21775
  • Danecay
    Kíváncsi voltam, hogy milyen engine-el készül a játék, EGO-val netalántán Madness Engine-el amit még én is korainak tartanék. A talált infók szerint idén is a jó öreg EGO dübörög majd a 2020 alatt is :) Azért én kíváncsi lennék egy Madness Engine-el fejlesztett epizódra is! Talán majd jövőre :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha bejutsz a Q3-ba kvalin, akkor nem. A Q2-ben feltett gumival kell rajtolnod, ahogy a valóságban is.
  • Arsenal95
    Illetve gumikevereket futam elott nem lehet valasztani?
  • Arsenal95
    Fontosabb beallitasokat lehet varialni karrier kozben?
  • sertrex #21051
  • Arsenal95
    Elso futam 100%on, Ausztralia, Alfa Romeo.
    17edik helyezes, 2 kor hatrany..tegyuk hozza nem szeretem az ausztral palyat,mindig szenvedek rajta.
    Leclerc nyert Hamilton es Verstappen elott.
    Bottas es Vettel kiesett az elso 10korben mechanikai problema miatt...
    Sok esemeny nem volt a ket Mclren osszeakadt, par elozes stb stb.
    Hat eddig vegyesek az erzeseim.
    Jatekelmeny, vezethetoseg,korites tenyleg 10/10, ami zavaro hogy az Al nalam irdatpan sokszor megy bele lehetetlen szogbol valo elozesbe amit sokszor en szivok meg.
    Nagyjabol am a pilotak erteke valos, Hamilton dominal, bar sokszor az Al irdatlan hulye taktikat valaszt neki(igy bukta a gyozelmet) eroviszonyok valosak, Kubicat tenyleg meg a csapattarsa is 40mpvel verte.
    Buta taktikat fut az Al sokszor, Raikonnen remek versenyt fut az Alfaval, 5odik erre 3kiallast hoznak ki neki, sok kreativitas ebben nincs.
    Eltuntek a hazai versenyen dominalok( nalam ez rendszeres volt a 18ban, a pilotak akarmilyen szarok a hazai versenyukon irdat
    lan tempot mentek, sokszor csont utolso Stroll a williamsel pl pontot szerzett Kanadaban stb)
    Ami szamomra erthetetlen( pls magyarazza meg valaki ha tudja) remekul mentem Melbourneben, 10-12 helyen autozok tartom a lepest, kimegyek kereket cserelni( a regi softra jon a friss) erre iszonyat belassukt a vas, lassabb koroket futottam mint elotte, akivel addig pariban voltam a vegere kort adott, (az utolso 20korre medium sem sokat javitott) meg Russel is adott 20mp-ot.
    Nemsokara jon Bahrein azt a palyat szeretem,kuzdeni fogok hogy valahogy pontot szerezzek.
  • Gascan #21049
    en 50%-okat megyek karrier modban es van hogy futamonkent 2x is van SC :) ... picit idegesito mikor sikerul egy kis idot nyernem
  • Arsenal95
    Hat nekem ausztral palya nemjon be..87es Al-m van, 1.27eket megyek (mondjuk alfaval) es nagyjabol practicekon atlagos 13-18 helyen erek be.
    Azert nem akarok 50÷os futamot menni mert sokszor hulye eredmeny jon ki ...ugye kicsik kevesebbszer jonnek ki es nem eleg hosszu a futam nemtudjak oket megelozni stb..
    Ami viszont idegesito hogy utkozesekkel, balesetekkel, hibakkal nem talalkozok igy pl SC-vel sem...nentudom ti ezt hogy latjatok.
  • Gascan #21047
    aha kb. 5el told feljebb es nezd meg mi toretnik

