Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyrészt működik normálisan a kormány, DirtRally ban is 100%-ot javított az élményen, másrészt szemlátomást ( vagy legalább is remélem ...) kimaradtak belőle a háttérben dolgozó segítségek, ez most olyan natúrnak tűnik nekem... Nyilván nem lesz rF2 hardcore fizika alatta, de valahogy így látvány alapján nagy baj nem lesz ezzel ...És cserébe tényleg F1 lebonyolítás, nem csak egy F1 kasztni azt ennyi ....
Kíváncsi lennék azért, hogy más is ennyire szélsőségen látja e az általam leírtakat és én fogalmaztam e ennyire provokálóan és félreérthetően, vagy csak Te reagáltad egy kicsit túl 😊
VILÁGBÉKE 😊
http://www.bsimracing.com/f1-2015-silverstone-screenshots/
( tömörített yutub videón nem igen fogod látni a részleteket, sem ennél, sem másnál, 100-200-300nál meg amúgy is blúr van rajta )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nesze itt egy tabla azt csinalj amit akarsz 😊))
Azt kapsz amit adsz!
Aki nez az lat egyebb dolgokat is 😊)
Nem szégyenlem hogy várom, és ez a játék topikja, ahol lehet várni. Az kül. nem érdekel akit nem izgat. Keressen más játékot.
nem elég szép, nem tud úgy menni banánnal mint real mennek a tv ben, stb ...azoknak így se úgy se jó soha 😊
Teljesen felesleges belemenni eziranyu beszelgetesekbe, foleg nem vitakban, mert ugy sem lesz egyetertes, kinek mi a fontos, ki mit szeretne es mit tart jo iranynak a jatekfejlesztesnel.
Es hasonlo szempontbol, el lehet kepzelni a Codies (vagy barmelyik fejleszto helyzetet), amikor talan jot szeretnenek csinalni, de durvan szeles kornek kell megfelelniuk, akiknek a nagyresze messze van a valodi versenyzes es autokezeles igenytol...
Csak remenykedhetunk, hogy az "eladasra" szant jatekok, evrol evre komolyodhatnak a lehetosegek (engine es gepek fejlodese) miatt.
A konzolos cuccok is sokat fejlodtek az evek alatt, az elsosorban csicsa latvanytol, fokozatosan ok is elertek a komolyabb szintet, amire ott is iegeny volt (cockpit, dinamika, idojaras, rendes kormany-pedal-valto hasznalat, tores stb).
Azért lehet jönni qa PC vel, az is megvan, láttam vagy 100 órát belőle, ott az eső szép de semmi köze egy esőhöz ....
Dirt Rally alapján én most nagyon várom ezt is ! 😊
De hiavatalosan, rendes jatekmenet videot ne varj, nem fognak teljes versenyhetvege videot gyartani😉 Max a szokasos gyors kor itt-ott, uj funkciok es latvanyok, esetleg nehany perces dev-riport, osszevagott fenyezessel es bevagott videoreszletekkel.
Ami esetleg meg varhato, a megjelenes heteben, a szimes/jatekos portaloknak kiadott elozetes (vegleges😛) verzio, amivel csinalnak majd (szokas szerint) "jatekmenet" bemutato videokat (talan ISR is). Vagyis 8-10 nap mulva kezdhetsz izgulni😊
😊) Amit lattam az eddig inkabb tetszik mint nem ....