| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Gabor_(HSF) #6878 Én úgy gondolom,az ember legyen maximalista,akár mit is csináljon..
Persze mindenkinek megvannak a maga határai és ezt sohasem lehet úgy ellenőrizni,hogy egyből a mély vízbe kellene ugrani..
Én sem szégyellem bevallani.hogy bizony médiumba kezdtem,de olyan gyorsan átszaladtam pár versenyen,hogy újat indítottam a torroval hard-ba..
És tettem ezt megannyi játékkal az elmúlt 14 év során..
Tehát a fokozatosság,amit sugallni szeretnék a mondandómmal.
Igaz ehhez eléggé megszállottnak és kitartónak kell lenni,mondom bátran,mivel tisztában vagyok (voltam) azzal,hogy nem én vagyok a világ legjobb játékosa,pedig /nagyképűség ide vagy oda/,de számtalan játékban voltam éveken keresztül,GLOBAL Rank1..
És hogy miért 2-4 éves korig?
Mert így kezdjük a 4-5 éves lurkókkal,akár motor akár gokart,farkasszem a "mesterrel" és először az elindulás,gáz fék használata,anélkül,hogy elvesztenék a szemkontaktust..
Aztán jöhet a kanyarodás,egyiknél a gáz és a kormány használatával,míg a másiknál a test használata..
Nahát így van ebben a játékban is,azért is bátorkodtam leírni..
És mielőtt esetleg leszólna valaki,mit is keres itt ilyen zagyvalék,témához nem illő szöveg........
NEM KELL RÖGTÖN EXPERT-BE KEZDENI!
Attól senki nem lesz se több se kevesebb..
Ha már megy és ismerünk mindent,jöhet a teljes táv,gumiszimuláció,meg minden ami a játékban van..
Bocs ha úgy hangzott,mint egy "vén fasz" okoskodó tanácsi..........