21750
  • Gascan #21030
    gyari beallitason 900 fok ... 3x kor eltekerni a kormanyt h elforduljon az auto ... ez sztem Farming Simulatorhoz jo :)
  • Danecay
    Ja, azt nem vágom, nekem az sohasem volt fent viszont ahogy olvastam nagyon sok embernél okozott viszont problémát. De szerintem ezzel ne is foglalkozz, hagyd gyári beállításon és a játékba állítsd be a szaturációt 70-re. Én már sok éve így használom és nekem érzésre ez tűnik a legjobb beállításnak. Ez persze nem kormányfüggő mert a mostani T300-asommal is ugyanígy használom a játékot.
  • Gascan #21028
    van ez a logitech GHUB applikacio es ott be lehet allitani h mennyire akarod eltekerni a kormanyt h teljesen elforduljon az auto...
  • Danecay
    Ez alatt mit értesz pontosan?
  • Gascan #21026
    nektek milyen operativ range-re van beallitva a G29?

90es szinten kanyargos palyakon eleg lassu vagyok es meg nem nagyon sikerult rajonni mi az oka .... azt leszamitva h ez az elso autos jatekom es kb. 170oranal tartok :D
    Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.04.10. 18:40:28
  • nieder13
    Köszönöm! :)
  • Danecay
    A Race Department-en fent van :) Igaz oda regisztráció kell a letöltéshez ezért letöltöttem és feltöltöttem neked a saját Drive-omba: LETÖLTÉS
  • nieder13
    Sziasztok! Nincs meg véletlenül valakinek az F1 2014 PC játék magyarosítása? Sajnos a más oldalakon fent lévő linkek már nem jók. Előre is köszönöm!
  • lac coo
    Az egész online rész elég kezdetleges...Nem erre tervezték :DD
  • Timbu
    Ha már a járvány előtt is hivatalos esportként kezelték, akkor a CM dolgozhatott volna a közvetíthetőségen. Mondjuk megoldhatták volna, hogy spectatorként csatlakozhassanak "operatórök", akik irányíthatják is a kamerát. Most mindent t-camből nyomnak, mert az az egyetlen értelmes nézet.
  • lac coo
  • b-type
    A Liberty Media révén van közös pont.
  • Danecay
    A Formula-E-nek nem sok köze van az F1-hez úgy mint mondjuk a GP2-nek.
  • GPx8
    Mondjuk egy hivatalos Formula-E nem lenne hülyeség. Szerintem.
  • Szabi #21016
    vagy használni a DFGT-t
  • Gabor77
    Ez egy jó kérdés...sztem vmi dlc szerűség lesz.

Szingapúr...1:36:7nél gyorsabbat nem tudok menni. Talán ha ABS-t bekapcsolnám, akkor lehetne faragni.
    Elsők mm-re pontosan tudják hol kell levágni a kanyarokat büntetés nélkül..több 10 óra gyakorlás kellene egy pályához kb, hogy bekerüljünk akár a top 500ba :D
  • lac coo
    Amúgy idén vajon mit adnak ki Codiék ? :)
  • lac coo
    Hááát... Nyilván lehet változás a fizikában is, de általában az élmenők ilyen hihetetlen durván gyorsak :)
  • Gascan #21012
    szingapuri palyan tud valaki itt 1.33as kort menni? ... mar kb. 140 oram van a jatekban - elso autos jatekom, nagyon tetszik de altalaban 2-3 masorperccel gyorsabb koroket mennek az esportolok ... szingapurban ez inkabb 5 ... 1.38 eleje volt eddig a legjobb idom, auto beallitasnal altalaban kopizom az elsoket de 5 masodperc kb. azt jelenti h szinte kanyaronkent ramvernek 3-4 szazadot amit egy picit sokkalok

nem lehet olyan h idovel bizonyos palyakon lassabbak lettek az autok ugyh mostmar nem lehet 1.33at menni szingapurban?
  • sertrex
    Gábor Wéber
    Március 23., 13:38 ·
    Írni fogok erről hosszabban is, de valóban Gordiuszi-csomónak tűnik még több F1-es versenyzőt kormány elé ültetni a virtuális F1 futamokra.
  • lac coo
    Játszok vele, WI 10 újrarakás óta most indítottam csak el a napokban. Durván jó az FP most hogy a WIN vagy a patchel miatt azt nem tudom ...

