21751
  • Firerock
    elég durva videó
    törés is elég komoly benne:D
  • Firerock
    télleg
    f1 rft 2010-et kipróbálhatnád esetleg,és az Emerico-ék Gp2-es módját
    hoyg legyen némi viszonyítási alapod
  • padavanHUN
    Beleszagoltam az LfS-be, igaz, távolról sem pro szinten, tényleg csak megízleltem a zamatát. rFactorral toltam hosszabb ideig, F1-es modok terén volt meg az érdeklődés, illetve ugye a régebbi F1-es játékokat is ismerem persze. Szóval összehasonlítási alap azért lesz és szerintem be fogom tudni lőni, hogy minden segítség nélkül mennyire szimulátor vagy nem szimulátor az F1 2010. Ha árkádfos, azt is le fogom írni. :)
  • GPx8
    Gratulálok!
    Szvsz ne szarakodj az in-game videókkal, előbb a szöveg legyen meg, aztán jöhetnek a videók is. Végül is, videót már láthattunk eleget, inkább egy "éles" tesztre lenne szükség.
    (Mondjuk annak örülnék, ha Lfs versenyző lennél és úgy néznéd, de mind1...)
  • padavanHUN
    Ian Webster az illető neve. Vele álltunk kapcsolatban, párszor váltottunk levelet, egyszer küldött egy eredeti BGP sapkát amiért kérésre levettünk az oldalról egy nem publikus videót, aztán a múltkor jött ez a lehetőség, hogy mint Magyarország egyetlen F1 2010-es oldala, tesztelhetünk egyet.
  • Firerock
    kivel?:D
  • padavanHUN
    Jó helyeken feküdtem le. :D
  • Firerock
    :)
    azt mire föl kaptál te ilyet?
  • padavanHUN
    Nincs probléma, én sem vagyok oda az állandó torzsalkodásért.

