George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
()() (^^)
Tyrion forced himself to smile at the man. “Tell him that it is even better luck to suck on a dwarf’s cock.”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A medve nem játék.
Az 5. is elmegy egyelõre, bár 250 oldal alatt nem történt semmi. De legalább újra a kedvenc karakterekrõl van szó benne.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de elég az offból.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az a lényeg, hogy ne legyen High-Fantasy, tehát a világban ne legyen minden második ember varázsló. Illetve a fõszereplõ ne valami 14 éves srác legyen vagy királyfi...
Dark Fantasy jöhet, csipázom a sötétebb hangulatot.
David Gemmel - Rigante sorozatának elsõ kötetét készülök még rendelni, fõleg jót hallottam róla. Kelta mondavilághoz hasonlítható világban játszódik.
Az operációs rendszeren is túl...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
szerintem a második részt is 2 évadra kellett volna bontani. mocsok hamar ledarálják a második könyvet és így pont a lényeg marad ki.
lesz amúgy a malazai bukottakból is sorozat majd valamikor bár az nem lesz annyira könnyed/emészthetõ mint a TH.<#eplus2>#eplus2>
There is no peace. There is only WAR!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Miért ne lenne kerek a történet? Ilyenkor ne a könyv lapjain át szemléld a sorozatot, hanem úgy, mint aki nem olvasta a könyvet (vagy legalábbis egy kicsit félrerakta). Mert így szemlélve nincs olyan elvarratlan szál, ami igazán ütné az ember szemét...
Szerintem nagyon eltalálták a sorozatot, de nyilván a II. évad (2 kötet) feldolgozásánál már komolyabban kellett nyirbálni és változtatni, mert máskülönben nem fértek volna bele az évadba (és a pénzügyi keretbe). A harmadik könyvnél meg már eleve mondták, hogy ha megrendeli az HBO, akkor eleve két évadra bontják. És még így is keményen nyesegetni fognak szerintem belõle...
Ilyenkor én személy szerint úgy vélem, hogy lehetettlen az elvakult fanatikusok igényeit kielégíteni. Ha minden szóról-szóra a könyvet követné, akkor kb. 30 epizódosnak kellene lennie az évadnak, és hatvanszor ennyit kellene költeni rá...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mindero: ok, de az attol meg egy konyvfeldolgozas, amiben nem kellene szereploket kihagyni es ujakat kitalalni 😊 Az elso eved egesz jol kovette a konyvet, nemtom miert kell kutyulni a masodikban. En olvastam akonyvet, megis szivesen nezem a sorozatot.
fuck mmo's..i.,
Próbáld nyitott szemmel nézni. Ha egy az egybe lemásolnák a könyvet nem sok értelme lenne nézni a már ismert történetet.
Arya-szálról egyelõre nem tudok semmit 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Értem én, hogy bele kell férni a mûsoridõbe, és próbálják valahogy megoldani, de így nem lesz sajnos kerek a történet :S
Remélem a 4-5. könyvbõl nem csak ennyit fognak megváltoztatni <#eplus2>#eplus2>
Néztem a másik topicban, azért elég durva, hogy elolvasták most csomóan a könyveket, és szinte nem is emlékeznek a sztorira :o
nade, hogy a könyvbõl idézzek: "Ugyanarra az égboltra nézünk fel, és mégis milyen különbözõ dolgokat látunk" 😊
There is no peace. There is only WAR!
Gondolom ha nem olvastam a könyvet biztos élvezném a sorozatot, de ez így kínszenvedés 😄
fuck mmo's..i.,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
fuck mmo's..i.,