Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamilyen felvezető körről amit lac coo is írt én is olvastam.
A dobogó animációt már most unom, hogy még csak videókon láttam. Szerencsére elég rövidre csinálták és gondolom elléptethető.
Azt sem igazán értem, hogy minek külön a tablet amikor a pilóta előtt ott egy böhöm nagy monitor, amin mindent meg lehetett nézni és be lehetett állítani eddig is. Én még sohasem láttam egyik közvetítés során sem pilóta kezében tabletet a versenyautóban ülve 😊
Az egér nélküli menüben való közlekedéssel nekem nincs gondom, persze ez csak annak köszönhető, hogy egy Logitech Driving Force-om van amivel a legnagyobb kényelemmel tudok mozogni a menüben, kényelmesebben mint egérrel. Nyilván ez nem így lenne egy G25-27 vagy sok más, drágább (kivéve G29) körmány használata mellett 😊
Azt hagyján, hogy a minimum gépigényt elég jól meghúzták, de még az ajánlottat is 😊 Ezzel mondjuk szerintem nincs nagy baj! Az azért belátható, hogy az ember egy tizen X éves géppel ne akarjon egy 2015-ös grafikai igényekhez igazított játékkal játszani. No meg aztán tudom, hogy ebben nem feltétlenül értünk egyet, de sok esetben az ördög a részletekben rejlik. Saját tapasztalatból kiindulva egy példa: Bár kinőttem már az efféle játékokból, de kíváncsiságom nagyobb volt annál, hogy nem nézzem meg a GTA 5 játékot. Az előző VGA-mmal kezdtem hozzá a játéknak, de az első mentési pontnál meg is álltam vele mert nem igazán fogott meg, és azon morfondíroztam, hogy törlöm is lefelé mert ne foglaljon ott nekem 60GB-t feleslegesen. Közben vettem egy 4GB-os GTX 960 VGA-t és úgy gondoltam, hogy na adok még egy esélyt a játéknak, mert emlékeztem arra, hogy az előző kártyám 1GB-os VRAM-ja mellett eléggé korlátozottak voltak a grafikai lehetőségek. Az új VGA-val elindítva a játékot, minden manuálisan elkövetett beállítás nélkül teljesen más látvány fogadott, bekapcsolódtak addig tiltott vagy alacsony fokozatra állított funkciók, és így teljesen más játék és ezzel játékélmény fogadott. Az óta is sokszor csak mosolygok azokon a részleteken amiket a készítők beletettek a játékba, amit az előző GTX 560-al nem tapasztaltam volna meg, mert nem is volt szép a játék, annyira nem is futott jól és valószínűleg törlés lett volna a vége.
Írták itt még a bokszutca animációt. Nem értem az efféle elvárásokat, komolyan. Miért kell még ebbe is belekötni amikor bármelyik piacon lévő, kategóriába besorolható játékban látottaknál jobb. Melyik játékban van még csak fele ennyire kivitelezett megoldás? Assetto Corsa az egy szem nyalókás emberével, Peoject Cars egyelőre dettó , ahol a kiállás is ugyan olyan automatikus, gondolom nem véletlenül mint az F1 -ben, esetleg az rF2-ben ahol egyáltalán nincs, ill. egy nyalókás emberrel egyenértékű bokszból kiengedő ember van?
UI. A válasz csak azért van neked címezve mert a hozzászólásod olvasása után jutottak eszembe ezek a gondolatok. Tudom, hogy neked ezeket a dolgokat nem kell megmagyarázni, max a grafikára vonatkozó szól direktben neked 😊
A nagytobbseg igenye szerint. Es mivel a nagytobbseg kivulrol tologatja, esetleg TV-kamerabol, bill. vagy gamepad, igy az auto vezetese, a valodi verseny es az ezekhez kapcsolodo dolgok masodlagosak. Fontosabb (lenne) a latvanyos grafika (meg ha mar a futurisztikussag hatarat surolna, akkor is😛), a sok-sok animacio es korirtes, a podium, a pezsgozes, a gridgirl-ok, esetleg interjuk es egyebek.
Lenyegeben vegig tolnanak egy 3 koros "versenyt", droton huzva, hatuklrol elore, zuzasokkal es akciokkal, aztan tuc-tuc zenere nezne a "vetitest"😊
Nincs ezzel baj, nagy reszt erre van igeny😉 Csak nem art, ha evrol evre kicsit fejlodik a komolyabb irany fele is, es persze kikapcsolhatoan. A nagyatlag ugy sem csinalna meg normalisan a felvezetot, a bzitonsagi autot, a pit-et es hasonlokat.
Szoval nincs ket egyforma igenyu embert. Persze ha minden benne van es kikapcsolhatom, atugorhatom a szamomra nem fontos dolgokat az lenne a legjobb.
szerintem
Remelhetoleg a sok animacio zabalja es atukrozodes, az meg kikapcsolhato.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon hangulatos es poenos lesz a sok "szkennelt" 3D pilota, az animaciok a garazsban vagy a podium es pezsgozes, de ez pl. nekem annyi lesz, hogy egyszer megnezem, mert valoban hangulatos, de masodszor, de foleg sokadszor mar inkabb idegesito idohuzas, amit gyors kattintgatasokkal tovabbleptetek😄 Mert persze, gyors, egyszeru menuhasznalat (egerrel) nem lesz, marad a gombnyomogatos rendszer😉
Szamomra az lenne a komolyabb es ertelmesebb fejlodes, ami ugyanugy "csak" hangulat elem (a podium, rajtracs es egyeb fix animaciok helyett), ha en hajthatnek ki a boxbol, evgig a piten, nekem kellene gumit melegitenem, aztan johet a qual, lenne kivezeto a rajtracsra, aztan felvezeto es rendes start a versenyre, rendes manual pitbeallas es hasonlok...
