1379
A song of Ice and Fire
-
Belkar #618 4. könyves SPOILEREK!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fekete hal megszökött valószínűleg Jeyne Westerlinggel (aki lehetséges hogy terhes Robb gyerekével) aztán ott van Edmure aki ugyan fogoly de a folyóvidék urai még mindig őt tartják uruknak.
Aztán Sansa meg Arya se halottak még... Meg Lysa fia a Völgy ura is a rokona...
Egyébként nem érdekel mi lesz vele de ha Jaime-t bántani meri nem tudom mit csinálok -
Neoncsoves #617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hát a testvérét (Lysa Tully-t) megölik, a Fekete Hal túsz (vagy meghalt, nem emlékszem már), más hatalommal rendelkező rokona nincsen. Jó igen, ott van Jon Snow, de vele is tudjuk mi történt. Bran távol van, Rickon meg mire felnő...
Lady Stoneheart szála szerintem tovább lesz vezetve, nem áll meg ott, hogy Brienne-t felakasztatta :)
-
Belkar #616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Kisujj kinyírta az utolsó családtagját is, gyakorlatilag rokona nincs" ???
Most így kapásból 7 élő közeli rokonát tudnám felsorolni...
Egyébként nagy szerepe már tényleg nem lesz de az is bőven elég ha még kinyírja kedves Walder családjának a javát -
#615 Én írtam, és továbbra is kizártnak tartom, hogy az utsó részbe ezt még beletuszkolják, hát könyörgöm, most nem is volt Királyvár, sehol nem tartanak még ott, Tywin meg még annál is messzebb lenne. -
#614 Jaaa, le esett ! -
BlackWolf #613 kezdődik :D:D
-
Neoncsoves #612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azor Ahai
It is said that during the midst of The Long Night, Azor Ahai rose up and defeated the Others, wielding a sword of fire, called Lightbringer.
-
#611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
AA? Mit is jelent?
Stannis elméletileg halott, a Ramsay levélbe azt írta
-
Neoncsoves #610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja igen, még él. Dehát neki nem sok beleszólása lesz már a dolgokba... Kisujj kinyírta az utolsó családtagját is, gyakorlatilag rokona nincs. A Stark ház szövetségesei meg már rég becsicskultak a Boltonoknak. Bran még egy darabig balfaszkodik a falon túl, na meg Ő mire felnő és esetleg visszatér mint Winterfell örököse az még úgy jó 2-3 könyvre van innen. Bár neki biztos más szerep jut, valami olyat tudnék elképzelni, hogy a Másokat megtanulja irányítani, aztán szétkapják Westerost :D
Azt várom, hogy eljusson a sorozat végre Arya szálához, ez a braavosi dolog full bejön nekem.
Én az 5. könyv végén Jon részénél azt vártam, hogy elindul a falon túlra ismét és ott lesz vége... nem vártam erre az árulásra :D Amúgy sok teória van, állítólag ő az AA nem Stannis. Bár akkor nem értem, Stannisnek milyen sorsa lesz... várom már a következő könyvet nagyon...
-
BlackWolf #609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Catelyn is él csak nem tett neki jót a vizihullaság meg a torokmettszés , ha jól emlékszek -
#608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezek szerint Joffrey és Tywin kinyírása is az utolsó részre marad, vagy utóbbit átcsúsztatják a köv évadra, ahogy valaki felvetette (sorry, nem keresem vissza, hogy ki volt (: )
-
#607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem meg csókolja Melisandre és feltámad, de azt hittem szét tépek valamit ahogy azokat a sorokat olvastam :D
-
#606 Hát, 1 éjszakát bírtam ki, mert most újra elkezdtem olvasni az elejétől az egészet :D
Legalább jobban meg értem, mert van 1-2 ködös dolog.
