21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #21151 OFF:
Aztan az marhara egeszseges, hogy a kifujt CO2-t visszaszivom a maszk a segitsegevel...es aki tegyuk fel szemuveges nem lat semmit, mert beparasodik a levego utja okan...
ezernyi indok van ra miert is haszontalan -
#21150 Nálam is megy elsőre nem rossz. ... -
#21149 Én meg azt, hogy 07.08-tól -
peti79 #21148 Elindult a Schumacher edition! Azt hittem csak holnaptól lesz játszható............. -
#21147 Ja, ne is viseld, otthon ülni jobb lesz megint 2 hónapot! Kapják be! :D -
IXEMGabeo #21146 bekaphatjak en a tomegkozlekedesen se viselem a maszkot..nem igaz mennyire bedol mindenki az "agymosasnak"... -
GPx8 #21145 És a maszkok meg a "Covid dobogók"? :) -
Gascan #21144 es melyik autokban lesz benne? :) -
#21143 Ha már a nagy vágy teljesült, hogy idén szezonkezdetkor adják ki a játékot, vajon a DAS is benne lesz ? :)
-
peti79 #21142 Én a Schumaher kiadást vettem tőlük 37,10 €-ért. Ma meg is küldték a kódot. Megbízható oldal! -
#21141 Hát gazdagok vagyunk nem? -
#21140 Igen, én is vettem már 2 játékot is róla, mind a kettő egyből megjött és aktiváltam is. Arra kell figyelni, hogy a régió EU legyen, vagy worldwide és még talán a fejlesztőknek is jut egy kis zseton a kulcs árából. -
#21139 Perszemá, neked van autód? -
#21138 Hú, jó, hogy szólsz, ha ezt tudom rég lecserélem az autómat :D -
#21137 Mer mink gazdagok vagyunk ,az átlagbér az egekben... :D -
#21136 Azt hittem rájöttem és a Steam Summer Sale miatt ilyen alacsony az ára, de nem, erre nincs is kedvezmény, de hihetetlen, hogy Argentínában töredék, majd tized áron lehet megvenni, az oroszoknál pedig 1/4 annyi árért mint amennyiért mi jutunk hozzá. -
#21135 Több mindent vásároltam már innen, eddig még minden rendben ment, semmivel nem volt gond. Az F1 2019-et viszont tényleg az argentin Steam-ről vásároltam megjelenéskor egy kis trükközéssel. A Legends edition-t vettem 5.500Ft-ért miközben hivatalosan közel 20.000 Ft-ba került volna. Szóval az 5.500 Ft-i s nagyon jó ár volt ahhoz képest, ezért sem értem, hogy mi most ez a 8,19€-s ár ami átszámítva ~2700Ft -
attila46 #21134 Cd keys megbizható??
-
komiki #21133 Nem ez drága hanem amiért gürizünk egy hónapba,az van a béka segge alatt.Ha érted amire gondolok.:) -
#21132 Cdkeys 30.79€ ~10 816 Ft -
attila46 #21131 Szerintem kurva drága......Isnstant gaming oldalon szoktam megvenni,,de ott is 3? % kdvezmény útán még, mert magyar vagyok rábasz 8 eurot....igy kijön 14 -15 rugóra.
-
#21130 Argentínában?
Mondjuk ezt az árat még így sem értem. -
attila46 #21129 Srácok ,,,hol a legjobb az ára az F1 2020-nak??
-
#21128 Kamera beállításnál kikapcsolod .
-
Gascan #21127 hogy lesz ilyen keskeny kozepen ez a fejvedo "ize" :) -
#21126 Pár kör sínautózgatás :) Olyan szinten nem lehet gázt adni kb soha, hogy alig fogy az ERS energia :))
-
#21125 De jó lenne, ha komplett régi szezonokat tennének be. -
Amergin #21124 Jó lesz ez! Amellett, hogy kapunk pluszban egy menedzser típusú játékot az ellenfelek "emberi módon" hibázni is fognak.
