2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#548 Lehet most beégek hogy közöm nincs a matekhoz ,de ezekből a pontokból:
9.0
9.0
9.0
8.5
8.5
hogy a fenébe jön ki 9.3-as összértékelés?
-
#547 Azért meglátszik, hogy ezt nem magyarok csinálták... abban a gamestar-os review-ban Elikának minden erejét szinte egy nagy hátránynak állították be... Ebben meg: "This is a story about love. Not the love between the Prince and Elika, but between you and Elika" -
#546 ohhh fakk mondtam én hogy ilyen helyre kell menni dolgozni....sztem megpróbálkozom majd a GameStar-nál, hogy minden évbebn kijuthassak az E3-ra.... -
#545 Nem, már a végső terméket tesztelték -
#544 De ez csak bétateszt, azt hiszem. -
Newfronter #543 IGN 9.3
Eszméletlen jó értékelést kapott az IGN-től!!! -
#542 valszeg a mitulá báti hozza.vagy madotatipatotaf. -
#541 Max Mikulás hozza -
Master Rick #540 mikorra jön ki a játék végre? -
#539 Hát én egyetértek velük. -
#538 Hát nem tom, nem néztem végig a videót, de ameddig láttam az elég rossz volt... elég hülyeségeket mondanak benne szerintem... kicsit olyan gyerekes az egész... ilyen béta tesztet tudnának 5.es fiúk is csinálni... -
#537 GS-en van egy beta tesztes videó.
Hát nlzze meg mindenki és döntse el mi a véleménye.
Hát egyenlőre engem se győzött meg. Sőt! -
#536 Mert anno ezzel a címmel nyomták a játékot.hivatalos forrásokban is.Majd késöbb levették róla.Ha zavar titeket kérvényezem a levételét a névnek. -
#535 Amúgy miért van még a "Prodigy" a topic névben? -
#534 Remélem nekem is tetszeni fog azért! -
#533 Én is nagyon várom már... nekem is egyre jobban tetszik. -
#532 Epilepsziát bárki kaphat de vannak akik kifejezetten veszéjeztetettek mert hajlamosabbak rá.
Mellesleg nekem most így h lassan jön a game és dőlnek a videók nagyon tetszik a játék. -
#531 De igen, csak nem mindenki tudja, hogy hajlamos rá... de ez tökre nem számít szerintem... -
#530 Epilepsziás rohamot nem csak epilepsziások kaphatnak szerintem! -
#529 Epilepsziások ne játszanak ilyenekkel... -
#528 Megnéztem az aktuális videókat a GS-on, hát bakker ettől epilepsziás rohamot lehet kapni, annyi a felvillanó fény.
A folyamatosan kéken izzó csajról nem is beszélve. :( Jajj. -
#527 a felső sornak hosszú története vn, és nincs kedvem gépelni, az alatta lévő meg szerintem érthető..... -
#526 Az aláírásodban lévő angol mondatnak mi értelme van? -
#525 -
#524 háááát nem toom
[flashhttp://www.youtube.com/v/rxhVSVXr7Os&hl=en&fs=1][/flash]
a videóban mondják hogy
-1 gomb elikára van segítség és harcba beszllásra
-1 gomb a kard használatra
-1 gomb a karomra
-1 gomb az akrobatikára
minden helyhez vann egy boss, amikhez különféle csapdák tartoznak
"a harcos és az alkemista"
-
dev723 #523 XXD -
#522 de ha egyszerre jelenik meg az összes platformra akkor bezzeg megvetted volna mi?
álszentség a köbön. -
#521 akkor asszem ez ps3-ra lessz meg.... -
#520 hát igen, valami ilyen gépigényre számítottunk szerintem.
ááh már nagyon várom:) -
#519 Nyilvánosságra hozta a készülő Prince of Persia minimum és ajánlott gépigényét a UbiSoft. S ami kimaradt a lenti listából: a fejlesztők ajánlata szerint nem árt majd azért egy PC kompatibilis gamepad beszerzése sem a játékhoz, hiszen az új PoP-ban még több akrobatikus mozdulatra lesz szükség a falak és tornyok megmászásához.
Minimum gépigény
Processzor: Dual Core 2,6 GHz-es Intel Pentium / AMD Athlon 64 X2 3800+
Memória: 1 GB (Vista esetén 2 GB)
Videókártya: 256 MB-os Shader Model 3.0 kompatibilis kártya
Merevlemez: 8 GB
Ajánlott gépigény
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
Videókártya: DirectX 10 kompatibilis kártya
by pcdome
-
#518 konzol vs pc megjelenésről volt szó
amúgy neked meg tökmind1, így is úgy is lewarezolod, vesszenek a szemét kiadók XD -
ricsa008 #517 jah 12.én míg europába egy héttel korábban
OLVASS!!!
holnap az undercoveren a sor :D
de ezt már megszokhattuk
a témát a magam részéről lezártam -
xido #516 mindig minden multiplatform játéknál a pc az utolsó,akár 1 hét késéssel is,még warezben is..ezt már elég régóta megszokhatta volna mindenki -
#515 kontinensünkre is -
ricsa008 #514 idéznék
" A legfrissebb beszámolók alapján kontinensünkre is csúsztatással érkezik a játék"
de nem baj mire itthon a polcokon lesz addigra már végig is tolom ha minden úgy megy majd mint az utobbi időkben -
ricsa008 #513 és akkor rinyál mindenki hogy így warez meg úgy warez
lassan már az a .... aki vár egy adott játékra ahelyett hogy letölti
csodálkoznak hogy szart sem érnek az eladásokkal
ennyi
ÉJJEN A WAREZ -
#512 a pc csúsztatás világszerte meglesz nem csak Mo-n -
ricsa008 #511 szopjanak le!
ennyi a véleményem arról ami itthon a játékokkal zajlik -
#510 Prince of Persia: PC-n egy héttel később!
A konzolos verziókhoz egy héttel később került forgalomba az átértelmezett Prince of Persia PC-s kiadása.
A jelenlegi Ubisoft és Electronic Arts által diktált általános trendeket figyelembe véve (néhány kivételtől eltekintve) már meg sem lepődhetünk azon, hogy a Prince of Persia asztali rendszerekre tervezett verziója egy héttel a konzolos megjelenés után kerül hivatalosan forgalomba. Az Amazon.com már korábban frissítette adatbázisát és hét nappal későbbre időzítette a PC-s megjelenést. A PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre érkező PoP kiadási dátuma változatlan maradt, Európában december negyedikén emelhetjük le a boltok polcairól. A legfrissebb beszámolók alapján kontinensünkre is csúsztatással érkezik a játék, megjelenésére december tizenkettedikén számíthatunk. Pontos részletekkel nem szolgáltak a PC-s verzió megjelenésének eltolásáról, reméljük minden rendben halad a fejlesztések körül.
info: Gamestar -
#509 Jaja, dec. 2-6 között boltokba kell érjen