Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van több kép: FidelityFX-et és DLSS-t kapott az F1 2019
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.08.06. 22:20:42
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.08.06. 16:52:17
PATCH 1.07 - OUT NOW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Patch 1.07 is now out on PC, and you can take a look at the notes for this patch right here:
League AI difficulty now goes up to 110
F2 cars will no longer start sprint races or one-shot qualifying with cold tyres
F1 setups can no longer be applied to F2 cars
Grid penalties now apply correctly after taking new parts out-with the initial allocation between qualifying and race
France pitlane has been updated for the 2019 season
Cars are now less cautious of unsafe releases in the pitlane
Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS) and AMD FidelityFX Upscaling and FidelityFX Sharpening are now available as Anti-Aliasing options on applicable devices
HDR is now selectable when running in DX12 on PC
Report codes are now shown on the pause menu in all game modes
Reduced GPU usage in the front end
F2 wet tyres will now have a longer life
Helicopters are no longer flying at increased speeds
Various other fixes and stability improvements
We are continuing to track down and fix more bugs and we’ll have more information about any further patches soon - if you notice anything about these notes that aren't right, or you think don't work as they should, please let us know in our discussion threads here on Steam.
Thank you!
csapatvaltas is akkor benne van ezekszerint karrier evad utan?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Karriert játszok a Renault-val. Kiválasztom Perez-t riválisnak. Erre elkezdi nyerni a versenyeket! WTF?? Ez másnál is előfordul?
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.08.03. 15:13:13
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.08.03. 10:57:29
Amúgy ezt a visszapüörgetés gombot gondolom lehet unbindelni 😄 Meg is csinálom mindjárt 😄
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.08.03. 10:44:59
Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.08.02. 23:46:10
Megvettem az F1 2019-et. 86%-os AI-val nyomom a karriert a haassal, alap setupokkal 50% versenytávval. Száraz pályán izgalmas futamok vannak, de amikor esős futamok vannak valami nem az igazi. Eddig valamennyi codemasterses F1 -gyel játszottam, de ilyennel nem találkoztam. A futam elején eleve úgy hozza az üzemanyag szintet, hogy maxon van az a skála, de úgyis -3,5 körrel kevesebb benzint rak az autóba. ( jó gondoltam esős futamon kevesebb benzin kell bele ezért lehet, de kevesebbre nem akarom tenni az üzemanyagot mert akkor egész futam mix1) De az autó kigyorsításokon olyan lassúnak tűnik a többiekhez képest.. a williams tol le a pályáról. (olyan mintha nehezebb lenne az autóm a többieknél jelentősen) Direkt úgy állítom be az autót hogy kigyorsításokra használom a MIX 3-t, és ERS is hotlapon.. Differenciált is 50%-ra állítom (ha jól tudom ilyenkor kigyorsításokon gyorsabb az autó, ha tévedek szóljatok). Ti találkoztatok már ilyennel?
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.25. 11:21:34
Főleg úgy hogy közben állandóan bazinálni kell a kormányon a tekerentyűket és nyomantyúkat. <#idiota>#idiota>
Szerintem inkább a jó reflexek és a multitasking képesség kell hozzá és az autó meg már szinte megy magától. <#idiota>#idiota>
Legalábbis az élbolyban. A hátsó fertályon már meg kell küzdeni az autóval is, mert ott már a selejtesebb, szarul beállított autók és a nem jól fizetett, nem első osztályú mérnökök vannak. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.07.25. 11:09:23
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.25. 11:01:22
Nyilván nem próbáltad, de az elég vicces , hogy ez mindenhol elfordul meg betapad ahol már igazából elszállna ... Igazából videók alapján én se a tempót, se a féktávokat nem tudom hozni, a lassú kigyorsokról ne is beszéljünk 😊 Ami fura, hogy a rázókon, hurkákon túl könnyen átmegy, de azon gyak minden szim is , mindenhol lehet simán agyatlanul vágni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tudom általános hiedelem az, hogy ebben a jatékban semmi nem csúszik, nem lehet elrontani, csak ügyességi játék, de nem .. 😊 Tempót menni iszonyat nehéz menni vele .
szerintem
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.07.24. 16:14:16
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maradjunk annyiban, hogy a program AI-ja elég inkonzisztens tempót illetően, és akkor a stratégiát nem is számoltam.
Plusz a felületén nem tudok egyszerűen állítgatni az AI értékein, akár úgy, hogy AI#01: 102.2% erősség 105.4% stabilitás, stb. Ezen állítási lehetőségek lehet integrálva lesznek az UI-ba iR alatt.
Az iR-nél nem tudom, mi és hogyan lesz, de el tudom képzelni, hogy egy elég komplex dologként jön majd ki a cucc.
Az fejlesztők korábbi AI-ja már régen is nagyon-nagyon jó volt más játékokban, amikor a többiek sehol nem voltak még ilyen szinten...
Szóval nagyok az elvárásaim.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.24. 14:01:52
Erre a célra már jelenleg is ott van az rF2, nem tudom, hogy érdemes e várni az iR AI-jára és a kérdéses modolhatóságára.
Mert azért játékként jobb.
Igazolhatnak a pilóták szezon közben, stb...stb...
Jobb a grafika (bár annyival nem mindig, éjszaka jobb a bevilágítás, de szerintem nem nagy szám összességében a javulás, azt majd inkább a köv gen lökésétől várhatjuk), a körítés, a menü, stb.
Jobb az egész.
De nem nagyon van alternatíva F1-et illetően. Majd az iR lehet az, ha át lehet nevezni az AI-kat meg festéseket lehet cserélni, meg lehet majd állítani az AI kocsik képességeit... nah az majd tuti veri a Codi féle F1-et szimulációt tekintve... 😄
Persze drágább lesz, meg a körítés akkor is itt lesz a legjobb.