Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maga a körítés szabályrendszer stb pont h a CM F1-ek erőssége...persze könnyebb dolguk is van mert itt nem többféle versenysorozatot kell szimulálniuk...
Nem maradt rá idő / bele lehet tenni, de egy SC mechanika lemodellezése nem egyszerű mutatvány, még ha volt is készen is, ez egy másik játék.
SC befolyásolja a vezetési élményt? nem.
Nekem inkább frissítsék a modelleket, legyen benne minél hamarabb az új McLaren és az új Force India illetve a Marussia új festése. Ezek sokkal kézzel foghatóbb dolgok mint egy SC.
Kiadták a játékot hamarabb. 2 szezont is kaptunk. Csomó újítást. Olyan fizikát, kormánykezelést amire vágytunk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.11. 19:53:03
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 19:49:44
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Másnak jelen pillanatban esélye sincs, hogy F1 licenszes dolgokat tegyenek a játékukba. Persze raknak formula autót meg ilyesmi, de nem tartalmazhatja azokat, amitől F1 az F1. Éppen ezért szigorúbbak az emberek a CM-mel, mivel megvette magának, hogy ne legyenek ezen a téren versenytársai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 19:45:01
Latom, mashol is hirdetted az iget, es kierdemelted a "felkialtojelet"😊
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 19:33:33
Je suis blanc et européenne!
kormánybeállításról tudnál mondani valamit?ugyanaolyan mint a korábbi részekben , vagy kapott a " a dirt rally féle okosságból"?
egy képet csinálhatnál h hogy van beállítva pl neked...(én kíváncsi vagyok akinek meg már megvan a játék annak akár hasznos is lehet😊
De ez se jo ezekszerint....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: davids014, 2015.07.11. 17:41:22
Valahogy azt igy kuhagyjak mindig...Jo , lovagolnak a safetycar on, de az eleg komolytalan..
Gyanitom ezt a werziot nagyon felre kell rakni, mert ebbol nutitas lesz, mivel alig latok a siro trolloktol videot, szerintem egyszeruen keptelenek ezt elvezetni, vagy segirseget bekapcsolni.?..
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Minimum 50 %- os verseny de inkabb 100, ahhoz minden megvan 😊
De koplett versenynaptar igy is van, nem ertem mi a baj vele .....
Amugy meg kifizeted, ha nem jon be steam bisszafizeti...
De be fog jonni ne izgulj 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.11. 16:02:46
Én annyira nem vagyok szemellenzős! Mi lesz ha majd lesz 3. generációs játékuk is, majd megint várni kell a korábban már beépített és megszokott dolgokra, hogy mondjuk harmadjára is újdonság legyen a Safety Car? Ugyan már!
A gumikopásra vonatkozó dolgot nem a kisujjamból szívtam, az egyik legkorábban kipróbáló játékos írta itt a fórumban. Én persze nem állítottam, hogy ez így is van, ha visszaolvasol láthatod, hogy kérdeztem 😄 #16779
Az AI-ra vonatkozó vélemény, feltéve ha valós, külön jó hír, mert hotlapozásra használható játékokkal már tele a padlás, kár hogy senki nem tud összerakni egy épkézláb játékot ami minden téren használható lenne. Erről mondjuk valahol a játékosok is tehetnek.
i think i found a Workaround!
i use the fanatec csr elite EU pedals with a G27 or GFDT on PC
Well the pedals only work if you configure breaking and throttle via the menu. in my case the axis the game showed was y- but when i pushed the brake it showed axis y- Rotation.
So I checked the Action map in the f1 2015 steam Folder and found the Settings for fanatec usb pedals. by Default the axis are
ActionMap actionMapName="Fanatec_USB_Pedals" deviceName="{18390EB7-0000-0000-0000-504944564944}" priority="5">
<Action actionName="Accelerate">
<Axis axisName="di_z_axis_rotation" type="uniDirectionalNegative" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Brake">
<Axis axisName="di_y_axis" type="uniDirectionalNegative" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
so I changed it to the actual axis the game tells me when i configure the pedals manually That is:
<ActionMap actionMapName="Fanatec_USB_Pedals" deviceName="{18390EB7-0000-0000-0000-504944564944}" priority="5">
<Action actionName="Accelerate">
<Axis axisName="di_x_axis_rotation" type="uniDirectionalNegative" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
<Action actionName="Brake">
<Axis axisName="di_y_axis_rotation" type="uniDirectionalNegative" deadZone="0.0" saturation="1.0" />
</Action>
</ActionMap>
Bold print are the changes.
This is what the game actually Shows you when I push the pedals. The logitec Default for the DFGT still Shows the z-axis Rotation in game, but the pedals work now nevertheless.
After that everything is roses! Pedals are working fine and the load cell works as it should!
Please try it for yourself and give Feedback Hope that helps!
·
<#idiota>#idiota>
De a lényeg látszik .....😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.11. 15:28:45
Gumikopás van ha nagyon nagyon hagyom elkopni defekt is van .
87 öreganyám volt ilyen, mindent elhitt amit hallott, hogy vér nyulat láttak a falu szélén ....😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.11. 15:15:19
Benne van minden.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.11. 15:14:53
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 15:12:17
Igaz, én vagyok olyan elme roggyant, hogy törvénybe foglalnám és kötelezővé tenném DEMO verzió kiadását minden játékhoz (ennek a részleteibe ne menjünk bele) mert én látatlanba játékot nem veszek, ami eddig is jó stratégiának bizonyult, DEMO híján pedig én is várok a virágbolti verzióra, ha pedig a STEAM-es értékelések alapján akarnék döntést hozni, akkor.... 😊
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.11. 14:06:40
Sztem csak kipróbálás alapján alkothat az ember olyan véleményt amit aztán mások elé tár, mert a vélemény minősíti a véleményalkotót...főként a megalapozottsága, azaz 'hallottam mások mint mondtak a villamoson'-tól az 'alaposan elmélyedtem a beállításokban és/vagy eredményesen használom'-ig.
..ha mások véleményét adom el mint magamét, az nem szerencsés, pláne markánsan fogalmazva...és hát nyilván nem öszinte, hiszen nem tudod miről van szó, csak azt tudod mások mit tudnak miről van szó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type