21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#21111 köszi!
Autók fejlesztése, tesztelés ilyenek?
Csapattagok képzése, versenyzők edzése, továbbfejlesztése?
Ha részletes lesz én már csak ezért megveszem -
#21110 Adhatsz nevet a csapatodnak, választhatsz csapattársat, szponzorokat, motorszállítót, figyelni kell a céges morálra, gondolom festések is lesznek. Ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.26. 22:09:19 -
#21109 sziasztok
f1 2020-ban erről a manager mod-ról vannak esetleg már pontosabb infó, leírások?
-
Timbu #21108 Az F1 érdekelt lenne egy igazi szimulátor kínálatában is a Codemasters hivatalos játéka mellett -
#21107 Nem hiszem, inkább úgy tűnik mintha valami rendellenesen működne nálad. Érdekes lenne kipróbálni a játékot PC-n ugyanezzel a kormánnyal. -
pekersz #21106 Project cars 2, Dirt 2.0nál jónak tűnik. Sajnos én fordítva szoktam meg a fékadagolást és ezért zavaró, de mint mondtam ezeken simán túltenném magam. De, van lehetőség kalibrálni viszont akármerre tologatom minimális a változás. Nem is tudom, olyan mintha laggolna egy bizonyos fordulási szög után. Kinézetre olyan mint amikor túl nagy a bemeneti tempóm és leesek az ívről. Egy ideig elfordul aztán van egy kis üresjárat majd hirtelen megint fordul. Nem akarom temetni a G29et, meg nem is vagyok szakértő, csak nem értem a helyzetet. Fura hogy a Logitechel meg sem tudom közelíteni az eddigi legjobb köröm, Albert Parkban 1.8mp most a hátrányom magamhoz képest :D. Azt olvastam hogy más az FFB mechanikája a két kormánynál vajon ez befolyásolhatja a vezetési stílust? -
#21105 PS4-el nincs tapasztalatom sajnos :( Más játékoknál is ilyen? Az említett FFB lyuk sajnos igaz a kormányra, viszont a kemény fékpedált nem nevezném annak, sőt jelenleg is arra törekszem, hogy jelenlegi pedálomat valami hasonlóra keményítsem fel mint amilyen a G29-é volt. Csak meg kell szokni, később már hiányozna. A korábban említett Steering saturation beállítás nincs benne a PS4-es verzióban? -
pekersz #21104 PS4en tolom úgyhogy software kilőve. Akármit állítok lehetetlen elfordulni vele, egyébként a cockpitben is csak akkor fut végig a kormányzás animáció ha túltekerem a kormányt. Pár hete van meg de már bánom.. Alapból van egy nagyobb holtjátéka a kormánynak ami engem nagyon irritál, borzasztó a fékpedál (most a kuplung pedált használom fékpedálként, mellé brake saturation így élhetőbb) ezek még kezelhetőek lennének de ez a lomhaság nagyon zavaró.. Nem tudom lehet hozzászokok idővel vagy megtalálom a problémát és megoldódik, ebben bízok... de most nagyon csalódott vagyok. Eddigi tapasztalatok alapján ég és föld a különbség.. -
#21103 Na és egyébként milyen a G29 a T150-hez képest? Már csak azért kérdezem mert sok esetben inkább a T150-et javasolják vásárlásra a G29-el szemben. -
#21102 Azt nem írtam de természetesen ez akkor igaz ha driver-ben 900-ra állítva a kormány. GHUB-ot sohasem használtam csak a Logitech Gaming Software-t. -
Gascan #21101 az a baja jateknak h nem olvassa be GHUBrol mi van ott beallitva .. online versenyhez nalam 165 fokon van, offlinehoz meg 180... azt kell csinalni h elinditom a jatekot, alt+tabolom.. es GHUBban megvaltoztatom a wheel rotationt 1-el valamelyik iranyba .. onnantol fogva jo -
#21100 Steering saturation 70, minden más 0 -
#21099 Hát jah , de az is lehetne mauál .. :) Nem mintha nem ezt nem rontanám el állandóan ... :) -
pekersz #21098 Sziasztok! SOS kormány probléma. Pár hete vettem új kormányt, Logitech G29et. Az F1 2019 felismeri, ffb állítható(és működik is), menüben még minden oké viszont a pályán hihetetlenül lomhán fordul, az élesebb kanyarokat lehetetlen bevenni egyszerűen nem fordul el az autó. Pedig a calibration menüben +/-100ig fordul a kormány úgyhogy nem értem mi lehet a baj. Próbáltam Wheel rotationt, steering linearityt állítani attól érzetre jobb lett valamivel de még így is nagyon sokat veszítek időben. Előtte T150em volt és azzal nem volt ilyen probléma. Nem tudok rájönni mi lehet a gond, valamit kihagyok vagy rosszul állítok be? Akinek van tapasztalata ezzel a kormánnyal, megoszthatná mert a fékpedállal sem vagyok kibékülve :D -
#21097 Végül is a csapat boxahoz való beálláson kívül minden manuál.
-
#21096 Nekem csak a manuál boxutca hiányzik .... -
#21095 Szerintem nagy pukkanásnál itt is picit megmozdu la gumifal ... -
#21094 A szabadedzés programokon én is változtatnék mert kb. e miatt nincs kedvem elkezdeni a karriert, 2016 óta ugyanaz minden versenyhétvégén, újra és újra. Jó persze lehetne azt mondani, hogy de hát ezt csinálják az igazi versenyzők is ami igaz, de itt szerintem inkább a játékélmény rovására megy mintsem dob rajta. Persze a játékosoknak semmi sem jó, emlékszem még egy 2015 előtti rész karrierjében ahol csak egy-egy feladatot kellett teljesíteni és csak egy szabadedzés volt és mekkora siránkozás ment miatta, pedig csak az intenzívebb játékélmény miatt gondolták úgy a CM-nél, hogy elég egy szabadedzés is, ami valójában igaz is volt, ugyanakkor illúzióromboló is. Ugyanez igaz a mostani szabadedzés programokra is szerintem, ha játékosság jegyében módosítanának a mostani monoton rendszeren, lenne akiknek tetszene, pl. nekem, és neked :) de biztosan lennének olyanok is akiknek nem mert kevésbé lenne reális.
