21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2135 szept. 9. -
barcames #2134 képek
-
barcames #2133 3 pálya lesz benne azt vágom és mikor lesz elérhető?:D -
#2132 juteszembe
cdgalaxisról hogyan tudok előrendelni? -
#2131 énmeg tuti letöltöm:D
bár most ezzel nem leszek túl népszerű:D
de nyugi az f1 2010-et megveszem,most akarom előrendelni -
#2130 Nah mit szoltok a ferrari szimulator versenyhez?:) A ferrarisok csak egy normalis szimulatort gyartanak:) En tuti benevezek 15 eurot meger ;) -
#2129 egyetértek... ezt érezni kell :)) -
#2128 Valszeg a kialliotasra egy mar tobb hetes, kesz, biztosan mukodo, jol letesztelt valtozatott vittek. De lehet, hogy tobb honaposat;) Az uj fizikat (ha egyaltalan lesz, es nem csak az eladasokat megkonnyito fogasrol van szo, foleg hogy meg demo sem lesz:P) igy volt idejuk integrealni.
De teljesen lenyegtelen mit irkalnak, ezt ki kell probalni, mashogy nem megy. -
#2127 várom én is nagyon csak be kéne szerezni egy g25öt! -
barcames #2126 nyugi egy óriási játékot kapunk az tuti akkor jövőhéten lehet aranybamegy -
#2125 Eddig se nagyon tesztelték a játékosok. Csak 3 körös versenyt mentek, ami alatt nem lehet sokat tesztelni. Erre van nekik Antony Davidson meg pár tesztelő. -
#2124 hírt értelmezve:
gamescom augusztus 22-én lett vége, ekkor még nem volt kész az új fizikai cumó, a végleges változat meg szeptember 4-én lesz kész, azaz most szombaton.
Ez idő alatt kell megcsinálniuk egy olyan fizikai koncepciót amit a játékosok már nem tudnak tesztelni, se rendezvényen se máshol, bugokat kijavítani, és összedobni úgy, hogy a meglepetés erejével a szánk tátva maradjon. Hát nem tudom... Legyünk optimisták -
#2123 Forrás: f1game.hu -
barcames #2122 A meglepi a következő: Feljavított felfüggesztés-fizikát kap a játék, amitől az autók kezelése még realisztikusabbá válik, illetve sokkal jobban lehet érezni a versenygépünk viselkedését. A dolog azért nem bukott ki a Gamescomon, mert mégsem készültek el ezzel a javított fizikával a kiállításra, így azt már nem tudták ott bemutatni. Mindazonáltal Steve megerősítette, hogy tényleg erről van szó és a játék végleges, általunk megvásárolható verziójában már ez a sokkal realisztikusabb fizika fog helyet kapni. Nos tehát akkor tessék szépen felidézni a Gamescomos videókat és arra gondolni, hogy még a látottaknál is valósághűbb lesz az F1 2010, mire a boltokba kerül! -
Iceakos #2121 Igen, 500 ft egységesen az ország egész területére, ajánlottan,elsőbbségivel,de személyesen is átvehető. -
barcames #2120 gondolom postaköltség az itt van? -
#2119 ezért írtam, ha neked a megjelenés napján kézbesitik a játékot, akkor nekik azt 2-3 nappal elötte fel kell adniuk.
így kis ügyeskedéssel 21-én vagy 22-én már nálad lehet a játék.
szerintem legalábbis
lassan két hét még, azt már féllábbal is :DD -
Iceakos #2118
F1 2010 előrendelés !!! (Megjelenés 2010.09.24.)
24.-én pesti átvételi lehetőséggel vagy postai úton is akár!
A megjelenés napján nálad lesz a játék! postai küldéssel is!!!
PS3 - 11500,.
X-Box 360 - 11500,-
PC - 8500,-
üdv:Ice
-
GPx8 #2117 rFactor topicból hoztam az infót, szerintem érdekes:
Ferrari Virtual Academy -
sakal6 #2116 mindenhol 8ezer, a kérdés az lett volna hogy mindenhol marad annyi vagy 10ezer lesz? csak valamiért lemaradt -
#2115 olvastam fórumokon, nem tudom mi igaz belőle...
talán még itt is írták -
#2114 mindenhol kiviszik?
illetve honnan van ez az infó? -
#2113 Akkor én kérek elnézést ..... -
barcames #2112 vagy 3 hónapja -
IXEMGabeo #2111 volt:) nem rossz video amúgy -
#2110 Nemtom volt már ? -
#2109 -
IXEMGabeo #2108 xD szolgálati titok? -
barcames #2107 valahol 8ezer! de nem mondom meg hol! -
sakal6 #2106 CD GALAXIS:
"Normál ára: 9 990 Ft – 20%-os, kedvezményes ár,
szeptember 15-ig, a készletek erejéig"
ez mindenhol így van? gondolkodok a megvételén de csak megjelenés után, de ha télleg 10k lesz az ára addigra akkor felejtős lesz -
barcames #2105 jah messziről nincsen amikor kanyarodik akkor meg le van törve és utána hirtelen megint nincsen letörve de ez gondolom a videó visszajátszásnál van csak így ez minden játékba benne van pl:fifa,pes ez nem hiba:D -
Fantasy180 #2104 http://www.youtube.com/watch?v=EStDKwhA83M&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=65-Oc50nu5Q&feature=player_embedded
it a két interjú... majdnem 2 xer 15 perces :) szóval gyurikám nem nagyon zárkóztak el :) -
Fantasy180 #2103 most adtak ki egy 15 perces videót amin a fejlesztőket kérdezgetik szal gyuri nincs hírzárlat nagyon :)
-
Fantasy180 #2102 új vidi skacoK!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SlJrElkv6gY&feature=player_embedded
5 perc után nézzétek meg a renaultot levan törve az elején a kúp :D -
barcames #2101 -
#2100 nem, csak gecire kátyús lesz az aszfalt, szar a fizetés, és alacsony az életszínvonal. -
#2099 kolbásszal meg paprikás krumplival kell menni a magyar versenypályákon vagy mitől magyarosítás? -
barcames #2098 versenyt nyomott!
am meg sok f1-es pilóta t-cam nézetből játszik! -
GPx8 #2097 Gagyik ezek a promo-s képek. Persze Hamilton is T-Cam-ből vezet, mert senki nem mondta neki, hogy lehet nézetet is váltani, meg különben is, arra a 2 percre amig a foto készült, felesleges is lett volna... -
#2096 ha azt vesszük, hog elvileg 21.én már kiviszik az előrendelt emberkéknek, akkor 19 nap van még hátra...
az már gombócból se sok :D :D :D :D