1379
A song of Ice and Fire
-
#578 Így nagyon erős lenne, de hatásos.
Tyrion jelenetét már nagyon várom :D, Peter Dinklage szerintem nagyon jól játszik, már most adnék neki egy szobrot. -
#577 nem csak akkor (: a vérnász is ütni fog ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk szerintem úgy lenne ütős a sorozat utolsó két része, ha a 9-ben egyszerre menne a két esküvő, Joffrey szépen megpurcanna, nagy lenne az öröm, és jönne a fekete leves, Robb is kampec..
a 10. rész végén meg Tyrion kezébe kaparintva a számszeríjat, újabb WTF a nézőknek...
-
Neoncsoves #576 a sorozatos shitstorm akkor fog elindulni, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tywint lelövi Tyrion :D
-
#575 Skagos nekem egyértelmű volt, hogy ott vannak, Davosnak valami kannibálokról tettek utalást, és úgy emlékeztem, azon a szigeten vannak effélék :)
Valami olyasmit olvastam régebben, hogy Martin nagyon megkedvelte Osha karakterét a színésznővel, ezért tartják bent a sorozatban. Pedig semmi érdekes nincs benne, és csak elveszi az időt Branéktől. -
#574 Szerintem lesz Hidegkéz, csak - ahogy írtad - Branék még nem tartanak ott. Rickon jó kérdés! Mivel a legtöbb utalás, pletyka arról szól, hogy ő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skagosban van, így valószínű ő akkor válik el, amikor a Falhoz érnek. -
#573 Most komolyan nem lesz Hidegkéz? Bran vargságát miért nem építik ahelyett, hogy a gyökér Osháék azon vitatkoznak, hogy kell nyúzni? És egyáltalán, Rickonék miért vannak még velük, menjenek már oda, ahol a könyvben is vannak. Gendry meg oké, hogy már ismert karaktert akartak, nem behozni egy új szereplőt, de így már nagy szerepe biztos nem lesz a könyvekben, ha így ki lehet ragadni a Folyóvidékről...
Na de az RW-re kíváncsi leszek -
#572 Basszus háromszor kellett megnézem a trailert, hogy azt a képet a másodperc töredéke alatt kiszúrjam. -
#571 Ennyire elkerülte volna a figyelmem? Hmm. Akkor viszont lesz itt anyázás :D -
Belkar #570 Pedig most. Ha megnézed a következő rész címét is egyértelmű. -
#569 Köv. rész traileréből egy kép:
-
#568 Mi lesz a következő részben? Szerintem nem most lövik el az esküvőket, max meghal valaki kisebb jelentőségű és vége a szezonnak. -
#567 Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, valószínű az egekig fogják magasztalni ezt az egészet, mondván ehhez bolygónyi tökök kellettek. Ennél csak akkor lesz nagyobb morajlás, amikor meghal a kis geci. -
#566 Fú, két hét múlva micsoda foszivatar lesz a sorozatrajongók számára :D -
#565 Pont témába vág
-
Belkar #564 Teljesen biztos vagyok benne hogy 50%-nál kevesebb van még kész a 6. könyvből. -
Neoncsoves #563 egyébként ha jól emlékszem valamikor azt mondta, hogy rengeteg fejezetet és történetet vett ki bizonyos könyvekből, mert még nem volt ott a helyük. na most, ezeket simán felhasználhatta most, kissé átalakítva... -
#562 Hát ez szomorú... -
Belkar #561 Persze Tywin Lannister meg aranyat szarik.
300 oldalnál tuti nincs több véglegesítve és annak is a nagy része a Dance-ből maradt hátra ezen felül lehet hogy van még 100-200 oldal piszkozat aminek a fele ha felhasználható.
Nem örülök hogy ilyenekkel foglalkozik akkor már inkább a Dunk & Egg novellák következő részét írná annak is több értelmét látom.
