21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
burkos01 #7067 Max 4 lehet. -
Babylon56 #7066 Hali nem tudja valaki hol lehet átirni azt hogy egy verseny allat több flashback-m legyen ne csak 4 darab? -
doki79 #7065 Hi
A szezon közepe felé Alonsót választottam ellenfélnek, és mivel megelőzetm őt pontban ( vg-t nyertem :) ). A ferrari szerződést ajánlott. -
Gabor_(HSF) #7064 Nálam elég a logója is,attól fogva már ember számba se megy... -
#7063 Csak annyi kell, hogy a vinyón rengeteg szabad helyed legyen. -
#7062 Naiv voltal igen, annyira hogy fol sem fogod mit irnak neked!! arra gondolt hogy igy hogy ekkora tömbfa vagy, sokan fognak en mar tuti nem.... -
Redokee #7061 és ezzel mit lehet csinálni? mert így játszhatatlan... -
Aaron1212 #7060 Valaki válaszolna a 7032-es kérdésre légyszi.Egy elfogadható válasz jól esne. -
#7059 Szia.Légyszi leírnád bővebben,hogy kerültél a Hrt-ből a Ferrariba.Köszi :) -
#7058 Erről a tócsáról tudna nekem valaki képet linkelni? Én megyek esőbe is, de nem veszek észre semmilyen lassulást -
#7057 jaja ez volt nekem is, most hogy van vagy 35giga helyem, máris nem akad -
#7056 hát ja, naív is volam
mit is várhatna az ember sg-n? :D -
#7055 Replay file óriásira növekedése a probléma. -
Gabor_(HSF) #7054 biztos sokan fognak segíteni! -
Gabor_(HSF) #7053 egyre valószínűbb,hogy dx11 gond lesz nálatok,mármint ha mind 3man win7 el toljátok.. -
#7052 ki mondta hogy ezen akarom? ne okoskodjál már -
Gabor_(HSF) #7051 Remélem,,valami jó kis bios virus -
#7050 3870-el sehol -
#7049 nekem win7 D11-ben, kiprobalom majd Dx9-ben -
Gabor_(HSF) #7048 XP vagy win7? -
#7047 am hol lehet átállítani dx11re? -
#7046 dx11 nem lehet mert nincs az XP-ben -
forzajuvee #7045 Bőven jó a gépem hozzá. Valami más ötlet? -
#7044 tul jol fut nalunk:D -
Redokee #7043 nekem sem volt semmi eddig, patch után van ez -
#7042 erdekes:( nalam meg 1 perc es kekhalal:D eddig semmi nem volt:) es ko stabil a gepem:D -
Redokee #7041 Hali, érdekes problémám van. A játékot high-ultra beállításon játszom 1920x1200 as felbontásban. Átlag 72 FPS-em van, szóval a játék meglehetősen simán fut. Semmi baj sincsen... egy darabig. Pár perc játék után csak úgy magától elkezd szaggatni, de olyannyira, hogy játszhatatlan. Pl elkezdtem a szezont, P és Q session lement, Race-n viszont a 3. körtől úgy elkezdett akadozni, hogy nem tudtam a kanyarokat se bevenni. Még a gázt is elveszi hiába nyomom a pedált. És akad... Nagyon!
Mi lehet a gond?? -
#7040 újratelepítettem a játékot, másik meghajtóra, de továbbra is kék halált dob, ha az Optionsba lépek :((( -
#7039 A patch után sok embernél eltűntek a pocsolyák esős időben. A megoldás a következő (kipróbáltam, nálam működik):
1. Open Windows Explorer and Navigate to 'My Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings’.
You can do this by pressing the windows key and 'e' or by going to 'Start' and then selecting 'My Computer'.
2. Right-click on 'hardware_settings_config.xml' and select 'Open With' and then 'Wordpad'.
3. On the penultimate line (before '</hardware_settings_config>') add the line '<track_info_system type="gpu" />'.
So your last two lines should read:
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
4. Click 'File' and then 'Save'.
5. If you get the following warning 'You are about to save the document in a Text-Only format, which will remove all formatting. Are you sure you want to do this?' then select 'Yes'.
-
#7038 Van benne valami vicces cheat vagy hasonló?
#7034: Valójában is bukhat az ember helyeket. Jó példa Dél-Koreában Kubica esete. Ő ki akart menni, de nem engedték. -
#7037 tud valaki egy jó beállítást billhez? abban az új menüopcióban? nem bill kiosztásra gondolok :) -
doki79 #7036 HI
Én 7 éves szezont választottam. Kezdésnek a HRT-vel. Az első évben megynyertem a vb-t, Alonsót választottam riválisnak, és most a Ferrariban vagyok! :)
Doki79 -
ricsa008 #7035 ok megvárom a magyaritást (nem tom hol tart) aztán hajrá
köszi -
#7034 Igen. Lassítanak ha gyors körön vagy ( nem feltétlen húzódik le az ideális ívről, de lassít és nem kell veleük versenyezni:D ), boxba jobban kienged, persze lehet szidni hogy szar most is, és lehet bukni most is helyeket, de lényegesen jobb ( ezt nehéz megcsinálni hogy tökéletes legyen, amikor 24 ótó eshet be a boxba egyszerre akár... ). Gumi tapadása mintha kisebb lenne. -
ricsa008 #7033 a peccs akkor segített valamennyit úgy összeségében? -
Aaron1212 #7032 Valaki segítene?
Lenne egy kérdésem. még egy két-három hete azt olvastam , hogy ha a riválist "leverjük" akkor beszállhatunk a kocsijába.
Történetesen világbajnok is lettem de valahogy maradtam a Lotusnál.
Ez hogy lehet.Amikor az utolsó verseny után bementem a kamionba és ott a ügynökömre de ott nem tudtam semmi féle új szerződést kötni.
Aztán gondoltam rámegyek a következő szezonra és lám csodát kiírja hogy a cél legyél jobb mint 15.
Gondoltam hogy akkor maradok a Lotusnál -
#7031 Játsz tisztán.. ha nem megy másképp akkor nyomd amaturbe... jobb is, h. nem megy neked ez a cheat!
nagy baromság;) -
#7030 Először inkább töltsd le, próbáld ki és rájössz. -
#7029 gondolom a flashback-ek végett kell! Vagy nem??? -
#7028 Márpedig fogok. :D
Egyszer lehet.