1379
A song of Ice and Fire
-
#698 Ramsay és Theon játéka fantasztikus egész év alatt , simán kéne nekik valami díj! -
#697 Ez nagyon beteg rész volt :D Iwan Rheon jól visszaadja Ramsay-t. -
#696 Könyvbe is "elzavarta" Edricet -
#695 Ja Jaime meg Brienne megérkezése Királyvárba is elég necces, junkien épp ezt pedzegetik, hogy túl korán érkeztek, még nem is volt Joffrey esküvő, Sansa is még ott van. Ez sajnos eléggé meg fogja kavarni a dolgokat.
Arra viszont már nem emlékszek, hogy a könyvben is kiszabadítja Viharos Edricet Davos? Vagy mi lesz vele? Azaz itt Gendryvel? -
#694 Én pedig megalakítom a Tywint királynak klubbot! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy rövid életű lesz... -
#693 Ja és ezt bannerba!!!444 :D
-
Ez még most is egyszerűen lesokkol, szerencsétlen Robb, így látni, egyszerűen kész, sejtem mit éreznek a nem-olvasók a Vörös násznál
---------
Az ütős felesleges lett volna, könyvbe is majd 400 oldallal később volt az ütés, rá ér következő 10 résznél előhozni.
Asha nem tudom, filmbe nagyobb szerepet kap úgy tűnik!(mellesleg ez kicsit spoileres volt a választás :D)
-
#691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva ütős cliff lett volna. Asha meg wtf, hova akar menni, mi van? Hamarosan jön a királyválasztójuk, azon ott kell lennie.Kár, hogy nem Cat felélesztésével zártak.
Coldhands meg szerintem lesz, csak majd Branék futnak vele össze. Legalábbis nagyon remélem. A Reedeket is így hozták be.
A cgi-t nem értem néha, a sárkányok eszméletlenül szépen meg vannak csinálva, a rémfarkasok meg kurva bénán :D -
#690 10. rész most megy, hát az Ikreknél az "Észak királya" részen lefordultam a székről, nem gondoltam volna hogy beteszik, azt hittem csak majd valaki meg említi vagy ilyemsi... -
#689 Hát igen, Kisujj nagy játékos. Ned meg nem jól játszotta a game of thrones-t :D -
#688 Nekem ütött mindenhogy.
1. évadba mikor az aranyköpenyesekkel megy Joff elé, és végül az északiakat ölik meg, Kisujj ahogy ként fogott Ned torkára, azt hittem betöröm a monitoromat :D -
Belkar #687 Én is így voltam ezzel bár azért azt sajnálom hogy Ned kivégzését a sorozatban láttam és nem a könyvben olvastam úgy azért nagyobbat ütött volna... -
syberia2 #686 Megverjünk? :DD
-
#685 Könyv a sorozatnál úgy 10x jobb!
Szerintem én jártam legjobban, 1. évadot meg néztem, és elkzedtem olvasni a könyveket.
2. könyvet ki olvastam, és úgy néztem meg a 2. évadot is, sokkal jobban be tudtam lőni a karaktereket ( hogy nézhetnek ki stb stb) -
sybillak #684 A trónok harca tvsorozat majd kinyír!
Mi ez a baromság a 9. részben... Feltételezem ilyen a könyv is... -
Belkar #683 Azt mondta ahogy írja úgy változnak a történet bizonyos részei de nagy vonalakban azért tudja mi lesz. -
Hugh Hefner #682 "nagyjából"? -
#681 Gyorsabban jönnek az újak mint ahogy irtja őket:DD -
#680 Áááá, 1500 oldalból 300 elfog menni a függelékre :D (házak bemutatása) -
#679 meg kellett volna ölni még pár szereplőt...:D akkor nem kellene kettéválasztáson gondolkodni :DD -
Belkar #678 Hát reménykedj csak de én attól tartok hogy 2 éven belül nem lesz itt semmi sőt majd kiderül megint hogy túl nagy lenne és kettészedi ezt is így csúszik vagy 2-3 évet az egész -
#677 1500 oldal?remeeek! 2 hónapot adok neki hogy magyarul a kezem közé küldje, mert mérges leszek :D -
Belkar #676 Semmi túl lényegeset csak annyit hogy 1500 oldalasra tervezi a 6. könyvet meg hogy gyorsan ír (na persze) nehogy beérje a sorozat, meg azt is hogy ő már nagyjából tudja mi lesz a vége. -
#675 Összefoglalnád röviden mit mond? Nem tudom megnézni a videót még egy ideig...:( -
#674 1500 oldalas WoW?
Legalább elmondja, hogy gyorsan ír, mert nem akarja, hogy beelőzze a sorozat. -
Belkar #673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A génállományt csak azért mondtam ha kiderülne hogy mégse meddő. D: -
#672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Dany nem őrültebb mint Rhaegar volt, a három testvér közül egyedül Viserysnél ütött be a retardáltság, plusz a génállománya nem oszt nem szoroz a meddősége miatt.
Blackfyre származás érdekes, de az az ág túl régen halt ki, legalábbis hivatalosan. Ha még is Blackfyre akkor viszont nincs nagyobb joga a trónra mint Stannisnak, vagy Robertnek volt. -
Belkar #671 5. könyves....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Rhaegar fia mert Kevan is visszaemlékszik arra hogy anno a baba holtteste be volt bugyolálva és senki nem nagyon nézegette szóval simán történhetett csere. De olyat is hallottam már hogy a blackfyre ág utolsó élő leszármazottja ez is benne lehet a pakliban. Mindenesetre elég valószínű hogy Targaryen.
Szerintem is sokkal inkább megfelelő ő a királyságra mint Dany... azért azt se szabad elfelejteni hogy Dany vérfertőzésből született míg Aegon nem azaz a génállománya is sokkal jobb. -
#670 Látom felpiszkáltam a kíváncsiságod:D -
#669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
találgatások vannak (legalább is én csak olyanokkal találkoztam), hogy nem igazi Aegon.
Szerintem az, majd kiderül :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
valaki ilyesmi mondott nem tudom melyik könyvbe: " senki élő fia nem ölheti meg"
-
#668 engem az jobban a földöz vágott mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Vörös Vipera már gyakorlatilag megölte a Hegyet de aztán mégsem :) katarzis felsőfokon -
#667 srácok kérdésem lenne, vagy a véleményetek érdekelne: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ifjú Griff tényleg Rhaegar fia Aegon szerintetek? Mert ha igen akkor nálam el van döntve ki legyen a király. De mivel Martin írja a könyvet nem lehetek biztos semmiben... :D -
#666 Még angolul sincs, karácsonykor jön. -
syberia2 #665 tsék? -
Belkar #664 Olvastam minden könyvet de az előzőt spoilerbe írtad ezt meg nem csak azért mondtam... -
#663 Az előző spoileremet is elolvastad, pedig az 5. könyv vége :D Gondoltam ide azért olyanok jönnek, akik minimum 4. vagy 5. könyvnél járnak :) -
Belkar #662 Ilyeneket azért írhatnál spoilerbe :D de egyébként igaz 1-2 fejezettől eltekintve nagyon rosszak az újabb fejezetei. -
#661 De hiszen ennek a háromnak van a legtöbb fejezete, szerintem nem panaszkodhattunk :D Arya viszont nekem nem hiányzik, amióta Braavosban van. -
#660 whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?
jól sejtem, ez nincs magyarul? :/ -
#659 Tyrion-ról írt egy külön regényt (előzményes), teljesül a vágyad..