21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #21071 Második menet: annyi időm sincs a rajtnál, hogy az autó setupját betöltsem.
Elég volt. Nem próbálkozom többet, húzza rá, aki ezt kitalálta. -
Amergin #21070 Csak akkor, ha nem emberi játékosok ellen kell menni, mert azok kretének. (tudom nem mind, de ha a 20 között akad 1 is, akkor annak a játéknak vége és nem 1 van általában, hanem a fele...)
Ma nem tudom miért de én hülye tettem egy próbát.
5 mp-ig tartott a versenyem. 3. helyről indultam, az előttem élről indulónak az volt az első dolga, hogy azonnal ráhúzzon a 2. helyről indulóra és oldalról nekimenjen, utána visszapattanjon elém és ütközzünk....
Erről ennyit.
Roncsderbi. -
Gascan #21069 ezeket a weekly eventeket csinalja valaki? pl. az ehetit? -
#21068 Meg olyannak sem ahol túl sokszor lehet előzni :( -
IXEMGabeo #21067 nem tunik bonyolult palyanak
-
#21066 -
#21065 -
Arsenal95 #21064 Ebben igazad van amugy, 60%nal mar igencsak csuszkalok, azerbajdzsanban mar 40%nal nyalogattam a falat, dobogatott meg a razoko, bar eletem legjobb versenyet futtottam most itt. -
#21063 Spa ....
-
#21062 Ott nem igen megyek :) Spa, Monza, Hockenheim...szóval ilyen régi klasszikus pályák érdekelnek ... De ha sokat mennék gondolom ott is menne ennyire, vagy hasonlóan ... Bár itt is eldobtam, szóval annyira nem jó ... :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.04.18. 10:18:43 -
Gascan #21061 megy igy szingapurban is? :) -
#21060 Pár kör 100 % -os AI-val. Imádom Gyári Win felvevő, kicsit szaggatós... :)
-
peti79 #21059 Én már úgyis kaptam defektet, hogy a pályán lévő szárnydarabra rámentem. 2.-ik körben 50%-os versenynél, tehát nem voltak még kopottak a gumik. -
Amergin #21058 Én úgy tudom, hogy 80% fölött már bármikor minden körben egyre nagyobb valószínűséggel.
De ez nem saját tapasztalat.
Nem kell megvárni szerintem, mert már előtte is borzasztóan belassul az ember, így nem is éri meg addig kint maradni, hogy kidurranjon.
De kipróbálhatod, ha akarod... -
Arsenal95 #21057 Hany szazaleknal durranhat el a gumi? -
#21056 Ja, az még korai lenne. :)
Egyelőre nincs még semmi arról, hogy mi lesz ebből az egyesülésből. -
#21055 Kíváncsi voltam, hogy milyen engine-el készül a játék, EGO-val netalántán Madness Engine-el amit még én is korainak tartanék. A talált infók szerint idén is a jó öreg EGO dübörög majd a 2020 alatt is :) Azért én kíváncsi lennék egy Madness Engine-el fejlesztett epizódra is! Talán majd jövőre :) -
#21054 Ha bejutsz a Q3-ba kvalin, akkor nem. A Q2-ben feltett gumival kell rajtolnod, ahogy a valóságban is. -
Arsenal95 #21053 Illetve gumikevereket futam elott nem lehet valasztani? -
Arsenal95 #21052 Fontosabb beallitasokat lehet varialni karrier kozben? -
#21051 -
Arsenal95 #21050 Elso futam 100%on, Ausztralia, Alfa Romeo.
17edik helyezes, 2 kor hatrany..tegyuk hozza nem szeretem az ausztral palyat,mindig szenvedek rajta.
Leclerc nyert Hamilton es Verstappen elott.
Bottas es Vettel kiesett az elso 10korben mechanikai problema miatt...
Sok esemeny nem volt a ket Mclren osszeakadt, par elozes stb stb.
Hat eddig vegyesek az erzeseim.
Jatekelmeny, vezethetoseg,korites tenyleg 10/10, ami zavaro hogy az Al nalam irdatpan sokszor megy bele lehetetlen szogbol valo elozesbe amit sokszor en szivok meg.
Nagyjabol am a pilotak erteke valos, Hamilton dominal, bar sokszor az Al irdatlan hulye taktikat valaszt neki(igy bukta a gyozelmet) eroviszonyok valosak, Kubicat tenyleg meg a csapattarsa is 40mpvel verte.