Pl. mikor elkezd esni és a nem megfelelő gumin elmérik a féktávot és túlfutnak vagy éppen megcsúsznak kigyorsításkor. -
#21123 Kis retri F1C :)
-
peti79 #21122 My teams-et vajon lehet ketten játszani? Akár osztott képernyőn, akár két gépen? Tuti lenne a fiammal egy csapatban nyomni... -
IXEMGabeo #21121 jonak tunik, kifejezetten latni hogy ujitottak mar a trailer alapjan is -
#21120 Ez nem tűnik izgalmasnak ....??? :D -
#21119 Nem tűnik túl izgalmasnak. Azért gáz, hogy a boxban ülök animáció már évek óta ugyan az és semmit nem nyúlnak hozzá. -
#21118 -
bluwering #21117 Szia! Köszi a tippeket, próbáltam mindegyiket, ugyan az a hiba. A saját exejével rendszergazda módban sem indul el, csak ha steamből indítanám. Ebből újratelepítés lesz. -
#21116 Próbáld meg, hogy kikapcsolod steamen az átfedést és rendszergazda módban indítod a steamet. Vagy randszergazda módban a játékot a saját exe-jével. -
bluwering #21115 Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Napokban beszereztem az F1 2019-et steamre. Amikor elindítom, ez fogad: ONLINE SERVICES ERROR Failed to connect to online services. Please try again in a few moments. Error Code: 1008:H Nem bír kapcsolódni a játék. Utána néztem a dolgoknak, ami portot használ, azt mind engedélyeztem a routeremben. Tűzfal nem blokkolja, mert úgy is próbáltam a játékot, hogy kikapcsoltam. Akkor sem csatlakozott... Op rendszer Win 7 Prof. 64 bit. Lehet windows újra telepítés megoldhatja a problémát. De akinek van valami ötlete ezen kívül, ami be is válhat, annak örülnék. :)
Utoljára szerkesztette: bluwering, 2020.06.03. 15:22:18 -
#21114 Hiszem ha látom hogy ennyire részletes lesz, de bízom benne!
A szponzorokra remélem lesz valami mód a modderek által ;-)
Tudom apróság és kit érdekel, de vajon lehet végre rendes valódi sisakkal is versenyezni? Értsd kiválasztani hogy Arai, Shoei, Schuberth stb..? -
#21113 Stroll szimulátor LOOOOOOOOOOOL
Köszi a részletes infókat!!
Így tuti vétel!! -
Norberto91 #21112 Igen amiket leírtál + Marketing/PR-ra is figyelni kell. Szponzorokat kell szerezni (sajnos ahogy hallottam fiktív szponzorok, bezzeg a 2000-es évek közepén megjelent Grid-be lehetett..) 1 főszponzor +4 kisebb.
Teljes pilota piac F1 és F2-es pilótákkal. (Ez a része a Sima Karrier módban is benne lesz.) Egy Verstappen pl nem fog oda igazolni hozzad a világ összes pénzéért se, ha nincs bajnokesélyes autód.
Ahogy telnek az évek az F1-be egyre több F2-es pilota lesz. Pl. Egy Hamilton 5-7 év múlva sanszos h visszavonul.
Minden év elején, amikor változtatsz az autó festésen, egy cinematic videó lesz ahogy bemutatja a csapatod az aktualis év festését és a pilótákat.. (Pl Mikor a Ferrari lerantja a leplet az új kocsiról az év elején. Ha jól tudom az idei MotoGP 20-ban is így van.
Csapat logót csinalhatsz, amit ha jól értettem a sisakra is rákerül. Szponzorokat nem hinnem.
Az egyik pilota mindenképp te vagy. Kvázi egy Stroll szimulátor :D
Tesztelés még nincs megerősítve úgy tudom. Jó lenne ha lenne.
Ahogy elmondtak a készítők nagyon részletes lesz és sok dolgot még szándékosan nem mutattak be.