21750
  • Gabor_(HSF)
    Mi vagy te műmártír!!
    Én most a Lotussal kezdtem újra a játékot experten és itt az 5. pályán,3-4 óra kínlódás után,átraktam az AI-lat pro-ra és rögtön megcsináltam..
    Monacot még nem adtam fel,de ha itt is sokat geciznek velem az ai-k,ezt is pro-ra rakom..
    Én élvezni akarom a játékot,nem pedig összetörni számolatlan billentyűt,vagy kormányt..
    A 2. évadomban Suzukával szenvedtem legalább 1 napig,mire lehoztam a fiam MOMO-ját,kis gyakorlás után azzal könnyedén megvolt..
  • IXEMGabeo
  • IXEMGabeo
    egyébként nem tudom mire fel ekkora az arcod, nyílván te versenyeztél életedbe, hogy ilyen csúcsprofi vagy:D, de legalább másokat ne szidjál, hogy gyenge, ha tisztában vagy a képességeiddel...
  • IXEMGabeo
    gamepaddal lehetetlen gyorsabban menni HRT-vel...maximum 1:24-et lehetne, egyébként nem is a legjobb beállítással mentem mivel még P3-ak sem voltak elegendőek a legjobb beállítás megtalálására...billentyűzettel könnyebb menni a gyors kanyarokban, FULL Tractionnal...
  • Gabor_(HSF)
    Már ne haragudj,de ha te csak 1.26-ot tudsz menni az nemtom milyen bug!
    Én Ferkával 1.19, RBR 1.20 eleje és még a lotussal is 1.20 vége
  • IXEMGabeo
    maximum nálad...Barcelona akkor se jó pálya, és már többször írtam, szinte mindig, ha van vki előttem állandóan ugyanúgy pördülnek meg az utolsó szektorban...sőt, akármit állítottam elmondtam, hogy az egyenesben alapból lehagytak, ami lehetetlen...ne is avval van a gond, hogy lehagytak, hanem nagyon nagyon lehagytak az egyenesben ami frusztráló...váltó beállítást megnéztem mi az ideális avval se ment tehát Barcelonában bug van tuti...de majd, mégcsak Monaconál vagyok mostanában nem játszottam sokat, megnézem a többi pályát is, ha nem hagynak le akkor igazam lesz, hogy ott Bug van...
  • tmisi
    Hát valóban a versenyek végén eléggé össze lett csapva az "ünneplés", az interjúszobában is ott ül Alonso, Hamilton, stb., de mire odaérsz, elsötétül a kép és jön az interjú. Ha már egyszer lemodellezték őket, miért nem használják többet? Na egy helyen még van: a menüben a csapattársad ott van veled szemben (nálam Kobayashi). Ennyi. Szerintem így baromi unalmas lehet 7 szezont lenyomni, én örülök ha a 3-at végigviszem. :D
  • Gabor_(HSF)
    Igen..kezdetben valóban segítség,hogy megtanuld a pályákat.De az általa jelzett ideális ív,korántsem az és a féktávokat olykor korán,nagyon korán,néha meg feleslegesen jelzi..
    Aztán meg sokszor zöld és mégsem lehet akkora sebességgel menni.
    Ennek ellenére szakadó esőben néha hasznos lehet,mikor semmit se látni
  • sziszifusz
    Szerintem te akkor is hibákat kerestél volna, ha azok amiket most hiányolsz benne lennének...
    A racingline-nál nagyobb segítséget, ami színváltozással jelzi ha fékezned kell, nem igen tudok elképzelni.
  • dr Kotász
    Hmm... a 7-8-9-es kanyar a macerás, igaz? én is megizzadtam velük, pláne hogy cokcpit nézetből egyáltalán nem látszik, hogy a hetes (balos) hol kezdődik a dombtetőn...
  • bunny
    Egyébként ez az amit annó írtam, hogy tökre hiányolok a hivatalos F1 kiadásból. Ha már úgyis inkább árkád mint szim, miért nem szolgálják ki jobban a koca játékosokat, mint én? Egy verseny előtti pályabemutató akár az engine segítségével nem sokat dobna az amúgy is baromi kövér játékon, viszont egy hatalmas hangulati elem lenne és az ember meg tudná nézni mire számítson. Némi hangalámondással szerintem ledobta volna a haját a sajtó, hogy mekkora hangulata van a játéknak. Most meg? Még egy vacak ünneplés sem volt amikor 2x annyi ponttal mint a 2. első évemben megnyertem a wb-t (legkönnyebb fokozat természetesen). Valahogy suta a játék, itt van, nesze menjél de süt róla a konzol átirat, meg az hogy valahogy befejezetlen koncepciótlan az egész. Na nem sírok többet erről, hiszen úgysem változik tőle, inkább rójjuk tovább a köröket.
  • bunny
    Fenét, abban segített hogy az elején amíg nem tanultam meg a pályát ne bénázzak annyit :D Ritka macerás pályával kezdődik az év, valahogy jobban kedvelem a régieket ...
  • Gabor_(HSF)
    És segített???
    Most már 1.54-eket mész???
  • bunny
    Eh, micsoda flamelés van itt, értelme meg ... semmi. Most mondjam, újrakezdem nehezebbfokozaton, lementem versenyen 2perc alá bahrain-ben, tökre örültem, aztán ránéztem az F1 hírekre mit futottak valóban és sírtam a köridőmre.
    Egyébként most rászoktam, hogy netről lehúzom a pályarajzokat, a youtube-on meg fent van a RSB féle bemutatókör. Futam előtt megnézem, hogy csinálják a nagyok :)
  • Gabor_(HSF)
    Ja és az is egy marhaség,hogy az AI bug miatt nem lehet nyerni..
    Hát 1., ha te vagy elől,hogy megy gyorsabban mint te??
    Ha túl közel van,azért marad le mert neked jön és akkor törik a szárnya..
    2., ha meg nem akkor a szélárnyékot veszti el..
    Egy esetben mennek űr időket,kiállás után,csak erre kell figyelni
  • Gabor_(HSF)
    hmm
  • Gabor_(HSF)
  • Gabor_(HSF)
    [IMG][/IMG]
  • Gabor_(HSF)

