Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ja és Bottas is kapott +1 pontot a leggyorsabb körért úgy hogy a 19. helyen végzett...
iSS!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
iSS!
egyebkent lattatok mar a Netflixes F1 Drive to Survive dokumentum filmet?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De fura... Ha te vagy Senna. <#idiota>#idiota>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
nem fura ha Grand Prixben Ricardokent egyenes szakaszon siman korbeautoznak medium szinten? 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
iSS!
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.01.12. 00:56:23
Az utolsó 3 körben már ismét esőgumik kellettek volna, de persze nem mentünk már be, csak úgy bekúsztunk a célba...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2020.01.05. 17:16:42
iSS!
Belső nézetben lehet látni a kormányon, hogy kinek hány körre elég benzinje van és nekik nincs annyi, hogy befejezhessék a futamot!
Na most akkor viszont baromi gyorsnak kellene lenniük nem? (aki már az elején kiesik)<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2020.01.04. 17:27:56
iSS!
Elindul a verseny, nem történik sem sérülés, sem nem kezd el esni.
Miért van az, hogy olykor felajánlja a verseny közben, hogy előbb/később menjek ki a boxba?
iSS!
Persze gyerek voltam, mostanra már nyilván extra gagyinak számít egy telefonos cucchoz képest is.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor5>#vigyor5>
iSS!
😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A 11. helyezettnek nem jár az 1 pont!<#ejnye1>#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.12.30. 01:01:21
iSS!
De én régi szezonoknak is örülnék, pl. 80-as vagy 90-es évekből.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most telt le az első évad és a 2020-as pilótafelállás így néz ki:
Alfa Romeo: Magnussen / Grosjean
Ferrari: Vettel / Albon
Red Bull: Verstappen / Leclerc <#wow1>#wow1>
Haas: Raikkonen / Stroll
a többi csapat nem változott.
iSS!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.10. 12:59:40
mellesleg sejtettem, hogy csapattagokrol van szo...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.12.02. 14:55:53
Másik: utolsó körben kiírja, hogy Albon kiesett a versenyből. OK.
Erre a záróanimban Albon száll ki a Parc Fermében az autóból és rázza az öklét, hogy milyen fasza versenyt ment!
iSS!
iSS!
Ladocsi Péter-McLaren (rendszer-, és irányítástechnikai mérnök)
Kuti Tamás-Mclaren (Brand Centre technikus)
Dr. Kling Sándor-Red Bull (szerkezeti elemző)
iSS!
Ajánlom mindenkinek ha más nem a fa alá ajándéknak, de az itt fórumozó F1 rajongóknak is.
Pár fejezetcím:
-csapatok
-versenyzők
-versenyhétvégék
-az F1 gazdasági oldala
-versenyautó tervezés
-versenypályák
-magyarok az F1-ben
Hmm, nyami-nyami<#finom>#finom>
iSS!
Amikor bementem az interekért a csapat bénázott: nem volt ott az emelős csávó, így 8 mp-ig tartott a kerékcsere<#wow1>#wow1>
Ez persze rossz, de az jó, hogy ilyen dolgokat is beletettek, vagyis nagyon ritkán, de előfordul ilyen töketlenkedés, úgy mint a valóságban. És ez jó!
iSS!
<#eplus2>#eplus2>
iSS!
kezdőként szeretném a segítségeteket kérni F1 2019-el kapcsolatban, a multiplayer résznél ha volna kedves valaki összefoglalni a különböző opciók (ranked, unranked, lan...stb) jelentését és működését, az sokat segítene. Azt feltételezném, hogy van lehetőség spontán csatlakozni gyakorlásra, időmérőre és versenyre különböző pályákon amik online zajlanak, de nem sikerül, csak a többieket látom játszani, én nem tudok részt venni. Amikor megvettem a játékot azt gondoltam, hogy biztosan úgy van mint a többi szimulátornál, hogy folyamatosan zajlanak az online versenyek különböző pályákon és lehet csatlakozni, de nem tudom megfejteni, hogyan működik. Ha válaszol valaki azt megköszönöm.
A hdr mod miért nem kapcsolható be??
Ez mi, hogy ezt még nem tették bele a játékba?
Nem a mostani peccsel kellett volna már beletenni? (már az is késő, de mint utolsó dátum még azt mondom OK.)
Olyan, mintha valami teljesen új dolog lenne nekik, amit majd jövőre sikerül is integrálni a játékba...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.10.28. 20:54:15
iSS!
Javították az átigazolást illetve ki lehet kapcsolni!