21751
  • Firerock
    szept. 9.
  • barcames
    képek
  • barcames
    3 pálya lesz benne azt vágom és mikor lesz elérhető?:D
  • Firerock
    juteszembe
    cdgalaxisról hogyan tudok előrendelni?
  • Firerock
    énmeg tuti letöltöm:D
    bár most ezzel nem leszek túl népszerű:D
    de nyugi az f1 2010-et megveszem,most akarom előrendelni
  • SirAlo
    Nah mit szoltok a ferrari szimulator versenyhez?:) A ferrarisok csak egy normalis szimulatort gyartanak:) En tuti benevezek 15 eurot meger ;)
  • TAMÁS_19!!
    egyetértek... ezt érezni kell :))
  • Alexease
    Valszeg a kialliotasra egy mar tobb hetes, kesz, biztosan mukodo, jol letesztelt valtozatott vittek. De lehet, hogy tobb honaposat;) Az uj fizikat (ha egyaltalan lesz, es nem csak az eladasokat megkonnyito fogasrol van szo, foleg hogy meg demo sem lesz:P) igy volt idejuk integrealni.

De teljesen lenyegtelen mit irkalnak, ezt ki kell probalni, mashogy nem megy.
  • oneal1
    várom én is nagyon csak be kéne szerezni egy g25öt!
  • barcames
    nyugi egy óriási játékot kapunk az tuti akkor jövőhéten lehet aranybamegy
  • adam46
    Eddig se nagyon tesztelték a játékosok. Csak 3 körös versenyt mentek, ami alatt nem lehet sokat tesztelni. Erre van nekik Antony Davidson meg pár tesztelő.
  • TAMÁS_19!!
    hírt értelmezve:
    gamescom augusztus 22-én lett vége, ekkor még nem volt kész az új fizikai cumó, a végleges változat meg szeptember 4-én lesz kész, azaz most szombaton.
    Ez idő alatt kell megcsinálniuk egy olyan fizikai koncepciót amit a játékosok már nem tudnak tesztelni, se rendezvényen se máshol, bugokat kijavítani, és összedobni úgy, hogy a meglepetés erejével a szánk tátva maradjon. Hát nem tudom... Legyünk optimisták
  • adam46
    Forrás: f1game.hu
  • barcames
    A meglepi a következő: Feljavított felfüggesztés-fizikát kap a játék, amitől az autók kezelése még realisztikusabbá válik, illetve sokkal jobban lehet érezni a versenygépünk viselkedését. A dolog azért nem bukott ki a Gamescomon, mert mégsem készültek el ezzel a javított fizikával a kiállításra, így azt már nem tudták ott bemutatni. Mindazonáltal Steve megerősítette, hogy tényleg erről van szó és a játék végleges, általunk megvásárolható verziójában már ez a sokkal realisztikusabb fizika fog helyet kapni. Nos tehát akkor tessék szépen felidézni a Gamescomos videókat és arra gondolni, hogy még a látottaknál is valósághűbb lesz az F1 2010, mire a boltokba kerül!
  • Iceakos
    Igen, 500 ft egységesen az ország egész területére, ajánlottan,elsőbbségivel,de személyesen is átvehető.
  • barcames
    gondolom postaköltség az itt van?
  • TAMÁS_19!!
    ezért írtam, ha neked a megjelenés napján kézbesitik a játékot, akkor nekik azt 2-3 nappal elötte fel kell adniuk.
    így kis ügyeskedéssel 21-én vagy 22-én már nálad lehet a játék.
    szerintem legalábbis
    lassan két hét még, azt már féllábbal is :DD
  • Iceakos

F1 2010 előrendelés !!! (Megjelenés 2010.09.24.)

24.-én pesti átvételi lehetőséggel vagy postai úton is akár!
    A megjelenés napján nálad lesz a játék! postai küldéssel is!!!
    PS3 - 11500,.
    X-Box 360 - 11500,-
    PC - 8500,-

üdv:Ice
  • GPx8
    rFactor topicból hoztam az infót, szerintem érdekes:
    Ferrari Virtual Academy
  • sakal6
    mindenhol 8ezer, a kérdés az lett volna hogy mindenhol marad annyi vagy 10ezer lesz? csak valamiért lemaradt
  • TAMÁS_19!!
    olvastam fórumokon, nem tudom mi igaz belőle...
    talán még itt is írták
  • Firerock
    mindenhol kiviszik?
    illetve honnan van ez az infó?
  • JUVEfun
    Akkor én kérek elnézést .....
  • barcames
    vagy 3 hónapja
  • IXEMGabeo
    volt:) nem rossz video amúgy
  • JUVEfun
    Nemtom volt már ?
  • JUVEfun
  • IXEMGabeo
    xD szolgálati titok?
  • barcames
    valahol 8ezer! de nem mondom meg hol!
  • sakal6
    CD GALAXIS:
    "Normál ára: 9 990 Ft – 20%-os, kedvezményes ár,
    szeptember 15-ig, a készletek erejéig"
    ez mindenhol így van? gondolkodok a megvételén de csak megjelenés után, de ha télleg 10k lesz az ára addigra akkor felejtős lesz
  • barcames
    jah messziről nincsen amikor kanyarodik akkor meg le van törve és utána hirtelen megint nincsen letörve de ez gondolom a videó visszajátszásnál van csak így ez minden játékba benne van pl:fifa,pes ez nem hiba:D
  • Fantasy180
    http://www.youtube.com/watch?v=EStDKwhA83M&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=65-Oc50nu5Q&feature=player_embedded

it a két interjú... majdnem 2 xer 15 perces :) szóval gyurikám nem nagyon zárkóztak el :)
  • Fantasy180
    most adtak ki egy 15 perces videót amin a fejlesztőket kérdezgetik szal gyuri nincs hírzárlat nagyon :)
  • Fantasy180
    új vidi skacoK!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SlJrElkv6gY&feature=player_embedded

5 perc után nézzétek meg a renaultot levan törve az elején a kúp :D
  • barcames
  • miilann04
    nem, csak gecire kátyús lesz az aszfalt, szar a fizetés, és alacsony az életszínvonal.
  • akyyy
    kolbásszal meg paprikás krumplival kell menni a magyar versenypályákon vagy mitől magyarosítás?
  • barcames
    versenyt nyomott!
    am meg sok f1-es pilóta t-cam nézetből játszik!
  • GPx8
    Gagyik ezek a promo-s képek. Persze Hamilton is T-Cam-ből vezet, mert senki nem mondta neki, hogy lehet nézetet is váltani, meg különben is, arra a 2 percre amig a foto készült, felesleges is lett volna...
  • TAMÁS_19!!
    ha azt vesszük, hog elvileg 21.én már kiviszik az előrendelt emberkéknek, akkor 19 nap van még hátra...
    az már gombócból se sok :D :D :D :D