George R.R. Martin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössze skacok , ha kiderül a köv részbõl akkor inkább megvárom az hbo-n 😊

MeoH
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy arnyat, aminek meg van a feladata, ami a kovetkezo reszben ki is derul. Ha akarod tudni mi az, megirom azt is

fuck mmo's..i.,

Akkor majd megtudod 😛
Egyébként egy árnyat.

Egyébként azt lehet tudni hogy miért nem volt idõugrás a 3. kötet után?

QuippeR
5. könyv spoiler, 6. spekuláció
Beric Dondariont is feltámasztotta egy R'hllor hívõ. Melisandre ott van a közelben, és éppen azon bosszankodik, hogy a látomásaiban mindig Johnt látja Stannis helyett...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
Egyébként az 5ik is pont olyan rétestészta mint a 4ik😊
Mondjuk a vége jó, csak utalós
mert annyira egyértelmûen a szánkba lett rágva hogy mi fog történni hogy senki nem hitte le szerintem hogy tényleg meg fog történni

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Blacksheep333
Eh, akkor az lesz a vége, hogy mindeni meghal, George R. R. Martinnak meg lesz egy hatalmas orgazmusa. 😄

Az operációs rendszeren is túl...

Vááá!!!! Úgy várom az 5.-et, hogy már kattogok, ti meg itt már spoilereztek belõle... genyák!!! <#idiota>

infidel

Támadtak már fel többnapos hullák is, szóval ez még nem jelent semmit 😊

Durva szpojler a Sárkányok Táncából Blacksheepnek címezve. John sorsáról van szó, tehát erõsen gondold meg, hogy elolvasod...
Ez a fajta befejezés már ugrott. Havas John a Sárkányok Táncában meghal... a vén kurafi õt is kinyírta 😊. A Lyanna szálra azért egy évtizeden belül remélem választ kapunk, mert engem is érdekel... még így is.
Ki tudja lehet hogy Badass-féle orgyilkos kislány lesz belõle <#eplus2>

Blacksheep333
Szerintem ez lesz a könyv-ciklus vége:
Stannis nyomatni fogja a háborút a Mások ellen, aztán feláldozza magát a királyságért. John-ról kiderül, hogy Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark fia, aztán hozzámegy Daenerys-hez, aki megszerzi a trónt. Bár ez így nagyon happy. 😄

Nem bántam volna, hogyha a 3. könyv után lett volna egy idõbeli ugrás, ahogy tervezte eredetileg az író. 4. kötetben csak a szarakodás ment.
De ami igazán fáj, hogy így Aria nem fog felnõni az utolsó kötetekre, pedig õt jó lett volna látni (olvasni) harcolni, bosszút állni, ha már ilyen sok mindenen keresztül megy és gyakorolja a vívást.

Az operációs rendszeren is túl...

MeoH
Nem olvastam meg. Persze a spoiler meg neztem <#gonosz3> <#wilting> Ezt szeretem ebben konyvben, hogy neha csunyan megviccel, nem az lesz amira szamitasz 😊

fuck mmo's..i.,

Count Adyn
5.ik könyvet olvastad?😊
Jon-ról a legnagyobb kérdés hogy ezt túléli e egyáltalán😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Stannis biztos nem, Aemon mester mondta hogy Melisandra "rosszul választott". Szerintem az egész északi rész elpusztul mire Danerys Westoroson kiköt. Én igazából a teljesen felesleges mellékszereplõkkel nem tudok mit kezdeni, mint Brienn, vagy a különféle dorni, grejoy szálak. Unalmasak és értelmetlenek is.
Nem tudom miért nem lehetett kiválasztani 6-7 nézõpontot, a legutóbbi (4) könyvben van hogy 1-2 fejezet jut mindenkinek, ettõl olyan kapkodóssá, kuszává válik az egész.

MeoH
Danerys szeintem visszaszerzi a tront a vegen. De biztos vagyok, hogy Havas Jon fattyu letere is fontos dolgoknak lesz a szereploje, eldontoje. De hat majd kiderul 😊 Es nekem is eszembejutott, hogy Hidegkez az eltunt Stark, vhogy tul egyszeru lenne, hogy meghalt

fuck mmo's..i.,

gallardo
Én személy szerint sajnáltam, hogy a dorniak nem robbantottak ki háborút, persze ami késik az nem múlik. Egyébként szerintem a végén a Danerys vagy a Stannis fog gyõzni (vagy mindkettõ). Illetve én Bran-re vagyok kíváncsi. Szerintem nincs kizárva, hogy hidegkéz valamikor Benjen Stark volt.

Engem a Dorniak idegesítenek a legjobban. Utána a Boltonok, Lannisterek, Grejoyok, Targerynek. Én Stark párti vagyok (illetve lassan voltam).

toysoldier
remélem sokáig, én bírom õket 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

MeoH
Meg az 5. kotetben is benne lesznek, sot ugy gondolom, hogy a 6ikban is

fuck mmo's..i.,

ez a vörös papnõ meddig lesz még benne a történetben? ez az egész stannis-vörös papnõ vonal k*rvára irritál

[NST]Cifu
Másik böngészõ? (nálam firefox és chrome próbát kiállta)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez tényleg jó lehet, de nekem nincs hang a videó alatt. A többinél van, ötlet?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

van ennél nagyobb baja is a 4-nek <#eplus2>

Remélem az 5. egy fokkal jobb lesz...

mI???????, le van fordítva a 4ben??? omg akkor inkább veszek angol kiadást-.-

toysoldier
remélem azért a lord meg a lady nem lesz lefordítva, a 4-ben nagyon zavaró volt számomra

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

legalább a nevek is helyre lesznek rakva mostmár

Láma!
Valószínüleg a Feast for Crows-ban volt benne, mert az új személyazonossága ráillik arra, aki A Feast for Crows-ban megöli Pate-t még az elején.

