21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #2095 az lenne jó, ha úgy jelenne meg, hogy egyből benne van (mint a fifa) de azt mondták, hogy közbe lelehet majd fordítani a net segítségével konzolokon.
Meg akit érdekel a karrier mód az kicsit szótárazik, hogy jókat mondjon a sajtónak:D -
barcames #2094 interjúk amiből nagyon sok les nah meg a sajtótájékoztató -
#2093 és ezen mit kell magyarosítani?
finish? start? options? setup?
mert ha az interjús dolgokat azt még megértem -
#2092 Nah akit érdekel a játék magyarosításán onnantól dolgoznak ahogy megjelenik a játék és 1 max 2 hónapot kell várni a magyarosítására ;) -
barcames #2091 -
IXEMGabeo #2090 köszönöm -
barcames #2089 az utolsó videó!!! -
IXEMGabeo #2088 belinkelnéd esetleg? érdekelne, tényleg evvel a 3 csapattal lehet kezdeni? -
#2087 Na...akkor most már tuti, hogy nem kell ! :)))) -
#2086 Ausztráliába még fehér volt. -
barcames #2085 schuminak a kesztyűje piros a valóságban a játékban meg fehér:D -
#2084 Mindig lehetett, de a regisztrációnál külföldi címet kellett megadni vagy angol vagy amcsi, de nyilván angol volt érdemes választani. MOn és több országban nem indított az MS Live szolgáltatást, mert annyira kis piac hogy felesleges és a warez sem tett jót annak hogy később meggondolja, de az E3on bejelentették hogy idén ősszel itthon is elindul a hivatalos szolgáltatás.
-
#2083 Magyar Live még hivatalosan nincs. Ezért kell külföldi profilt csinálni. -
#2082 Valamikor év vége fele lesz majd itt is aszem:D de addig külföldi névvel -
#2081 ne magyar windows live fiókot csinálj és menni fog. ugyanígy volt pl a GTA 4-nél is és azzal is multiztunk :) -
bgreg #2080 srácok, valamelyik fórumon azt olvastam, hogy a dirt 2vel se lehetett multizni magyarországi windows live fiókkal. ha ez igaz, akkor mi van ha f1 is ilyen lesz ?:S -
#2079 Mi az a érthető ok? -
#2078 Néha összekeverem a játékot a valósággal. Jó munkát végeztek. :D -
#2077 Nem baj, ismetles a tudas anyja;D
Sajnos, nem nagyon kovetem a topic-ot folyamatosan, ertheto okokbol...;P -
barcames #2076 volt már vagy 4x -
GPx8 #2075 Nem, de tök jó! :)
Asszem új VGA-t kell vennem... :( -
Fantasy180 #2074 reggel raktam fel :D -
#2073 Volt mar?
-
#2072 2x annyiért:) -
#2071 Persze mert ott lesz? a G27:) -
#2070 g25-t sem gyártják már... -
barcames #2069 jövőre lesz kormány az f12011 mondta a codi:D -
#2068 Ja, kb egy 1 éve. Csak azt nem tudom miért nem. -
#2067 xbox kormány bejövős, csak már nem gyártják:( -
RYO21 #2066 Nekem az egész kéne komplettben! + az asztal is! :D -
#2065 Zsír nekem is kéne egy xbox kormány. :D -
#2064 Oszt mér? tévé, hangrendszer és a gép amin tökéletesen fog futni.
Én megy így... 26" az arcba és kormi. ( nem, nem most nfsezek, mielőtt belekezd valamelyik:), régi kép )
-
#2063 telefon, de nem baj, látom fintorogsz:)) -
#2062 Jól van már váltsatok témát. Lefotózta belinkelte kész. -
#2061 előrendelésbol hova lett az xboxos olcsó hely? -
#2060 wt a FÉNYKÉPEZŐ GÉP NAGYON ÉGŐ -
#2059 van egy Playseats A1GP ülés is...
de mondom azt már nem fotozom le, nem leszek raj:))
peace -
#2058 meg már rá is készült, nemrég említette. -
barcames #2057 látod Ő RAJ -
#2056 Mivel?! Xbox-szal es kontrollerrel?!:))))