Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.07.03. 11:20:09
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.07.03. 10:41:13
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyrészt csak scenariokat játszhatunk (a harmadik "küldetés" egész verseny, de nincs igazi jelentősége). Másrészt annyi hatása lesz, hogy két F2-es riválisunkkal együtt fogunk fölkerülni, akik más csapatoknál lesznek (Alfa, Toro, Williams).
Egy kis szerepjátékot próbáltak így bele csempészni, hogy legyen "intrika", mint a valóságban.
Ám az a baj, hogy ez lesz belőle.
A hatodik helyen ki van Williams-szel?? A csapattársa meg, Russel a 19.-edik (egyébként ez a kép 95-ös nehézségen készült).
Na most döntöttem el, hogy hagyom ezt a francba, inkább kezdek egy normális karriert e nélkül az F2-es mondvacsinált, irreális hülyeség nélkül.
iSS!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.07.02. 22:58:26
A súlyeloszlás segít persze, de lehet idén igaziból se lehet variálni vele ?
We hope you're enjoying F1 2019! Patch v1.04 is now live, and you can find the patch notes below:
F1® 2019 PATCH NOTES - Patch 1.04 OUT NOW
* Fixed a crash seen with an Nvidia 970 graphics card running the DX12 executable.
* Fixed an issue that could cause frame rate to be lower than expected during game play after viewing multiple eras in the Showroom
* Numerous other stability fixes
Thank you!
Az emberi játékos viszont "gyengült". Ezalatt azt értem, hogy az irányítást újra össze kell rakni: a kormány érzékenységét tavaly még a játék setupjába beépítve lehetett finomhangolni (volt a setupban olyan hogy balance!), ez megszűnt. Magyarán minden pályára és azon belül szárazra/esőre kell(ene) a kontroller/kormány érzékenységét változtatgatni. Tavaly pl. a versenyek setupjai (a time trialban a játékosokéi) mindig nagyobb érzékenységűek voltak esőre, mint szárazra. Miért? Mert így állt kézre az irányítás nem csak nekem, hanem a legtöbb játékosnak is. Most már állitgathatja magának az ember a controller menüben...
A másik: a tavalyi irányításban sokkal hangsúlyosabb volt a "motorfék". Nem tudom hogy kell ezt pontosan nevezni: arról van szó, hogy kanyarban amikor az ember levette a lábát a gázról az autó sokkal jobban lassult, mint idén.
Most sokkal pontosabban kell centizni, hogy hol fékezek, nem fér bele szinte semmi hiba.
Mondjuk ez nem rossz realizmus szempontjából, a vezetést viszont nehezíti és ettől kevésbé tudja az ember a gépi játékosokhoz képest ugyanazt az erős kört megfutni ugyanolyan AI-nehézségnél, mint tavaly. Pláne, ha az AI skálázásán emeltek picit (szerintem emeltek, így érzésre kb. 5 egységnyit).
iSS!
Ezt a heti kihívást nézte már valaki? Ez, hogy működik amúgy? Gondolom a szabadedzések alkalmával látható ellenfelek nincsenek mind aktuálisan online és ugyanez a helyzet az időmérővel is de mi van a futammal? Az gondolom az csak valós időben történik majd. Mondjuk erre a részére éppenhogy csak ránéztem mert a beállítgatás elvitte az időm egy részét. Mondjuk a HW igény baráti, még a nem túl modern konfigommal is High-on megvan a 70-80 FPS,Ultran igaz már csak 40-50 FPS de nem is várnék el többet a 2012-es i5-s procimtól és deszkámtól.
Egy értelmes FFB beállítást tud mondani valaki esetleg? Vagy 2x állítottam még csak rajta és már így is elfogadható de biztos van ennél kifinomultabb is, már mint a lehetőségekhez mérten :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.30. 19:23:18
Scenario 2 Devon Butler = Max Verstappen
<#vigyor1>#vigyor1>
(persze nem pont ez, de hasonló)
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.06.30. 17:28:31
iSS!
Amúgy meg lehet szokni, sokat mentem úgy, hogy nem kapcsoltam ki.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(Igaz, hogy a glória közepét lecsalod...) <#eplus2>#eplus2>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sokkal hajlamosabb kitörni a fara az autónak a kanyarokból történő kigyorsításokkor. Túl erős az autó ahhoz képest, ahogy tapad a talajhoz. Egy picit olyan, mintha esőben mennék.
A játék sokkal szebb, jobb lett. Bár lehet F2 bajnokságot játszani, karriert viszont nem lehet építeni, pedig jó lett volna. Két "küldetés" van meg egy igazi verseny (az elejétől a végéig). Ennyi van karrier módban az F2-ből.
Persze ez is már sokkal több, mint a '18-ban, de hát az ember mindig többre vágyik<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.06.29. 11:03:37
iSS!
A setup állításból a ballasztot kihagyták. Vajon miért?
Eddig lehetett vele állítani az alul- és túlkormányzottságot, most már nem lehet...
Ebből következik, hogy a tavalyi beállítások mehetnek a kukába és lehet előlről kezdeni a jó beállítások megtalálását az össze pályára...OMG. Nem kis meló lesz, rengeteg idő és megtett kör.
<#ijedt>#ijedt><#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
iSS!
A hétvége elég sűrű lesz: osztrák nagydíj a TV-ben + F1 2019...
Valószínűleg F1 túladagolásban fogok elhunyni<#buck>#buck>
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.06.28. 11:48:30
iSS!
iSS!
"Kedves Vásárlónk!
Az általad előrendelt F1 2019 Anniversary Edition megérkezett raktárkészletünkre. A játék mellé adott ajándék modell autóból az általunk rendelt mennyiség töredékét kaptuk a forgalmazótól,és előreláthatólag utánpótlást sem fogunk tudni már szerezni, így számodra sajnos már nem fogjuk tudni a játék mellé küldeni az ajándékot.
A kellemetlenséget enyhítve a játék árából 1500 ft kedvezményt írunk jóvá, illetve ezen felül még további 1500 Gamercard pontot adunk, melyet a jövőbeli rendelésednél bármikor levásárolhatsz.
Megértésedet előre is köszönjük!"
Hát köszi...bár nem írjátok mikor kapom. De így az engedménnyel csak 15.990 lesz+ingyen hozzák ki. Főleg, hogy a modell autót én észre sem vettem, hogy adták volna hozzá...<#nemtudom>#nemtudom>
iSS!