Buta taktikat fut az Al sokszor, Raikonnen remek versenyt fut az Alfaval, 5odik erre 3kiallast hoznak ki neki, sok kreativitas ebben nincs.
Eltuntek a hazai versenyen dominalok( nalam ez rendszeres volt a 18ban, a pilotak akarmilyen szarok a hazai versenyukon irdat
lan tempot mentek, sokszor csont utolso Stroll a williamsel pl pontot szerzett Kanadaban stb)
Ami szamomra erthetetlen( pls magyarazza meg valaki ha tudja) remekul mentem Melbourneben, 10-12 helyen autozok tartom a lepest, kimegyek kereket cserelni( a regi softra jon a friss) erre iszonyat belassukt a vas, lassabb koroket futottam mint elotte, akivel addig pariban voltam a vegere kort adott, (az utolso 20korre medium sem sokat javitott) meg Russel is adott 20mp-ot.
Nemsokara jon Bahrein azt a palyat szeretem,kuzdeni fogok hogy valahogy pontot szerezzek.
-
Gascan #21049 en 50%-okat megyek karrier modban es van hogy futamonkent 2x is van SC :) ... picit idegesito mikor sikerul egy kis idot nyernem -
Arsenal95 #21048 Hat nekem ausztral palya nemjon be..87es Al-m van, 1.27eket megyek (mondjuk alfaval) es nagyjabol practicekon atlagos 13-18 helyen erek be.
Azert nem akarok 50÷os futamot menni mert sokszor hulye eredmeny jon ki ...ugye kicsik kevesebbszer jonnek ki es nem eleg hosszu a futam nemtudjak oket megelozni stb..
Ami viszont idegesito hogy utkozesekkel, balesetekkel, hibakkal nem talalkozok igy pl SC-vel sem...nentudom ti ezt hogy latjatok. -
Gascan #21047 aha kb. 5el told feljebb es nezd meg mi toretnik
mikor kezdtem Ausztraliaban ha jol emlekszem 1.24-1.25.xxx koroket mentem.. akkor volt mediumra allitva 60-as AI... egy 50%-os versenyen meg igy is lekoroztem a fel mezonyt... szoval 5-osevel toltam feljebb.. most kb. 90-es AI-m van, valahol szivok vele ... de valahol meg koronkent kb. 5 szazaddal jobbat megyek ... Ausztraliaban valahol 1.20.5xx volt a legjobb idom ha jol emlekszem
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.04.13. 21:59:03 -
Arsenal95 #21046 5ot? -
Gascan #21045 sztem ha kb. 1 masodperccel lekorozod az AI-t akkor tolhatsz rajta 5-ot -
Arsenal95 #21044 Szerintetek 100÷on erdemes tolni? -
#21043 Indíthatod a karriert egyből az F1-el is, nem muszáj a GP2-vel ha az nem tetszik és akkor elvileg kitalált pilóták sem lesznek csak az F1-esek és Te. -
#21042 Ugyan az a karrier mint ami eddig is volt ... :) -
Arsenal95 #21041 Es hogy? Karriermodban csak ez a szar van. -
#21040 Hogyne lenne... -
Arsenal95 #21039 Ami eddig is volt...karriermod fejlesztesekkel,sajat nevvel, interjukkal,csapatvaltassal, hirnevvel,versenyek futamok de mondjuk a rendes 19es pilotakkal nem Butlrrrel meg Weberrel. -
#21038 Mire gondolsz? -
Arsenal95 #21037 Sziasztok! Normalis karriermod nincs is a jatekban? Csak ugy hogy rendes pilotak helyett ez a 2 gyoker van benne?:D -
Gascan #21036 aha ... rajottem koszi
League racingel valaki egyebkent? -
#21035 A mellett úgy látom elmentél, hogy a Steering Saturation-t állítsd be 70-re de ha azt akarod, hogy többet forduljon akkor magasabb értékre. -
Gascan #21034 aha... arra gondoltam h tudok idot nyerni ha mondjuk nem forgatom a kormanyt annyira :) ... mondjuk csak 170ig tekerem a kormanyt es ott az auto mar 180at fordul
az iRacinget innen mar probalta valaki? -
#21033 Ahogy gondolod -
#21032 Legyen összhangban a te kormányod a játék kormányával... Nekem 1080 -van driverben, most nem tudom mennyi a játékban de addig állítottam amíg összhangba került a kettő, : játékban a kopp 180 fok ilyenkor nálam is 180 fokon áll ...