21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2376 Ha gonosz akarok lennei akkor Davidosnnak sincs több köze a játékhoz mint nekem, mert így én is mennék pár kör után:) , mert ugye Davidson vezet elvileg?! de hogy minden féktávot és ívet elront... -
bgreg #2375 sziasztok.
szerintetek x360 controller for windwossal jobban lehet majd élvezni mint billel? -
#2374 ez metál. -
#2373 Érdekes hogy a visszajátszásban csak az ő kocsija veri fel a vizet. de amúgy nagyon zsírul néz ki. elég durva versenyközben hogy kb semmit nem látni mert az előttünk levő felver egy csomó vizet :D -
#2372 Igazabol, az elso korbe, egyik kanyar sem sikerult neki:DD -
#2371 Jók a hangok (még ha kamerás is, milyen lesz ez full HD-ban :D), viszont a pilot elég béna :D -
#2370 -
HJ #2369 A Grid is egész jól és finoman játszható billentyűről. Na jó... kell hozzá sok gyakorlás :) -
GPx8 #2368 Ne ott = Na, ott -
GPx8 #2367 F1 2009-et játszottam Wii-vel. Ne ott szim. módban (pedig az nem hardcore szim, ugye...), a Wii irányítójával szinte lehetetlen játszani. -
#2366 -
#2365 Hát azért nem egy autós játék van ,amit simán lehet billel játszani, ahogy Alex mondta egyszer, autós témájú ügyességi játékok ! :)
Legkönnyebb nehézségi szinten valszeg ez is ilyen lesz, ebben biztos vagyok .( Remélem azért a nitrót hanyagolják... :) ) -
#2364 A lényeg, hogy autós játékot mindenképp érdemes kormánnyal játszani. Billentyűzettel nem tudsz tartani egyenletes tempót például egy kanyarba. Így értékes tizedeket veszítesz, de az xboxnak kontrollerel is tökéletesen játszható, mert a hátszó ravasz gombok, vagy nem is tudom hogy nevezik őket nyomás érzékenyek szóval azzal is tudod tartani a megfelelő sebességet. Csak gyakorlás, és megszokás kérdése az egész. -
#2363 A legtöbb tudást igénylő autós játék a trackmania, és a legjobb játékosok java része billentyűzeten tolja, elvétve gamepaddal. -
#2362 Várjál még mi lesz itt ha megjelenik ??!!!
'1 Autós játék = kormány
'2 FPS = bill.
'3 Foci= bill.+ gamepad
'4 stb. = stb. -
#2361 Mondjuk ez olyan szuper lesz, hogy kézrátétellel vagy gondolattal lehet irányítani ! :)))) -
#2360 Ja, vicc az egesz, ilyen gyokerekkel lesz tele a topic:/ Es meg meg sem jelent a jatek... Ritkan nezek be, de sok ertelme nincs. -
IXEMGabeo #2359 sztem hagyjuk a témát, mindenki úgy játszik a játékkal ahogy akar... -
#2358 Elképesztő. -
IXEMGabeo #2357 és akkor ott vannak az RPG-k meg a MMO mit tom én mik... -
bgreg #2356 de akkor nem értem, mér mondja h a bill egér nem játékra van kitalálva? amikor arra is ki van. fele világ fpsezik és stratégiázik -
IXEMGabeo #2355 ja én még olyat nem láttam, nem is hallottam, aki úgy nyert FPS multit, hogy kontrollerrel tolta volna szgépen:D:O ahhoz kellene ám a művészet, de télleg...kalandjátékhoz is bill és egér kell pl., de maradjunk az F12010-nél -
bgreg #2354 "A billentyűzet nem játékra van kitalálva, így szoba sem hozható egy kontrollerrel" Nem azt írtad hogy f1es gamehez nem jó a bill hanem általában mindenhez.Te nézted be csúnyán nagyon -