mikor kezdtem Ausztraliaban ha jol emlekszem 1.24-1.25.xxx koroket mentem.. akkor volt mediumra allitva 60-as AI... egy 50%-os versenyen meg igy is lekoroztem a fel mezonyt... szoval 5-osevel toltam feljebb.. most kb. 90-es AI-m van, valahol szivok vele ... de valahol meg koronkent kb. 5 szazaddal jobbat megyek ... Ausztraliaban valahol 1.20.5xx volt a legjobb idom ha jol emlekszem
    Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.04.13. 21:59:03
  • Arsenal95
    5ot?
  • Gascan #21045
    sztem ha kb. 1 masodperccel lekorozod az AI-t akkor tolhatsz rajta 5-ot
  • Arsenal95
    Szerintetek 100÷on erdemes tolni?
  • Danecay
    Indíthatod a karriert egyből az F1-el is, nem muszáj a GP2-vel ha az nem tetszik és akkor elvileg kitalált pilóták sem lesznek csak az F1-esek és Te.
  • lac coo
    Ugyan az a karrier mint ami eddig is volt ... :)
  • Arsenal95
    Es hogy? Karriermodban csak ez a szar van.
  • lac coo
    Hogyne lenne...
  • Arsenal95
    Ami eddig is volt...karriermod fejlesztesekkel,sajat nevvel, interjukkal,csapatvaltassal, hirnevvel,versenyek futamok de mondjuk a rendes 19es pilotakkal nem Butlrrrel meg Weberrel.
  • Danecay
    Mire gondolsz?
  • Arsenal95
    Sziasztok! Normalis karriermod nincs is a jatekban? Csak ugy hogy rendes pilotak helyett ez a 2 gyoker van benne?:D
  • Gascan #21036
    aha ... rajottem koszi

League racingel valaki egyebkent?
  • Danecay
    A mellett úgy látom elmentél, hogy a Steering Saturation-t állítsd be 70-re de ha azt akarod, hogy többet forduljon akkor magasabb értékre.
  • Gascan #21034
    aha... arra gondoltam h tudok idot nyerni ha mondjuk nem forgatom a kormanyt annyira :) ... mondjuk csak 170ig tekerem a kormanyt es ott az auto mar 180at fordul

az iRacinget innen mar probalta valaki?
  • Danecay
    Ahogy gondolod
  • lac coo
    Legyen összhangban a te kormányod a játék kormányával... Nekem 1080 -van driverben, most nem tudom mennyi a játékban de addig állítottam amíg összhangba került a kettő, : játékban a kopp 180 fok ilyenkor nálam is 180 fokon áll ...
  • sertrex #21031
    Norris elmagyarázza, hogy a valós pilóták miért részesítik előnyben az iRacing-et az F1 2019-hez képest.
  • Gascan #21030
    gyari beallitason 900 fok ... 3x kor eltekerni a kormanyt h elforduljon az auto ... ez sztem Farming Simulatorhoz jo :)
  • Danecay
    Ja, azt nem vágom, nekem az sohasem volt fent viszont ahogy olvastam nagyon sok embernél okozott viszont problémát. De szerintem ezzel ne is foglalkozz, hagyd gyári beállításon és a játékba állítsd be a szaturációt 70-re. Én már sok éve így használom és nekem érzésre ez tűnik a legjobb beállításnak. Ez persze nem kormányfüggő mert a mostani T300-asommal is ugyanígy használom a játékot.
  • Gascan #21028
    van ez a logitech GHUB applikacio es ott be lehet allitani h mennyire akarod eltekerni a kormanyt h teljesen elforduljon az auto...
  • Danecay
    Ez alatt mit értesz pontosan?
  • Gascan #21026
    nektek milyen operativ range-re van beallitva a G29?

90es szinten kanyargos palyakon eleg lassu vagyok es meg nem nagyon sikerult rajonni mi az oka .... azt leszamitva h ez az elso autos jatekom es kb. 170oranal tartok :D
    Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.04.10. 18:40:28
  • nieder13
    Köszönöm! :)
  • Danecay
    A Race Department-en fent van :) Igaz oda regisztráció kell a letöltéshez ezért letöltöttem és feltöltöttem neked a saját Drive-omba: LETÖLTÉS
  • nieder13
    Sziasztok! Nincs meg véletlenül valakinek az F1 2014 PC játék magyarosítása? Sajnos a más oldalakon fent lévő linkek már nem jók. Előre is köszönöm!
  • lac coo
    Az egész online rész elég kezdetleges...Nem erre tervezték :DD
  • Timbu
    Ha már a járvány előtt is hivatalos esportként kezelték, akkor a CM dolgozhatott volna a közvetíthetőségen. Mondjuk megoldhatták volna, hogy spectatorként csatlakozhassanak "operatórök", akik irányíthatják is a kamerát. Most mindent t-camből nyomnak, mert az az egyetlen értelmes nézet.
  • lac coo
  • b-type
    A Liberty Media révén van közös pont.
  • Danecay
    A Formula-E-nek nem sok köze van az F1-hez úgy mint mondjuk a GP2-nek.
  • GPx8
    Mondjuk egy hivatalos Formula-E nem lenne hülyeség. Szerintem.
  • Szabi #21016
    vagy használni a DFGT-t