Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nálad elsõ az, hogy belenézel ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy, ha megismered a pályát totálisan, megpróbálsz minél rövidebb féktávot venni akkor simán tudnál jobb idõt futni😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1 kérdésem lenne:
azt mondta haverom, hogy szarabb a játék mint a Test Drive U2.
namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-õt 10 perc autokázás után töröltem.
valaki? vélemény?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy sztem a játék szép is jó is, de nagyon nagyon sárga...sajnos beigazolódott a dolog...elrontja egy picit a játékélményt..
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
- easy-re raktam a játékot és már az elejét nem bírom teljesíteni. Az elsõ 15-be kellene bekerülni az idõmérõn, de egyzserûen nem bírok 22-nél feljebb jutni, bármennyire küzdök. 2:04-as elsõ én meg 2:11-nél nem tudok jobbat menni.
Na innen elég gáz a helyzet.
Ti hogy vagytok ezzel?
<#whatever>#whatever><#nezze>#nezze>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Just do it :)
(bocsi a káromkodásért)
En kiprobalom, ha jo megveszem ha szar nem veszem meg ennyi.. lehet warezpistizni de 100+ eredeti jatekkal szerintem folosleges😊 de en nem veszek zsakbamacskat!!!
De mi van ha csak DX10 tud a kártyám? Akkor is szebb lesz a game?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A közjó érdekében megnézhetnéd, hogy milyen experten. Változik szim irányba a fizika is, vagy csak az ellenfelek nehezednek? Check it out, please.
3)-hoz:
A fizikán én azt értem, hogy ha berakód kanyarba túl nagy sebességgel-kisodródsz, kanyarból kijövet rossz helyen adsz gázt-kifarolsz, féket adagolni tudod-nem blokkol, ha blokkolod a féket, akkor csúszik stb.-stb.-stb.
Ilyen szemszögbõl nézve mit mondasz?
ezt légyszi fejtsed ki bõvebben. Nem is lesz multi akkor Mo-n amíg a live-nem támogatja? vagy mivan? én errõl az infokról lemaradtam... nem tiszta!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!