George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fuck mmo's..i.,
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mondjuk a vége jó, csak utalós
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az operációs rendszeren is túl...
infidel
Nem bántam volna, hogyha a 3. könyv után lett volna egy idõbeli ugrás, ahogy tervezte eredetileg az író. 4. kötetben csak a szarakodás ment.
De ami igazán fáj, hogy így Aria nem fog felnõni az utolsó kötetekre, pedig õt jó lett volna látni (olvasni) harcolni, bosszút állni, ha már ilyen sok mindenen keresztül megy és gyakorolja a vívást.
Az operációs rendszeren is túl...
fuck mmo's..i.,
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem tudom miért nem lehetett kiválasztani 6-7 nézõpontot, a legutóbbi (4) könyvben van hogy 1-2 fejezet jut mindenkinek, ettõl olyan kapkodóssá, kuszává válik az egész.
fuck mmo's..i.,
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
fuck mmo's..i.,
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Remélem az 5. egy fokkal jobb lesz...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
There is no peace. There is only WAR!
...epekedve várom már...
infidel
fuck mmo's..i.,
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Jon és Ygritte szála szívbemarkoló volt :S nagyon szépen ábrázolta a becsület és a szerelem közti vívódást és megismerhettük a vadak másik arcát😊 kicsit õket is megsajnáltam, mikor Stannis közéjük rontott...sokszor már úgy voltam vele, hogy döntsétek le a picsába azt a falat és zúzzátok szét Westerost 😄
Tyrion és Arya hogy bedurvult a végére, õk meg Beric-ék kicsit kárpótoltak a többiek miatt 😄
Eddig ez a kötet volt a legjobb! Remélem a Varjak lakomája és a Sárkányok tánca is legalább ilyen jó lesz (bár ahogy olvasom eléggé lehúztátok ezeket😄 )
És a dothrakiak lovasnomád életmódja, fegyverzetük, harcmodoruk, külsejük (bajusz 😄) is eléggé hajaz õseinkre 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Azon biztos nem fogok vitatkozni, hogy másnak tetszik-e vagy sem a negyedik könyv, nekem igen és ez a saját véleményem, megértem azokat is akiknek nem.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
semmi gáz, csak elkezdtem nézni az elsõ évadot is és akkor ütött fel bennem az a rész hogy "the seed is strong" de most már minden világos.