Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
az a videó egyáltalán nem ingame.A képek azok igen.Nagyon örülnék ha tévednék de sztem nem.Az meg egyenesen bosszant h az a csaj is veled van.Azt a faszság pörgést meg a mutant teenage ninja turtlesben csinálták a teknõcök.Katasztrófa.De a game jó lesz.Cs így tovább.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sabcsee
ez a trailer odabasz rendesen!mondjuk azt amikor ott a muffal együtt tripla szaltóznak az faszság volt de a többi rész flash volt!

kaka

offkorz
<#nyes>

gibson9
Szép, szép, szép :D Jöhet ide nekem díszdobozban a game!!! XD

offkorz
grebber
Nemhogy valami ingame-et mutatnának ez helyett!

Next PC upgrade: 2022

kirol
offkorz
de tényleg,kilesz egy a nõ :-|

Black Hawk
szivesen ölre mennék vele:D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Rage47
õ lesz a boss xD
gibson9
Csak nem Õ lesz az új Princess? :D A haja mindenképp jobb, mint az elõzõknek XD Van ízlése az új hercegnek.

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Ez a csaj nem úgy néz ki mint Natalie Protman?

armageddon666
szerencsére a közeli concept :K az elvileg ingame képen faszán néz ki ^^

@

gibson9
A csaj jó, a kesztyû mégjobb, a herceg fejére nemtok mit mondani :S Az a közeli kép kicsit csúnyácska, de a másik az jó :D A ruhája is tetszik! Egyre jobban várom.

lac111
A csajszi sztem kurva jól néz ki <#finom>
A prince-nek meg muszáj különböznie az elõzõtõl, sztem nem vészes. Ehhez kéne még egy jó stílus, személyiségre, és királyos.<#hehe>
("homeless" <#eplus2><#eplus2><#eplus2>)

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

The Protector
Sauron kezén is hasonló van a gyûrûk urában :) DDD

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

totyak
Állati jó a kesztyûje. Csak szétkarmolja az arcát ha vakarózik<#taps>

tigeroo
hát nem tetszik a prince kinézete..
azzal a fejkendõvel és a tüsi hajjal úgy néz ki mint a half-lifeból alyx...
Sabcsee
új pictures!!!!!!:

prince-nek kicsit homeless feje van:P

kaka

offkorz
az E3-on szerintem majd sokminden kiderül,várjuk:)

lac111
Ahogy látom, te egy tökéletesen elégedett rajongó vagy <#nevetes1>
Nekem még vannak fenntartásaim. <#vigyor4> Ingame videó sokat fog segíteni.

armageddon666
nekem tetszik az ötlet... szal PoPszerû mészárlásra ottvolt a SoT trilógia, meg még az Assassin's Creed. rendes verekedõs gém viszont nincs PCre :P szal tetszik az 1v1 elképzelés ^^ akár jó is lehet :D

@

lac111
Neked legyen igazad! <#worship>
Én viszont IGN-en mást olvastam. Van egy kis preview az új PoP-ról, sok kérdésre adnak választ(de egy ingame videót többre értékelnék):

Prince of persia - Preview

"Instead of using the quantity of enemies to test the Prince, it's now a matter of quality. You will never face more than one enemy at a time. Never. It is always a one-on-one battle. But this time around your enemies are smarter."
Lényeg, hogy soha nem lesz több egy ellenfélnél, viszont az ellenség emiatt okosabb és ügyesebb lesz.

Black Hawk
kizárt hogy 1v1 legyen benne, a prince of persia trilogiának a védjegyévé vállt a szabad mozgású harcrendszer. Elég pofásan néz ki így elsõre. És aki sima képek után leszarozza a játékot az nem komplett.

armageddon666
én hogy örülnék japános megrajzolásnak x)) no persze nem nagyszemûre... hanem olyan GITS Innocence vagy Appleseed vagy Vexille szerûre :C

@

lac111
Elsõ ránézésre érdekes ez a cell-shadded megoldás...<#fejvakaras>
Mindenesetre, amíg nem csinálnak a karakterekbõl idióta nagy szemû mangakaraktereket, jöhet.
Ami inkább aggaszt, az új harcrendszer. Mindig 1v1?? Félõ, hogy kicsit monotánná válik. Néha jól esik az embernek egy kis tömeghent is <#violent>
+ Szurkolok, hogy eléggé Darkos legyen <#hehe> Sot-tal meg T2T-vel se volt bajom, de Prince a legtökösebb, akkor is WW-be volt. Harc közbe a kiáltásai, meg az ilyen megszánós dumái.. áá.. k*rva jó volt!!!

