21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
csoli31 #2336 Akkor ülj az RTL Klub elé egy gamepad, vagy kormány társaságával, és csinálj úgy mintha te irányítanád az egyiket! -
#2335 kamukép,kétlem hogy "simán" ennyi a neve a játéknak...vagyis kéne a copyright jel az f1 szó fölé -
#2334 akaaarooom mooost rögtöööön -
#2333 Itt megtudhatod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1282032281
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VISSSZAMENNNYEE! Helyedre! :DDDD -
#2331 xbox 360 bulid mint a videók, bemutatók 99, vagy 100%a. -
#2330 Nem lesz demo. -
#2329 Ez amúgy melyik verzióból van? -
#2328 Mostanában divatosabb megjelenés után kiadni a demot ( már ha kiadnak egyáltalán...), rengetegen rohannak így is megvenni látatlanban, nehogy már vevőt veszítsenek ha valaki mást várt mint amilyen ...:) -
#2327 Lesz ebből demo a megjelenés előtt?
(Főleg, hogy felmérje az ember, hogy mennyire menne a gépén.) -
#2326 Igazabol mindegy, mert mar igy is latvanyosabb, mint eddig barmelyik masik jatek:) Ha ilyen OK, ha nem es normalis lesz, akkor megjobb;P -
#2325 Akkor itt legrosszabb esetben is másodiknak kell lenni ! :DDD -
#2324 Nem hinném hogy így lenne, mert hülyén néz ki. Ha a sebesség probléma miatt lenne akkor egyszerű a dolog. Nem kell mindent beborító esőfüggöny, hanem legyen fele akkora, de látszódjon mindenkinél. -
#2323 -
#2322 Vagy csak ilyen, mert nem birna a gep, igy menet kozben csak az elottunk levonel van, visszajatszasban meg csak nekunk;) -
#2321 Ez nem "válasz", a belső íven is van víz, valaminek ott is kellene látszódnia amikor a másik íven meg egy csomót felver a másik járgány. De ez nem keserit el, simán lehet grafikai hiba, bug, alacsony részletesség, vagy akármi. A játék nem itt bukik meg, hanem ott, hogy lesz e alatta normális fizika. -
#2320 Utána sincs a többinél. Bug vagy szar verzió, amit kapunk abban lesz:) -
#2319 Jah, az lehet ... -
barcames #2318 de van csak a belső íven ment a csávó azért nem látni de utána visszajön a rendes ívre és látszik az -
#2317 1:22 -nél miért nincs vízfüggyöny az első autó mögött ??? :) -
barcames #2316 én abban bízom h 23-án tényleg kihozzák amit ígértek az üzletben -
#2315 De várom már nagyon komolyan néz ki:) -
RYO21 #2314 Csak a player mögött van az esős pályán vízfelhő? -
barcames #2313 gyönyörűűű -
#2312 Ugyan az, csak mivel mind kamerás, egyik szebb a másik nem... -
#2311 most vag ya szemem káprázik, de ez a grafika sokkal szebb mint ami gamescomon van...
megnézitek 7:00 perctől a gameplayt, T cam nézetből, szerintem ez nem így nézett ki...
nagyon nagyon szép, főleg a kasznin való tükröződés... félelmetesen jó
de lehet én vagyok a hülye és bemesélem hogy ezen szebb mint amit gamescom videokon láttam:) -
#2310 ezt kár volt leírni,jönnek mindjárt a hozzászólások... -
GPx8 #2309 Az a force ülés sem rossz... (Árkád szarság alá nem nagyon szoktak ilyet rakni...) [reménykedik] -
#2308 és van a videón egy igen durva kormány is -
ez viszont télleg új -
#2306 Mint aki most játszik életében először F1-es játékkal. :) -
#2305 hát a srác nem egy Schumacher :) -
#2304 ez voltmár,az első ütközésre emlékszem:D -
#2303 Ez vajon a játék hangja vagy a környezeté ? -
#2302 állítólag új gameplay
-
Fantasy180 #2301 szerintem jó lenne az sc... nemkell ahoz traktor.... törmelékek már ebben is vannak!! csak nem marad ott idők végezetéig.. a kis embereket meg nem nehéz megoldani hiszem már a GP4 ben is megvolt ez oldva :D hogy befutot egy csóka és kitolta az összetört verdádat vagy másnak a verdáját és utána emelték ki az autód.. :D -
#2300 az igaz:) -
#2299 De biztos, hogy látványos lenne. :) -
#2298 :D -
GPx8 #2297 Arra lehet költeni... :)
De ne offoljunk, mert kivágnak minket. -
#2296 jégkorong:D