A cikket pedig úgy szeretném megírni, hogy az hiteles maradjon, nem szeretnék senkit sem becsapni. Szóval nem lesz ilyen "mindenáron minden szempontból fúdeszuper" hangvételű, amennyire lehet, kiegyensúlyozott és mindenre kiterjedő szeretnék lenni. Nem vállalom azt a felelősséget, hogy valaki esetleg épp az ismertető alapján kiad érte több ezer forintot és nem azt kapja, amit rajongásom által vezetve leírtam. Inkább törekszem az objektivitásra. (Csak már tartanék ott...)
  • Firerock
    amúgy én nem bántani akartalak,remélem nem vetted komolyan a megsértődést
    ha cikket írsz róla akkor próbálj meg szubjektív maradni:)mivel sokak szerintem a te cikked után fogják végleg eldönteni hogy most veszik vagy nem.
    szóval ne érzelemből és első ránézésre írd meg:)
    természetesen nem dulakodni szeretnék,ez csak egy tipp
  • padavanHUN
    Na, azt nem tudom, majd kiderül. De nem hiszem, végleges változat lesz.
  • adam46
    Az zsír. Ez a sajtópéldány valamibe különbözik a boltba kerülővel?
  • padavanHUN
    Hamarosan küldeni fognak egy sajtópéldányt, ezt az ígéretet kaptam a kommunikációs menedzserüktől. (Legkésőbb a premier előtt egy héttel.) De pssszt, ezt titok! :D
  • adam46
    Te is kapsz egy verziót Coditól. Az oldal működtetéséért?
  • Muttley
    Addig csinálj vmi hasznosat xD
  • Firerock
    akkor már remélem én is tudom tesztelni
    ELőrendeltem:D
  • Prince23
    Szeptember 24-30 között :D
  • Firerock
    mikor?
  • Prince23
    Hungamer
  • bgreg
    és ez a nálunk ez mit takar oldalcímmel?
  • Prince23
    Nálunk is lesz nagy teszt, igaz videó nem lesz róla. csak szöveg :D
  • padavanHUN
    Nem akarok semmit elkiabálni, de úgy néz ki, hogy a megjelenés előtt egy elég komoly tesztelésnek tudom majd alávetni a játékot. Szóval vásárlás előtt érdemes lesz benézni hozzánk, mert lesz nagy teszt, ingame videókkal, képekkel - már ha ez engedélyezve lesz, nem csak a szöveges ismi.
  • adam46
    Ha Németországba jön 23.-án akkor minek állítsam vissza?
  • barcames
    3 hét pontosan:)
  • TAMÁS_19!!
    véleményem szerint vagyunk annyira kiéhezettek, hogy nagyon nem mindegy, hogy 24-én vagy 23-án jön ki a játék...
    azér tmég is csak majdnem bő 8 éve várunk egy jó f1 játékra... NEM MINDEGY :) tessék átiírmi:)) minden nap minden óra minden perc számít!!!
  • Prince23
    Majd a Hungamer orrba-szájba lefogja tesztelni a gammát :D
  • palinho96
    Hogyan ne játszunk :D
    Hogyan ne vezessünk:D Vagy volt már???
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bgreg csak a Németeknek lesz 23-dikai öröm, mi magyarok, csak később:D:D Az órát át ne álítsd!!! :D
  • palinho96
    ha te németországba laksz okés ;)
    Nem kell átállítani... :D
  • Alexease
    Nem mindegy az az 1 nap?!:)))
  • bgreg
    A játék SZEPTEMBER 23.ÁN JÖN!!! http://www.f1-game.de/ a fejlécbe ott a dátum! A visszaszámlálót át lehet állítani.
  • Alexease
    "így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is..."
    A jobb az eleg relativ;) Olyan jobbat, amivel korbe is tud menni a palyan, nem csuszik-maszik bekapcsolt segitsegekkel?!:))) Kinek mi a jo;)
  • TAMÁS_19!!
    ez is jogos... csak annak meglepetés, aki játszott gamescomon a játékkal, mert ő átérzi, tudja milyen az irányíthatóság, így van viszonyítási alapja, hogy kaphat még jobbat is...
    a kívülállók, akik a gameplay-eket nézték, azok nem érzik ezt át, hogy a demon, milyen volt a kocsi viselkedése a kormánymozdulatokra, ezért tartom érdekesnek a hírt...
    ez akkor lenne nagy hír, ha már kintlenne a demo, akkor tudnánk átérezni a hír nagyszerűségét... így kb semmmitmondó
  • GPx8
    Az rendben van, de ne legyen már meglepetés, hogy még csiszolnak egy szoftveren a megjelenésig... Mi lesz a következő nagy meglepetés, az első patch??? :D
  • barcames
    nem tehetik meg! mert akkor a szerződésük egyből kuka
  • Totti5
    Kár túlreagálni. Nem új fizikája lesz hanem ami volt azon csiszoltak még, vagyis folyamaotsan csinálják, amíg aranyra nem kerül... a kivitt demo meg lehetett 2 hónappal ezelőtti állapot is.
  • TAMÁS_19!!
    Én abban reménykedem, hogy jönnek szépen az infok szombattól, hisz szombaton kerül aranyba, akkor lesz kész a végleges változat, és remélem vasárnap már pár lelkes újságíró megkapja tesztelés gyanánt...
    szóval ha szerencsénk van jövőhéten már kaphatunk infokat az uj felfüggesztett fizikai cuccról.
  • IXEMGabeo
    bazz márcsak 3 hét és itt van:O nagyon nehezen lehet kibírni:D
  • release
    szerintem szept 23 az lesz a hivatalos oldalon amit már megszoktam megjelené hlasztva még vagy 4 hónappal:S

de azért reménykedek hátha már tolhatom

sziasztok
  • GPx8
    Most nem azért, de ez milyen meglepetés? Tessék itt van egy játék, próbáljátok ki, aztán bejelentjük, hogy eléggé megváltozik a "fizikája". Ez így elég hülyén hangzik. Az ilyet szvsz. kár volt bejelenteni, inkább mondták volna, hogy kicsit csiszolunk a játékon, hogy még realisztikusabb legyen...
  • barcames
    jaja látom elolvastam az oldalukat hát nem semmi szép lesz nagyon majd leszedjük jövőhéten és kipróbáljuk:D:D:D