Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
(expert-assists off-joypad)
<#conf>#conf>
Ha visszaveszem a nehézséget, akkor a vezetési modell változik?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Nem tudom, gondolom az optionsban, talán a videó résznél. Legalább is Grid ben ott kellett.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most hirtelen nem tudom mihez hasonlitsam, talan a GRID lenne a legjobb (ha ismered, hasznaltad), mert az is Codies, csak ez formulaval.
Vagy esetleg, mint egy SimBin-es GTR:Evo MOD, ami nagyon furcsan tapad, "erdekesen" veszti- es nyeri vissza a tapadasat.
Egy tesztet boven meger. Aztan lehet, hogy a jatekmenet, a lehetosegek, a hangulat miatt annyira megtetszik, hogy a vegen megveszed😄
Lenne par kerdesem:
1. Ha a versenyen eljutok addig a pontig, hogy kerekcserere szorulok, akkor a radioban szolni fognak, hogy melyik korbe varnak ki?
2. Nem állítottam át semmit, hol tudom beállítani, hogy a törések ne csak vizuálisak legyenek, hanem hatása is legyen azoknak?
Az FFB egyébként milyen? Azért a rázóköveket és a megcsúszást lehet érezni...?
Ahoz kepest, mennyire nagyszabasu a program, mindenkinek kategoria, a full arkad, hatulrol tologatos, billentyus kategoriatol felfele, nem olyan rossz az autokezeles. Osszesegeben elvezetes. A szokasos finomsagok hianyoznak, az elozo altalanos beallitasok miatt, a gumi, a felfuggesztes es az FFB "rendes" mukodese, erzese, visszajelzese.
Egyszeruen: ha ehez is csak 1 palya es 1 auto lenne, es csak egyedul lehetne menni vele hotlapokat, akkor maximum 5-10 percig magnetizalna valamelyik tarcsat a meghajtomon, aztan bekesen tavozna az orok bitmezokre😉))
Akinek van tapasztalata, ossza meg lécci...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én xboxos joyyal nyomom, expert, minden off.. Eddig kb 15 kört mentem bahreinben, de nagyon tetszik.. Kigyorsításnál könnyû megforogni, a féktávot simán el lehet mérni, viszont összességében nem olyan nehéz vezetni, nagy élvezetes. Igen árkád, de mint tudjuk szimbõl nehéz eladni 15 ezer darabnál többet 😄DD
Szal aki nem szimulációt vár, hanem "F1 experience"-t, az hibátlanul megtalálja a számítását a játékban. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem tudom a linearitást lehet-e állítani, mert az elég zavaró volt, hogy már a kanyar elõtt el kell kezdeni kanyarodni, hogy mire odaér beforduljon. nem az autó csúszik, hanem valahogy lassan tekeri a kormányt, de gondolom ezen lehet állítani.
a karrier móddal viszont szerintem nagyon szórakoztató. kifejezetten jó hangulata van.
elkezdtem egy 7 évest a hispániával, mindjárt az elsõ versenyen 13. helyre kvalifikáltam magam (számomra ismeretlen pályán, médium vagy mi a szösz fokozaton, segítségek: auto váltó, és minimum kipörgésgátló)
nekem a hangulata a karriermód miatt nagyon bejön. nehezebbre kell vennem, mert kicsit, mert durva, hogy 13. lettem egy hispániával (de amúgy örültem neki).
nekem ez a sárgás effekt fel sem tûnt (este megnézem), és meglepõen jól futott a gépemen. (ha jól emlékszem: 1280x1024, 8xAA+minden maxon, e6600, 2GB, hd4830)
szerintem kifejezetten szép, az esõ meg nagyon állat.
akit egy kicsit is érdekel, annak egy próbát mindenképpen megér.
kormánnyal meg biztos sokkal jobb lehet.
ui: amúgy én most már az rFactor-t, LFS-t és a Race sorozatot is kénytelen vagyok billrõl küldeni, de azoknál valahogy kényelmesebb az irányítása, és az autók mozgása is "érezhetõbb". de az én esetem a bill. miatt természetesen nem mérvadó.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
De ugye látod ha összahasonlítod más régebbi f1 el?
Viszont ha ez a jövõ akkor nekem ez a fajta nem tetszik.
De ez az én bajom játszom mással.
Látod most is ide írogatok minthogy játszanék.A championship editiont még múlt héten is elõvettem.Pedig nem mostani játék.
