21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#2255 megy tovább, miután évek óta sikeres vállalkozás. -
#2254 Na, mostantól ON. -
#2253 Gondolom az, mint amikor lakástűz van :)
Egy írt dvd lemez élettartama 3-5 év között van általában, jó esetben. Gyári nyomotté 5-8.
Nekem van 2000'-es matrix dvd-m, ami olvashatatlan :D Meg még egypár. Pedig karc nincs rajta. -
#2252 Egyúttal mi van akkor, ha a Steam becsődöl megszűnik? Honnan lesz meg a játék?(Még, ha nincs is rá esély) -
Fantasy180 #2251 dvd lemezek kb 15-30 évig tárolják az adatokat. persze befolyásolják a dvd minőségük és a használata.de szerintem ez tökre nem ide tartozik.. ez a veszekedés!!! inkább foglalkozzatok a játékkal.. vagy az életetekkel !! -
#2250 Urban legend, az :D
CD-vel nekem sincs bajom, de 700 dvd-ből kb a fele halott :D
Pedig plextor író, és nem gagyi lemez, nem max sebességgel írva.
4 éve ráraktam ami megmaradt winyóra, és nincs is adatvesztés már.
De ha te 15 év alatt nem találkoztál hibás lemezzel, akkor te egy csodalény vagy :D Vegyél egy lottót. -
#2249 OFF
hát amúgy nem tom mit vitáztok itt, pointer csak annyit mond, hogy szerinte az a megoldás jobb, hisz biztonságosabb, a világon bárhol elérhető ahol van internet, és nah, se patch után nem kell keresni, se semmi.
igazából ilyen az iracing is, ugye ott is kijön egy patch auto fel kell rakni semmit soha nem kell keresni, és ez tényleg tök jó dolog, plusz ezek az optikai adathordozók ilyen merevlemez árak melett nevetségesek. :)
egy előnye van a cd/dvd vételnek számomra, az pedig az esetleges diszdoboz, illetve zenekaroknál exkluzív poszterek, bársonydoboz etc jól mutat a polcon nah. kinek mi tetszik, kár ezen flesselni.
a lemez meg igen, úgyis beszarik idővel, meg ha azt is vesszük, hogy lemezt én nem vettem elő már vagy 1,5 éve, pedig van eredeti mindenféléből jópár darab... ON -
#2248 "mert a lemez úgy is beszarik"
ez meg micsoda urban legend? nekem miért nem ment tönkre egyetlen lemezem sem az elmúlt 15 év során? a legelső CDm is megvan és semmi baja -
#2247 Azt, hogy én hogy dolgozok ahhoz semmi közöd.
Fogd fel úgy akkor hogy nem otthon, ha ennyire nincs fantáziád.
Letölteni meg azért kell, mert a lemez úgy is beszarik, és amúgy sem hordom a zsebemben. Kedvem támad valamire, leülök az első gép elé, lehúzza a steam szerveréről és játszom.
Attól mert te ebben nem látsz fantáziát, még baromi jó dolog. -
#2246 melóban dolgozzál és ne játszál. minek kéne letölteni meloba, mikor megveszed boltba? -
#2245 ott a pont :D -
sakal6 #2244 sose fizetek dlc-ért, max letöltöm mert úgyis fent van mindenhol. amúgy rühellem a dlc-ket -
#2243 Nem lesz DLC ez már ki lett jelentve a kezdetektől. Nincs mit DLCzni. Peccs értelem szerűen lesz ha olyan bugok kerülnek elő amit érdemes javítani. -
GPx8 #2242 Tényleg? Az F1-es autók versenyről versenyre apróbb változtatásokon esnek át, de pl. a festések is változni szoktak. Ez tény. Ezekért Te majd külön fizetni fogsz???
(Ráadásul, mire megcsinálnák, mondjuk a Monzai változásokat, addigra a következő versenyen megint valami más változik...) :) -
#2241 Tényleg? Melóban letudom tölteni netről a dobozt ? És élni fog a játék, netán világuralomra is tör?
Ne dobálózz már evvel az "epic fail" kifejezéssel, mert nem tudod mire jó :D -
sakal6 #2240 nem felesleges, az autok folyamatosan változnak majdnem versenyről versenyre és szerintem az alap verzióba csak a kocsik 1 fajtája lesz benne amit később dlc formájávan változtathatnak -
#2239 ez Live játék lesz, ami pont ugyan ezt tudja, dobozossal is. Mekkora Epic Fail :S -
#2238 Várjál még azért azzal a 2011-s változattal ... -
#2237 PC ára 79.95 , PS3 109.95 -
GPx8 #2236 Mivel 2011-ben (is) jön az aktuális változat, teljesen felesleges lenne kiegészítőket gyártani. Max. patch, ha valami nagyobb változás van. -
#2235 Azért te óriási csávó vagy . (vagy jövőbe látó) TE már tudod , hogy nem lesz hozzá kiegészítő .(szerintem még az se tudja aki csinálni fogja) -
barcames #2234 hát kb ja:D de külföldön nem számít mert ott az emberek a 4x keresik mint itt:D -
#2233 Mindegy úgy is drága :( -
#2232 Szerintem az ausztrál dollár :DD -
#2231 ennyi pénzért még vehetsz 2 sapkát is -
barcames #2230 itt sapika is van a játékhoz:D -
barcames #2229 de nem fog! mert már a 2011 játékot fejlesztik:) -
#2228 De patch azért jöhet rá :D
Meg DLC is jöhetne :D -
barcames #2227 de ehhez nem lesznek semmi kiegészítők!!!! -
#2226 igen,pl a Cod 6:) -
#2225 Ezt értem, de cserébe kapsz egy olyan szolgáltatást, hogy minden patch egyből benne van, illetve a világon akárhol gép elé kerülsz, bejelentkezel, és letöltés után játszhatsz is.
Meg látni ha haverok is tolják, bááár, az Euro miatt tényleg tud gáz lenniaz ára.
Az a legjobb amikor a boltban megvettet, belehet regisztrálni náluk, akkor dupla az öröm :D -
barcames #2224 mert olcsóbban is meglehet venni! -
#2223 Látom kombinációs készséged, vetekszik egy rozsomákéval.
#2219: indok? -
barcames #2222 f1game.hu szerintem erre gondolsz -
#2221 Ez xboxon nemjó epic fail. én is irhatnám hogy vedd meg Live-on az a leggyorsabb. -
#2220 nemtudjátok hol találom azt az oldalt ahol sok videó volt a gameről egymás alatt? -
barcames #2219 hülyeség innen megvenni -
#2218 Úgy látom még nem írta senki,
steam-es előrendelés.
Steam-nél mostanában kicsit drágábbra jön ki (€), de általában ez a leggyorsabb. Ráadásul ha olvashatatlan lesz a lemez, az sem akadály :D -
barcames #2217 és a galf life 2 óriási játék lett -
#2216 én azóta nem hiszem ebben mióta a gamestarban megjelent a half-life 2 tesztjük külön kis 20 oldalas újságmellékletben, omg world 1st felkiáltással
és olyan legendákat írtak róla hogy nemigaz, meg netről szedett képeket használtak csak, angol Doug Lombardi interjút lefordítottak és Gabe Newell interjúként közölték (vagy fordítva nememlékszemmár), a steamről vmi magyar fanoldalról szedték az infókat és a fegyverek listájába olyat is betettek ami 1.5 évvel a megjelenés előtti trailerben szerepelt csak aztán kivágták :D