21751
  • GPx8
    Motor, jégkorong vagy amerikai foci??? ;)
  • Firerock
    amúgy valszeg sajnos nem lessz valszeg lehetőségem megvenni a játékot,majd később
    jelenleg az ujjaim,sípcsontom és a fejem biztosnága fontosabb:D
  • Firerock
    ezek mind feleslegesek,szerintem,rfactorba is bőven elég volt hogy ment körbe,körbe
  • adam46
    Ja, de nehéz megvalósítani mert, ha van SC, akkor kellenek törmelékek a pályára plusz kis traki, ami elszállítja, és munkások akik takarítanak.
  • IXEMGabeo
    SC érdekes, de a többi jelentéktelen...pl a flexi nejlon vagy mi..pódiumos rész is baromság...
  • Firerock
    a híres backup az mi?
  • Alexease
    En hirtelen KRESZ-nek olvastam, csodalkoztam is, milyen erdekes lesz a kovetkezo evad:DDD
  • HUmanHunter
    KERS az Z nélkül
  • Alexease
    Talan mar lehet tolteni onnan, csak nem mukodik;) Elovasarlas van ott is, 10% kedvezmennyel, de meg ugy is ~11000 HUF (40 EUR):/
  • Petike125
    elvileg steam-ről van a kép.
  • TAMÁS_19!!
    2011 ben sok minden lesz plusszban...
    safety car, felvezető kör, levezető kör, pódium ünneplés, KERSZ, és ha jól halottam, több animáció vezetés alatt...
    ez leginkább a kezeket érint, valamint megoldják a plexi lapot a bukósisakról, ahogy letépi...
    valamint megoldják a híres backup-ot (monaco)
    szóval erre még 1 évet várni kell, de jó lesz:)))
  • terencehIII
    ez mmeg mi a fene ?:)
    remélem jövőhéten lehet már vele játszani
  • barcames
    azt nem tudom, hogy amikor pl beérünk a célba akkor a kocsit a játék egyből elveszi tőlünk vagy nem? mert valamelyik videóban vettel nyer és a kezével mutogat és rá 3mp már az eredményeket írja ki.

-nagy lenne ha a 2011-ben az benne lenne, hogy amikor nyerünk egy futamot akkor a rádión gratulálnának:)
  • TAMÁS_19!!
    még 12 nap a megjelenésig, és a nagy beigért ujságirói tesztváltozatok síri csendbe kerültek...
    jöhetne már valami infó morzsa... csipegetnék:)
  • barcames
    hülyeség
  • pointer4
    A szemét, van még 47 giga helye :D
  • GPx8
  • Petike125
    Nem én csináltam :)

• palinho96
    vagy ha igen, akkor írjatok a WarEZ Részébe ;)
  • adam46
    Térjünk vissza a témára. További nem ide tartozó hozzászólásokat törlöm.
  • TAMÁS_19!!
    lol:)
  • barcames
    te aztán tudod:S jó hülyékkel nem vitázom... (juve jaj)
  • JUVEfun
    ..vagy egyiket sem !
  • barcames
    kint van a ferrarc academy!!!! 145mb
  • barcames
    tök mind1! mind kettő nyelvet értem
  • HUmanHunter
    ............................................________........................
    ....................................,.-‘”...................``~.,..................
    .............................,.-”...................................“-.,............
    .........................,/...............................................”:,........
    .....................,?......................................................\,.....
    .................../...........................................................,}....
    ................./......................................................,:`^`..}....
    .............../...................................................,:”........./.....
    ..............?.....__.........................................:`.........../.....
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
    ............/.`~,......`-...............................\....../\...................
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
    ...................`=~-,,.\,...............................\.......................
    ................................`:,,...........................`\..............__..
    .....................................`=-,...................,%`>--==``.......
    ........................................_\..........._,-%.......`\...............
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
  • Fantasy180
    na én meg angolul?? most akkora probléma?? mert itt írkáljátok már fent van a link.... csak hogy ez angol és nem német !! barcames figyelhetnél...
  • TAMÁS_19!!
    már megelőztelek:) csak én németül linkeltem be
  • barcames
    addigra pc-n a warezosok nyomhatják már bőven a megjelenés előtt 3-4 nappal:D

én bízom a 23-án hozzák:D
  • GPx8
    Addigra lesz "próba" változat is...
  • Totti5
    attól függ hogy van e embargó illetve mikor kapják meg a boltok, ha hamarabb és nincs kikötve élet halálra akkor meglehet majd beszélni hogy adja oda... persze nem 576 és nem is cdgalaxis szintű üzletláncról van szó:)
  • barcames
    előtted tették be pár hozzászólással alattad
  • barcames
    valahol 23-án valahol 24! amerikaik már 23-án tolhatják
  • GPx8
    Pár napja...
  • Fantasy180
    srácok it a manual!!! gyurinak üzenem lehet publikálni a lapon!!!! :D

http://cdn.steampowered.com/Manuals/44310/F1_2010_G4W_Manual_US_v06.pdf?t=1283965391
  • Prince23
    No, aranylemezre került a game:D
  • darkstreet89
    USA 21 szal aki kint él annak még jobb!De már nem sok van hátra kíváncsi vagyok milyen lett:P:D
  • TAMÁS_19!!
    amugy 23-án jelenik meg a játék, nem 24-én
    de mindegy...
  • barcames
    2 hét múlva már mi is tolhatjuk:D:D:D jaj de lennék már öregebb:)
  • TAMÁS_19!!
    nah már csak 13 nap..
    német oldalon találtam:
    http://www.f1-game.de/downloads/F12010-DE-Handbuch.pdf

már kész a boritó meg minden ami kell... szóval látom a fényt az alagút végén, csak az a kurva fény nagyon hamaR KÖZELÍT :DDDD