M?a nem indult a játék, csak pörgött az online service bejelentkezésnél, gondolom valami gond volt a Codi szerverrel. most már jó .
  • Danecay
    Nem értettem, hogy Te nem játszol már vele ami némileg ellentmondana a Win10-es reakciódnak vagy, hogy nem működik. Single-ben sem ment vagy a multit mondod? Feltételezem single :) Én nem próbáltam.
  • lac coo
    Delelott nem ment, gondolom nincs Codi szerver... Azota nem neztem.
  • Danecay
    Nem értem :)
  • lac coo
    Mondjuk ma már nem megy nálam az F1 --- :_)
  • Danecay
    És milyen kárát láttad? :)
  • lac coo
    Egy haszna volt , hogy áttértem Win10-re: A Codi F1 dupla olyan gyors lett valamiért ... :D Monaco, esőben , ultra graf csak replay min 88 fps ... eddig meg közepes grafon sem volt ennyi .
  • D_Moriarty
    Köszi, addigra én már ráugrottam a Fanaticalon a Legends editionre, ilyen finom eur arfolyam mellett 6k lett a vége. Elég meggyőző, nagyon tetszik az f2 benne.
  • Fura Alak
    Kemény 30 centtel olcsóbb, a Humble -ön meg választhatsz még további 2 játékot is. :P
  • sertrex
    Én csak az olyan játékokat szerzem be innen, amire nem szeretnék sokat költeni, de azért pár órát eltöltenék velük. Pl. Dirt Rally 2.0, F1 2019, stb...
  • Danecay
    No igen, egyik kedvenc STEAM-es oldalam :) Igaz én még megjelenéskor vettem meg hasonló áron egy alternatív módszerrel :)
  • sertrex
    Így azért egyszerűbb és kicsit olcsóbb is. ;)

F1 2019 Legends Edition PC
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.16. 18:05:05
  • Fura Alak

Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) az F1 2019 Anniversary Edition a Humble Choice keretein belül!
    Jelen pillanatban a játék (csomag) akciós ára steam -en: 16,49€ Az akciós ajánlat vége: március 19.
    A játék (csomag) teljes ára steam -en: 54,99€
    Extra nevetséges, hogy a Steam -en a DLC nélkül 10 Euróval (így akcióban 3 Euróval) drágább a játék, mint azzal együtt.

* = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.

Vigyázat! A Humble Choice havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak: My Subscription ("az én előfizetésem") > Manage your subscription ("az előfizetés beállításai") > Cancel my plan (előfizetés lemondása).
  • IXEMGabeo
    ezt koszi egesz korrekt akciok
  • D_Moriarty
    Most mindenesetre ingyenes hétvége + akció van steamen, ha valaki szeretné pótolni az elmaradó szezonnyitást.
  • Danecay
    Értsd jól, bár valóban nem vicces
  • macleody
    Hát hogyne, a codi arról híres. Lehet még fel is nyomják az árat, ha már nem lesz élőben F1, legalább virtuálisan legyen.
  • Danecay
    https://f1vilag.hu/hirek/hivatalos-elmarad-a-bahreini-es-vietnami-f1-es-verseny-is/
    Ha ez így megy tovább ebből jó eséllyel csak egy ingyenesen letölthető DLC lesz.
  • Amergin
    Ha így haladunk az egész 2020-as szezont törlik! Helószia!
  • adam46
    Jaja, szerintem is egy biztonsági rész lesz az idei, nem várok sokat én sem. :(