Maak
talan az otodikben...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

a csávó aki segített Arya-nak a második kötet vége felé (súgj egy nevet és meghal)... az a bravoosi, benne lesz még vmelyik részben?

nr1ranger
Én reménykedtem az áprilisban, úgy nagyjából akkor jönne mikor befejezem a 4. kötetet.

There is no peace. There is only WAR!

toysoldier
én figyelgetem, de eddig 3 idõpontot is találtam: április, nyár és év vége...

Remélem sokan figyeljük az infókat az 5. kötet magyar megjelenésével kapcsolatban és amint valaki talál konkrét dátumot megosztja...

...epekedve várom már...

infidel

MeoH
Nekem is a 3. kotet a kedvencem. Van benne par WTF? 😊 Az 5. kotetrol majd akkor alkotok velemenyt, ha olvastam. Egy kritika nem befolyasol. Csak mar jelenne meg vegre magyarul is...

fuck mmo's..i.,

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Most fejeztem be a 3. kötetet (aki nem olvasta végig, ne nézze meg)
Hát én életemben nem "baszdmegoztam" ennyit egy könyv felett 😄 Szidtam rendesen a dagadt szemüvegest...és úgy érzem még fogom elég sokat 😄 Annyira magával ragadja az olvasót a történet és olyan szinten tud szimpatizálni a szereplõkkel, hogy komolyan mondom lelkileg megviselt a Vén Medve, Robb és Ygritte halála (najó Catelyné is, de vele kárpótolva lettünk) Ezért hatalmas respect az öregnek, hogy ilyet ki tud váltani az emberbõl 😄 Viszont tuti nagy botrány lesz a sorozatnézõk közt 😄
Jon és Ygritte szála szívbemarkoló volt :S nagyon szépen ábrázolta a becsület és a szerelem közti vívódást és megismerhettük a vadak másik arcát😊 kicsit õket is megsajnáltam, mikor Stannis közéjük rontott...sokszor már úgy voltam vele, hogy döntsétek le a picsába azt a falat és zúzzátok szét Westerost 😄
Tyrion és Arya hogy bedurvult a végére, õk meg Beric-ék kicsit kárpótoltak a többiek miatt 😄
Eddig ez a kötet volt a legjobb! Remélem a Varjak lakomája és a Sárkányok tánca is legalább ilyen jó lesz (bár ahogy olvasom eléggé lehúztátok ezeket😄 )

Talán Április közepe felé.

datango
mikor lesz magyar az 5. kötet ?😊 infó??? (most fogok végezni a 4.el)

89
Nincs valakinek azzal kapcsolatban infója, hogy a szemüveges bácsi miért használ magyar neveket is a történetben? (Sandor, Boros) Vagy csak az volt a cél, hogy egzotikus fantázianeveknek tûnjenek? 😄
És a dothrakiak lovasnomád életmódja, fegyverzetük, harcmodoruk, külsejük (bajusz 😄) is eléggé hajaz õseinkre 😊

Maak
Egyetertek, most vegeztem a 4. konyvvel es amennyire nehezen alltam neki ,annyira elveztem a veget.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nincs valakinek infója arról, hogy 5. kötetet mikortól lehet elõrendelni?

Daffit
Teljesen mindegy, mert az tény, hogy összességében nem a negyedik a legjobb, nekem mégis abban vannak olyan fejlõdések, változások vagy nevezzük bárminek, ami miatt tetszik. Fõleg Jamie karaktere akit megkedveltem és jó volt "látni" Cersei belsõ vívódását.
Azon biztos nem fogok vitatkozni, hogy másnak tetszik-e vagy sem a negyedik könyv, nekem igen és ez a saját véleményem, megértem azokat is akiknek nem.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Szerintem meg pont fordítva gondolta.

Ha jól értelmezem a beszélgetést gulyasandras úgy értette hogy a 4. kötetet fõleg azok az olvasók hordják le akik csak divatból és/vagy a sorozat hatására kezdték el olvasni a könyveket. Míg az hogy a 4. a kedvenced azt mutatja hogy te már régebb óta fan vagy és ezért tudod értékelni azt is. Ami szerintem nem teljesen igaz mert a 4. kötet valóban minõségbeli visszaesés volt de ennek ellenére én is szeretem bár a harmadikat meg se közelíti...

Daffit
Ezt most nem tudom mire értetted, de 2006-ban ismerkedtem meg a könyvekkel és azóta ez a negyedik alkalom, hogy elolvasom, most is azért kezdtem el újra, hogy az ötödik könyvet "aktuálisan" tudjam folytatni. Nem a sorozat miatt.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

datango
uhh, akkor jól elbeszéltünk egymás mellett 😊
semmi gáz, csak elkezdtem nézni az elsõ évadot is és akkor ütött fel bennem az a rész hogy "the seed is strong" de most már minden világos.

tigeroo
mea culpa, este azt olvastam hogy a 4. fejezet 4. kötet helyett 😊

de akkoris, kiderül az hamarabb (hint: még amit ned nyomoz ki)!