Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is 😞(
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W
Egyébként kötelezõ vétel!Hét végén meg is veszem.
Tetszik h rásegítésekkel sem annyira arcade mint pl a Dirt vagy a GRID.Rásegítéssel (kivéve fékezés) igen jó köröket mentem médium nehézséggel.Joy paddal nyomom, kormánnyal biztos jobb lenne😊)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Itt bazigyors mozgasok vannak, masodpercenkent bo 80 meternyi informacio halad el az auto mellett😉
Tudom, tudom, mindjart jonnek az okosok a szokasos tevhitukkel, hogy ott a TV/mozi/film a 24/25fps-sel es az is folyamatos...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha fix 30 vagy 60 akkor mindenkinek ugyan annyi, senki sincs elõnybe senkivel szemben és csak a tudás számít és nincs külsõ befolyásoló tényezõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meg F1c alatt valami liga futamon szar gepem volt szarra gyurtam magam a palyara ilyen 25-40 kozott mozgott az fps 300+ kort raktam bele, lement a futam , tok mindegy😊 kozben bekerult az uj kartya amivel 100+ volt az fps, 0.8-al utottem meg a masodik korben az elotte levo PB-met....
Gépigényre kis kiegészítés: Alájrásomban jelzett gépen (tehát nvidia vga) 1280x1024ben 8xAA-val minden highon, 2 beálljtás ultrán(nem emlékszem pontosan, de emlékezetbõl vga zabálósabbak) és simán fut.
ACER Aspire 5738ZG
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Microsot Xbox 360 controller nem maradhatott ki. <#idiota>#idiota>
Minden segítség kikapcsolása után a fizikája olyan, mint a TDU1 OFF módban/ élethûbb annál/ Arcade-abb annál?
Just do it :)
senki nem játszik genius kormánnyal? valaki írjon már véleményt...
(Dirt 2-t én nem toltam)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezeket támogatja:
PC:
• Microsoft Xbox 360 Controller
• Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
• Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
• Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
• Logitech Dual Action
• Logitech MOMO Racing
• Logitech MOMO Force
• Logitech G25 Racing Wheel
• Logitech G27 Racing Wheel
• Logitech Rumble Pad 2
• Logitech Cordless Rumble Pad 2
• Logitech Driving Force GT
• Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
• Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Még a Zsóti' mesélte, hogy amikor elõször vezetett éles F1-es autót, akkor meglepõdött amikor féktávon meglátta a saját könnycseppét a bukója plexijének belsején. Szóval elég jól lassul egy F1-es autó...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Pl. tudok olyat beallitani, hogy fullos tores es melle sikhulye AI? Vagy epp olyat, hogy hard AI, de ne legyen tores?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
<#idiota>#idiota>
Igaz itt nem autókat kell gyûjtögetni, de egy szezont biztos végig gurulok.
Jópofa ez a karrier dolog benne, a nyilatkozatok, stb...
Irányítást hamar sikerült betörni használhatóra, 360°-ra téve a g25-el. Kormány deadzone nullára, meg az ffb értékét lejjebb véve, egész jó lett.
A grafika nem üt annyira mint egy GT5-ben, de rfactornál azért sokkal szebb.
Viszont a fizika, az nagyon a holdon játszódik, olyan fék van az autón mintha vasmacskát dobna ki, és a kanyarsebessége is bámulatos 😄 , megcsúszni vele szinte lehetetlen. Viszont a max sebesség kevésnek tûnik, vagy csak nincs jó sebességérzet. Lehet ezzel csalnak, hogy a köridõk valósághoz közeliek legyenek (már ha azok).
50fps-t jól tartja.