21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#17649 HG ahogy nézem nyaral.
Banner csere?
-
#17648 Ez is igaz!
az időmérőn és a szabadedzésen még mindíg nem jól mutatja az üzemanyag mennyiséget.
-
#17647 azért elég furcsa nekem h felháborodsz Laccooo sarkos kijelentésén, általánosításán...és ugyanabban a hsz-ben elkezdesz "slepp"ezni...konkrétan a "slepp"nek mi köze ahhoz h Lacco kijelentését magadra vetted...nem értem miért keveredik ide mindig személyeskedés...ha megbántott valaki akkor azzal kéne megbeszélned ...konkrétan akinek tetszik ez a játék az megbántott vagy mi?
azt se értem h mit nem lehet azon érteni h akiknek tetszik itt a játék korántsem akar senkit sem rábeszélni arra h vegye meg... maximum arra biztatnék egyeseket h próbálja ki, mert szerintem magasan a legjobb CMf1 játék azoknak akik komolyodást vártak , a bugok és korábbi hiányzó fícsörök ellenére...
úgyhogy kormány , Legend AI és min 50%os versenytáv és szerintem nagyon jól fog szórakozni -
#17646 Igen azt en is tapasztaltam G27 el.... -
#17645 -
Reval #17644 Most kapcsoltam be a gépet....... úgy látom hogy magas szintű eszmecsere volt ma is a játékról. (Hozzászólásommal természetesen csak a sleppet szeretném zavarni.) Szóval, szerintem is nagyon jó a játék, csak egy-két apróság van még amit javítani kellene. Az utólsó javítással helyre rakták a motorbeéllításokat, és azt vettem észre, hogy most már nem melegszik a motor rich pozicióban sem, viszont az időmérőn és a szabadedzésen még mindíg nem jól mutatja az üzemanyag mennyiséget. A másik pedig, hogy G27-nél lett egy nagy holtjáték, és minden játékindításnál újra be kell állítanom a kormányt, különben megmarad ez a kb. 40 fokos lötyögés. -
#17643 Először én is meglepődtem, és tény, hogy szem előtt kell tartani, nem szabad róla megfeledkezni mert könnyen ez a vége :) -
#17642 hát ez így alakult akkor :)
bár lassíthatott volna az AI, vagy akármi, én ha velem történt volna magamra lettem volna mérges, hogy a mi a fenét kerestem ott a rossz oldalon :)
Amúgy nekem 300 köröm van versenyben, és kétszer láttam hasonlót .....Vagyis de elég sokat kell menni vele hogy előjöjjön ...Igaz én előzékeny vagyok ,ha gyorsabb mint én hagyok helyet neki, meg simán úgy tűnik, hogy tudja az AI az egy irányváltás szabályt, és tőlem is elvárja, egyszer levédek egy ívet és utána ott maradok, ha másikon elmegy nincs mit csinálnom , max kifékezem ha tudom . -
#17641 Imádom ezt a hideg gumi szimulálást benne! :)
-
#17640 Nem, mint írtam azzal voltam elfoglalva, hogy összeszedjem az autót :) -
#17639 Ha mindenki kiment a boxba első kör végén, hogyan vesztettél pozicíót, ahhoz azért már művészet kell :) ?
Hát úgy, hogy közvetlenül előttem a csapattárs kiállását csinálták, akit a forgalom miatt nem engedtek ki. Ennyi, nem olyan földöntúli dolog ez :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.08.02. 17:33:18 -
#17638 En elvagyok tcambol, bar nem az igazi.
En a hatulrol tologatassal vagyok igy ,azzal ot metert nem tudok menni, meg az alacsony lokharitobol sem :)) -
#17637 Talan letort a jobb tukor a verseny elejen ?...;) -
#17636 Akkor csak az a megoldás marad amit Te is választottál, nem játszol vele :) -
#17635 Húzta a halál :) Azt sem tudtam, hogy ott van, azzal voltam elfoglalva, hogy kigyorsítás során megfogjam a ki-ki törő autót, ráadásul a következő kanyar ideális íven történő vételéhez eleve a pálya bal széle felé kell tartani. Akkor miért húztam volna ki jobbra? Ez a kerék mozgáson sem látszik, az AI-én viszont igen hogy amikor már nekem jön, vagy csúszik akkor már neki jobbra állnak a kerekei, de ezt már nem követi le az autó.