IXEMGabeo #2353 én voltam F1Challenge-be a Birkuc móddal és billel toltam mások ellen, a kormányosok ellen baromira szenvedtem, pedig volt, hogy jobb setupom volt mégis gyorsabbak voltak nálam...kielemezgettem mindent a pályákat nagyrészt megismertem saját setupokat csináltam, de mindig egy picivel voltam csak elmaradva a kormányosoktól pont az a 4-5 tized hiányzott amit billel nem tudtam korrigálni, mer lehetetlen -
#2352 Azt az autós játékot amit lehet gombokkal irányítani, megette a fene .... -
#2351 F1 játék kapcsán hogy jött neked elő a stratégia azt majd te megmondod biztos és miért ahhoz bill majd azt is, de ne fáradj, csak a fröcsi szól belőled. Maradjunk a témánál. -
IXEMGabeo #2350 xDDD -
bgreg #2349 Nem hát, mivel igazam van -
#2348 Erre nem lehet mit válaszolni... -
bgreg #2347 már bocs de eszméletlen nagy BUTASÁGOT beszélsz.Szerinted mire?Stratégiát megnézem hogy játszol kontrollerel,kormánnyal.FPS-t játszhatsz csak multiba oda vissza vernek 10x benne.Néha gondolkozz kicsit -
#2346 A billentyűzet nem játékra van kitalálva, így szoba sem hozható egy kontrollerrel... létezik a kontroller és a kormány. -
IXEMGabeo #2345 gamepaddel jobb mindenképpen mint billel, a kormány a legideálisabb, de úgy érzem, hogy megéri kontrollerrel is -
bgreg #2344 Sziasztok.
Meg akarom venni majd a gamet de most billem van csak, ha veszek x360 controllert azzal jobban lehet tolni mint billel vagy csak kormány ?mert ha gamepaddel olyan mint billel nem veszek -
#2343 Akkor szam a neved utan azert van, gondolom, mert torolgetes utan beirogatsz, bannolgatas utan meg ujat regelsz;)
De sokkal egyszerubb lenne, ha atfaradnal a helyedre, ott meg valaszt is fog talan kapni - talan. Itt biztos nem... -
#2342 -
rolika1111 #2341 törölgesd csak.
én meg beírogatom újra. -
#2340 Amúgy lehet javításra jött be, és a büntetés továbbra is fent állt. Tehát még le kell töltenie.
Rolika nagyon kitartó vagy. Menny át Warez topicba. Úgy is törlöm a hozzászólásod. -
#2339 Pontosan erre. A #2302-os hozzászólásban beszúrt videóban, miután a Red Bull-t vezető játékos balesetet okozott, kapott egy Drive Trough (bokszutcaáthajtásos büntetést) amit 3 körön belül teljesítenie kell. Miután bement a bokszba és lecserélték az orrkúpját, majd visszatért a pályára, nem láttam a büntetés letöltésére felszólító üzenetet. Persze lehet, hogy volt, csak nem lehetett látni, mert nem mindig teli be kamerázták a monitort :) -
#2338 nem teljesen értem mire gondolsz,de a valóságban ha penalty van akkor nem lehet hozzányúlni a kocsihoz -
#2337 Szerintem a Black-out jelenségre gondolt, ami az a hirtelen fényviszonyváltozás amit a pilóták, az alagútból kijövet élnek át, és egy pillanatra elvakítja őket :) Monaco-ra jellemző.
Amúgy a bokszban történő büntetés letöltése alatt lehet javítást végezni az autón, úgy mint egy lenti videóban látható orrkúpcsere? A javítás miatt nem külön kell kijönni, hisz azt amúgy is meg kellene ejteni és bejönni a bokszba a büntetéstől függetlenül. Szóval hivatalosan megoldható a kettő egy bokszkiállás során a szabályok szerint?
Kíváncsi leszek arra, is, hogy a karrier mód során lesz e rajtrácson való visszasorolás, pl. egy olyan büntetés miatt amit a játékos az előző futamon kapott, csak akkor nem teljesítette, nem teljesíthette valami miatt, gondolok itt pl. egy bokszáthajtásos, vagy egy STOP & GO büntetésre amit teszem azt az utolsó körben kaptunk az előző futamon.