21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2457 Simbinesek jók mint modder csapat, de mint komoly fejlesztők? attól messze vannak... -
#2456 Kódmestereknek is kellett jó pár év mire ez az EGO motor ezt a színvonalat produkálni tudja, tehát ez egy nagyon kiforrott rendszer amire rátehették az F1et. PS2es F1kről nagyon nem érdemes beszélni, de a PS3as azért nem volt sem ronda, sem rossz amikor megjelent és az volt az első próbálkozásuk a fejlesztőknek PS3on. -
#2455 A Simbin szépen kiadta volna azt, amit a modderek megcsináltak már korábban - ingyen. Mostanság mást se csináltak, csak lehúzták az embereket. :D -
#2454 tök mind1... -
GPx8 #2453 A SimBin nem ír játék-motort csak moddol. -
#2452 én emg elszomorodtam,de reménykedjünk hogy jó lesz
egy SimBin-nek jobban örültem volna -
#2451 hát jah, igazából hatalmas gyökerek voltak. Anno az EA is elég szart adott ki, f1 2002 után nem egy sima újrakiadást vártam volna f1c 99-02 néven. Elbaszták, pedig ha akkor rendesen promóznak és minden téren normális munkát tesznek le, nem segghülye AI-vel, akkor megalapozhatták volna a jövőjüket és szarrá kereshették volna magukat ezzel a projekttel. Codi jól csinálta, összehoztak egy fasza motort, aztán az alá írjak a különböző autós gammákkal. itt érezni a munkát meg minden, ha a fizika frankó lesz, vagy lesz valami HC mod szerintem nem is keveset fogom tolni. Anno a GP3 és a GP4 is tiszta röhej volt, semmi komoly újítás, persze a GP3-as esőt kivéve. Szóval igen, szvsz is a legigényesebb munka ezidáig, még úgy is hogy az adott év követelményeit és elvárásait veszem figyelembe. -
barcames #2450 2006 az egy szar lett ps3-ra:S hát t.camból mész az autó egy pálcika -
IXEMGabeo #2449 érdekes dolog, biztos telepátia, de ahogy megláttam, hogy Codemasters készíti rögtön megörültem -
#2448 -
IXEMGabeo #2447 ezért is megbízható a Codemasters -
SANTANTICA #2446 az egészben a legnagyobb szégyen a SONY-t illeti aki 10 évig ült a jogokon és nem volt képes még a közelébe se érni egy korszerű game elkészítéséhez a gagyi ps cuccaival....ezek meg 1-2 év alatt összehozták a minden bizonnyal eddigi legjobb F1 adaptációt... -
#2445 HD minőség -
#2444 zene ismétetlen adja:D -
#2443 És azok is mind fejelsztői videók :S
egy gameplayt adtak ki csak hivatalosan a codiesék. -
#2442 ügyes vagy:) -
SimonCar #2441 szép kis videó, de látszik rajta hogy nem az eredeti ficsőrrel vették fel. amúgy kapós lesz/lehet. -
barcames #2440 videók 80% kamerával felvett rossz minőség volt ha jól tudom talán 6-7 videó volt jó amit a cod kiadott.
de ez az utolsó szerintem a megjelenés előtt... -
#2439 Vicces. Ennyi videó mint ami F1ből napvilágra került nem volt még a GT5ből sem... -
barcames #2438 neked -
#2437 ez a video megint kb semmit se mutat... -
barcames #2436 nem bírom ki:D gyönyörűűűűűűűű -
RYO21 #2435 Dirt 2-nél is valamilyen fájlokat kellett átírni a tracks mappában. -
barcames #2434 lehet még is lesz dlc heidfeld a sauberben van! ez ki kell javítani:D -
Leky #2433 A Gridnél felül kellet írni fájlokat ehhez. -
#2432 En is ezt az effektet utallom legjobban, forma1 jatekhoz nem passzol:S -
#2431 Nagy moddolás nem kell ehhez,hardversettingsben át kell írni a blur effectet false-ra és máris kész!Eltünt a sárga effekt.
Szoval nem ezen fog mulni sztem! -
#2430 Egy kör Valenciában, aki még nem láttta volna:D -
#2429 Nem ismerem, a fickorol nem irnek semmit;) Az iRating semmit nem er, attol meg lehet jo versenyzo, egyszeruen csak nem versenyzik;P
A 95% relativ. Mihez kepest?
Az iRacing-re mennyit adna.
Melyik funkcionak (fizika, grafika, hang, kezelhetoseg, AI stb.) mi a hasonlitasi alapja, mi az etalon?
Melyik milyen sulyozassal szerepel (jatektol fuggoen sulyozni kellene, mert egy arkadnal a grafika/hang/efektek az elsodlegesek, egy szimulatornal pedig a fizika/kezelhetoseg/ffb).
Pl. ha X-programot vesszuk etalonnak, es minden egyforma sulyozassal szerepelne, akkor lehet, hogy az iRacing csak 70-80%-ot kapna, mivel "szegenyes" a grafika, minimalisak az efektek, nincs pilota es kormnyezet animacio, nincs idojaras/eso, foleg nem dinamikus, es meg sorolhatnam;) Vagyis lehet, hogy az iR magasan verne fizikai pontozasban, de a tobbi miatt erosen lemarad;)
Igy a 95% valoban lehet jo es korrekt ertek, altalanos szemlelettel. A grafika, latvany, hangulat valoban toppos (es ennel valszeg ez az elsodleges), igy ezzel barki foleg kerekedhet;)
Majd kiderul, ha megjelent. De szerintem fun-ra, mas programok melle szimeseknek, boven jo lesz. -
#2428 1100-as iratingje van, szóval azért sokat nem adnék a véleményére. Amúgy meg a 95% elég sok. Játéknak tök jó, viszont el kell dönteni mit értékelünk, szimulátort vagy mezei egeret. Szimulátorként nézve látatlanban is sok a 95% az említett gyengeségeket nézve. Esőről megint nem esett szó, arról sem hogy viselkednek a gumik felszáradó, vizes pályán, bezzeg arról tud jópár sort írni amit már eddig is tudtunk, hogy rohadt szép gamma. Felejtős a véleménye...
-
#2427 Nem kötözködés, de sajnos "konkurencia" hiányában vagy kell, vagy nem!
Ennyit a vásárlókról, dehát annyit lehet ilyenkor mondani, hogy "legalább ez van!"!:D -
#2426 Bennett Ring -
#2425 Amugy ki volt az az iRacing-es ember? -
RYO21 #2424 Erre gondoltam:
vs.
-
#2423 Ennek a gépnek a teljesítményének 20%-val is el kéne futni maxon. :) -
#2422 Azert ez vicces: "...3.8 hz-n ketyegő i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant...".
Lehet ennel nagyobb gepet kapni?!:) Az lett volna a kellemetlen, ha ezen valami gond lenne a sebesseggel:DDD
-
#2421 Mégis mi nem tetszik benne, hogy nem olyan moslék mint az rfactor?:D -
#2420 Ez mekkora baromság, amit most írtál. -
RYO21 #2419 Kár hogy nem kapják meg a modderek előbb a PC-s verziót, jó lenne ha megjelenésre ki tudnák iktatni a Codemasters féle grafikai effektet. -
#2418 remélem lesz amatőrtöl kissebb fokosat is mert ez csöppet durván hangzik :D vagy tényleg csak funból ment és azért lett utolsó.