Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elnézést, de ez így nem jó, én a régi Herceg-et akarom, mámint egy normálisan megcsinált herceget, nem képregényt! lehet hogy szép, meg jó, meg minden, de ennek 0 a hangulata! 😞
a SoT még mindig viszi a pálmát nálam! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mellesleg akár foghatták volna Assassin's Creed grafikus motorját és azzal csinálni egy POP-t :K de valahogy nem bánom hogy ilyen lesz ^^ ilyet is ki kell egyszer próbálni xD
@
A Prodigy-nél szerintem meg azért használják a Cell-shaded módszert, mert nem tudtak a Sot trilógiánál elég élethû karaktert létrehozni és így hogy ezzel a "rajzolt" módszerrel csinálják nemis lehet szóvátenni. Pedig felvettem a grafikát amennyire csak lehetett a játéknál, de nálam olyan csúnya textúra hibák voltak a videóknál, mert inkább csak a videóknál vettem észre, játék közben nemis nagyon látszódott! Fõleg a 3. résznél volt ez!
belegondolva a fejlettebb 2Ds játékok szebbek is mint a kezdeti 3Dsek ^^ szal... huhh hát a 3Dsre nem tudok példát most, de Doom, Mario (ok ez nem PC XD) Prince of Persia, Commander Keen még mindig jóak 😄 (utóbbival mondjuk én csak win 95-98 idejében találkoztam, pedig az is régebbi nem?) vagy ottvan nagy kedvencem a RAPTOR ^^ iylen felülnézetes arcade repülõs 😄 na az valami nagyon jó ^^ kinézetre is XD ok hogy pixeles de akkor is 😄 simán jobb sztem mint egy ugyanilyen stílusú relativ új gém az Airstrike 3D...
---
kis on is legyen: kiváncsi leszek mozgás közben milyen ez a Cell-shaded graf.. állóképeknél szép, hát ha ez mozogni fog 😄 az kész ^^ várom már 😄
@
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És pont a grafika miatt nem gondolok arra, hogy kikéne próbálni az elõzõ részeket. A Doom elsõ részére is azt mondják azok akik játszottak vele a maga idejében, hogy milyen félelmetes volt, viszont szerintem mai fejjel már nemigen ijednék meg egy fal mögül kiugró pixelszörnytõl.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Viszont sokan mondják, hogy milyen jó volt a játékmenete az eredetinek, úgyhogy lehet letöltöm valahonnan aztán Dosboxal vagy Schumm-mal életrekelteni valahogy a gépemen 😄
(vmi 5óra alatt vittem végig 2 éve utoljára...<#smile>#smile>)
nemsok játék nyújt EKKORA élményt...
A T2T-t 2szer vittem végig.Jó volt de nem az igazi.
amúgy milyen hosszú és mi van a végén? XD csak mert sosem bírtam végigvinni meg apám sem O.o igaz hogy anno 3-4 éves lehettem (najó lehet hogy már 5 is) mikor játszottam vele, most meg türelmem nincs hozzá :S
@
@
ilyen fasza artworköket találtok rakjátok be közösbe😊
(nagyobb felbontás nagyobb öröm)
talán adok neki egy esélyt... de csak talán...ha olyan szerény lesz a gépigénye mint az én szívem, talán akkor...hmm...igen...<#smile>#smile>
,,Egy elfogult (ubi-féle) prince fan szavait hallották.
kérem ne kövezzék meg, csak aggódik amiatt hogy az egyszerûbb grafika egyszerûbb játékélményhez vezet. Kérem ne törõdjenek a szavaival, ne etessék, és neis válaszoljanak a hozzászólásaira. majd megnyugszik"
PSN ID.: Beegabor
Cell Shaded power ^^
én edddig a kinezete miatt nem jatszottam vele
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Sogun, 08:23 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (87 komment)
bár már voltak érdekes dolgok 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
practitioner of the forbidden arts of death
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nem vagyok prince of persia kedvelõ sem, de ez tényleg jónak tûnik.

Viszont a Crysis-t nem mertem megpróbálni, mert annak azért már a minimális konfigurációja is akkora, hogy gondoltam ennyire azért azt talán nem lehet visszavenni 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
sztori, hangulat, karakterek, minden elvan találva
a ww és a t2t is odabasz
(gibson: igen ment a crysis, 10-20FPS-el még egész jól lehetett tolni<#smile>#smile>)
Nálad elindult 1,5Ghz-en a Crysis??? Akkor lehet megpróbálom énis! Bár nekem csak 1,3Ghzes a procim, de a VGA-m nekem is Ati 9600as!
bár, ha a látvány nem next-genes, akkor remélem a gépigénye sem lesz az (és viszi majd az 1500mhz/ati9600 kombóm)
ha a cod4-et meg crysist vitte ez a gép akkor ennek vígan kell futnia majd
offkorz: irigyellek a problémáidért
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit