21751
  • Lunki88
    Akkor már mondhattad volna a steamet ha minden áron tölteni akar. :D
  • brasco84
    cdgalaxis.hu
  • kukorica86
    honnan lehet tölteni?
  • Alexease
    Hivatalosan, Formula1-auto-versenyszimulator, vagyis teljesen korrekt.
  • Alexease
    Nem, az aszfaltrol fog lekopni az eso;DDD
  • Alexease
    Ez(ek) alreg(ek), messzirol latszik, a regisztracio idopontjan is;) Csak a flame-keltes miatt jon be;)
  • Totti5
    szimulálja a Forma 1et tehát az:)
  • gera995
    az esőgumiról lefog kopni a csik?
  • Firerock
    nem,mivel ez nem szimulátor
    autós kategóriában:D
  • gera995
    áá ez a játék:D:D idén szimulátor kategóriában mindent visz :D:D
  • gera995
    ööö a dirt 2nél jobb grafikája van am a dirt 2 lazán megy :)
  • lolSL
    nézd meg a dirt2 demoját hogy fut, és képzelj rá egy 20%-os teljesítmény romlást még
  • gera995
    tudom a gépigényt 1024 be elfog menni de kérdés h 1280x1024-be elmegy e?
  • attila46
    Hát ez jó,geforce 7800...minimum,akkor az én 9600 gt 1000gb om ,mennyivel jobb?vagy egyáltalán jobb??
  • Lunki88
    Itt megtalálod a gépigényt csak görgesd lejjebb.
  • FZoleee
    semmit, csak egy kép a játékból :D
  • symbol
    hm, nem tudtam, annyit nem toltam vele, mert meguntam az offline körözést. :) de azért remélem még pár év és az iracing mindent überel.
  • gera995
    szerintetek ezen elmegy majd 1200x1024be? (2gb ram,nvidia gforce 8600gt 512mb, 2maqos2,4proci) köszi
  • Fantasy180
    renato GTR 2 ben van poros ív... meg ha hosszútávú versenyeket mész akkor egy idő után a leváló gumidarabkák a kerékről felgyűlnek a pálya szélén és ha lecsúszol az ívről akkor igen szépen megcsúszhatsz rajtuk... de olyan nincs a gtr 2 be meg még egy játékba se a generally n kívül hogy behozd a piszkót, a pálya széléről...
  • SimonCar
    már megjelent a játék?? most látom hogy 0 days van.
  • hpnx9020
    Egyébként meg megjelenés után bárkinek meglesz aki akarja.Ez a nekem volt először magyarországon hülyeség nem tudom mire jó.Régebben írtam már,hogy a videókra senki se adjon túl sokat.Visszaolvasva pár cikket meg netes kommentet így utólag azóta megjelent játékokról annyi hülyeséget amit a fórumokon meg az újságokban írnak nem sokat találsz.Majd meglesz és kipróbálod ha sötét állítasz a tv-n.
  • SimonCar
    miért ilyen sötét a képernyő a játékba. többször is volt összehasonlítás a game vs real azt mindki ámult h olyan mint az igazi, hát lópikulát, tiszta sötét a játékba a kép.
  • hpnx9020
    Hivatalosan nem kaphatod meg.A haveri mutyi más téma.
  • hpnx9020
    Melyik része?
  • Totti5
    Ha te mondod....
  • GPx8
    Ez egy hülyeség.
  • hpnx9020
    warez is van már de a wolfenstein botrány óta keresőmotor figyeli és tiltja az oldalakat ahol feltűnik.Egy hete angliában már volt kint usa verzió.Mondjuk ettől függetlenül nem értem,hogy lehet azonnal bénítani minden szervert ha a kereső talál valamit.
  • hpnx9020
    Biztos lehetsz benne,hogy már most a terjesztőknél van.Előbb pedig tuti nem adják oda.A vállalkozói engedély bánhatja ha a szabályokat megszegi valamelyik bolt.FZoleee ez a kép most mit akar sugallni?
  • FZoleee
  • IXEMGabeo
    márcsak 8 nap!!!
  • Totti5
    Jövő kedden max szerdán már a terjesztőknél lesz a játék. Ha valaki olyan helyről rendelte meg ahol lebeszélhető a korábbi átvétel, akkor erre számítson és járjon utána.
  • a.carkey
    Nem tudom. Azért várjuk meg mi lesz a vége. Bár tény, hogy grafikailag szuper lesz.

