1379
A song of Ice and Fire
  • MeoH #338
    ezer koszonet!
  • BlackWolf
    ebook
  • Piszkos  Fred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem is maga Jon az újjászületett Azor Ahai
  • Palinko
    akkor majd valaki más :D
  • Elusive
    azoktól érdeklődnék, akik olvasták az új könyvet: ez itt egy kurvanagy spoiler, avagy nem?
  • Evoluti0N
    Ne haragudj, de ugye nem várod el tőlünk, h bescanneljünk 1100 oldalt, mert te nem vagy képes megvenni a könyvet?
  • Palinko
    türelem van, meg spórolás
  • toysoldier
    ennyi idő alatt már rég megvehetted volna és el is olvashattad volna
  • Palinko
    de ha ennyien olvassátok, csak van valakinek egy scannerje :)
  • datango
    olvasd csak nyugodtan a 4.könyvet! én is keserű száj ízzel kezdtem bele! de aztán még is csak rájöttem, hogy érdemes elolvasni!:D most nálam van az 5.kötet kb 1 hete, prologust olvastam és már tudom hogy öröm lesz elolvasni!

---
    Annyit elárulok ,hogy a 4. és 5. kötet egymással párhuzamos időben játszódik illetve az 5.kötet második fele kicsit tovább halad az időben csak 1 kötetben ezt sok lett volna leadni! ...
  • Evoluti0N
    Elkezdtem a 4. könyvet. Kb. a 300. oldalon tartok. A 3. könyv számomra annyira magasra tette lécet, h most a 4. hatalmas visszalépés az előző könyvhöz képest.
  • Count Adyn
    No meg ha a L+R teóriát nézzük akkor Jon a tűz és a jég:)
  • Daffit
    Igen, ez lehetséges és Martin is utal rá. Ugyanakkor Martin sokmindenre utalt már, hogy aztán kiosszon az olvasónak egy pofont. :D
  • Belkar
    Ja nem láttam a pontot és félre értelmeztem :D
  • Palinko
    de nekünk magyarul kéne sztem
  • QuippeR
    én is az elsőben reménykedem. azért nem lehet teljesen véletlen, hogy amikor Melisandre a kiválasztottról akar jóslatokat látni, mostanában mindig Jont látja a lángokban, nem Stannis-t.
  • gallardo
    Szerintem az egyik valószínű eset hogy Melisandre ad neki egy életcsókját, mint ahogy azt a Villámnagyúr is megkapta a myri vörös paptól, a másik hogy szellemben fog továbbélni, mint ahogy azt már a könyv sok részében megemlítették, hogy lehetséges, de aztán lehet hogy az író egy harmadik lehetőséget húz meg
  • Belkar
    Angolul már rég fent van az összes torrent oldalon...
  • toysoldier
    én egy olyasmit el tudok képzelni, hogy a vadak elfoglalják a Falat és Melisandre megmenti (vagy feléleszti) Jont
  • Palinko
    nincs már pár napja kértem. csak angolul.
  • Daffit
    Kérlek fejtsd ki. Miből gondolod? Szeretném ha úgy lenne.
  • Picar77
    pdf-be nincs még fent valahol a sárkányok tánca, nem akarok ilyen vastag könyvet cipelni :D
  • gallardo
    Nem fog Jon meghalni
  • AnuluWork #315
    Ezen is hosszasan röhögtem az ötödiknél:

“He says that it is good luck to rub the head of a dwarf,” Haldon said after an exchange with the guard in his own tongue.
    Tyrion forced himself to smile at the man. “Tell him that it is even better luck to suck on a dwarf’s cock.”
    :)
  • kovi04
    Végeztem az ötödik könyvvel, és...

nem csalódtam GRRM-ben. Tudtam, hogy valami rossz fog történni a végén, de arra nem mertem volna fogadni, hogy eltávolítja azt a szereplőt, aki talán a legtöbbet fejlődött a könyv során. Kár Jon-ért, ki lesz így a következő felvonásban a POV a Falnál, Melisandre?
  • a.carkey
    A Sárkányok táncánál kicsit felröhögtem, amikor a Strickland és Griff neveket egy azon oldalon olvastam. Kicsit sok Vissza a jövőbe filmet nézhetett meg aznap, amikor papírra vetette ezeket a neveket. :D
  • mindero
    Hát igen nekem is az tetszett legjobban.
    Az 5. is elmegy egyelőre, bár 250 oldal alatt nem történt semmi. De legalább újra a kedvenc karakterekről van szó benne.
  • Evoluti0N
    Pár napja kezdtem el olvasni a 3. könyvet. Eddig ez a legjobb. Nehéz letenni.
  • Palinko
    [mérgesen néz mindenerore]
  • mindero
    Nekem megvan könyvbe. De ha nem haragszol nem fogok 1200 oldalt beszkennelni
  • Palinko
    mert a fogamhoz verem a garast :D
  • toysoldier
    miért nem veszed meg? :D
  • Palinko
    nincs meg senkinek? ragadjatok már scannert kérlek benneteket :D
  • Palinko
    akinek megvan az 5. könyv ebookba küldje el nekem :)
  • Fletley9
    Mindenképp viszont tényleg dark fantasy ami a közelmúltban játszódik. A szemét telepes rész az egyik leglegélmény amit könyv nyújtott (nem sok hiányzott, hogy elhányjam magam :D) Barker érti a dolgát.
    de elég az offból.
  • mindero
    Jól van, következő évadban már lesznek Reedek a sorozatban is.
  • Maak
    Evek ota ott all a polcomon es meg nem alltam neki...akkor ezt most potolnom kellene?
  • Fletley9
    Ha jó Dark fantasyt akarsz és nem áll tőled távol akkor clive barker - korbács jó választás lehet, nekem az egyik kedvenc regényem.
  • Blacksheep333
    Tudtok ajánlani valami jóféle Fantasy-t? Most készülök megrendelni az 5. kötetet, aztán akkor már rendelek több könyvet is.
    Az a lényeg, hogy ne legyen High-Fantasy, tehát a világban ne legyen minden második ember varázsló. Illetve a főszereplő ne valami 14 éves srác legyen vagy királyfi...
    Dark Fantasy jöhet, csipázom a sötétebb hangulatot.

David Gemmel - Rigante sorozatának első kötetét készülök még rendelni, főleg jót hallottam róla. Kelta mondavilághoz hasonlítható világban játszódik.
  • Fletley9
    Hát ha időm/pénzem lenne a könyvekre én is így járnék az biztos, de hát mst egyik sincs. :/