Mindegy legalább év vége felé jön a World of Ice and Fire az nagyon várós. -
syberia2 #560 Így megmutatja, hogy ő akkor ír amikor kedve van, nem mondja meg neki senki:D -
#559 bár így lenne -
Neoncsoves #558 lehet hogy a 6. már olyan állapotban van, hogy különös erőfeszítéseket nem igényel tőle, csak "át kell nézni" -
#557 tán lesz belőle egy spin-off (: -
Evoluti0N #556 Decemberben jön Martin új könyve. NEM a Tűz és jég dala 6. kötete. -
syberia2 #555 Nem is, ott walkereknek híják őket:D -
#554 Már megkérdezted egyszer, válaszoltam is. Ez nem TWD. -
EnxTheOne #553 Hi, csak a sorozatot nézem és azt szeretném megkérdezni hogy a 3. könyv első felében kapnak komoly szerepet a zombik? :D -
syberia2 #552 hehehe KÉZenfekvő:DD -
Belkar #551 Igen hallottam már a Benjen=Hidegkéz teóriáról de én kétlem hogy igaz lenne.
Először is az erdő gyermekei azt mondták Brannek hogy Hidegkéz már nagyon régen halt meg és gondolom egy majdnem halhatatlan faj számára 1-2 év az nem "nagyon régen".
A másik meg hogy honnan tudna Benjen egy olyan titkos átjáróról amiről még a parancsnok sem tud?
Szerintem a legvalószínűbb az hogy maga az Éjkirály=Hidegkéz ez mindent megmagyarázna. -
mindero #550 Szerintem is inkább ez lesz. Ha Benjen lenne Bran felismerte volna. -
#549 Who is Coldhands?
Persze, Benjen a kézenfekvő, de szerintem úgyse az lesz. Talán a hatos. -
#548 igen, elég valószínű. -
#547 Szerintem Benjen Hidegkèz. -
#546 tekintve, hogy szeret meglépni váratlan fordulatokat, én kinézem belőle -
#545 Biztos, hogy lesz meg szerepe. Persze MArtinnal sosem lehet tudni :) Mikor, Hidegkez megjelent, arra is gondoltam, hogy akar O is lehet Benjan. -
Belkar #544 Nyilván majd kiderül hogy halt meg vagy esetleg viszontlátjuk zombiként ezt tudom még elképzelni. -
syberia2 #543 Te úgy ismerted meg Martint, hogy csak így, mindenféle szerep nélkül megöli az erdőben az egyik szereplőt? Nem, szerintem ő lesz az északi történet egyik legfontosabb szereplője, épp azért, mert mindenféle utalás nélkül nem halhat meg. -
Belkar #542 Hát szerintem Benjen már meghalt ennyi ideig nem sokan bírják ki a falon túl de még ha élne is kétlem hogy Ned beavatta volna. Elvégre Catnek sem mondta el sőt ha bárki akár csak pletykálni kezdett Jon anyjáról azonnal megbüntette. Nyilván úgy volt vele minél kevesebben tudnak róla annál nagyobb biztonságban van Jon.
Howland meg simán bekerülhet azért annyira még nem vagyunk a történet végén sőt... Meg egyébként is muszáj behozni mert tényleg ő az egyetlen aki tudja Jon igaz történetét.
-
Kalinka #541 Jogos, mind a két szereplő :)
Bár Reedet ha eddig nem hozta be szereplőnek, talán már nem is fogja.
Benjen meg...sokat nem olvashattunk róla a korai lázadásoknál mit csinált, de vele még történhetnek érdekességek. Eléggé nyitva hagyták a sztoriját. -
syberia2 #540 pl Ned testvérétől (Benjen talán?), aki meg ugye el van tűnve, ő is biztos tudja. -
Belkar #539 Na jó de így meg simán utolérik a könyveket. És úgy több éves kényszerpihenőt kell csinálniuk az sem jobb...
@Kalinka Howland Reed még él és virul ő pedig tud mindenről ;)