Bár én nem játszom se TT se GP,de mentem egy kört a katalánon,ennél időmérőn több mint 1 mp-el lehet jobbat menni,versenyen meg kb ilyeneket
  • Firerock
    innen
  • sziszifusz
    Vita helyett inkább gyertek multizni, sokkal jobb mint a gép ellen. :)
  • The Protector
    Hy.honnan lehet jó modokat leszedni gamehoz?
  • Gabor_(HSF)
    Ezt is leírtam már..
    7-8-9 általában,körülménytől függ,van amikor 10. kör..
    általában rögtön azután,hogy az utolsó ellenfél is kiment mögülem..
    De függ a köridőktől is
  • Totti5
    És te mikor mentél ki a boxba?
  • Gabor_(HSF)
    Mert azt írtam le,hogy 4-t meg is csináltam...
    mivel a katalánon is csak kis szerencse hiányzott a győzelemhez,akárcsak Monacoban,ezért állítom,hogy lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jöttem be (volna)számtalanszor másodiknak,harmadiknak pár másodpercen múlt.
    Volt olyan is hogy defekt volt a 10. körben mikor utolértem az elsőt azt hiszem akkor épp Hami volt az..
    És a 30 mp hogyan? hát ez is egyszerű ha figyeltél volna!!!!!!
    kb 2-3-4 mp előnyöm lehetett,mikor kiment mögülem a 2. helyezett a boxba.
    Ekkor igyekszem a leggyorsabb kört menni és mivel egy kiállás az kb 25mp,gondolom nem kell számológép,hogy összerakd a végeredményt..
    És mivel már úgy gondolom,nem én vagyok a világ legjobb játékosa ezért ez megoldható,kellő kitartással,főleg,hogy a lotussal a 3.körtől már lehet 1.22-ket menni...............
    Ez ennyi,de hisztizz tovább nyugodtan
  • Gabor_(HSF)
    pedig de!!
  • IXEMGabeo
    ez engem is érdekelne...ráadásul nem értem miért akar minket összezavarni?! nem hinném, hogy szövegértés hiányával küszködünk...