The Protector

Ja és hamarosan új hírek a gamerõé.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hihetetlenjó a ww.11 szer végig is vittem.Nagyon jó game.legnehezebb fokozaton is végigvittem.ott már nehéz volt a dahaka ellni fight de 1.-õre megcsináltam.A harc a legjobb a gameban.

gibson9
Húúú nekem pont az jött be a legkevésbé... :S

Frosty01: Azért mire kijön a Prodigy, még végigjátszhatod párszor a SoT trilógiát! Bár ha minden sarkon meghalsz akk lehet pont nemkell várnod XD Én a T2T-t 3 nap alatt játszottam ki ( mindennap haladtam vele kicsit amíg meg nem untam vagy amíg volt idõm). De SoT sem volt valami egetrengetõen hosszú... valaki írta is itt a fórumon hogy 5 óra alatt végigvitte. Bár ezt kicsit rövidnek találom azért, de rég játszottam már vele úgyhogy azis lehet.

The Protector
A warrior within a legjobb rész.

Frosty01
skacok.. most nyomom a warrior withint.. SoT után :DDD
elég loál :D minden sarkon hatszor halok meg, stb stb :D kicsit azért komolyabbra vették a figurát :D

<#eljen>

aztán majd jön a t2t, és mire azzal is végzek itt a prodigy <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

The Protector
Jaja.És a herceg kacsója is impozáns.

offkorz
<#eljen>

gibson9
Legyen igazad! Maradjunk inkább a tényeknél! Amibõl még nemsok van...
Jó lesz úgy ahogy lesz! Én valószínûleg szeretni fogom!

offkorz
szerintem meg mitszólnátok ha kuss lenne :-|

gibson9
Na vannak itt ötletek... :P Mit szólnátok egy Pop RPG-hez? :D

offkorz
loál

armageddon666
Cryengine 2 meets Unreal Engine 3 ? egy kis STALKER Clear Sky-t nem viszünk bele? meg akkor már az Assassin's Creed mozgáskultúráját is...

@

gibson9
Kösz :D -.-'

offkorz
akkor a grafikai motort elég lett volna íni,hüJe :D

gibson9
Nem nagydarab izom embert akarok :D Csak azt írtam, hogy azzal a motorral amivel azokat csinálták, meg az épületek is nagyon szépek benne! Nem arra gondoltam én sem hogy rakjuk bele a tesztoszterontitánokat meg azokat a Reneszánszfeelinges házakat!!!! Csak hogy a motor :D Meg a Crysisból a pálmafák esetleg ... csak írtam ne lincseljetek meg pls XD

armageddon666
jaja. azt úgy kell hogy "newethschaegesch"... am tényleg az XD de már eleve a 2 vegyítése is... annyira más stílusú grafok... nem illenének össze ^^

@

The Protector
nevetcséges---------LOÁLLLLLLLLLLLLLLLLLL XDXDXDXDXDXDXD

offkorz
gears of war karakterekkel? :D:ASDS_SD
loál.nagydarab álatlegyen mindenki?:-|
mert ha aztmondod olyan kidolgozással még az is nevetcséges..

gibson9
Hát sajnos a bugot nehéz elkerülni :D De majd talán egy távoli jövõben XD De a képek alapján nekem bejön és várom már nagyon.
Amúgy megnézném a PoP-ot mondjuk Crysisos környezettel (pálmafák, víz) és Gears of War-os épületekkel és karakterekkel :D hát gépigénye is lenne, de szép is lenne....

armageddon666
ááh kétlem :D ilyenben is ugyanúgy lehetnek grafikai bugok, sõt... sztem csak annyit hogy egy ilyet is kipróbálnak.

@

gibson9
Azokra a videokra gondolok amik már a játék grafikájával készültek (nemtom hogy hívják õket). A másik videoval nekem sincs probléma azok nagyon szépek, akár egy animációs film is lehetne, de a másikfajta videoban nagyon csúnyácska dolgok vannak :S De egyébként engem sem zavart, csak megemlítettem, hogy lehet azért vagy azért is váltanak grafikailag, hogy ne legyenek ilyenek. De ezt csak én mondom :D

The Protector
Ja-ja

armageddon666
állóképbõl aztán naon meglehet mondani milyen lesz a játék hangulata :C

és vonatkoztass el a sot trilógiától, ubi is elvonatkoztatott. jó lesz meglátod.

@