A 2008-as GRID gumifala inkább volt látványos mint reális mert azért szétguruló és elrepülő falból elszabaduló abroncsokat az F1-ben nem nagyon szoktunk látni de felőlem is jöhetne viszont nem szempont. Sérülhetne jobban a kocsi is bár alapvetően a szárnyak és azok elemei szoktak sérülni a valóságban is, nem tudom mi az a sérülési modell amit érdemes lenne kidolgozni és nem csak a versenyed végét jelentő balesetben találkoznál vele 2 másodpercre. A defekt ugyanez a kategória, egy olyan jelenség amit az ember csak elkerülni próbál és ha nem direkt csinálja, hogy megnézze, hogy mit reagál a játék jó eséllyel el is kerülheti. Jól hangzik persze de nem tudom milyen élvezeti faktort jelentene, hogy a leszakadó gumidarabok szétvernék még pl. az egyébként épp hátsó szárnyadat is. A HUD-ot most már tetszés szerint lehet pozicionálni átlátszóságukat módosítani + végre valahára belekerül a virtuális visszapillantó, én elégedett vagyok. A boxutca animációkkal egyetértek. -
#21093 HUD-t kicsit átvarrnám, több infót jelenítenék meg, boxutca animációkat cserélném, mert szörnyűek, ahogy a szabadedzés programokat is. Ezen kívül javítanék a vizualizáción is, a kocsi törés az kb nulla. Defekt lehetne látványosabb, mondjuk a szétszakadó gumi, ami cafatokban csapkod. Kocsi elfüstölés is lehetne jobb, gumifal mozoghatna, akárcsak a 10 évvel ezelőtti GRID-ben. Plusz még millió ilyet lehetne találni, csak ehhez tényleg tanulmányozni kéne az egész sportot, de ez lenne a munkájuk.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.15. 15:14:00 -
#21092 Mire gondolsz pl.? :) -
#21091 Én szívesebben látnék gameplay-t érintő fícsőröket, újdonságokat. -
#21090 Most azért van igazság is a mögött, hogy nem csak egy DLC-ről beszélhetünk, elég hosszan taglalja is, hogy miért és, hogy milyen újdonságokat, opciókat tartalmaz majd a játék. De amúgy igen, ebben is F1-es autókat kell majd vezetni közel azonos pályákon mint tavaly. -
#21089 Jézusom, ez az ember... Ha ingyen kapnám a játékot én is azt mondanám, hogy ez nem csak egy DLC.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.15. 10:35:47 -
#21088 Végre virtuális tükör! Anno ezért nem vettem meg a 2019-et mert ott már abszolút nem lehetett belsőből látni a tükröket a nyilakat meg nem szeretem. Ahol csak lehet mindig kikapcsolt HUD-al megyek, nem szeretem a mindenféle bizgentyűket cockpit nézetben. Ami info kell ahhoz amúgy is SIM Dashboardot használok. 2018 még úgy ahogy lehetett valamit látni a tükrökből némi kompromisszummal de ez így tökéletes megoldás lesz végre.
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2020.05.15. 09:54:14 -
#21087 :D -
Gascan #21086 egy fest h az UI-n kivul mas nem nagyon valtozott -
#21085 Jéééé... :D
-
#21084 -
#21083 8-14 EUR.. ennyit megér. -
#21082 Szerintem már unalmas, hogy 3-4 éve ugyan úgy néz ki a HUD, ráadásul simán kiírhatnának még sok hasznos infót. Majd talán jövőre, amúgy cdkeys.com-on már most meglehet venni 27£-ért ~ kb 11k. -
Gascan #21081 nem voltak tul elfoglaltak a fiuk az iden? -
#21080 Az nem baj, nekem semmi bajo ma grafikával....
ez nagyon WIp. ringen még normális fák sincsenek ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.05.13. 19:28:15 -
#21079 Ha nem lesz szezon akkor mi a hiteles, ha játék se lesz ? LOL.
-
#21078 Nagy változást nem látok, minden grafika ugyan az.
-
Amergin #21077 Háát...lehet nem is lesz szezon. Mennyire lesz ez hiteles?
Semennyire, de a játékosokat etetni kell meg a fejlesztőknek is kell a bevétel. -
#21076 -
Amergin #21075 Persze. Az AI-ra nem hat az eső. Ő nem fog amiatt esni-kelni mert nincs átállítva a setupja szárazról nedvesre a parc fermé miatt.
Te viszont szopni fogsz emiatt...
Nincs leszimulálva a "megúszás" sem, mint tavaly pl. Nürnburgringen a sok kieső az utolsó kanyarban.
íme -
Gascan #21074 sokszor csak 5x sikerul... szar de ha jo az sztem eleg jo ... nekem is volt h a multkori mexikoi rajtnal csont nelkul a falra kentek :) -
Arsenal95 #21073 Nektek is nehezen mennek az esos futamok? -
#21072 no ez egy jó pálya ... :)
https://www.formula1.com/en/latest/article.is-this-the-ultimate-grand-prix-track-will-buxton-builds-his-perfect-2020-f1.e5kjMWOWIRg7rLXskUyp8.html
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.05.04. 21:26:05