De ez meg 10 ev...
"A revamped Carer Mode will also be coming to the game. Now, players will have to choose among the roster of professional Formula One drivers and embark on their career as a racer. The experience is expected to be more immersive, and to take the simulation to a whole new level"
"Combined with the above, gamers can now pick any driver from the current field (Marussia pair Will Stevens and Roberto Merhi will be available after the first live patch) and compete with them over a full world championship campaign. For the most devout fans, there's also the Pro Season mode. Locked in to a full season, using the cockpit view only and with no assists or options to restart a session, it’s the ultimate test of skill and concentration - and the closest thing to a true Grand Prix weekend."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amúgy nem végleges build, se törés se kopás se semmi nincs ebben még .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.06. 20:59:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy rettenes tempot megy , pff....
Nos o azert nem akarmilyen jatekos, ha o igy megy esoben akkor mi valszeg esni kelni fogunk 😊)
Szimekben ez nincs , tolod neki maxon azt jovan....Ott nem kell felrakni a 90%- os gumit 😊))
Ac ban probald ki segitseggel, megmzdulni nem fog soha semmi 😊
De AC szeru fizikat persze ne varj itt, ha igen akkor le se toltsd mert gondolom nem el fog maradni ac mellett 😊
Amex jol irta, ha kiirtjak a sok fura rasegitest, normalis kormany meg ffb lesz es valamennyire csuszkal is majd akkor teljesen elvezetes jatek lesz .
Miért? Segítségek nélkül is tapadnia kéne a vízes műfüvön?
A legelejen meghatarozzak a csapat erosorrendet az autok teljesitmenye alapjan; kisorsolnak a 20 autot (ami persze kulonbozik, az igazikkal "megegyezo tulajdonsagokkal"😉; aztan csapaton belul a 3-4 versenyes eredmenyek (idomero, verseny eredmeny, pontok, tores-zuzas stb.) alapjan dolne el, ki kerul feljebb vagy lejjebb (kap jobb-rosszabb autot) a mezonyben (a Marussia 1. mehet a McLaraen-be, a McLaren 2. a Marussiaba😄).
Vagy valami hasonlo.
De a "szokasos" F1 ligak csak a kimakszolt, steril, hotlap, reflex futamok egyforma autoval, es a vegtelensegig begyakorolt mozdulatokkal...
Meg eleve, az emberek nem szeretnek kuzdeni, nem szeretik a varatlan es kiszamithatatlan dolgokat (valodi idojaras, serulesek, rossz taktika, buntetesek stb.) mert rontja a jatekelmenyt. Es persze, mindenki a valodi versenyek alapjan az elso kettoben szeretne lenni, nem toltelekkent a maradek tizensokban;D
Semire való, kipróbáltam egyszer azt jóvan, az 1/2 bites szabályokkal amit AC tud sok mindenre jó, de F1-re nem .
F1-ben talán lényegesebb a szabályrendszer mint maga az autó ...Pl végtelen gumiszettel már ki van herélve az egész ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.05. 11:53:09
miért nem a második videót nézed, ott már azért másképp fest a dolog ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.05. 11:53:38
Ennel mar annak is orulni kell, ha meg lehet csuszni es azt megfogni, es az meg valamennyire logikusnak es hihetonek tunik😉
(Remélem, segítségekkel játszott, mert ez így elég érdekes...)
Bár csak ilyen lenne az F1 2015...! <#miaz>#miaz>
De ez most vagy nagyon jo lesz vagy nagyon rossz 😊))
Hc fizikat nem varok, rally se az megis abszolut szuper ( murvan....) ! 😊
Biztos jobb lesz mint a korabbiak, igergetik, latni, hallani, olvasni. A DIRT-et is rendberaktak, persze "csak" hasznalhato lett, alapjaban nem forgattak fel az alapoktol, foleg ami a fizikat erinti, es az meg aszfalton eleg rossz. Bar az F1 korabban is jobb volt kormanyzasra es FFB-re az alap adottsagok miatt: aszfalt, jo tapadas, aero, kemeny es alacsony autok, kozvetlenebb kormanyzas stb.
Meg jo lenne latni pedal visszajelzeseket.
Foleg a gazpedalrol. Mert csuszkal es itt-ott "megprobal" keresztbe allni az auto, gepeszkedik az ember, de hogy az ember fogta meg tisztan vagy a gep "besegitett", es ennyitol meg nem allt volna keresztbe, az a videobol nem derul ki😄
Foleg, ha ezt eleve mindenhol padlogazas uzemmodban csinalta (amit nem latunk). Mert ezekkel a cuccokkal, meg szarazon sem tolnak padlogazt kanyarbol kifele, kigyorsitason 4-5. sebesseg alatt.