2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#428 November 18.-ára van írva a megjelenés! -
#427 Jah.a tumultus dejében jelenik meg ez is.Karácsonyra tuti kész lessz. -
Cyberdevil #426 Kb. -
#425 Mikor is jelenik meg a játék? karácsony ugye? -
#424 mi??? kicsorbul a kardod éle??? mehetsz a kovács hoz 4 arany folytatod tovább..... -
#423 jah, nemrégiben toltam végig a pop sa/ww/tt triót, gondoltam benézek ide is -
Kicsi Tibi #422 Üdv Shiwo téged is látni itt?:) -
#421 biztos lesz vmi penalty. -
#420 ilyen tekintetben minden játékban halhatatlan vagy.. de az előző részekben, ha lepottyantam, szotkozódtam egy sort, s meglehet jóval elöbbről kellett kezdenem a dolgot, plusz a töltögetési idő, ergó szívás volt valamilyen szinten meghalni, s az ember próbálta elkerülni a dolgot..mostmeg ? leesek ? hipphopp folytatom, kit érdekel, hogy lepottyant -
#419 nekem nagyon bejön az új pop.. nem tudom miért fikázzák le sokan :S Nekem a grafikája is bejön, és ez a játékmenet is jó. A video is nagyon tetszett és én már nagyon várom. Jó lehet, hogy tényleg nem a pop nevet kellett volna adni neki, ahogyan azt sokan írták már, de ha a névtől elvonatkoztatunk, akkor egy nagyon fasza kis játék lesz ez szerintem :) -
#418 az nem csak annyi, hogy ilyen lesz ha meghalsz? eddig is az összes játékban halhatatlan voltál... meghaltál, oszt betöltötted az elmentés, a PoP SoT-ban is, meghaltál és bemondta a herceg, h: "no, no, no, that's not what happened" és betöltötted az előző elmentésedet és megpróbáltad újra...
most is ez lesz, meghalsz, leesnél, megölnének, stb., de jön egy animáció, a csajszi megment és betölti a játék az utolsó checkpointot... én nem látom, h ezzel mi baj lenne... nekem még tetszik is, ötletes, mint a PoP SoT-ban az, h mondta, h nem így történt... -
#417 hát, nekem a játék grafja nagyon bejön, remélem lesz még 1-2 játék, amiben átveszik ezt a stílust...nem a mangás-szerüséget, amit 1-2 ember állít, hanem magát a "festmény-szerügéset", hogy olyan az egész, mintha mozogó concept art-ot látnék :)
viszont amit valamely videóban mondtak, hogy a csaj megment, ha leesnél, meg halhatatlan, az nem tetszik..így túl könnyűnek hangzik előre a játék, nem lesz benne kihívás, a főhőst meg pláne nem fogom félteni, mert ugyis megmenti az "őrangyala" -
#416 semmi gond -
Cyberdevil #415 Akkor bizony én kérek elnézést, tévedtem, szal bocsi. :P -
#414 és a sot-ból is.csak a 3.ból nem volt. -
Cyberdevil #413 Bocs, akkor tévedtem. -
#412 Warrior Within-ből volt DEMO. -
Hellsing47 #411 holiday -
Cyberdevil #410 Ha jól tudom sose volt PoP demó, bár lehet h tévedek. -
Cyberdevil #409 A hírek szerint karácson körül, akkor gondolom a karácsony körüli időszakot is annak mondják. -
#408 jah meg a videón Holyday 2008 hát úgy tudtam hogy a nyarat mondják Holyday-nek az amcsik, bár lehet hogy a telet is???? -
#407 hmmm azért kiadhatnák ezt a demót.... azért kiváncsi lennék rá, mert ha megnézitek ez ugyan az a map, ami az E3-mon is kint volt.... -
#406 lehet h a végére egész megszokod.... -
Cyberdevil #405 Szép-szép, már csak ezzel a "elikakellahhozhogytovábbjussak" dologgal kell kibékülnöm. Az egyben tetszett h néha ott volt Farah, de nem voltam rászorulva h ő lendítsen tovább amikor ugrottam, nekem az jobban tetszett. -
#404 Zseniális.erre csak ezt tudom mondani.köszi hépígetitek a topikot.
Cserébe ha vki nem látta volna friss mint a hó:7perc új gameplay. -
#403 köszi^^ -
#402 egy kis plus?:)
-
#401 na sztem ez a legjobb! -
#400 ezt lehet berakatni ha mindenki egyetért vele:
-
#399 jó csak várjatok vele picit plz,van egy hiba rajta,kijavítom és utána berakathatjátok -
mikiking #398 szerintem is -
#397 na ezt be kéne rakni a mostani helyett:) -
#396 csak normálisabban néz ki:-| -
Cat 02 #395 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1211493899&no=133
kb ugyanaz :) -
Hellsing47 #394 tudom -
#393 semmi baj a mérettel, a jelenlegi nagyobb -
Hellsing47 #392 szép
de csinálhattad volna kicsit keskenyebbre is :-c
[csak hogy belédkössön jó haverhoz méltóan] -
#391 hm?
-