2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#348 még csak felemlegetni sem érdemes olyan szar volt... -
#347 ezeket a hszeket visszaidézgetem majd mikor jönnek majd az olyan HSZek hogy hol van a következő rész meg mikor csinállják az újjat :D -
#346 Lol Will 4ever :DD -
#345 1. trilógia:
herceggel mentsük meg a hercegnőt a gonosz vezértől
2. trilógia:
herceggel mentsük meg a világot a homokosoktól...izé homoktól.
3. (trilógia?):
egy járókelő vaskarmú csövessel és egy szárnyakra kapott k**vával mentsük meg a világot a sötétektől...izé sötétségtől.
hmmmm... valahogy a 3. nem illik a cím alá... vajon miért? O.o -
#344 OMG az utolsó kép, nagyon ütős :D -
Cat 02 #343 Prince of Persia 3D, lol, az se kapott nagy hírnevet. -
#342 Nem értem azokat akik azt mondják hogy vegyék ki a címből hogy prince of persia... ez már egy elég régi játék.
prince of persia
prince of persia
és bizony ez is prince of persia
hát ez nem de nem hagyhattam ki :D -
#341 Jah. -
#340 Elolvastam. Story még akár jó is lehet, játékmenet is.
Címből vegyék ki hogy Prince of Persia.
A csajt tüntessék el.
Innentől meg jó is lehet ^^ -
#339 Lehetőleg legyen GT akkor :D passz. de remélhetőleg valóban ne legyen már optimalizálatlan. -
#338 a gond ezzel annyi hogy van 8800GTS 512es és van X1650 512es :\ apró különbség teljesítményben ^^ -
#337 Az új viedó engem meggyőztek arról, hogy ki kell próbálni, bár egy kicsit furcsa volt, az előző trilógia után. Mindenesetre tetszettek a harc közben lévő jelenetek. :) Egy próbát, ha nem is többet meg fog érni. -
#336 Nem értem mire eza pánikolás, elvileg simán kéne mennie egy 512-es vga-n:D Elvileg. -
#335 Kezd a topic a crysishoz hasonliítaniXDXD -
mikiking #334 Gigabyte Radeon Hd 3850 512 mb és 90 EURO ... ami kb 21 000 Ft .... szoval én ugy tudom nagyon is megéri..... és ezt tanácsolták a grafikus kártya topicba is -
#333 http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/videokartyak/sapphire_radeon_hd_3850_512_mb/ -
#332 rendesen -
#331 PCIE-ben 20k azért meg nem rosssz a kétcsatornás HD-val... bár az is kérdés hogy ki tudja-e használni a HD-t -
#330 jah, sokkal gyorsabb az tény, de ha nagy viszonylatokban nézed már nem éri meg olyat venni. szerintem. -
#329 HD 3850 dupla olyan gyors, mint a 8600GT. Akkor érné meg, ha az 512MB-os verzió 15 ezer Ft körül lenne. 33-ért tényleg megéri a 4850. 2,5-ször gyorsabb, mint a 3850. -
#328 8600GT helyett? nagyon nem éri meg. Nem tudom mennyibe kerül, de akkor már inkább HD4850t vagy valami. Szal az azért odabaszna és 33k-ért már kapni. -
mikiking #327 Assasin Creed ???? hat majdnem maximumom,de én msot veszek radeon hd 3850 512 mb ot ..szoval gond nem lesz -
#326 azért nem azt mondta hogy minimumon hanem mimumnál jobban... -
#325 Jaja-De a plussz efekt plussz erőforrás=kevesebb fps=kisebb élmény -
#324 hát figy ha elfut az AC a gepeden a minimumnál jobban akkor nem kell új gép ha nem.. hát akkor nincs mese -
mikiking #323 gépigényről semmi :S habár next gen ugyebár.... hát kellesz hozzzá biztos azért gép -
#322 nincs mese év végéig be kell újítanom egy gépet :D -
#321 Hoppá, hoppá... a cíkben:
"A Prodigy-ben minden egyes döntésünk kihatással lesz majd a végső kimenetelre."
na ez tetszik -
#320 Hogy képben legyünk! Olvassunk! -
mikiking #319 az a jo kurva aki nem pofázik :D -
#318 Megnéztem még egyszer a videókat és tuti, hogy rohadt jó lesz, nagyon várom már. Szinkron is nagyon jónak tűnik.
Meg a küldetéseket többféle útvonalon lehet megcsinálni ez miatt többször érdemes lesz végigjátszani. -
#317 Egy szót mukkant meg mega csaj... szal elégéé szótlannak tűnik. -
#316 igen be kellet linkelnem mert baromságokat beszélnek....
---
Black Hawk: igen arra azt fejlesztették tovább de ha jól tudom ez a rendszer más játékokban is van mármint hogy gyorsan kinyírni bárkit
---
Prince23 igen végedem baszki, mellesleg ha végig nézted volna teljesen a game play videót tudhatnád hogy beszél a csaj.....
---
Arma: szerintük is ez a retry-zéses dolog felesleges ezért vették ki, viszont sztem ha leszel olyan noob hogy egy bosst nemtudsz elsőre sérülés nélkül megölni akkor lhet hogy meglehet halni, nem hinnném hogy ott is vissza ránt, sztem ez csak a platform részeknél van -
#315 muszály volt azt az ocsmányságot belinkelni????XDXDXD -
#314 Lol -
#313 jaja,engem is,tisztára lenyugtat,imádom:) (L) -
#312 xD hülye Modok :DxD mondjuk így jól ki tudják védeni a reklámozást:D -
#311 megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába
ennyi -
#310 hiába rég voltam már én is újreg akkor bocs :D -
#309 úgy érzem magam tőle mint a sanaxtól :D tisztára lenyugtat :D xD ^^