Nem azt mondom, hogy rossz az AI de az is igaz, hogy nem kell túl sokat játszani a játékkal, hogy belefusson hasonló szituációba. -
#17634 Hat nekem nem jo a tcam, de ez a cockpit csuszkalas ez a halalom, elso amit kiirtok minden jatekbol....A meg hatul is van mint a fene . -
#17633 Szamomra idegesito es hasznalhatatlan az a tavoli fityegos cockpit nezet;) Tcam-bol meg hulye erzes vezetni;) Probaltam orrkup nezetbol, de az meg idetlen:D -
#17632 A Manor amugy nem gyenge esoben, a McLaren legalabb tud valami aero tapadast csak gyenge, de ez semmit :)))
Esoben siman kiforgna neha meg otodikben is :) -
#17631 Így is lehet cockpit nézetből játszani, én is úgy játszom. Lehet elsőre szokatlan de szerintem hozzá lehet szokni, főleg, hogy más választási lehetőség nincs ha ezt a nézetet preferálja a játékos. Igaz a T cam látványosabb :) -
#17630 A fene megeszi akkor :)
Na mindegy bizom benne, hogy csak lesz valami .... -
#17629 Mar nem XML-ek vannak, es minden duplan le van csomagolva/kodolva.
Ezen csak a Codies tud valtoztatni vagy egy programozo, aki ir hozza egy kulsos progit. Van valami dbox/upd-s motion lehetoseg, annak kellene utana jarni. -
#17628 Csak lesz...!
Nem probaltad kiszedni az xml-t , vagy annyira le van vedve ...?:) -
#17627 En ugy emlekszem, hogy az eredeti terv a jatekkal kapcsolatban az volt, hogy az ev elejen adjak ki, szinte csak a tesztidoszakos autokkal, aztan versenyrol versenyre, kethetente/havonta frissitgetik a progit, bekerulnek a valtozasok (modelek, eroviszonyok, egyebek). Igazabol igy lenne "realis", foleg ha meg valasztani is lehetne a "modellek" kozul a quickrace-hez.
De mivel az egesz honapokat csuszott, az engine-t akartak mukodokepesre befejezni, gondolom errol mar lemondtak;) Talan majd jovore...
Azzal az eladast es az egesz eves nepszeuseget/hasznalatot is novelhetnek, ha ev elejen marciusban megjelenne "valami" (az elozo evi teljes szezonnal es az aktualis evi teszt vagy elso versney allapottal), aztan havonta jonne hozza a kiegeszites, az elmult verseny eroviszonyaival, autovaltozasival, eredmenyeivel. Es persze a legfontosabb, mindig az aktualis verseny elott jelenne meg, talan akkor elerhetove teve az aktualis palyat az aktualis szezonhoz.
Bar ha nem lesz cockpit, akkor engem nem nagyon erint;D -
SityiSXT #17626 Én is elég régóta vagyok itt reg, és amit itt néhányan (a slepp) leművelt, az kritikán aluli. A sleppbe az tartozik, aki úgy érzi. Én például nem érzem magam "Cars slepp"-tagnak, mert nem feltétlenül értettem egyet mindenben Screenracerékkel. Továbbmegyek: én egyetlen slepp tagjának sem érzem magam. Én mindig megadtam a társalgás során az elvárható minimum tiszteletet, ezt sokszor nem talált viszonzásra, főleg Lacco részéről. Egészen addig a pontig, amikor az a roppant igazságtalan beszólás nem történt. Egy ilyen szűklátókörű, ostoba, egoista, pökhendi alaknak fogalma sincs, hogy én mit teszek bele a cikkeimbe, ismertetőimbe, kritikáimba. Pont ezért esik baromi rosszul, hogy egy kalap alá vesz olyanokkal, akik tényleg láthatóan nem sokat foglalkoztak a játékkal. Nálam csupán erről szól most már a dolog. -
#17625 Valszeg nem Alonso/Button volt az autoban, hanem Maldonado:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elnezest a Maldonado rajongoktol, mar ha egyaltalan letezik ilyen:D
-
#17624 Mondjuk jobban megnézve jah, főleg a léptetésnél látszik , hogy mész jobbra ,az Ai meg egyenesen ...
