1379
A song of Ice and Fire
-
http://www.hbo.hu/article/a-tronok-harca-kodolatlanul-az-hbo-n_14730 -
Már láttam BP-n kifüggesztve az HBO reklámját
Magyar trailer (csak írott szöveg van benne) -
Neee! Ilyen hamar! :O Úristen! Gatyámat eldobom, pedig én eddig abban a hitben voltam, hogy csak ősszel az új szezon startokkal együtt indul! De boldog vagyok, hogy a mid-season időszak után már elindul! :)
-
En mar majdnemhogy semmire nem emelekszem. Johet az otodik, a franc se tudja mar mi volt... ujra meg nem olvasom :( -
mindero #54 Igen, ezt olvastam a könyv végén, valami x-edik kiadás után már beleírták. Gondolom sokan lázadoztak. :)
Mindenesetre érdekes lesz az öt, mert már olyan 1800 oldal körül járhat Martin, a 4. meg összesen volt 900. Úgyhogy lehet h tényleg csak amolyan "alapozó" könyv volt.
-
Hasonló kritikákra reagálva nyilatkozta George R. R. Martin, hogy annyi minden történik a 3-ik könyv után, hogy a 4-ikbe nem fért bele minden megkedvelt személyiség, így a következő könyvekben várhatjuk a kedvenceink "visszatértét". Nekem tetszett ez a rész is, mert más vonalakat is megmutat, olyan személyek nézőpontjából is akik eddig nem volt érdekes. Jamie kifejezetten tetszett és a végére már az egyik kedvencemmé is vált. -
mindero #52 Most olvastam végig a 4. könyvet, szerencsére nekem nem kell sokat várni az 5-re. Remélem visszatalál kicsit a kedvelt szereplőkre az író, mert ezzel haladtam a leglassabban a 4 könyv közül (a 3. volt a csúcs, de talán pont emiatt kicsit ki is fulladt).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes volt ez a Jamie (nyomorék), Cersei (szemétláda), Brienne(degenerált), (meg a szerteágazó ilyen-olyan) vonal. Furcsállottam, hogy az összes jól felépített, megkedvelt karakter kiszedték. A Samwell-szállat mindig csak egy mellékágnak gondoltam, nem hittem volna h belőle is fő karakter lesz, elég unalmas figura. Egyedül a kedvenceim közül Arya tért vissza, de vele meg gyakorlatilag semmi se történt- a végén a vakságot leszámítva (de szemétség hogy így lett vége). Az hajtott amúgy előre főleg hogy mikor purcan ki az a szemétláda Cersei, de még ezt a kielégülésemet is elvették. A Brienn-száll egyelőre teljesen érdektelen (bár az hogy a volt űrnője akasztja fel mókás), és ha tényleg meghal még értelmetlen is. Az volt a baj a regénnyel hogy a végét leszámítva (az is nagyon önkényes volt) egyáltalán semmi fontos dolog nem történt, ment a pitiáner marakodás, gyilkolták a még életben maradt jónépet. Semilyen "fontos" esemény nem történt, főleg így kapásból a 3. könyv után olvasva. Remélem Davos se halt meg, olyan kevés szerethető karakter maradt. -
OK, akkor bocs. -
A könyvre gondoltam természetesen :) -
Szerintem nem, mert azt két nappal ezelőtt rakták még csak fel. -
Thibi #48 Szerintem a Dance With Dragons-ra írta
Július 12.-én jön ki a könyv angolul
http://www.georgerrmartin.com/if-update.html -
Április 17 és rá egy napra a Magyar HBO-n is. -
van megjelenési dátum! -
-
HBO video -
-
Végre valami haladás. Hamarosan kezdik forgatni. -
MEGVAN A SZINESZGARDA!!
Tronok Harca SOROZAT!!! -
Atya isten, 3-4 éves várakozási idő azért nem kéne. -
Thibi #39 Trónok harca : 1996 - 2003
Királyok csatája: 1998 - 2003
Kardok vihara : 2000 - 2004
Varjak lakomája : 2005 november - 2007 május
Egy-másfél évet gondolom megint várni kell. lehet hogy a tv sorozatot hamarabb látjuk. Alakulgat a pilot szereplőgárdája
http://winter-is-coming.blogspot.com/2001/01/cast-so-far.html -
Egyébként az előző köteteknél a magyar megjelenésre mennyit kellett várni? -
Thibi #37 Az író honlapja:
http://www.georgerrmartin.com/ -
Thibi #36 Angolul sem valószínű,hogy az idén megjelenik. Ugyanis még nincs kész. Majd ha GRR Martin a honlapján kiírja,hogy 'its done' ,utána pár hónap nyomdai munkálatok után jön csak ki. Az amazonon évek óta előrendelhető az ötödik kötet, csak a megjelenés dátumát tologatják mindíg vagy fél évvel. Az előző kötet is éveket csúszott. -
Tényleg, és nálunk is megjelenik? (persze magyarul) -
Az a vicc, hogy most jon Septemberbe... allitolag. Majd irok linket ahogy elo lehet rendelni.
En mar kaparom a falat... -
Bárcsak tudnám... -
Én meg is vettem nemrég mind a 4et, jelenleg a 2. kötetet olvasom, lenyűgöző, letehetetlen olvasmány.
Nem tudni, arról vmit, mikor érkezik az 5. kötet? -
Az Alexandria könyváruházban újra kaphatóak a könyvek, közel 3e Ft darab áron. Mind a négy kötet kapható. -
The Game -
Majd kiderul. Kivancsi leszek a szereplo gardara! -
Hú ez jó! Már beszélt Martin bácsi, hogy tárgyalgatott a könyv tv-sorozat terveiről. Ezek szerint ez is meglesz, bár én jobban örülnék, ha végre kiadná a hiányzó részeket.
-
OMG :
OMG -
Sajnos nem :( -
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik mar meg a A dance with dragons ??? -
Mar megijedtem :( -
Igen, volt néhány kiadás, ahol a harmadik kötetet két részben adták ki. -
MARTIN, GEORGE R.R.: A Storm of Swords 2: Blood and Gold
Ez micsoda?
Vagy regebben ket reszben volt kiadva a harmadik kotet? -
Na hala az egnek visszatert a regi szereplokhoz szal most mar lenyugodtam :D -
Igen, de most belelátunk a fejébe is. Szal' még buta is mellé. -