Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. mikor elkezd esni és a nem megfelelő gumin elmérik a féktávot és túlfutnak vagy éppen megcsúsznak kigyorsításkor.
iSS!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: bluwering, 2020.06.03. 15:22:18
A szponzorokra remélem lesz valami mód a modderek által ;-)
Tudom apróság és kit érdekel, de vajon lehet végre rendes valódi sisakkal is versenyezni? Értsd kiválasztani hogy Arai, Shoei, Schuberth stb..?
Teljes pilota piac F1 és F2-es pilótákkal. (Ez a része a Sima Karrier módban is benne lesz.) Egy Verstappen pl nem fog oda igazolni hozzad a világ összes pénzéért se, ha nincs bajnokesélyes autód.
Ahogy telnek az évek az F1-be egyre több F2-es pilota lesz. Pl. Egy Hamilton 5-7 év múlva sanszos h visszavonul.
Minden év elején, amikor változtatsz az autó festésen, egy cinematic videó lesz ahogy bemutatja a csapatod az aktualis év festését és a pilótákat.. (Pl Mikor a Ferrari lerantja a leplet az új kocsiról az év elején. Ha jól tudom az idei MotoGP 20-ban is így van.
Csapat logót csinalhatsz, amit ha jól értettem a sisakra is rákerül. Szponzorokat nem hinnem.
Az egyik pilota mindenképp te vagy. Kvázi egy Stroll szimulátor 😄
Tesztelés még nincs megerősítve úgy tudom. Jó lenne ha lenne.
Ahogy elmondtak a készítők nagyon részletes lesz és sok dolgot még szándékosan nem mutattak be.
Autók fejlesztése, tesztelés ilyenek?
Csapattagok képzése, versenyzők edzése, továbbfejlesztése?
Ha részletes lesz én már csak ezért megveszem
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.26. 22:09:19
f1 2020-ban erről a manager mod-ról vannak esetleg már pontosabb infó, leírások?
!Forza Ferrari!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A 2008-as GRID gumifala inkább volt látványos mint reális mert azért szétguruló és elrepülő falból elszabaduló abroncsokat az F1-ben nem nagyon szoktunk látni de felőlem is jöhetne viszont nem szempont. Sérülhetne jobban a kocsi is bár alapvetően a szárnyak és azok elemei szoktak sérülni a valóságban is, nem tudom mi az a sérülési modell amit érdemes lenne kidolgozni és nem csak a versenyed végét jelentő balesetben találkoznál vele 2 másodpercre. A defekt ugyanez a kategória, egy olyan jelenség amit az ember csak elkerülni próbál és ha nem direkt csinálja, hogy megnézze, hogy mit reagál a játék jó eséllyel el is kerülheti. Jól hangzik persze de nem tudom milyen élvezeti faktort jelentene, hogy a leszakadó gumidarabok szétvernék még pl. az egyébként épp hátsó szárnyadat is. A HUD-ot most már tetszés szerint lehet pozicionálni átlátszóságukat módosítani + végre valahára belekerül a virtuális visszapillantó, én elégedett vagyok. A boxutca animációkkal egyetértek.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.15. 15:14:00
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.05.15. 10:35:47
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2020.05.15. 09:54:14
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ez nagyon WIp. ringen még normális fák sincsenek ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.05.13. 19:28:15
Semennyire, de a játékosokat etetni kell meg a fejlesztőknek is kell a bevétel.
iSS!