2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Atkamon
    Nekem ez jobban tetszik, csak hát igen, amikor vége az animációnak, ki kéne írni, hogy Prince of Persia oldalra.
  • 0Fritz0
    Eredetileg én is hasonlóra gondoltam, de mint ezen is látszik, a háttérkép a mozgás után "ugrik" egyet az flv-ből jpg-be való átmenet miatt.
    Fontot sem találtam hozzá, tehát a szöveg is máshogy nézett volna ki.
    Ezek után jött a másik banner. :)

Egyébként a mostani kép nekem is tetszik. :D
  • klart
    már szóltam a modoknak:o
  • The Protector
    Azt a kettészart k életbe ez a benner rohadt jó.Soha nem láttam még jobbat.Tegyük ki.
  • Prince23
    Hm grat a bannerért, ütős
  • Hellsing47
    bőven elég lenne csak az eleje, és minden frissitésnél csak "szétkúszna" a kép és úgy maradna
    videók feleslegesek, és rondák is igy elnyujtva

mellesleg nekem a mostani jobban bejön :)
  • Prince23
    Én mondjuk arra értettem ezt, h dec 4-6 között jelenik meg Magyarba. de mindegy.
  • davidka003
    Hátha valakit érdekel:

Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész) 1 790 Ft

link

Én már megvettem régebben. Ennyit simán megér 3 játék.
  • klart
    jó akkor valaki rakassa be
  • armageddon666
    jólett, lehet csere
  • klart
    elb*sztam sorry
    banner
  • klart
    megkértem fritz cimborát rakjon össze egy flash bannert,szerintem jól sikerült,jobban mint a jelenlegi amit még annó én csináltam,mit gondoltok,legyen csere?:)

• armageddon666
    "Mikulás hozza magyarba :D"

mivel fizikai képtelenség hogy a Mikulás létezne, ezért gondolom ez egyenértékű azzal hogy "megveszem" "anyu megveszi" "apu megveszi" valamelyik ezek közül... engem mondjuk nem zavar ^^

sztem nem ér... 3000nél többet...

mondjuk Sands of Time sagaból is csak a TTTt vettem meg... ott már biztos voltam benne hogy minőségi a széria és nem is csalódtam ^^
  • Atkamon
    Hát visszaolvastam kb egy oldalt, és senki sem írta azt sem, hogy "éntutimegveszem!!"
  • armageddon666
    mert az mindenkit érdekel hogy ki veszi meg... ^^
  • Atkamon
    Jó már írtad, hogy nem veszed meg, és még mindig nem érdekel senkit a warezolásod...
  • armageddon666
    nekem Left4Deadet hoz :C az 120% hogy megéri a pénzét...
    ebből még demó sem lesz ^^
    szal majd BélaJános273 biztonsági másolatát kölcsönkérem...
  • Prince23
    Mikulás hozza magyarba :D
  • The Protector
    Sztem nem lessz rossz game.
  • Black Hawk
    Én azt várom hogy a fikázosok jöjjenek hogy ez kurva jó játék :D
  • Atkamon
    PC-re még azt mondták plusz egy hét kb nem?
  • Prince23
    Még egy hét sincs és nyakunkona megjelenés
  • The Protector
    Én várom a gamet mert nagyon bejövős.Lehetne jobb is,más is de ez is nagyon jó.
  • Cyberdevil
    Már alig várom h megjelenjen a játék és h jöjjenek a: jaj, elakadtam itt, PLS help, meg a h a fenébe lehet megölni ezt a bosst hosszászólások. Na majd akkor meglátjuk h milyen könnyű lesz Elikával. :P
  • Prince23
    Na ez az
  • Toodmayne
    "attól, hogy Elika megment, még ugyanúgy újra kell csinálni a pálya egy részét, csak nem kell rákattintani arra, hogy Load last checkpoint..."
    nah ezaz... már annyira idegesített hogy mindenhol csak azt olvastam hogy jajjistenem semmi kihívás nincs a játékban, mert meg se lehet halni, mert Elika mindig megment... egy idő után már belefáradtam abba hogy mindenhol leírjam ugyazt mint te... a SoT-mal és WW-vel nem játszottam, viszont a T2T-ben sem lehetettt végleg meghalni... csak kicsit előbbről újra kellett próbálkozni. Tulajdonképpen harcon kívül Elika olyan mint egy kétlábon járó checkpoint.
  • lac111
    És még a végkifejlet is változik, attól függően, hogy hányszor haltál meg. Végre megint min. 2 befejezés. WW-be is imádtam.