Nekem mondjuk a Microprose GP (bármelyik része) mindig egyfajta kedvenc lesz, vagy a pályák, vagy a lenyomott szezonok kapcsán, vagy mert volt egy olyan fun funkciója, hogy menet közben válthattuk egymást, ha egyszerre többen játszottunk egy gépen.
  • symbol
    jövőre. év eleje asszem. szerintem az új ISI motor lesz alatta, frankóbb grafikával és ennyi. körités lehet még jó, mást nem nagyon tudnak újitani, lézeres pályák tuti nem lesznek, a fizikára meg mindig rásühetik hogy mégjobb, mégizésebb, aztán persze...

igazából totál nem értem hogy a francba nem jutnak el a srácok odáig, hogy megcsinálják végre azt, hogy van ideális meg poros ív? Esetleg, ha valaki kimenne a pályáról és kosz hozna fel, ott egy ideig megint romlana a tapadás vagy ilyenek... Esőben is van jobban tapadó felület száradásnál, nem értem ezen mit lenne nehéz leprogramozni. Meghát a gumikon is lenne mit csiszolni, az AI meg lehetne végre következetes... Röhej volt GTR 2-ben, hogy időmérőn vagy futamon simán nyertem a másikon meg vért kellett izzadnom. Szal nem volt túl reális. Itt majd kiváncsi vagyok milyen lesz, valamint hogy számol e nekik fizikát, ők el tudják e koptatni a gumikat idő előtt, meg ilyenek.
  • Totti5
    Hát mivel GTR 2011 címszó alatt fut nem nehéz kitalálni:), de semmit sem tudni róla, csak hogy elkezdték csinálni.
  • Firerock
    jön?mikor?
  • Alexease
    A SimBin-nek semmi koze az akkori F1-hez, Ok modder csapat voltak, a GTR2002-vel futottak be. Az F1-eket az EA-nak az ISI csinalta. Az O engine-jukkel (gMotor2) fut a sajat programjuk az rFactor, arra es a regebbi motorra (F1C - gMotor1) keszitette a modderekbol cegge not SimBin a programjait (GR, GTR2, GTL, RACE stb.).

Erre az uj PC-s F1-re hasznalhatatlan a SimBin es az ISI is, sajnos ehez keves az engine. Ehhez extra friss, brutalis latvanyos, hangulatos, motor kellett, kiforrott hasznalhatosaggal. A Codies tokeletes.
    Lehet, hogy az ISI engine-nel jobb lett volna a fizika, a kezelhetoseg (bar azt sem tudjuk egyelore, hogy ez milyen:DDD), de latvanyban, hangulatban negyed ennyi, eladasban 1-5% lett volna (foleg, hogy csak PC, ami a legkevesebb eladast fogja produkalni).
  • Totti5
    GTR 1 ütős volt, a többi ami utána jött toldozás foltozás, és minimális modding. GTR 3-ra kiváncsi leszek azért.
  • Shodan
    ahogy mondod, már csak a soundtrack miatt jo lesz :)
  • laci 700
    Egyik játékukat sem vettem meg megjelenéskor. Mindig megvártam, hogy lemenjen az ára néhány ezer Ft környékére. :P A GTR2 tetszett és máig is tolom vele, az Evo sem rossz, de van jópár hibája. Egyik pályán az AI-k ugyan abban a kanyarban mindig falba mennek. :S
    F1 C pedig akkor egy jó game volt, de a 2002-höz képest tényleg nem hozott sok újítást. Ha jól tudom a SimBin is részt vett a fejlesztésben, de az EA adta ki.
  • IXEMGabeo
    F1 2004 nekem nagyon tetszett, sokat nyomtam a haverokkal a Media Marktban anno:D:D