Köszi , elég gyilkos neve van. -
Neoncsoves #605 szerintetek mennyire lesz shitstorm, ha a végére
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csak a kis Stark gyerekek maradnak majd a sorozatban is (Jon-t ugye leszúrják a könyv végén, bár nem biztos hogy meghal)
-
#604 Nekem utána legalább egy teljes napig durva elvonási tüneteim voltak, már szinte sírhatnékom volt :D :D -
#603 The Winds of Winter -
#602 Ki olvastam az 5. könyvet is.
Egyszerűen nem tudom elhinni hogy nincs a kezembe a 6. rész !!!!!!!!
Semmit se tudok róla, van már címe? :/ -
#601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajon hányan fogják sajnálni szegény gofrit ? xD -
Evoluti0N #600 Én is alig várom. :D -
#599 inkább legyen, mint ne és valaki sopánkodjon miatta (: -
#598 Mekkora shitsorm lesz a sorozat topikjában holnap, meg persze net-szerte! Háááháháháháháhááááááááá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan dolog fog történni, ami még nem történt a tévézés történetében, hisz nem egy, hanem egyből kettő főszereplő fog meghalni. Csodás lesz, egyszerűen csodás :Dddd
Spoiler nemtom itt kell-e. -
Belkar #597 Nos igazából hogy mi van a vas szigetektől nyugatra azt senki sem tudja szóval akár milyen lények élhetnek ott. -
Hunor88 #596 Ja jó, csak én valahogy úgy képzeltem el, mint Középföldét, hogy ott nem emberek vannak. De számítottam rá, hogy onnan fognak érkezni...
Akkor remélem szerethetőek ezek a vasemberek :) -
#595 Negyedik évadban jön: The Magnar of Thenn, Mace Tyrell, Oberyn Martell. -
Belkar #594 Teljesen az bár én nem venném meg mert azt hallottam a sok hajtogatástól könnyen elszakadnak a térképek. Egyébként a "The Known World" nevű térkép megvan bescannelve ha érdekel elküldhetem. -
#593 Erről a Lands of Ice and Fire-ről tud valaki valamit? Mennyire "Martinhű"? -
Belkar #592 Vasemberek...
-
#591 :D :D
Maguk a Nyugatiak (?) -
Hunor88 #590 Nyugat őre meg Kelet őre.
Nyugatról milyen támadás jöhet? -
Evoluti0N #589 Köszi az összefoglalót. Csak tisztáztuk a dolgot :D -
#588 Ugyanaz történit, mint a sorozatban azzal a különbséggel, hogy mindketten levetkőztek. Sansa egyből magára húzta a takarót, Tyrion meg leült az ágy szélére és ott mondta el neki, hogy "csak akkor fogom bevinni a macit a málnásba, ha te hívod". -
Evoluti0N #587 Ha jól emlékszem tovább jutottak, mint a sorozatban. Össze is feküdtek egy ágyba, de a dolog végül nem történt meg. -
MaRee #586 Akkor én nem tudom mire emlékszem, de hogy Tyrion pucér volt, az tuti! :D -
#585 emlékeim szerint nem dugta meg -
#584 Nem jutott tovabb sosem, ha jol emlekszem. -
MaRee #583 Nem nagyon emlékszem már hogy volt a könyvben, de Tyrion végül megdugta Sansát, nem? Ha jól rémlik még a pöcse formája is körül volt írva Az később lesz még? Nagyon vártam pedig, hátha látjuk Sansát csupaszon :D -
Neoncsoves #582 azért a fanatikus könyvolvasó más tészta, mint a habzószájú sorozatnéző, aki hozzászokik hogy hetente jön új "ledobom az állam" rész... mi hozzászoktunk hogy várni kell :D jó igen, ők is várnak az évadok közt, de mégis más na... -
#581 A Red Weddingen kívül szerintem minden más megy a következő évadba. -
#580 regényben is ellőtték ugyan ezt a puskaport, mégis szerintem elég sokan várták a folytatást... -
Neoncsoves #579 és akkor mi miatt várnák a kövi évadot? gyakorlatilag ezzel minden puskaport ellőnének, és akkor még ott van Daenerys szála.
vérnász + gofri lesz ebben az évadban max, de szerintem a vérnásznál megáll a történet