2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Looooser
    hát karácsonyig még van időd :)
  • bumbi91
    hát ez nem jó hír mert a videókarim csak 2.0 SM sajnos úgyhogy akkor lehet h gépet kell újítani :(
  • The Protector
    Amit én írok az a tuti.Az Assassins Creed grafikus motorját használja,tehát kb úgy fog futni.Valamint egy efektel lessz rátéve a cell shaded tehnológia ami +teher a rendszernek.Azt ne gondoljátok h le lehet akárhogyis szedni a cell-t mert eleve így írták meg.Innen már csak azt kell tudni h picit erősebb vagy picit gyengép gép kell neki.
    És ami tuti:SSE2-őt kell támogatnia a procinak
    SM3.0 kötelező
  • mikiking
    Crysisnél nagyobb nem lesz... és pop TT nál tuti nagyobb lesz. Ennyi biztos
  • bumbi91
    Aloha mindenkinek! Nem tudjátok hoy vajon mi lesz majd a game gépigénye ?? Hogy milyen gépen fog futni??Válaszokat előre is köszönöm!
  • The Protector
    Csak aza csaj nem kéne oda.Rem meghal a játékban.
  • Prince23
    Hoztam neketek egy háttérképet
  • Prince23
    Most már hivatlos is!
    Európa PC polcaira dec. 5-én kerül!
  • kirol
    A Miku hozza! :D
  • Prince23
    No az szép ajándék lenne:))
  • kirol
    Vagy Dec. 5 én. :)
  • kirol
    2008 December 2-án érkezik a PC-s, az Xbox 360-as, és a Playstation 3-as verzió is.
  • Sabcsee
    LoL téleg jól megfogalmazta
  • Kicsi Tibi
    Lol micsoda köcsög:D
  • offkorz
    "játékközbeni videó" aha,jó'van bazmeg
  • Prince23
    Kicsit le vagy maradva.D
  • Kicsi Tibi
    PoP4 játékközbeni videó
  • lac111
    Megnéztem az új videót, developer diary , már egészen elfogadtam a játékot, de az a sok szikra(nekem annak tűnik, de javítsatok ki ha tévednék) harc közbe vmi iszonyat bután néz ki. Én értem hogy epikus csatákat akarnak, de ez inkább a nevetséges hatást hozza.
  • Cyberdevil
    Na ez már vmi, tetszik. :P
  • Looooser
    oks akkor no comment beszélgess magaddal....
  • armageddon666
    AC-ben sem kötött és hmmm... mennyi befejezés is volt?
    szal...
    (mellesleg ilyen "kötetlen" játékmenet mellett eléggé szutyok szvsz a történetvezetés)
    NEM KELL BELE! vagyis, persze, kell, mert úgy csinálják meg a pályákat... bazz nélküle semmit nem tudsz csinálni, bossok ellen is kell, ugráláshoz is kell, mindenhez kell, de ha nem lenne akkor nem kellene és sokkal jobb lenne -.-
  • Looooser
    1 majd kiderül, hogy kell-e bele vagy sem
    2 nem alternatív befejezés van hanem sokbefejezés van, mivel nem kötött a játék menet...
  • armageddon666
    mi az hogy 2szer 3szor? :D 1szer. max 2szer ha van alternatív befejezés...
    Elika viszont 100 hogy nem fog tetszeni... ez hülyeség, nem kéne bele... ez van.
  • Looooser
    figy arma ner most fikázd, majd a kijön és végig toltad 2-3szor és még mindig nem jön át a feeling akkor húzd le, mert lehet hogy tényleg jobban befog jönni
  • armageddon666
    nem ezt mondtam... valszeg jó lesz. a bossfightok tetszenek, a teljesen irreális ugrálás is (plafonon futás xDDDD), de Elika nélkül és más címmel többre tartanám...
  • Seth
    Lehet hogy kurvajó játék lesz, de mivel POP a neve és benne van a csaj, alapba egy szar?? Lehet hogy jobb POP lesz belőle a végére, mint az időhomokos trilógia.POPUP :)
  • armageddon666
    ne PoP lenne és ne lenne benne Elika és akkor kurva jó lehetne :S
  • mikiking
    Nemtom volt e már...
  • Looooser
    ehhhe ezt szívtad a graf motor-t az assassins creed graf motorja adja (ami valjuk be a régi pop-hoz képest, és egy régi gépesnek igen csak nagy) az hogy a polyk színezése celshaded az nem jelent sokat, szal a kis gépigény hibádzik....
  • offkorz
    akkor is azlesz
  • Prince23
    De ne má.. én nem akarok cel shaded trilogiát a pop-ból:(
  • angelus
    Amúgy nekem van egy elméletem az új POP-pal kapcsolatban. Egyrészt volt egy jó játékötletük (Assassin's Creed), amit pont az ötlet miatt nem lehet POP név alatt kihozni, másrészt a POP nevet is életbe akarták tartani. Így úgy döntöttek valamilyen módon elkülönítik a szériát, így jöhetett létre ez a grafikai stílus. Nem azért nekem tetszik tényleg festményszerű, és a cel-shaded grafikáról már tudjuk h annyira nem gépigényes. Mindenesetre drukkolok h sikeres legyen és most is egy remek történettel megspékelt trilógia váljon belőle, mint a Sands of Time-ból. Csak egy dolgot remélek. Ezt a nevet nem hagyják meg. (Prodigy) Ez az egy, ami nem tetszik. Megújulni meg meg kell, és az nem csak egy speed kill.
  • angelus
    Nekem kedvenc kérdésem, a "Mire jó a homok volt?" A srác azt hitte, h csak poénból kell összeszedegetni a szörnyekből.
  • Looooser
    figyelj a mainapig vannak a korábbi részekkel kapcsolaton n00b-kérdések szal úgy is megfogják próbálni
  • Cyberdevil
    Aki eddig nem játszott hasonlóval az ne ezzel kezdej el szerintem.
  • The Protector
    és miután belejönnek és van kevük első végigvitel után még gamelni,megküzdhetnek a jó befejezésért/ekért.ez így jó.
  • Hellsing47
    mért lenne kibaszás?
    ugyanugy kapnának egy befejezést
  • Looooser
    nem hinném.... az kib*szás lenne a kissebbbekkel és az olyan n00b-okkal akik már a korábbi részekben sem tudtak:
    küzdeni
    a szemük elött kivilágító útvonalat nem találták meg
    a speed kill-t nem tudták használni
    a logikai feladványokat nem tudták megoldani
    stb, stb...
  • tigeroo
    ha sokszor halsz más lesz a befejezés.
    silent hill szerűen

(nem happy end) stb. a fejlesztők kitalálnak vmit
  • The Protector
    Klafa.