2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#468 hát karácsonyig még van időd :) -
bumbi91 #467 hát ez nem jó hír mert a videókarim csak 2.0 SM sajnos úgyhogy akkor lehet h gépet kell újítani :( -
#466 Amit én írok az a tuti.Az Assassins Creed grafikus motorját használja,tehát kb úgy fog futni.Valamint egy efektel lessz rátéve a cell shaded tehnológia ami +teher a rendszernek.Azt ne gondoljátok h le lehet akárhogyis szedni a cell-t mert eleve így írták meg.Innen már csak azt kell tudni h picit erősebb vagy picit gyengép gép kell neki.
És ami tuti:SSE2-őt kell támogatnia a procinak
SM3.0 kötelező -
mikiking #465 Crysisnél nagyobb nem lesz... és pop TT nál tuti nagyobb lesz. Ennyi biztos -
bumbi91 #464 Aloha mindenkinek! Nem tudjátok hoy vajon mi lesz majd a game gépigénye ?? Hogy milyen gépen fog futni??Válaszokat előre is köszönöm! -
#463 Csak aza csaj nem kéne oda.Rem meghal a játékban. -
#462 Hoztam neketek egy háttérképet
-
#461 Most már hivatlos is!
Európa PC polcaira dec. 5-én kerül! -
#460 A Miku hozza! :D -
#459 No az szép ajándék lenne:)) -
#458 Vagy Dec. 5 én. :) -
#457 2008 December 2-án érkezik a PC-s, az Xbox 360-as, és a Playstation 3-as verzió is. -
#456 LoL téleg jól megfogalmazta -
Kicsi Tibi #455 Lol micsoda köcsög:D -
#454 "játékközbeni videó" aha,jó'van bazmeg -
#453 Kicsit le vagy maradva.D -
Kicsi Tibi #452 PoP4 játékközbeni videó -
#451 Megnéztem az új videót, developer diary , már egészen elfogadtam a játékot, de az a sok szikra(nekem annak tűnik, de javítsatok ki ha tévednék) harc közbe vmi iszonyat bután néz ki. Én értem hogy epikus csatákat akarnak, de ez inkább a nevetséges hatást hozza. -
Cyberdevil #450 Na ez már vmi, tetszik. :P -
#449 oks akkor no comment beszélgess magaddal.... -
#448 AC-ben sem kötött és hmmm... mennyi befejezés is volt?
szal...
(mellesleg ilyen "kötetlen" játékmenet mellett eléggé szutyok szvsz a történetvezetés)
NEM KELL BELE! vagyis, persze, kell, mert úgy csinálják meg a pályákat... bazz nélküle semmit nem tudsz csinálni, bossok ellen is kell, ugráláshoz is kell, mindenhez kell, de ha nem lenne akkor nem kellene és sokkal jobb lenne -.- -
#447 1 majd kiderül, hogy kell-e bele vagy sem
2 nem alternatív befejezés van hanem sokbefejezés van, mivel nem kötött a játék menet... -
#446 mi az hogy 2szer 3szor? :D 1szer. max 2szer ha van alternatív befejezés...
Elika viszont 100 hogy nem fog tetszeni... ez hülyeség, nem kéne bele... ez van. -
#445 figy arma ner most fikázd, majd a kijön és végig toltad 2-3szor és még mindig nem jön át a feeling akkor húzd le, mert lehet hogy tényleg jobban befog jönni -
#444 nem ezt mondtam... valszeg jó lesz. a bossfightok tetszenek, a teljesen irreális ugrálás is (plafonon futás xDDDD), de Elika nélkül és más címmel többre tartanám... -
#443 Lehet hogy kurvajó játék lesz, de mivel POP a neve és benne van a csaj, alapba egy szar?? Lehet hogy jobb POP lesz belőle a végére, mint az időhomokos trilógia.POPUP :) -
#442 ne PoP lenne és ne lenne benne Elika és akkor kurva jó lehetne :S -
mikiking #441 Nemtom volt e már... -
#440 ehhhe ezt szívtad a graf motor-t az assassins creed graf motorja adja (ami valjuk be a régi pop-hoz képest, és egy régi gépesnek igen csak nagy) az hogy a polyk színezése celshaded az nem jelent sokat, szal a kis gépigény hibádzik....
-
#439 akkor is azlesz -
#438 De ne má.. én nem akarok cel shaded trilogiát a pop-ból:( -
angelus #437 Amúgy nekem van egy elméletem az új POP-pal kapcsolatban. Egyrészt volt egy jó játékötletük (Assassin's Creed), amit pont az ötlet miatt nem lehet POP név alatt kihozni, másrészt a POP nevet is életbe akarták tartani. Így úgy döntöttek valamilyen módon elkülönítik a szériát, így jöhetett létre ez a grafikai stílus. Nem azért nekem tetszik tényleg festményszerű, és a cel-shaded grafikáról már tudjuk h annyira nem gépigényes. Mindenesetre drukkolok h sikeres legyen és most is egy remek történettel megspékelt trilógia váljon belőle, mint a Sands of Time-ból. Csak egy dolgot remélek. Ezt a nevet nem hagyják meg. (Prodigy) Ez az egy, ami nem tetszik. Megújulni meg meg kell, és az nem csak egy speed kill. -
angelus #436 Nekem kedvenc kérdésem, a "Mire jó a homok volt?" A srác azt hitte, h csak poénból kell összeszedegetni a szörnyekből. -
#435 figyelj a mainapig vannak a korábbi részekkel kapcsolaton n00b-kérdések szal úgy is megfogják próbálni -
Cyberdevil #434 Aki eddig nem játszott hasonlóval az ne ezzel kezdej el szerintem. -
#433 és miután belejönnek és van kevük első végigvitel után még gamelni,megküzdhetnek a jó befejezésért/ekért.ez így jó. -
Hellsing47 #432 mért lenne kibaszás?
ugyanugy kapnának egy befejezést -
#431 nem hinném.... az kib*szás lenne a kissebbbekkel és az olyan n00b-okkal akik már a korábbi részekben sem tudtak:
küzdeni
a szemük elött kivilágító útvonalat nem találták meg
a speed kill-t nem tudták használni
a logikai feladványokat nem tudták megoldani
stb, stb... -
#430 ha sokszor halsz más lesz a befejezés.
silent hill szerűen
(nem happy end) stb. a fejlesztők kitalálnak vmit -
#429 Klafa.