2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#629 Nem, mert Prodigyvel egy új korszak is kezdődött -
#628 Pontosan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elika feláldozza magát h az utolsó helyet is megtisztítsa
Szerintetek ez lehet a teljes game vége is. -
#627 Én is végigvittem már megjelenéskor.
Ez a vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elika meghal -
#626 Na.Végignyommtam a gamet!!Telefonon:).Hát ha nyomokban is de egyezik a pc-s és mobilos game sztorija(márpedig vonalakban szokott) akkor szomorú vége lessz.Ha vkit érdekel leírom. -
ricsa008 #625 a GTA nál nem lehet szarabb -
Ry0K3N #624 Sorry kicsit sok lett az "a". Hsz szerkesztés ftw. -
#623 Grat -
#621 Jó lenne, ha ez nem állna be a sorba és ez kivételesen nem lenne szar, mint a sok mostanában kijött nagy név! -
#620 miért mit hallottál róla? :C -
#619 Szerintem ez sokkal jobb -
#618 CDGalaxis megjelenés -
#617 de miért nem a másikat,a a legelső verziót?az a legjobb:( -
#616 Szóltam h tegyék be a bannert.!!! -
#615 pár nap múlva jön pc-re is.amúgy én szóltam modoknak,basszák betenni új bannert,szóljon más is már:s -
#614 Fuhh de jó lett, cseréljétek le gyorsan.
PC-re mikor is jelenik meg? Mert a GTA-t már nem is várom (amit hallani róla), inkább ez :)
-
#613 Wow tényleg?:O Dejóó
A serious realistic character-ről annyit, hogy az 1-ben sem volt éppen komoly, mert ott még elég fiatal volt... a T2T-ban meg szintén nem volt komoly, mivel valahogy visszavarázsolódott az első részbeli hangja... sokkal jobb lett volna, ha a WW-beli hangja lett volna a T2T-ben. -
#612 Tetszik a Ubisoft hozzáállása. Ez a játékuk is csak 6200 Ft lesz. -
#611 "Dissapointed that it's aimed at the casual players."
"just what i thought an easy game might get it when its cheap "
"Seems good, but not good enough for the old Prince of Persia! "
"The Prince is no longer a serious realistic character.
He now is a fradboy douchebag, not getting this game."
"I precisely will not buy this game "
etc, etc...
jó-jó de nem eléggé :) nekem többet számítanak a player értékelések mint a nagy kritikus oldalak értékelései :\ -
Cat 02 #610 Gametrailers - 8.7 -
#609 hát de most,én már tökre megörültem mikor így hallom nevét,erre kiderül csak egy hülye szamárról van szó,nabazmeg mondom.különben nekem nagyon tetszik a játék,várom már pc-re:D -
#608 Egy kis fricska az előző szériára, szerintem jó poén volt ^^ -
#607 figyeljetek már,ez most az ubi-tól egy poén akar lenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a srác akivel vagyunk,elején homokviharból előjön ezt kiabálja:FARAH!!!44 namármost mondanom sem kell miért furcsállom a dolgot,majd mikor elikával találkozik,és kicsit beszéélgetnek,ő azthiszi Farah a barátnőd,közben meg csak a szamarad vagy mi.ha jólvettem le.kúrva szar poén szerintem:c
-
#606 Na kiprobáltam a játékot, hát nem is tudom, a grafika szép, a játék elégé gyengécske, mig le se tudom ugratni a karaktert egy sziklárol ha berágat mert mindig megment a csaj.Remélem a játék folyamán több értelmet kihoznak a kétkarakteres játékmodból,(minimum resident zero).játék írányitás pocsék, elfogyasztok egy zacskó chips-et mire ragál parancsra.Csak azért fogom megvenni eredetibe mert a többi része is megvan. -
Gabe18 #605 X360-ra már kijött a "nemhivatalos" verzió... -
#604 Senki sem mondta, hogy fasz vagy, és senki sem tudott biztosra semmit.
Nem tudom, engem ez egyátalán nem riaszt vissza a játéktól, majd meglátjuk, bár engem nem nehéz lenyűgözni.
Amúgy Gabe, te hogyhogy ki tudtad próbálni? -
Gabe18 #603 Nincs nehézségi szint választás.Legalábbis én semmi erre utaló nyomot nem találtam. -
#602 hmmm, ha jól hallom ez már review szal ki lett próbálva...
nem ezt mondtam elején? ^^ de neeem jöttek a nagy a fanatikusok lehurrogni hogy mekkora fasz vagyok (vagyunk, mi, hűek, tisztán látók xD) hogy az csak egy mozgó checkpoint... hát, jó sűrű checkpoint (legközelebbi platform)...
ettől függetlenül kipróbálom és talán végig is viszem mert látványosnak látványos lesz :D -
#601 Milyen nehézségi szinten próbáltad? Mert ha easy akkor még nem akkora gáz. Viszont ha ez minden nehézségi szinten így van, akkor elég nevetséges! -
#600 Dehogy kapcsolható ki, ő a másik főszereplő a Prince mellett... -
Ry0K3N #599 Akkor azt hiszem ez felejtős. -
xido #598 és ha nehézségi szintet lép az ember?..vagy kikapcsolható opció,hogy ne lógjon rajtad mindig a gádzsi?:) -
Gabe18 #597 Hát ezzel a játékkal sikerült megalkotni a "hülye biztos Tomb Raidert".Igy hirtelen ennek neveztem el magamban,még ha ez a PoP sorozat tagja is.
Tehát ami a videókon látszott,hogy a velünk jövő nőszemély mindig megment,ez tökéletesen meg is valósult.És hát szerintem túl tökéltessen...
Rendben hogy a HALO óta dívik ez a nincs energia,töltsük vissza az életet,stb... játékosbarát megvalósitás.Ezt aztán átvette jópár más is,kezdve a CoD sorozattól át ki tudja micsodáig.Na de mégis ott ha lelőnek és elbújsz,még mindig utánad jöhet az ellen,el lehet rontani úgy is hogy mégiscsak meghalsz egyből vagy valami.Na de itt?
Mentem benne vagy másfél órát,és hát ugye meghalni nem lehet.Leesnék,de nem esek mert visszahúz,egyből megjelenek a legközelebbi platformon,lehet menni megint újra.Semmi nehézség,semmi kihívás.Sehol az az érzés hogy koncentrálnom kellene mert minek?Nem kerülök hátrébb szinte semmivel,nem vesztek életet,nem vesztek energiát,semmi gond.A játékban majd keresgélni is kell bizonyos dolgokat.Abból volt olyan ami látszatra elérhetetlen helyen volt.Illetve elérni el lehetett,de az tuti volt hogy ha oda kiugrok akkor annyi... Na és...?Kiugrottam,felszedte ugrás közbe,leesnék,csaj visszaránt... Most ez szándékosan volt igy kitalálva?Ha igen,érdekes.Ha nem,akkor semmi sem ösztönöz arra hogy a nehezebb,de nem meghalással végződő utat keressem.
Meghalni a fegyveres harcban se sikerült.Gondolom nem is lehet,max az ellenfél visszatölt magának energiát ha sokat bénázunk.
Így ennyi idő után már az erős unalom vett rajtam erőt,mert egyszerűen semmi kihívást nem éreztem benne.De nem azért mert én akkora játékos lennék,hanem kb olyan volt mint mikor tizenakárhány éve a Commodore64-en benyomtam játék előtt az örökéletet,aztán úgy ment a dolog...
Amúgy kinézetre igen szép,pedig én nem szeretem ezt a rajzos stilust,de mozgásban annyira nem érződik,és tényleg jól néz ki. -
#596 Hát, így sikerült:
Banner update -
#595 Szőkeszleng ftl... -
#594 mert ps-es vok bazzeee azé'..... -
#593 ps3? :c ménem box? :c
meg van HDTVd? ^^ meg 5.1 :c meg kanapé... különben nem feelinges a konzol -
#592 vannak barátaid??? -
bazsi123 #591 mi az, hogy karira? -
#590 akkor én kezdem, ha megkapom karira a PS-3-mat tuuti megveszem.... -
#589 ja,úgy jobbvolna