Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Amcsi 21. Európa 24.
tommygear
de most nem 22 az amerikai megjelenés?
Golyo69
xbox nem pc😄

GGMU

lolSL
steamen most unlockolták amerikában úgyhogy már nincs messze :}

Hátra kell nézegetni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bakkerman
ajj faszom,de játszanék már vele!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

palinho96
de nektek hogyhogy megvan???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

csak engem zavar hogy ha már cockpitben nem látszik, legalább felülre nem csináltak egy visszapillantó tükröt?
VRolee94
Hát ha beállítod a féksegítséget akkor nem kell fékezni, amúgy ajánlott fékezni mert nem minden kanyart lehet fék nélkül bevenni. 😄😄

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

DeerHunter01
most tettem le a joyt 😄
ez állat gec, kegyetlen jó a karrier mód.

"Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?"

1. Én úgy érzem javult a kocsi valamennyit , pedig csak 2 fejlesztést kaptam még, a hosszú egyenesekben gyorsabban tudok menni vele.
2. Jó a grafika, semmi baj nincs vele.
3. Fizika is jó, repül a szárny meg minden ha valaki beleduranntasz.
4. Ezt nem tudom én csak easyn nyomom de igy se olyan könnyü. Gondolom ha expertre teszed akkor már nagyon odakell figyelni mit csinálsz, hogy állítod be az autót, mikor jössz ki a boxba, stb.
5.Cockpit viewbe szerintem szar menni, nehéz eltalálni hogy mikor fékezz, hogy vedd a kanyart,stb.
Én a felsõ kamerás nézetbe nyomom, tehát ebbe:

\"Erről van szó!\"

VRolee94
Örömmel látom hogy nem csak én nem nagyon tudok még vele menni. 😄

válasz erre | #3074
Hungaroringen Alonsoval voltam. Azt meg is nyertem száraz idõben.
Szingapúrban Ladával voltam(Renault)-Petrov. Legerõsebb esõben. 1kört alig bírtam menni.
Mind2 leggyengébb fokozaton volt.
ABS és kipörgéstgátlóval.

Egy kis gyakorlás és még faszább lesz a játék.

kanyarok elõtt kell fékezni? vagy lehet nyomni folyamatosan a gázgombot?<#idiota>

symbol
Ez a videó azért biztató egy kicsit. 😊 tényleg az eddigi legjobb/szebb.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

egyértelmû, hogy úgy lesz az igazi...azért gyakorolj csak😛 nyugi elsõre én se leszek jobb, fõleg az ismeretlen pályákon, na meg nekem meg kell szoknom még a kameranézeteket én eddig csakúgy toltam F1-es gamet, hogy billen autó hátulja nézet <#idiota> dehát alkalmazkodni kell nem lesz probléma

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Golyo69
jaja persze..csak most az elején még hagy legyen 😄

GGMU

Golyo69
jaja...de most akarok majd vmi fasza kormányt venni 😊de addig jó ez 😄

GGMU

bakkerman
azt az ív segítséget ki lehet kapcsolni nem??!!

gondolom gamepaddal tolod, ha igen akko nem lesz könnyû avval...majd megszokjuk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kivel voltál? milyen a környezet? milyen szinten kezdted? GP-t mentél gondolom😊

Golyo69

GGMU

Golyo69
okés, nem fogom rángatni 😄 de ez kb az elsõ 2-300 méter egyike volt 😄
nah pill és rakom a belsõ kamerás esõset 😄

GGMU

VRolee94
Csak kipróbáltam az esõt is.
Elõtte mentem már a Hungaroringen.

VRolee94
Rámentem a kerékvetõre és nagyon csúszik.

nem rossz de ha még mész kb 40 kört akkor jó lesz és ne rángassad a kart annyira😊

Ha Szingapúrral kezdesz kapásból esõben ne csodálkozz😄

bakkerman
jójójójójójójójó

VRolee94
Húúúú nagyon komoly a játék(xbox on játszok) Nekem nagyon tetszik, most próbáltam ki szingapúrt esõben, nagyon szép és jó minden csak kicsit még gyakorolni kell mert alig lehet megállni a kanyarokban... Igaz az AI is csúszkál össze-vissza. 😄

végre valaki Schumival tolta , jó volt a csávó😊

oneal1
köszi

!Forza Ferrari!

padavanHUN
Nem tettek több szezont a játékba.

http://f1game.hu

padavanHUN
😄DD A GamesCom sem történt meg, és a sajtós kritikák is egytõl-egyig lefizetett propaganda anyagok és a Codemasters döntötte le a WTC-t, nem? Te jó ég... 😄DDD

http://f1game.hu

oneal1
miért ne gondolkoznék?
Épp azért kérdeztem te....
Amúgy igen is ha több szezont tesznek egy játékba akkor azért csak felmerül ez az emberben nem?

Nehogy már ezt hülyeség legyen megkérdezni...

!Forza Ferrari!

Alexease
Ez mar egy normalis bemutato az ISR-tol, bealliasok, verseny. Igaz, ez PS3 es volt valami kormanykompatibilitasi gond, de azert hasznalhato.

Firerock
igaz😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
Kormany?!😊 Szerinted kormannyal ment?😊) HAtulrol tologatva, segitsegekkel, Xbox-on?😊)
Firerock
igen,igen
de elvileg év végétõl elérhetõ lesz Mo.-n is

"Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhetõ el Magyarországon."

Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
Firerock
kormány válaszideje milyen?

jöhet <#finom><#worship>

Golyo69
de így legalább látok 😄..mindjárt rakok fel egy esõset és belsõ kamerásat...szart se látsz 😄

GGMU

logikus😉, de én elvállalnám a meló ezt a részét😄 kár, hogy nem konyítok az ilyen mûszaki cuccokhoz és a tervezéshez, sajna mûvészlélek sem vagyok xDDD

De szar ez így hátulról...!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nem gáz😊 igazából itt az lenne a poén és a valósághû, ha váltakoznának a pilóták, vagyis öregednének a játékban és pl ugyebár Schumi 41 éves Barrichello 37 éves randomszerûen a 2013-as évben mindketten visszavonulnak és így akkor a helyükre igazolnának új pilóták...de csak névlegesen pl Andy Soucek vagy Romain Grosjean, Nick Heidfeld stb. stb...érdekes egy élmény lenne,

(FIFÁ-ban is jönnek az ifik végülis, itt se megvalósíthatatlan😉 )

gera995
de gondolkozol te azért amiket kérdezel? Mekkora munka lenne az szted??

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

a hangulat kifogástalan lesz 😊
Golyo69
még gyakorolni kell 😊

GGMU

oneal1
hát nemtudom, szerintem nem hülye kérdés.
Elég gyenge igy hogy ugyan azzal az autóval fogsz lenyomni nemtudom hány szezont.

!Forza Ferrari!

palinho96
már volt ilyen lérdés... de hogy változik... még a jövõévi csapatok se 100%-osak nem hogy az autók rfestése... sõt a beállítások se... persze... még ilyen kérdés...
Fából Vaskarika...

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

gera995
sztem nem

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

oneal1
engem az érdekelne, ha pl lenyomok 5 szezont, akkor változik majd évrõl évre az adott autó formára vagy festére, matricák ilyesmi?

köszi

!Forza Ferrari!