Csak jöjjön már.
  • Atkamon
    Hát igen, azok lesznek a kombók... ez eddig nem volt világos? E négy támadásból lehet nagyon jó kombókat kihozni.

Az meg, hogy GodMode, megint nem igaz, attól, hogy Elika megment, még ugyanúgy újra kell csinálni a pálya egy részét, csak nem kell rákattintani arra, hogy Load last checkpoint...
  • lac111
    Az emberi butaság határtalan! És ezt még súlyosbítja, hogy az ilyen jófajta fórumokat használni akarják, de nem tudják. Lassan taníthatnák média vagy infó órán a helyes viselkedést interneten.

Azért lesz ám egy minimális free-form fighting a játékban. Mert alapból 4 fajta támadást indíthatsz.(acrobatics, elika, sword, fist). Gondolom ezeket azért variálni is lehet szép számmal. Aztán meg csak ámulunk az animációkon, meg az arcomba pattanó szikrákon.
  • Seth
    Ennek ellenére majd kiváncsi leszek hányan akadnak el vmi primitív rejtvényél vagy harcnál XD
  • lac111
    Mert van sok, úgynevezett "casual" játékos, és őket is megpróbálják berántani. Az igazi vérpistik(gamerek) meg nagyon kis részét teszik ki a vásárlói hányadnak. Elbutulnak a játékok is, ahogy az manapság divat minden téren.
  • Ry0K3N
    Nem is volt ;)
  • armageddon666
    Devil May Cry 3azz :D ott nem lehet panasz a nehézségre XD
  • Ry0K3N
    Semmi kombózás? Nemáár miért kell minden játékot lehülyíteni óvodás szintre.
  • armageddon666
    ez az új PoP (IGN leírás egy része alapján) olyan lesz sztem ami nekem bejövős :) szal nyugis, ráérősen 1-1 gombot nyomogatós interaktív film... kb GodModedal -.- me Elika jön és megment :\

story után nem olvastam, játékból majd kiderül gondolom...
    annyi 120% hogy nem megvevős lesz ^^
  • Atkamon
    Szerintem is nagyon jó volt a WW... azért tetszett nekem is főleg, mert nem lehetett mindent elsőre megcsinálni, például azt a részt az elején sem. Nekem igazából nincs kedvencem a 3 részből, mindegyik nagyon jó volt.
  • Ry0K3N
    Ez a rész meg hát sztem és remélem év játéka lesz a maga kategóriájában.
  • Ry0K3N
    Elsőre nem megy ezért sikítva menekülni kell és otthagyni? Emberek, hol a kihívás? Meg a WW abszolút nem volt kisiklás hanem a sorozat legjobb darabja és ahhoz a hangulathoz igenis sokat hozzátett a Godsmack mondjon bárki bármit. (más kisiklás nem lehetett játékmenet dettó ua volt mint többinél)
  • lac111
    Hát.. Eddig se szerettem a GSTV-t, most se fogom! Rémes!
    Érdemes ellátogatni a hivatalos oldalra, van egy jó kis intro ami elmeséli a történetet. Az hozta meg igazán a kedvem. Ha volt már akkor sry.
    Nekem amúgy abszolút tetszik az új Prince személyisége, meg amit eddig Elikáról megtudtam. Jó lesz ez így...
    Nem lehet folyton csak homokozni
  • Newfronter
    Tuti nem a pontok átlagát vették, hanem összhatást néztek, vagy valami hasonlót.