George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez hozzájönnek a városok nevei amiket szintén nem sikerült pontosan lefordítani helyenként csak néztem hogy most mi van. Meg vannak még olyan érdekességek hogy a 2. könyvben Qarth 3 féleképpen szerepel 1 fejezeten belül <#falbav>#falbav>
every damn day
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az a bérgyilkos aki megmentette Aryát az szerepelt a 3. könyven?
És mikor fogják ölni a zombikat északon? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nos mivel az 5. könyv végén még nem tudja ebbõl leszûrhetõ hogy nem most volt az utolsó Jon fejezet.
every damn day
szerintem fantasy témában Terry Goodkind "Az igazság karja / The Sword of Truth" sorozatát érdemes elolvasni, míg scifi-ben Dan Abnett "Gaunt szellemei / Gaunt's Ghost" Warhammer40k sorozatát
ha nem rettensz meg a magyar íróktól, akkor Káosz/Worluk regények is megérhetnek némi ráfordított idõt, valamint az Éj és Hajnal triológia ajánlott elolvasásra (John Caldwell/Jeffrey Stone néven írt jó kis fantasy regényeket Nemes István)
de én scifibe szeretem a Mysterious Universe regényeket is Anthony Sheenard/Szélesi Sándor és Harrison Fawcett/Fonyódi Tibor "tollából"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
3>2>1>5>4
Nektek melyik a kedvenc könyvetek?
every damn day
amúgy jól néz ki a kürt csak a háttér nem tetszik
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
azért remélem nem fekete lesz 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Vagy olvassam el a könyveket ? 😄
One more story
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mikor Robb meghalt a harmadikban, majdnem a falhoz csaptam a könyvet, most, hogy leírta, hogy Jon meghal, szinte már semmit nem éreztem, mert tudtam, h na pázze ez tényleg mindenkit kinyír...(jógondolom Melisandre majd alkot valamit)
Ami lesz sztem:
Victarion megfújja a kürtjét, övé lesz a két sárkány, elhúz velük meg Moqorróval, Volantisi flottát felégeti, yunkaiokkal együtt.
Daenerys a hunokkal beveszi Meerent, de akkor már késõ mer elvitték a 2 sárkányát, ezér utánuk megy az újonnan érkezett Óvárosi mágussal..
Sansa lesz valahogy a királynõ Kisujj által, Aegon Targaryen pedig a király Varys, Griff és a Martellek segítségével.
Havast újraélesztik, a vadakkal bezúzza a királynét, utána elvonul délre Ramsay ellen, de közben a Keleti Õrségben áttörnek a Mások.
Viszont megérkezik Victarion meg Daenerys is és felégetik az élõholtakat.
Még ki van? Tyrion visszamegy Casterlyre, elveszi Krajcárt és törpökkel töltik meg Nyugatot.
Arya egy akció közben valar morgulál.
Bran fává változik és nézelõdik.
Rickont megeszik Skagoson a hagymával együtt.
Jaimet átbassza Brienne, Cat elvágja a torkát.
Na ha két könyv alatt kéne végezzen, akkor kábé ezzel be is fejezhetné, de szerintem még több bõrt fog lehúzni az egészrõl...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol