Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
nade magyarázd el inkább :-|

offkorz
:_:AS_D_Dds

armageddon666
remélem lesz róla film <#idiota>

@

Sabcsee
te fafej

kaka

offkorz
én nemnagyon értem,elõször is nemvagyok tisztában ezzel az adaptáció szóval.valaki magyarázza már el nekem fogyatékos módon thx :-|

Sabcsee
OMFG!!!!!!!!!!
annak mi a geci értelmee van h egy játék adaptációból is játék készüjön?
láccik h szarul állank anyagilag...

kaka

Looooser
OMFG -.-

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Picar77
hát ez tiszta hülye 😮
az ilyet megkéne verni 😄DD

()() (^^)

The Protector
No comment.
Ettõl kiakadtok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
lessz banner?v még nincs eldõlve.mondjuk sztem még nem sürgõs

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cicai
csináld meg jobban, azokból abetükbõl😛

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gibson9
Szerintem azért lenne a középsõ a jó, mert nincs semmi felesleges a képen! Jobboldalt a herceg, balalsósarokban a felirat, balfelsósarokban meg a kastély! Szinte tökéletes! 😄
A felsõképen mivel felülre került a cím így alatta van egy üres hely aminek semmi értelme és jobban megnézed egy idõ után már idegesítõ is hogy nincs ott semmi, a felirat meg eltakarja a kastélyt. Az alsóképpel ugyanez a helyzet csak ott kicsit kissebb ez a hely, viszont ott is belelóg a kastélyba!

tigeroo
az alsó jó lett, mert ott kb. középen van a felirat
Picar77
egyetértek 😄

()() (^^)

offkorz
majd csinálni fogok,még ráérünk vele.van idõm,és már csináltam amúgyis,de másikat fogok.

cicai
csinálj jobbat😛
am sztem sem a lekjobb, de mikor hozzákezdtem elment az ihlet:S

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

offkorz
elég gyengére sikeredett

cicai
am kattintsatok a képre!

Sabcsee
mind1 csak ne a legfelsõ legyen<#shakehead>

kaka

cicai
mmint a betûk, igaz?

armageddon666
énmeg nemlátom a különbséget...

de valahogy megcsinálhatnád hogy a szövegnél a kis csíkok ne legyenek ilyen élesek. szal olyan világító hatásuk legyen.

@

cicai
LOL
beszarokXD

gibson9
Középsõ

mama2
Fölsõ.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Black Hawk
alsóra szavazok

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

cicai
tetszik vmelyik?

lac111
pl. Firefox-nál lehet választani, hogy csak 1-1 ablakot engedjen, illetve teljesen megbízz az oldalba. Én erre céloztam konkrétan.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

armageddon666
de mivel SGrõl geci reklámok szoktak felugrálni ezért inkább letojom a fakyuut ^^

@

lac111
Az enyém elkészült nagyjából, bár a fenti feliratot eléggé nehéz beleintegrálni.. <#crazya>
Ide swf-et nem lehet beszúrni, szóval feltöltöttem rapid-re:
flash banner 1.0b

Pls szóljatok hozzá, de értelmesen. <#pardon1>

cicai
Most csinál vki bannert?
mert én most elkezdtem csinálni egy bétát

lac111
Akkora talán itt az ideje, hogy kezedbe vedd a pop-upjaid sorsát, és Te határozd meg, melyiket nyissa meg, és melyiket ne. Lol...

armageddon666
flasht ne mert az popupban nyitná meg és az tiltva van nálam, linknél meg jobbgombbal tudok trükközni, szal elég ha alá van rakva linkben ^^ mellesleg sztem fölös még oly keveset tudunk.

@

Sabcsee
én is úgy értettem😄

kaka

lac111
Megpróbálom megcsinálni szép kis flashbe animációval <#hehe>
Meg rakok rá egy -all known facts- opciót. <-- vki ezt magyarosítsa pls <#worship>

The Protector
Sztem a kettõt kéne összehozni.A POP felirat rajt lenne a képen.

Sabcsee
sztem ezt kéne lekicsinyíteni és betennni a bannerbe:

kaka

Sabcsee
jaja csináltasd meg sztem #121 alapján

kaka

armageddon666
le kell szedni Gamekapocs feliratot
kisebbre kell venni
ráírni hogy Prince of Persia (a Prodigy nevet cáfolták elvileg), illetve inkább rávágni. az a kéket ami... nah, tudjátok sztem 😄

és kb ennyi ^^

@

The Protector
Tökkéletes.Megcsináltassam?

Sabcsee
sztem eza kép bannernek jó lenne:

kaka

The Protector
A darkosság a trailer alapján megvan de sztem ez a cell shaded grafika annyira nem dárkosságra való.Ami eddig cell shadedes volt az mind élénk játék volt.De UBI ezt is megoldja(ha valóban darkos lessz)Mellesleg én is örülnék a búsabb,komorabb játékvilágnak.És remélem már a játék elején felnyársalja vki azt a papucsos kislányt.

Looooser
hát majd kiderül milyen lessz, de ahogy ebbõl a trélerbõl látszik, megint vissza megy a darkosabb játékvilágba <#örömtánc^^> ami viszont teccik... már csak celshaded-el kell megbarátkoznom, és az 1v1 kombatokkal...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
igen :S

@

The Protector
Aha.A tmnt-ben volt amikor szarul ugrottál megnyomtál egy gombot és ugyanilyen pörgééssel segített ki az egyik tesó ninja.Ott jó de itt nem h nem látványos hanem röhejes.

Looooser
szerintem enyhén final Fantasy: Advent child a mozgás kultúra, meg egy kis TMNT

offkorz
hát érdekes idáig biza.csaj lehet zavaró lesz,farah is azvolt az 1ben,nélküle pár rész könyebb lett volna.ugye mindig õt õlték meg,de majd kiderül,😊1

The Protector
A prince távolról és a mozgása is teljesen úgy néz ki mint a Raziel legacy of kainébõl.

armageddon666
nekem tetszik, sztem nem ninjás. a trailer viszont már kevésbé :S az az ugrálás meg levegõbe pörgés... broáf -.- de akkoris... jólesz! ^^

@

tigeroo
hát izé. nemis tudom...
prince modellje nem tetszik... nagyon ninjás (japános..?) lett..ezt a vonalat nemkéne erõltetni, jóvan hogy cell-shaded meg minden...
Az elsõ részben is ott volt veled Farah. Ez se lesz sokkal különb.