21775
  • Danecay
    Több mindent vásároltam már innen, eddig még minden rendben ment, semmivel nem volt gond. Az F1 2019-et viszont tényleg az argentin Steam-ről vásároltam megjelenéskor egy kis trükközéssel. A Legends edition-t vettem 5.500Ft-ért miközben hivatalosan közel 20.000 Ft-ba került volna. Szóval az 5.500 Ft-i s nagyon jó ár volt ahhoz képest, ezért sem értem, hogy mi most ez a 8,19€-s ár ami átszámítva ~2700Ft
  • attila46
    Cd keys megbizható??
  • komiki
    Nem ez drága hanem amiért gürizünk egy hónapba,az van a béka segge alatt.Ha érted amire gondolok.:)
  • adam46
    Cdkeys 30.79€ ~10 816 Ft
  • attila46
    Szerintem kurva drága......Isnstant gaming oldalon szoktam megvenni,,de ott is 3? % kdvezmény útán még, mert magyar vagyok rábasz 8 eurot....igy kijön 14 -15 rugóra.
  • Danecay
    Argentínában?
    Mondjuk ezt az árat még így sem értem.
  • attila46
    Srácok ,,,hol a legjobb az ára az F1 2020-nak??

• lac coo
    Kamera beállításnál kikapcsolod .
  • Gascan #21127
    hogy lesz ilyen keskeny kozepen ez a fejvedo "ize" :)
  • lac coo
    Pár kör sínautózgatás :) Olyan szinten nem lehet gázt adni kb soha, hogy alig fogy az ERS energia :))

• [HUN]FaTaL
    De jó lenne, ha komplett régi szezonokat tennének be.
  • Amergin
    Jó lesz ez! Amellett, hogy kapunk pluszban egy menedzser típusú játékot az ellenfelek "emberi módon" hibázni is fognak.
    Pl. mikor elkezd esni és a nem megfelelő gumin elmérik a féktávot és túlfutnak vagy éppen megcsúsznak kigyorsításkor.
  • lac coo
    Kis retri F1C :)

• peti79
    My teams-et vajon lehet ketten játszani? Akár osztott képernyőn, akár két gépen? Tuti lenne a fiammal egy csapatban nyomni...
  • IXEMGabeo
    jonak tunik, kifejezetten latni hogy ujitottak mar a trailer alapjan is
  • lac coo
    Ez nem tűnik izgalmasnak ....??? :D
  • adam46
    Nem tűnik túl izgalmasnak. Azért gáz, hogy a boxban ülök animáció már évek óta ugyan az és semmit nem nyúlnak hozzá.
  • lac coo
  • bluwering
    Szia! Köszi a tippeket, próbáltam mindegyiket, ugyan az a hiba. A saját exejével rendszergazda módban sem indul el, csak ha steamből indítanám. Ebből újratelepítés lesz.
  • macleody
    Próbáld meg, hogy kikapcsolod steamen az átfedést és rendszergazda módban indítod a steamet. Vagy randszergazda módban a játékot a saját exe-jével.
  • bluwering
    Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Napokban beszereztem az F1 2019-et steamre. Amikor elindítom, ez fogad: ONLINE SERVICES ERROR Failed to connect to online services. Please try again in a few moments. Error Code: 1008:H Nem bír kapcsolódni a játék. Utána néztem a dolgoknak, ami portot használ, azt mind engedélyeztem a routeremben. Tűzfal nem blokkolja, mert úgy is próbáltam a játékot, hogy kikapcsoltam. Akkor sem csatlakozott... Op rendszer Win 7 Prof. 64 bit. Lehet windows újra telepítés megoldhatja a problémát. De akinek van valami ötlete ezen kívül, ami be is válhat, annak örülnék. :)
    Utoljára szerkesztette: bluwering, 2020.06.03. 15:22:18
  • fazerus
    Hiszem ha látom hogy ennyire részletes lesz, de bízom benne!

A szponzorokra remélem lesz valami mód a modderek által ;-)

Tudom apróság és kit érdekel, de vajon lehet végre rendes valódi sisakkal is versenyezni? Értsd kiválasztani hogy Arai, Shoei, Schuberth stb..?
  • oneal1
    Stroll szimulátor LOOOOOOOOOOOL

Köszi a részletes infókat!!

Így tuti vétel!!
  • Norberto91
    Igen amiket leírtál + Marketing/PR-ra is figyelni kell. Szponzorokat kell szerezni (sajnos ahogy hallottam fiktív szponzorok, bezzeg a 2000-es évek közepén megjelent Grid-be lehetett..) 1 főszponzor +4 kisebb.

Teljes pilota piac F1 és F2-es pilótákkal. (Ez a része a Sima Karrier módban is benne lesz.) Egy Verstappen pl nem fog oda igazolni hozzad a világ összes pénzéért se, ha nincs bajnokesélyes autód.

Ahogy telnek az évek az F1-be egyre több F2-es pilota lesz. Pl. Egy Hamilton 5-7 év múlva sanszos h visszavonul.

Minden év elején, amikor változtatsz az autó festésen, egy cinematic videó lesz ahogy bemutatja a csapatod az aktualis év festését és a pilótákat.. (Pl Mikor a Ferrari lerantja a leplet az új kocsiról az év elején. Ha jól tudom az idei MotoGP 20-ban is így van.

Csapat logót csinalhatsz, amit ha jól értettem a sisakra is rákerül. Szponzorokat nem hinnem.