Megadom versenybalestenek, máskor mindektten jobban figyeltek :)
Bárhogy is, az biztos, hogy nem sok ilyen van, és sokkal-sokkal-sokkal jobb mintha ilyenkor azonnal lemaradna 20 métert, mint oly sok AI ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 16:06:36 -
#17623 megzavarodott :) AI hiba szvsz, csórikám nem akart neked menni, aztán nem akart falnak menni, aztán megint nem akart neked menni, besokallt :D ...lehet hogy meg is csúszott, de sztem nem talált be a résbe a fal és közted. -
#17622 Jó lenne ha lassan frissítenék az új modellre, vagy lenne erre terv... azért sokat fejlődött a cucc az első verseny óta és mivel kedvelem a márkát, versenyzőket szeretnék azzal is menni, de jelen esetbe semmi értelme mert marussia ellen is nehéz egyenesben:DD -
#17621 Szerintem meg lazan rahuztad:D Az elso bemozdulasra reagalt is, elmozdult jobbra, de a masodiknal mar ott volt, nem vette el (a palankra meg nem kanyarodott ra):) -
#17620 egyezzünk ki versenybalestben ! :9
Te is kicsit próbáltad kiterelni, ő meg nem nagyon hagyta :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 16:02:33 -
#17619 Hát McLarennel nem lehet nyerni ,az hótbiztos ! :)))
Pont tegnap olvastam, hogy 150 LE hátrányuk van, az itt kb meg is látszik :))) -
#17618 Nehéz ügy. Ez egy gép. Ő a fehér vonalon belül megy, nem keresztül akárhol. Az van neki beprogramozva. Amit egy emberrel megtudsz tenni hogy ilyen esetbe a falhoz nyomod, hisz van ott hely a kijelölt nyomvonalon túl is, AIval nem tudod, mert ő itt most a nyomvonalat követte és volt hely hogy a pálya határait kövesse melletted, de közben egy kicsit te is jobbra jöttél, ő meg balra és összeértetek.
Ligába ezeket lehet vizsgálni napestig szakérteni, hajj mennyi ilyen volt anno amikor toltam:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 16:00:26 -
#17617 Ez most hozzaallas alapjan lehet arkad, bugos vagy real is;) De szerintem, mivel az eletben is neha szetutik egymast, ez boven belefer, sot, neha kell is. Azert az sem lenne tokeletes, ha a user-ra mindig vigyazna az AI es messzirol elkerulne.
Raneztem kivancsisagbol az ezevi eredmeny tablazatra, es az elmult 10 versenybol, atlagolva minden versenyzo 2 versenyt feladott (baleset, muszaki hiba stb). 3 versenyzot leszamitva mindenki bukott, sokan 4-6 versenyt is (40-60%!). Es ebbol a harombol ketto a leggyorsabb, legmegbizhatobb, mindig elorol indulo – vagyis szinte csak elbaltazni lehet;)
Persze ezen lazitani kell, gondolni kell a jatekosokra, csapatokra, markakra, szponzorokra stb. A jatekos altalaban nyerni szeretne, es ha a McLaren a kedvence, meg kell adni neki a lehetoseget:D -
#17616 szerintem megcsúszott, nézd majd onboard az AI-kat, csúszkálnak ám, nem gép módra mennek ! :))
De persze tedd azért hozzá, hogy hány körböl hányszor látsz ilyent ...:)
De biztos van, hogy elbaltázza, nálam is van, ez az ára, hogy nem adja fel minden kanyarban ha 1 méterre van a játékostól.
mondjuk én nem is zártam volna le ennyire előtte, jön egy lassú jobbkanyar , másik oldallal többet érek :)
( Ha mindenki kiment a boxba első kör végén, hogyan vesztettél pozicíót, ahhoz azért már művészet kell :) ? )
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 15:59:22 -
#17615 Szerintem volt helye is, előrébb is én voltam, de már csak arra lettem figyelmes, hogy forgok neki a palánknak. A rajt is elég érdekes volt, mert már akkor is szakad az eső mint ahogy végig a futam során de valamiért mindenki lágy gumival rajtolt, majd első kör végén mindenki ment kifele a bokszba :) ahol a tumultus miatt vesztettem is egy pár pozíciót.
-
#17614 Na, kíváncsi vagyok ! :) -
#17613 A tócsák és a benne lévő tükröződések nagyon jól néznek ki. Kár, hogy leginkább az ilyen külső nézetekből érzékelhető leginkább. -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 15:39:22 -
#17611 Én is most tudtam le SPA-ban egy 25%-os esős futamot és nekem is volt incidensem az AI-val. Már működik a ShadowPlay, nemsokára beszúrom a videót is. -
#17610 No most kirakott az AI :))
Monza s kanyarban egyik Redbull előzni akart vagy 3-at egyszerre, esőben, belém csúszott mint a barom, De raplayből mintha elromlott volna, alig fékezett és nem is váltogatott vissza :)