Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kaka
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A prince-nek meg muszáj különböznie az elõzõtõl, sztem nem vészes. Ehhez kéne még egy jó stílus, személyiségre, és királyos.<#hehe>#hehe>
("homeless" <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
azzal a fejkendõvel és a tüsi hajjal úgy néz ki mint a half-lifeból alyx...
Nekem még vannak fenntartásaim. <#vigyor4>#vigyor4> Ingame videó sokat fog segíteni.
@
Én viszont IGN-en mást olvastam. Van egy kis preview az új PoP-ról, sok kérdésre adnak választ(de egy ingame videót többre értékelnék):
Prince of persia - Preview
"Instead of using the quantity of enemies to test the Prince, it's now a matter of quality. You will never face more than one enemy at a time. Never. It is always a one-on-one battle. But this time around your enemies are smarter."
Lényeg, hogy soha nem lesz több egy ellenfélnél, viszont az ellenség emiatt okosabb és ügyesebb lesz.
@
Mindenesetre, amíg nem csinálnak a karakterekbõl idióta nagy szemû mangakaraktereket, jöhet.
Ami inkább aggaszt, az új harcrendszer. Mindig 1v1?? Félõ, hogy kicsit monotánná válik. Néha jól esik az embernek egy kis tömeghent is <#violent>#violent>
+ Szurkolok, hogy eléggé Darkos legyen <#hehe>#hehe> Sot-tal meg T2T-vel se volt bajom, de Prince a legtökösebb, akkor is WW-be volt. Harc közbe a kiáltásai, meg az ilyen megszánós dumái.. áá.. k*rva jó volt!!!
Ja és hamarosan új hírek a gamerõé.
Frosty01: Azért mire kijön a Prodigy, még végigjátszhatod párszor a SoT trilógiát! Bár ha minden sarkon meghalsz akk lehet pont nemkell várnod XD Én a T2T-t 3 nap alatt játszottam ki ( mindennap haladtam vele kicsit amíg meg nem untam vagy amíg volt idõm). De SoT sem volt valami egetrengetõen hosszú... valaki írta is itt a fórumon hogy 5 óra alatt végigvitte. Bár ezt kicsit rövidnek találom azért, de rég játszottam már vele úgyhogy azis lehet.
elég loál :D minden sarkon hatszor halok meg, stb stb :D kicsit azért komolyabbra vették a figurát :D
<#eljen>#eljen>
aztán majd jön a t2t, és mire azzal is végzek itt a prodigy <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Jó lesz úgy ahogy lesz! Én valószínûleg szeretni fogom!
@
@
loál.nagydarab álatlegyen mindenki?:-|
mert ha aztmondod olyan kidolgozással még az is nevetcséges..
Amúgy megnézném a PoP-ot mondjuk Crysisos környezettel (pálmafák, víz) és Gears of War-os épületekkel és karakterekkel :D hát gépigénye is lenne, de szép is lenne....
@
és vonatkoztass el a sot trilógiától, ubi is elvonatkoztatott. jó lesz meglátod.
@