21751
  • Totti5
    Simbinesek jók mint modder csapat, de mint komoly fejlesztők? attól messze vannak...
  • Totti5
    Kódmestereknek is kellett jó pár év mire ez az EGO motor ezt a színvonalat produkálni tudja, tehát ez egy nagyon kiforrott rendszer amire rátehették az F1et. PS2es F1kről nagyon nem érdemes beszélni, de a PS3as azért nem volt sem ronda, sem rossz amikor megjelent és az volt az első próbálkozásuk a fejlesztőknek PS3on.
  • symbol
    A Simbin szépen kiadta volna azt, amit a modderek megcsináltak már korábban - ingyen. Mostanság mást se csináltak, csak lehúzták az embereket. :D
  • Firerock
    tök mind1...
  • GPx8
    A SimBin nem ír játék-motort csak moddol.
  • Firerock
    én emg elszomorodtam,de reménykedjünk hogy jó lesz
    egy SimBin-nek jobban örültem volna
  • symbol
    hát jah, igazából hatalmas gyökerek voltak. Anno az EA is elég szart adott ki, f1 2002 után nem egy sima újrakiadást vártam volna f1c 99-02 néven. Elbaszták, pedig ha akkor rendesen promóznak és minden téren normális munkát tesznek le, nem segghülye AI-vel, akkor megalapozhatták volna a jövőjüket és szarrá kereshették volna magukat ezzel a projekttel. Codi jól csinálta, összehoztak egy fasza motort, aztán az alá írjak a különböző autós gammákkal. itt érezni a munkát meg minden, ha a fizika frankó lesz, vagy lesz valami HC mod szerintem nem is keveset fogom tolni. Anno a GP3 és a GP4 is tiszta röhej volt, semmi komoly újítás, persze a GP3-as esőt kivéve. Szóval igen, szvsz is a legigényesebb munka ezidáig, még úgy is hogy az adott év követelményeit és elvárásait veszem figyelembe.
  • barcames
    2006 az egy szar lett ps3-ra:S hát t.camból mész az autó egy pálcika
  • IXEMGabeo
    érdekes dolog, biztos telepátia, de ahogy megláttam, hogy Codemasters készíti rögtön megörültem
  • atila4
  • IXEMGabeo
    ezért is megbízható a Codemasters
  • SANTANTICA #2446
    az egészben a legnagyobb szégyen a SONY-t illeti aki 10 évig ült a jogokon és nem volt képes még a közelébe se érni egy korszerű game elkészítéséhez a gagyi ps cuccaival....ezek meg 1-2 év alatt összehozták a minden bizonnyal eddigi legjobb F1 adaptációt...
  • Prince23
    HD minőség
  • leho94
    zene ismétetlen adja:D
  • Prince23
    És azok is mind fejelsztői videók :S
    egy gameplayt adtak ki csak hivatalosan a codiesék.
  • TAMÁS_19!!
    ügyes vagy:)
  • SimonCar
    szép kis videó, de látszik rajta hogy nem az eredeti ficsőrrel vették fel. amúgy kapós lesz/lehet.
  • barcames
    videók 80% kamerával felvett rossz minőség volt ha jól tudom talán 6-7 videó volt jó amit a cod kiadott.
    de ez az utolsó szerintem a megjelenés előtt...
  • Totti5
    Vicces. Ennyi videó mint ami F1ből napvilágra került nem volt még a GT5ből sem...
  • barcames
    neked
  • TAMÁS_19!!
    ez a video megint kb semmit se mutat...
  • barcames
    nem bírom ki:D gyönyörűűűűűűűű
  • RYO21
    Dirt 2-nél is valamilyen fájlokat kellett átírni a tracks mappában.
  • barcames
    lehet még is lesz dlc heidfeld a sauberben van! ez ki kell javítani:D
  • Leky
    A Gridnél felül kellet írni fájlokat ehhez.
  • SirAlo
    En is ezt az effektet utallom legjobban, forma1 jatekhoz nem passzol:S
  • Attelee
    Nagy moddolás nem kell ehhez,hardversettingsben át kell írni a blur effectet false-ra és máris kész!Eltünt a sárga effekt.
    Szoval nem ezen fog mulni sztem!
  • palinho96
    Egy kör Valenciában, aki még nem láttta volna:D
  • Alexease
    Nem ismerem, a fickorol nem irnek semmit;) Az iRating semmit nem er, attol meg lehet jo versenyzo, egyszeruen csak nem versenyzik;P

