Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Más. A riválisunk ellen fontos a köridő: jó lenne ha a hotlap mód verseny közben is választható lenne...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2020.07.18. 18:18:48
iSS!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Van viszont egy kis gond: nagyon sokan és mind csak egy helyen és ugyanott, a 11-es kanyarban!
Amikor jönnek ki abból a kanyarból túl nagy gázt adnak és keresztbe állva beleállnak a bal oldali falba.
Szóval ez bug, nem fícsör<#shakehead>#shakehead>
iSS!
Danecay: Igen, valami változatosság jó lenne, vagy kitalálni 5-10 feladatot és random bedobni 5-öt hétvégente például...
Lac coo, Te könnyen beszélsz, ha jól rémlik egyszer, tavaly, tavalyelőtt azt írtad, hogy nem Játszol a játék karrier részével mert túl időigényes. Nos ha ez így van akkor naná, hogy Téged nem zavar a dolog<#nevetes1>#nevetes1>
Nálam Zandvoort. A vietnami pálya is trükkös, de ott könnyebb stabilan hozni a jó köröket. Talán azért, mert ott a sok egyenesben lehet pihenni, de a holland pályán egy pillanatra nem lankadhat a figyelem.
iSS!
Ha platformtól függetlenül, sok embernek jelentkezik ugyanez a probléma akkor valószínűleg nem a userek okozzák a hibát hanem a termék rossz. Remélhetőleg a CM javítja egy peccsel.
Ps4-en játszom vele, és sajnos van egy bosszantó hibája: Azt írja ki a menükből való átlépegetéskor, sőt, sokszor verseny közben is elvéve a nézetet, hogy "Communicating with online services" . Tudja esetleg valaki mi a megoldás? Próbáltam neten utánanézni, a codemasters oldalán is jelezték már, de megoldást nem találtam. Az F1 2018 tökéletesen futott.
Gondolkodtam kormányt venni, de mivel más autóssal nem szoktam játszani, így csak ezért nem ruházok be.
Segitseget hasznalsz? (valami steering assistance gondolok) Vagy annak mint mas jatekokban lathato jele van, pl kisimitja a kormany igy az auto mozgasat is?
szerintem
Megvolt a 10. futamom (Francia) My Teamben, és egy elég káosz futamon (szárny csere, kiesők, váltó gond, kis eső, majd nagy eső) megszereztem 2. győzelmem 😄 Az volt a szerencsém, hogy nem tudtam bemenni a boxba eső gumiért mikor a többiek, és közepesen még rátudtam húzni a pálya első két szakaszán, csak a végén lett necces kanyarodni, de így frissebb gumikkal mehettem. Az utolsó kört meg is örökítettem.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jó neked, én úgy rajtolok, hogy hárta nézek! 😊
Szerintem valami bug...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amúgy mi ez a sok tüzijáték a seggbe? Rendes versenyen is van hogy leér az alja és szikrázik ami azért érdekes mert direkt van valami fa elem hogy ne szikrázzon de mindegy is, néha előfordul, de itt valami konstans jelenség már tök videóba. Tettek bele valamai új featuret és nagyon meg akarják mutatni hogy benne van és ezért permanens tüzijátékoznak az autók?
Tavaly meghalt...
iSS!