Prince of Persia: Prodigy
← ElőzőOldal 51 / 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem vidd perre az ügyet..<#wilting>#wilting>
Szánalmas ahogy itt rinyálsz.
És neked lelki megn yugvást jelentene ha ez a topik zárva lenne?Mert ha igen akkor sajnállak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
dehiszen nincs is haver,akkor se volt mikor én nyitottam,a játékosokba,csak a konzolba,és zárták nézdmeg,ha ezt nemfogják,hatalmas nagy szemétcség ez.mert én már mikor nyitottam,és most pár képpel van több dolog,és amott se volt akkor még ,nem lehet semmi indok,geciség.kész. :-|
felháborodásom jogos.sedó ne pontozz,töröld inkább vagy más modi aki törölte indokolja meg,mert ez most szarul esik :-c
felháborodásom jogos.sedó ne pontozz,töröld inkább vagy más modi aki törölte indokolja meg,mert ez most szarul esik :-c
Hát...én nem találtam topikot amiben errõl lenne szó.Rem nem zárják be.Ha meg mégis akkor így jártam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
aza fasza hogy én már megnyitottam egyszer de valaki kúrvára bezárta,hatalmas reklamációt fog tõlem kapni aki ezt most megmeri hagyni,mert én már mikor megnyitottam,egy idõben a konzolossal.és zárták is egybõl bezzeg az megmaradt,kúrvaég érti már. ááá
Pár kép a játékból:
Az új hõs
A sorozat nagy feature a falon futás(Wall Run)
És egy új mozdulat

Az új hõs
A sorozat nagy feature a falon futás(Wall Run)
És egy új mozdulat

Az Ubisoft nemrég bejelentette az új részt.Bár korábban kiszivárogtak hírek a játékról egy bizonyos surfer girl(hekker által) mégsem az lett a címe amit õ írt(Ghost of the Past).A játék a design-os és egyedi cell shaded tehnológiát használja.Rajzolt képhez áll közel.Ugyanezt a tehnikát használja a Bad Day Los Angeles,a XIII és az Ultimate Spiderman is.Komoly mûvészi vezetõ irányítja a csapatot akik az új részt készítik.Tudom h van már egy prince of persia4 topik ami azonben nem elég helytálló ugyanis csak maga a világ és az alapmotívumok ugyanazok viszont ez nem negyedik rész.Egy teljesen új fõhõst kell irányítani.
← ElőzőOldal 51 / 51