Az egyik pilota mindenképp te vagy. Kvázi egy Stroll szimulátor :D
    Tesztelés még nincs megerősítve úgy tudom. Jó lenne ha lenne.

Ahogy elmondtak a készítők nagyon részletes lesz és sok dolgot még szándékosan nem mutattak be.
  • oneal1
    köszi!

Autók fejlesztése, tesztelés ilyenek?
    Csapattagok képzése, versenyzők edzése, továbbfejlesztése?

Ha részletes lesz én már csak ezért megveszem
  • adam46
    Adhatsz nevet a csapatodnak, választhatsz csapattársat, szponzorokat, motorszállítót, figyelni kell a céges morálra, gondolom festések is lesznek. Ilyesmi.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.26. 22:09:19
  • oneal1
    sziasztok

f1 2020-ban erről a manager mod-ról vannak esetleg már pontosabb infó, leírások?
  • Timbu
    Az F1 érdekelt lenne egy igazi szimulátor kínálatában is a Codemasters hivatalos játéka mellett
  • Danecay
    Nem hiszem, inkább úgy tűnik mintha valami rendellenesen működne nálad. Érdekes lenne kipróbálni a játékot PC-n ugyanezzel a kormánnyal.
  • pekersz
    Project cars 2, Dirt 2.0nál jónak tűnik. Sajnos én fordítva szoktam meg a fékadagolást és ezért zavaró, de mint mondtam ezeken simán túltenném magam. De, van lehetőség kalibrálni viszont akármerre tologatom minimális a változás. Nem is tudom, olyan mintha laggolna egy bizonyos fordulási szög után. Kinézetre olyan mint amikor túl nagy a bemeneti tempóm és leesek az ívről. Egy ideig elfordul aztán van egy kis üresjárat majd hirtelen megint fordul. Nem akarom temetni a G29et, meg nem is vagyok szakértő, csak nem értem a helyzetet. Fura hogy a Logitechel meg sem tudom közelíteni az eddigi legjobb köröm, Albert Parkban 1.8mp most a hátrányom magamhoz képest :D. Azt olvastam hogy más az FFB mechanikája a két kormánynál vajon ez befolyásolhatja a vezetési stílust?
  • Danecay
    PS4-el nincs tapasztalatom sajnos :( Más játékoknál is ilyen? Az említett FFB lyuk sajnos igaz a kormányra, viszont a kemény fékpedált nem nevezném annak, sőt jelenleg is arra törekszem, hogy jelenlegi pedálomat valami hasonlóra keményítsem fel mint amilyen a G29-é volt. Csak meg kell szokni, később már hiányozna. A korábban említett Steering saturation beállítás nincs benne a PS4-es verzióban?
  • pekersz
    PS4en tolom úgyhogy software kilőve. Akármit állítok lehetetlen elfordulni vele, egyébként a cockpitben is csak akkor fut végig a kormányzás animáció ha túltekerem a kormányt. Pár hete van meg de már bánom.. Alapból van egy nagyobb holtjátéka a kormánynak ami engem nagyon irritál, borzasztó a fékpedál (most a kuplung pedált használom fékpedálként, mellé brake saturation így élhetőbb) ezek még kezelhetőek lennének de ez a lomhaság nagyon zavaró.. Nem tudom lehet hozzászokok idővel vagy megtalálom a problémát és megoldódik, ebben bízok... de most nagyon csalódott vagyok. Eddigi tapasztalatok alapján ég és föld a különbség..
  • Danecay
    Na és egyébként milyen a G29 a T150-hez képest? Már csak azért kérdezem mert sok esetben inkább a T150-et javasolják vásárlásra a G29-el szemben.
  • Danecay
    Azt nem írtam de természetesen ez akkor igaz ha driver-ben 900-ra állítva a kormány. GHUB-ot sohasem használtam csak a Logitech Gaming Software-t.
  • Gascan #21101
    az a baja jateknak h nem olvassa be GHUBrol mi van ott beallitva .. online versenyhez nalam 165 fokon van, offlinehoz meg 180... azt kell csinalni h elinditom a jatekot, alt+tabolom.. es GHUBban megvaltoztatom a wheel rotationt 1-el valamelyik iranyba .. onnantol fogva jo
  • Danecay
    Steering saturation 70, minden más 0
  • lac coo
    Hát jah , de az is lehetne mauál .. :) Nem mintha nem ezt nem rontanám el állandóan ... :)
  • pekersz
    Sziasztok! SOS kormány probléma. Pár hete vettem új kormányt, Logitech G29et. Az F1 2019 felismeri, ffb állítható(és működik is), menüben még minden oké viszont a pályán hihetetlenül lomhán fordul, az élesebb kanyarokat lehetetlen bevenni egyszerűen nem fordul el az autó. Pedig a calibration menüben +/-100ig fordul a kormány úgyhogy nem értem mi lehet a baj. Próbáltam Wheel rotationt, steering linearityt állítani attól érzetre jobb lett valamivel de még így is nagyon sokat veszítek időben. Előtte T150em volt és azzal nem volt ilyen probléma. Nem tudok rájönni mi lehet a gond, valamit kihagyok vagy rosszul állítok be? Akinek van tapasztalata ezzel a kormánnyal, megoszthatná mert a fékpedállal sem vagyok kibékülve :D
  • Danecay
    Végül is a csapat boxahoz való beálláson kívül minden manuál.
  • lac coo
    Nekem csak a manuál boxutca hiányzik ....