George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tyrion jelenetét már nagyon várom 😄, Peter Dinklage szerintem nagyon jól játszik, már most adnék neki egy szobrot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 10. rész végén meg Tyrion kezébe kaparintva a számszeríjat, újabb WTF a nézõknek...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tywint lelövi Tyrion 😄
Valami olyasmit olvastam régebben, hogy Martin nagyon megkedvelte Osha karakterét a színésznõvel, ezért tartják bent a sorozatban. Pedig semmi érdekes nincs benne, és csak elveszi az idõt Branéktõl.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na de az RW-re kíváncsi leszek <#papakacsint>#papakacsint>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
300 oldalnál tuti nincs több véglegesítve és annak is a nagy része a Dance-bõl maradt hátra ezen felül lehet hogy van még 100-200 oldal piszkozat aminek a fele ha felhasználható.
Nem örülök hogy ilyenekkel foglalkozik akkor már inkább a Dunk & Egg novellák következõ részét írná annak is több értelmét látom.
Mindegy legalább év vége felé jön a World of Ice and Fire az nagyon várós.
every damn day
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
every damn day
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
every damn day
Elõször is az erdõ gyermekei azt mondták Brannek hogy Hidegkéz már nagyon régen halt meg és gondolom egy majdnem halhatatlan faj számára 1-2 év az nem "nagyon régen".
A másik meg hogy honnan tudna Benjen egy olyan titkos átjáróról amirõl még a parancsnok sem tud?
Szerintem a legvalószínûbb az hogy maga az Éjkirály=Hidegkéz ez mindent megmagyarázna.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
fuck mmo's..i.,
every damn day
Howland meg simán bekerülhet azért annyira még nem vagyunk a történet végén sõt... Meg egyébként is muszáj behozni mert tényleg õ az egyetlen aki tudja Jon igaz történetét.
Bár Reedet ha eddig nem hozta be szereplõnek, talán már nem is fogja.
Benjen meg...sokat nem olvashattunk róla a korai lázadásoknál mit csinált, de vele még történhetnek érdekességek. Eléggé nyitva hagyták a sztoriját.
every damn day
@Kalinka Howland Reed még él és virul õ pedig tud mindenrõl 😉
A sorozatban, mikor Danyé lesz a makulátlanok, a mesterek legyilkolása nagyon gyenge volt, a könyvben feldúlják az egész várost.
most ha a 3. könyv = 3. évad
4 és 5 könyv -> mondjuk 4-6 évad
akkor is a maradék 2 könyvre jut vagy 4 évad..
és azért 10 év sok idõ, nézd meg mondjuk az SG1 elsõ évadát és a 10-et..
vagy eleve, a fiatalabb színészek, aki szerepük szerint 20 év alatt vannak, ennyi idõ alatt nem keveset változnak..
ott van pl Bran vagy Arya.. felnõttek lesznek, mire véget ér a sorozat, ha leadják az összes könyvet... viszont a történetben meg max ha 2-3 év telik el ezen idõ alatt.. szóval azért nem lehet elhúzni 15-20 évadra a dolgot...
@Kalinka ezt mire írtad?
Kíváncsi vagyok , hogy oldják meg a sorozat készítõi mert még csak most jön az igazán bepisilõs széthúzás és még 2 tucat szereplõ belapátolása a történetbe akikre ilyen 30 másodpercek nagyon szûkösek lesznek..