21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
GPx8 #2295 Motor, jégkorong vagy amerikai foci??? ;) -
#2294 amúgy valszeg sajnos nem lessz valszeg lehetőségem megvenni a játékot,majd később
jelenleg az ujjaim,sípcsontom és a fejem biztosnága fontosabb:D -
#2293 ezek mind feleslegesek,szerintem,rfactorba is bőven elég volt hogy ment körbe,körbe -
#2292 Ja, de nehéz megvalósítani mert, ha van SC, akkor kellenek törmelékek a pályára plusz kis traki, ami elszállítja, és munkások akik takarítanak. -
IXEMGabeo #2291 SC érdekes, de a többi jelentéktelen...pl a flexi nejlon vagy mi..pódiumos rész is baromság... -
#2290 a híres backup az mi? -
#2289 En hirtelen KRESZ-nek olvastam, csodalkoztam is, milyen erdekes lesz a kovetkezo evad:DDD -
HUmanHunter #2288 KERS az Z nélkül -
#2287 Talan mar lehet tolteni onnan, csak nem mukodik;) Elovasarlas van ott is, 10% kedvezmennyel, de meg ugy is ~11000 HUF (40 EUR):/ -
Petike125 #2286 elvileg steam-ről van a kép. -
#2285 2011 ben sok minden lesz plusszban...
safety car, felvezető kör, levezető kör, pódium ünneplés, KERSZ, és ha jól halottam, több animáció vezetés alatt...
ez leginkább a kezeket érint, valamint megoldják a plexi lapot a bukósisakról, ahogy letépi...
valamint megoldják a híres backup-ot (monaco)
szóval erre még 1 évet várni kell, de jó lesz:))) -
terencehIII #2284 ez mmeg mi a fene ?:)
remélem jövőhéten lehet már vele játszani -
barcames #2283 azt nem tudom, hogy amikor pl beérünk a célba akkor a kocsit a játék egyből elveszi tőlünk vagy nem? mert valamelyik videóban vettel nyer és a kezével mutogat és rá 3mp már az eredményeket írja ki.
-nagy lenne ha a 2011-ben az benne lenne, hogy amikor nyerünk egy futamot akkor a rádión gratulálnának:) -
#2282 még 12 nap a megjelenésig, és a nagy beigért ujságirói tesztváltozatok síri csendbe kerültek...
jöhetne már valami infó morzsa... csipegetnék:) -
barcames #2281 hülyeség -
#2280 A szemét, van még 47 giga helye :D -
GPx8 #2279 -
Petike125 #2278 Nem én csináltam :)
-
#2277 vagy ha igen, akkor írjatok a WarEZ Részébe ;) -
#2276 Térjünk vissza a témára. További nem ide tartozó hozzászólásokat törlöm. -
#2275 lol:) -
barcames #2274 te aztán tudod:S jó hülyékkel nem vitázom... (juve jaj) -
#2273 ..vagy egyiket sem ! -
barcames #2272 kint van a ferrarc academy!!!! 145mb -
barcames #2271 tök mind1! mind kettő nyelvet értem -
HUmanHunter #2270 ............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
-
Fantasy180 #2269 na én meg angolul?? most akkora probléma?? mert itt írkáljátok már fent van a link.... csak hogy ez angol és nem német !! barcames figyelhetnél... -
#2268 már megelőztelek:) csak én németül linkeltem be -
barcames #2267 addigra pc-n a warezosok nyomhatják már bőven a megjelenés előtt 3-4 nappal:D
én bízom a 23-án hozzák:D -
GPx8 #2266 Addigra lesz "próba" változat is... -
#2265 attól függ hogy van e embargó illetve mikor kapják meg a boltok, ha hamarabb és nincs kikötve élet halálra akkor meglehet majd beszélni hogy adja oda... persze nem 576 és nem is cdgalaxis szintű üzletláncról van szó:) -
barcames #2264 előtted tették be pár hozzászólással alattad -
barcames #2263 valahol 23-án valahol 24! amerikaik már 23-án tolhatják -
GPx8 #2262 Pár napja... -
Fantasy180 #2261 srácok it a manual!!! gyurinak üzenem lehet publikálni a lapon!!!! :D
http://cdn.steampowered.com/Manuals/44310/F1_2010_G4W_Manual_US_v06.pdf?t=1283965391 -
#2260 No, aranylemezre került a game:D -
#2259 USA 21 szal aki kint él annak még jobb!De már nem sok van hátra kíváncsi vagyok milyen lett:P:D -
#2258 amugy 23-án jelenik meg a játék, nem 24-én
de mindegy... -
barcames #2257 2 hét múlva már mi is tolhatjuk:D:D:D jaj de lennék már öregebb:) -
#2256 nah már csak 13 nap..
német oldalon találtam:
http://www.f1-game.de/downloads/F12010-DE-Handbuch.pdf
már kész a boritó meg minden ami kell... szóval látom a fényt az alagút végén, csak az a kurva fény nagyon hamaR KÖZELÍT :DDDD