. kötetet (aki nem olvasta végig, ne nézze meg)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én életemben nem "baszdmegoztam" ennyit egy könyv felett :D Szidtam rendesen a dagadt szemüvegest...és úgy érzem még fogom elég sokat :D Annyira magával ragadja az olvasót a történet és olyan szinten tud szimpatizálni a szereplőkkel, hogy komolyan mondom lelkileg megviselt a Vén Medve, Robb és Ygritte halála (najó Catelyné is, de vele kárpótolva lettünk) Ezért hatalmas respect az öregnek, hogy ilyet ki tud váltani az emberből :D Viszont tuti nagy botrány lesz a sorozatnézők közt :D
Jon és Ygritte szála szívbemarkoló volt :S nagyon szépen ábrázolta a becsület és a szerelem közti vívódást és megismerhettük a vadak másik arcát:) kicsit őket is megsajnáltam, mikor Stannis közéjük rontott...sokszor már úgy voltam vele, hogy döntsétek le a picsába azt a falat és zúzzátok szét Westerost :D
Tyrion és Arya hogy bedurvult a végére, ők meg Beric-ék kicsit kárpótoltak a többiek miatt :D
Eddig ez a kötet volt a legjobb! Remélem a Varjak lakomája és a Sárkányok tánca is legalább ilyen jó lesz (bár ahogy olvasom eléggé lehúztátok ezeket:D )
-
krisz073 #239 Talán Április közepe felé. -
#238 mikor lesz magyar az 5. kötet ?:) infó??? (most fogok végezni a 4.el) -
#237 Nincs valakinek azzal kapcsolatban infója, hogy a szemüveges bácsi miért használ magyar neveket is a történetben? (Sandor, Boros) Vagy csak az volt a cél, hogy egzotikus fantázianeveknek tűnjenek? :D
És a dothrakiak lovasnomád életmódja, fegyverzetük, harcmodoruk, külsejük (bajusz :D) is eléggé hajaz őseinkre :) -
#236 Egyetertek, most vegeztem a 4. konyvvel es amennyire nehezen alltam neki ,annyira elveztem a veget. -
krisz073 #235 Nincs valakinek infója arról, hogy 5. kötetet mikortól lehet előrendelni? -
#234 Teljesen mindegy, mert az tény, hogy összességében nem a negyedik a legjobb, nekem mégis abban vannak olyan fejlődések, változások vagy nevezzük bárminek, ami miatt tetszik. Főleg Jamie karaktere akit megkedveltem és jó volt "látni" Cersei belső vívódását.
Azon biztos nem fogok vitatkozni, hogy másnak tetszik-e vagy sem a negyedik könyv, nekem igen és ez a saját véleményem, megértem azokat is akiknek nem. -
mindero #233 Szerintem meg pont fordítva gondolta. -
Belkar #232 Ha jól értelmezem a beszélgetést gulyasandras úgy értette hogy a 4. kötetet főleg azok az olvasók hordják le akik csak divatból és/vagy a sorozat hatására kezdték el olvasni a könyveket. Míg az hogy a 4. a kedvenced azt mutatja hogy te már régebb óta fan vagy és ezért tudod értékelni azt is. Ami szerintem nem teljesen igaz mert a 4. kötet valóban minőségbeli visszaesés volt de ennek ellenére én is szeretem bár a harmadikat meg se közelíti... -
#231 Ezt most nem tudom mire értetted, de 2006-ban ismerkedtem meg a könyvekkel és azóta ez a negyedik alkalom, hogy elolvasom, most is azért kezdtem el újra, hogy az ötödik könyvet "aktuálisan" tudjam folytatni. Nem a sorozat miatt. -
#230 uhh, akkor jól elbeszéltünk egymás mellett :)
semmi gáz, csak elkezdtem nézni az első évadot is és akkor ütött fel bennem az a rész hogy "the seed is strong" de most már minden világos.
-
#229 mea culpa, este azt olvastam hogy a 4. fejezet 4. kötet helyett :)
de akkoris, kiderül az hamarabb (hint: még amit ned nyomoz ki)! -
#228 te most kötekedsz?
4. kötet 4. fejezetnél járok. -
#227 jópofa vagy... miért nem olvasod inkább? :D -
#226 utána néztem egy másik fórumon is feltették ezt a kérdést, csak ott korrekt választ is adtak rá. -
#225 nem értem! -
#224 HAt, az elso kotetben kiderul, miert mondta. -
#223 nyilván az eddig megjelent kötetek alapján a teljes történet kb. 1%-nál járhatsz, ezzel sztem megis válaszoltad magadnak a kérdésed :D -
#222 jon arryn miért mondta hogy "A mag erős" ?:D
4. kötet elejénél járok még csak!
(később derül ki vagy csak valamit nem figyeltem?) -
mindero #221 Nekem nem lenne nagy igényem. Csak ne legyen fölösleges rétestészta belőle. Vagy ha mégis, legalább legyen érdekes. -
gulyasandras #220 Nem akarom ekézni Daffit kollégát, de tisztán látható a különbség azok között, akik a tévésorozat hatására darálják le a könyveket, s azok között, akik már 10-15 éve követik az eseményeket, többször (akár 20-30 alkalommal) is elolvasva a könyveket.
Az egyik csoportnak mindegy, hiszen azt olvassa, ami éppen divatos, aztán lép egyet másfelé, a másik csoport meg felhúzza azon is magát, amit nemhogy az egyszeri olvasó, de talán még maga a szerző sem vesz észre. -
mindero #219 Hát, azt hiszem te vagy az egyetlen akinek a 4. a kedvence :D
Akkor biztos nem lesz csalódás, onnan szerintem nincs lejjebb :P