Bár ha warezolsz számíts erre.
Csillivilli de ez mostmár így 2010 ben szerintem kevés.
Akinek nem tetszik az nem "balfasz" hanem elégedetlenkedõ.
És sok helyen "lehurrogják".Sajnos.Nagyon vártam.
De a championship edition többet lesz a gépben.
Ez biztos.
Az átfogó vélemény meg egy ember "balfasz" "lehurrogó" véleménye.
Majd megveszed és meglátod.
Legyél önálló ne más véleménye alapján alakítsd ki a sajátod.
És ne ahhoz igazítsd a tied.Mégha nem is az lenne de muszály dicshimnuszt zengened különben kiutálnak innen a "többiek".
Még a héten próbálgatom de szerintem ez egy próbálkozás volt vagy egy irány ,hogy ez várható a jövõben.
Sajnos mindenki izlésének nem lehet produktumot létrehozni ezt felfogom de olyan ordító hibák vannak benne amiken nem lehet túllépni.
Dühös vagyok kicsit.Szerencsére csak elhozhattam a játékot nem fizettem érte vissza kell vinnem de nincs bennem az a láz mint amit a championship edition okozott(azt nem vittem vissza)Itt is kösz a konzol....-nek ha olvassátok.
És ha itt nem hülyéznének, balfaszoznának, lehurrogoznának mindenkit aki nem atöbbség véleményét fújná elõrébb is lehetnénk.
Vakok között félszemûként érzem a való világban is ,hogy aki az igazat mondja nem mindíg szimpatikus azoknak akik a "tutit"mondják.
Ez az én véleményem volt.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Nah de nem szapulom itt a gammát, vannak erényi, mindenkinek jó játszadozást, aki elégedett vele. 😊
mondjuk amõgy is felejtõs volt kemény aktiv használatra, offline játékkal már nem érem be általában, már kevés adrenalinbomba. amúgy vanak pozitivumai, alapvetõen nem lett rossz gamma, tényleg gyönyörû, a hangok nagyon jók, meg úgy még sokminden más is.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De az irányítás az valami hulladék!
Hogy értse az egyszerû nép is, olyan mintha görbecsövû , kanócos gyújtású puskával kellene lövöldözni MW2-ben 😊
Rosszabb mint vártam, Hamar bele fogok unni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nagyon szép a grafika, a hangok is rendben a környezet brutál, ilyen kinézet, felhõk, levegõ, pára, egyszerûen ott vagy a pályán, eszméletlen. még a pedált megpróbálom belõni. 😊 mert igy még gyaksizni is gáz, akkor derülnének ki mi hogy, FFB elsõre jónak tûnik.
a menü frankó és szép, csak sokat kell néha erre-arra várni, meg pl még arra se jöttem rá, hogy mehetek gyors, random futamot, mondjuk esõben, xy pályán, mert alapból ugye karrier moddal indul. 😊
Aki eddig hezitált: mindenképp vásárlásra érdemes. 😄
Egy láma kérdés: alt+tabbal kimentem windows-ba játék közben, de azóta nem hajlandó, csak ablakban elindulni. Hogyan tudom visszaállítani?
Na én is kipróbáltam.
A grafika nagyon szép, remekül fut a gépemen, szépen van optimalizálva, akárcsak a grid volt.
Sajnos nincs kormányom csak gamepadom... szokni kell az irányítást.
Ez a magyarázós eleje nagyon nem jön be :S
Eddig kellemes meglepetés.
elképesztõ😊
én rosszra számítottam így nagyon kellemes volt a meglepetés
a teljesség igénye nélkül:
-a kül gumik jobban kopnak(lágyon 3kört bírt,keményen a maradék 7et simán kibírta)
-az ellenfél is küzd a gumikkal
-a gumik kopása komoly teljesítményromlást okoz
-G25-el nagyon király
-sárgás grafika kicsit idegesítõ,de úgyis megoldják hogy ne legyen
-törés,na az a leggyengébb pontja a játéknak
-expert(legnehezebb) 12. hely volt a max amit ki tudtam sajtolni a virginbõl
-holnap játszok még pár órácskát vele és élvezem, MERT NAGYON KIRÁLY JÁTÉK LETT BELÕLE
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://f1game.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://f1game.hu
mindegy legalább kipróbáltam