21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem sok versenyt mész végig :) Amúgy milyen kormánnyal és FFB beállítással tolod? -
peti79 #21174 CSAK a manager mód szerintem nem ér annyit, amennyibe kerül a játék. Nagyon jó, hogy van benne, én is saját csapattal játszom, de ez a játék első sorban szimulátor. -
hát igen ez az, mindenhol csak ezt olvasom, hogy gondolom stb :D
jó lenne látszni, hogy mik a lehetőségek, engem csak a manager modja érdekel. -
Daermon #21172 Video? Én 2 versenyt toltam, de lejátszottam. Viszont elötte van opció szimulálásra a versenyre is, de az szerintem csak ugyanúgy elnyomja, mint a gyakorlást (gondolom xp is jár érte, ha úgy van). -
a verseny leszimulálásáról van esetleg már videó? semmit nem találok erről -
Gascan #21170 mondjuk Vettel nem biztos h jo valasztas volt a kezdokepernyore :D -
Első néhány kör. Kicsit öreguras tempo. Bár első két kanyarban vonatozik az AI , azért nagyon jól megy .
-
Lassú és köezepes tempónál viszont elég szemétláda tud lenni ... :) -
Maguk a pilóták mondtak azt, hogy kb. akkor reális a tapadás kigyorsításkor, ha a kipörgésgátló segítséget közepesre állítják. -
Nagy tempónál reálisabb lett, valóban lehet padlózni a brutál aero miatt, de ez ilyen, igaziból is hajmeresztő mit mennek a gyors kanyarokban... De ha kopi ka gumi az már tréfás tud lenni . :) -
Gascan #21165 azt hittem ez csak holnap jon? sztem szebb is meg jobb is :D .. picit olyan mintha szimulator modban is lenne benne tranction control - F1 2019hez kepest -
GPx8 #21164 Szerintem pont a textúrákat lehet gyorsan kicserélni a Merciken. Ha már ez hivatalos játék és ennyire fontos az érzékenyítés világ szinten...
Más: nem tudom, hogy a 2019-ben a patch-ekben utánaállítottak-e az aktuális erőssorrendnek, de szerintem az nem lenne hülyeség 2020-ban. Ha pl. x autó/pilóta nagyon feljavul év közben, akkor legyen érezhető a játékban is.
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2020.07.09. 14:50:48 -
Jah, talán feszesebb kicsit .
-
Gascan #21162 force feedback olyan mint volt? -
Petyko24 #21161 Hát a fekete mercedes várható volt, hogy nem kerül bele, remélhetőleg egy patch-ben belerakják, de azért ahhoz rövid idő volt, nem 2 perc megcsinálni. Egyébként nagyon jó a my Team-is, kellett egy ilyen bele de remélem majd lesz még több lehetőség is, pl kormány kinézet, akár a kocsi festés, mivel elég kevés lehetőség van egyenlőre, de az irány jó.
Hangok tényleg jók lettek, szerintem grafika is jó, úgyhogy most jöhetnek már az apróbb dolgok, jövőre lehetne olyan, hogy az egész boxban magad vezess, te állj be a rajtkockába amit ugyan úgy ki lehetne kapcsolni akit nem érdekel. De az irány egyre jobb. -
Fasza lett!
Nagy tempónál sokat javult, ár úgy tapad mint realban: k-rva nagyon :)) Sokkal jobbna működik az aero, cserébe ha megszűnik sokkal szivatósabb. Szélárnyék pl .... Egyenes kormánynál sokkal bátrabban lehet gázt adnim szvsz ez is jobban hasonlít az igazira . Azonban 30 % - nál már elég tojásokon lépkedős lesz .
Verseny elején az első néhány féktáv brutál hossuú, azt így elsőre be is cumizom mindig és letarolok mindenkit :) OSD ben már nem csak szektoroknál jelzi a különbséget hanem live, folyamatosan .
Hangok nagyon jók lettek.. az AI brutál jó, azt már nem is értem hogy csinálják ...