A 95% relativ. Mihez kepest?
    Az iRacing-re mennyit adna.
    Melyik funkcionak (fizika, grafika, hang, kezelhetoseg, AI stb.) mi a hasonlitasi alapja, mi az etalon?
    Melyik milyen sulyozassal szerepel (jatektol fuggoen sulyozni kellene, mert egy arkadnal a grafika/hang/efektek az elsodlegesek, egy szimulatornal pedig a fizika/kezelhetoseg/ffb).

Pl. ha X-programot vesszuk etalonnak, es minden egyforma sulyozassal szerepelne, akkor lehet, hogy az iRacing csak 70-80%-ot kapna, mivel "szegenyes" a grafika, minimalisak az efektek, nincs pilota es kormnyezet animacio, nincs idojaras/eso, foleg nem dinamikus, es meg sorolhatnam;) Vagyis lehet, hogy az iR magasan verne fizikai pontozasban, de a tobbi miatt erosen lemarad;)

Igy a 95% valoban lehet jo es korrekt ertek, altalanos szemlelettel. A grafika, latvany, hangulat valoban toppos (es ennel valszeg ez az elsodleges), igy ezzel barki foleg kerekedhet;)

Majd kiderul, ha megjelent. De szerintem fun-ra, mas programok melle szimeseknek, boven jo lesz.
  • symbol
    1100-as iratingje van, szóval azért sokat nem adnék a véleményére. Amúgy meg a 95% elég sok. Játéknak tök jó, viszont el kell dönteni mit értékelünk, szimulátort vagy mezei egeret. Szimulátorként nézve látatlanban is sok a 95% az említett gyengeségeket nézve. Esőről megint nem esett szó, arról sem hogy viselkednek a gumik felszáradó, vizes pályán, bezzeg arról tud jópár sort írni amit már eddig is tudtunk, hogy rohadt szép gamma. Felejtős a véleménye...

• ajem kisa
    Nem kötözködés, de sajnos "konkurencia" hiányában vagy kell, vagy nem!
    Ennyit a vásárlókról, dehát annyit lehet ilyenkor mondani, hogy "legalább ez van!"!:D
  • symbol
    Bennett Ring
  • Alexease
    Amugy ki volt az az iRacing-es ember?
  • RYO21
    Erre gondoltam:

vs.

• adam46
    Ennek a gépnek a teljesítményének 20%-val is el kéne futni maxon. :)
  • Alexease
    Azert ez vicces: "...3.8 hz-n ketyegő i5-ös procival, GTX 470-el és 8 giga DDR3-as RAM-al felszerelt gépemnek meg se kottyant...".

Lehet ennel nagyobb gepet kapni?!:) Az lett volna a kellemetlen, ha ezen valami gond lenne a sebesseggel:DDD
  • Totti5
    Mégis mi nem tetszik benne, hogy nem olyan moslék mint az rfactor?:D
  • adam46
    Ez mekkora baromság, amit most írtál.
  • RYO21
    Kár hogy nem kapják meg a modderek előbb a PC-s verziót, jó lenne ha megjelenésre ki tudnák iktatni a Codemasters féle grafikai effektet.
  • Palinko
    remélem lesz amatőrtöl kissebb fokosat is mert ez csöppet durván hangzik :D vagy tényleg csak funból ment és azért lett utolsó.