Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
ez állat gec, kegyetlen jó a karrier mód.
"Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?"
1. Én úgy érzem javult a kocsi valamennyit , pedig csak 2 fejlesztést kaptam még, a hosszú egyenesekben gyorsabban tudok menni vele.
2. Jó a grafika, semmi baj nincs vele.
3. Fizika is jó, repül a szárny meg minden ha valaki beleduranntasz.
4. Ezt nem tudom én csak easyn nyomom de igy se olyan könnyü. Gondolom ha expertre teszed akkor már nagyon odakell figyelni mit csinálsz, hogy állítod be az autót, mikor jössz ki a boxba, stb.
5.Cockpit viewbe szerintem szar menni, nehéz eltalálni hogy mikor fékezz, hogy vedd a kanyart,stb.
Én a felsõ kamerás nézetbe nyomom, tehát ebbe:

\"Erről van szó!\"
válasz erre | #3074
Hungaroringen Alonsoval voltam. Azt meg is nyertem száraz idõben.
Szingapúrban Ladával voltam(Renault)-Petrov. Legerõsebb esõben. 1kört alig bírtam menni.
Mind2 leggyengébb fokozaton volt.
ABS és kipörgéstgátlóval.
Egy kis gyakorlás és még faszább lesz a játék.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nah pill és rakom a belsõ kamerás esõset 😄
GGMU
Elõtte mentem már a Hungaroringen.
http://f1game.hu
Épp azért kérdeztem te....
Amúgy igen is ha több szezont tesznek egy játékba akkor azért csak felmerül ez az emberben nem?
Nehogy már ezt hülyeség legyen megkérdezni...
!Forza Ferrari!
de elvileg év végétõl elérhetõ lesz Mo.-n is
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
GGMU
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(FIFÁ-ban is jönnek az ifik végülis, itt se megvalósíthatatlan😉 )
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Elég gyenge igy hogy ugyan azzal az autóval fogsz lenyomni nemtudom hány szezont.
!Forza Ferrari!
Fából Vaskarika...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