Fekete Mercedes meg még nincs, szóval kuka az egész . -
peti79 #21159 Igen, mindent. -
a versenyeket is le lehet szimulálni? -
peti79 #21157 Le lehet szimulálni a szabadedzéseket. De nem próbáltam, nem tudom, hogy számolja el a kutatási pontokat. Ezen a téren tényleg semmit nem változott a 2020.
Amúgy a játék megint nagyon jó lett. Nekem Ausztráliában, a verseny utolsó harmadában leesett az eső, rendesen megkeverve a futamot.:) Nem akarok senkit untatni a részletekkel, de ilyen élményeket szerintem nem tud más autós játék adni. Ezért is nem érdekel, hogy mennyire szimulátor, mennyire árkád. A hangulata megint ott van.
Eddigi tapasztalatok alapján javítottak egy bosszantó hibát. Ha edzésen vagy időmérőn valaki eléd jön ki a boxból, már a kihajtó sávban végre lelassít!! Nem akadályoz a gyors körödön! Annyi bosszús percet okozott ez az előző részekben, és végre ez a múlté! -
Na milyen a game? Nekem az asszony vette meg a F1 2020 Seventy Edition-t ami ha jól értelmezem gyakorlatilag a sztenderd verzió úgyhogy 10-éig várnom kell a kipróbálásával. -
Én már annak is örülnék ha a szabadedzés programokat le lehetne szimulálni. Őszintén szólva nekem már nagyon nincs kedvem minden egyes futam előtt az összes szabadedzés programot végigcsinálni amin már vagy 4 éve nem változtattak semmit. -
köszi!
Én is így hallottam korábban viszont még erről semmi videót nem találni vagy írást, semmit amióta megy -
Én úgy tudom, hogy lehet szimulálni, nem muszáj versenyezni. Igaz nekem még nincs meg a játék, de ezt hallottam, olvastam. -
ebben a manager modban van olyan opció ami full manager mod? tehát a versenyeket is szimulálja?
Vagy mindenképp le kell futni a versenyeket -
IXEMGabeo #21151 OFF:
Aztan az marhara egeszseges, hogy a kifujt CO2-t visszaszivom a maszk a segitsegevel...es aki tegyuk fel szemuveges nem lat semmit, mert beparasodik a levego utja okan...
ezernyi indok van ra miert is haszontalan -
Nálam is megy elsőre nem rossz. ... -
Én meg azt, hogy 07.08-tól -
peti79 #21148 Elindult a Schumacher edition! Azt hittem csak holnaptól lesz játszható............. -
Ja, ne is viseld, otthon ülni jobb lesz megint 2 hónapot! Kapják be! :D -
IXEMGabeo #21146 bekaphatjak en a tomegkozlekedesen se viselem a maszkot..nem igaz mennyire bedol mindenki az "agymosasnak"... -
GPx8 #21145 És a maszkok meg a "Covid dobogók"? :) -
Gascan #21144 es melyik autokban lesz benne? :) -
Ha már a nagy vágy teljesült, hogy idén szezonkezdetkor adják ki a játékot, vajon a DAS is benne lesz ? :)
-
peti79 #21142 Én a Schumaher kiadást vettem tőlük 37,10 €-ért. Ma meg is küldték a kódot. Megbízható oldal! -
Hát gazdagok vagyunk nem?
-
Igen, én is vettem már 2 játékot is róla, mind a kettő egyből megjött és aktiváltam is. Arra kell figyelni, hogy a régió EU legyen, vagy worldwide és még talán a fejlesztőknek is jut egy kis zseton a kulcs árából. -
Perszemá, neked van autód? -
Hú, jó, hogy szólsz, ha ezt tudom rég lecserélem az autómat :D -
Mer mink gazdagok vagyunk ,az átlagbér az egekben... :D -
Azt hittem rájöttem és a Steam Summer Sale miatt ilyen alacsony az ára, de nem, erre nincs is kedvezmény, de hihetetlen, hogy Argentínában töredék, majd tized áron lehet megvenni, az oroszoknál pedig 1/4 annyi árért mint amennyiért mi jutunk hozzá.