bár mostmár hagyjuk a témát sztem és inkább, ha van rá időnk toljuk e remek game-t
  • rototti
    Nem tudom hogy miért lennék hülye. Én végig azt a lehet szócskát kérdőjeleztem meg. Végig csak a spanyol nagydíjról(5.) beszéltem, te hoztad fel állandóan az első 4et. Szóval ha az első hsz-ből nem lenne világos, szvsz nem lehet catalunyaban lotussal verenyt nyerni(tudom hogy te nem nyertél) szárazon legend ellen mert az AI bugos. Tetszik érteni? Végezetül áruld már el nekem hogy lotussal hogy sikerült 7-8 kör alatt 30 mp-t verned a 2.-ra? Több mint 3 mp körönként, egy 1:20-as pályán?
  • Bergkamp10
    Ha kaptam egy szerződésajánlatot addig nem jön másik amíg az elsőre nem reagáltam vagy egymástól függetlenül bármikor befuthatnak ajánlatok? Meddig van időm gondolkozni rajta? Utolsó futam előtt reagálnom kell, vagy ráér utána is? Köszönöm a válaszokat!
  • Gabor_(HSF)
    Azon mit lehet félreérteni,hogy az első 4-t megcsináltam,a katalán (monaco is) hiába a pole a boxkiállás után verve voltam..
    Én a #6640-ben ezt írtam le
  • IXEMGabeo
    #6640:

Lehet ez volt félreérthető HSZ-ed én is csak a Katalán GP-re figyeltem, az 1-4. nagydíj tényleg hozható nem is vitattuk...
  • Gabor_(HSF)
    Öcsém te totál hülye vagy az fix..
    "Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
    1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós.."
    a lehet szó jelentése számodra felfoghatatlan..
    erre már rá sem térek még egyszer...
    sztem orvosnak gyorsan mutasd magad
  • rototti
    Aha, tehát most már csak az első 4 hozható. Érdekes, pár hsz-el lejjebb nagyon magabiztosan állítottad, hogy catalunyában hozhato lotussal a pole és a win. És még te vagy felháborodva, hogy vki hazugnak nevezett...
  • Gabor_(HSF)
    Hát nem vagy egy egyszerű eset,vagy én vagyok túl öreg hozzátok...

"experten is..
    az első 4 et megcsináltam úgy is.
    Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc előnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz.."

Most lefordítom mint az oviba..az első 4
    Mivel a katalán az 5.,így nem tartozik ide..
    ad2,
    x előnyöm volt és nem volt elég../azaz megelőztek,magyarul nem tudtam megnyerni..
    ad3,1.21 kell a pole-hoz,nos ez Lotussal,Fast üzemmódban megoldható,talán ez érthető egyéb magyarázat nélkül is..
    Továbbá azt állítom, ezek ellenére is lehetséges,egy szerencsés boxkiállással,amihez már nekem nem volt türelmem.
    Nos Monacora is ez vonatkozik,lehetséges,esőben pedig biztos
    Ha most sem világos,lerajzolom...
  • Gabor_(HSF)
    Az első 4 hozható legenden bármivel..
    5.6.(Katalán-Monaco) ahol vagy szerencse kel vagy eső..
    A torroval még az elején volt olyan,hogy a 10.kör körül,az alagút után televágott hátulról valamelyik én nem sérültem,viszont a mezőny megállt,így egy gyors box után is elől tudtam maradni
  • rototti
    Értem én, hogy nem tudtad megcsinálni a boxkiállás miatt, ezt nem kell állandóan elmondani. Tudom, hogy nem tudtad megcsinálni, a gond csak az, hogy az mondod, hogy simán meg lehetne csinálni.
    "a pole az lehet" ez sem tud érdekelni, én versenyről beszélek és te is mert boxkiállást emlegetsz, ami nincs időmérőn.

Most már tényleg nem értem, hogy milyen autóval mentél. Írtál vagy 4 fajta autót, pedig egy konkrét versenyről beszélünk... Engem nem érdekel, hogy milyen autókkal tudtad megcsinálni. Első hsz-ben is Lotust írtam, erre jössz azzal, hogy RBR-rel milyen köröket mész...

Szóval akkor, amikor Lotussal mentél, esős vagy száraz volt az időjárás?
    Hány %-os futamot mentél?
  • spiczi91
    Amit tudok, hogy Bahrein a HRT-vel simán hozható, feltéve ha kiállnak előled pitelni.
  • Gabor_(HSF)
    Igen,most a Lotusal kezdtem újat,mert az előző 3 vét végig játszottam.
  • Gabor_(HSF)
    Hát azon,hogy hazugnak nevezett..
    De még egyszer mondom nem csináltam meg és nem is írtam ilyet,az első 4 versenyre vonatkozott..
    Azt írtam hogy a pole az lehet,azt meg is csináltam,még ha annyira nehéz is,vezettem is végig a versenyben,egészen a boxkiállásig..
  • IXEMGabeo
    tényleg nem írtad h esőben mentél egyébként nem értemi mire fel háborodtál fel:D megint nyers vagy