21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#21311 Nem,. idő nem érdekel, a padlógázas kigyorsítás érdekel csak... nekem nem megy ... 1000 ló az 1000 ló ... :) -
#21310 Te végül mire jutottál, mentél valamilyen időt? -
#21309 -
#21308 Na, hogy válaszoljak is, kipróbáltam a dolgot :) Nem tudom ez mennyire számít jónak vagy rossznak, én nem tartom magam ügyesnek vagy gyorsnak, de TT-bnen a 19. próbálkozásra bementem 1:28 alá, Verstappen 1:27:15-öt ment. Egyébként már a 11. körben is megvolt a 27-es idő 0.063 híján. Persze, Verstappen még így is majd 1 másodperccel jobb időt ment, de én nem, hogy ebben, de még a 19-es játékban sem mentem Bachrain-ben, most is egy kölcsönzött Setup-al, sőt van, hogy fél évig szimulátor elé sem ülök, azt is egy gurulós irodai székben teszem, aminek a fékezhető kerekei szinte mind felmondták a szolgálatot amióta nemrég megcsináltam a T3PA-hoz a LoadCell MOD-ot :) Szóval, hogy ez az idő mennyire jó vagy sem, viszonyítás kérdése, nem csoda, hogy aki ezzel foglalkozik napi szinten ennél sokkal jobb időt fut, persze feltehetően vannak irreálisak is. Amúgy nem hiszem, hogy Verstappen TT-ban futotta a körét mert nála már villanyfényes volt a pálya, nálam TT-ban pedig napsütötte. Ha így van, akkor ez sem mindegy. -
#21307 Jó, ufó idők azok ufo idők ,sehol nincs köze semmihez. de te tudsz iylrn szögeletes padlókat rúgni neki ??? :) -
#21306 Persze, én is béna vagyok, tudom Ha nem nézek utána, hogy ez hanyadik idő, szemre nekem is elég gyors volt :) -
#21305 Időt nem nbéztem ,az nem is érdekel, én tuti lassú vagyok ,de 2-esben olyan padlókat én nem tudok sehogyí s erúgni, te is tudod azonnal megforog...
De mindegy , csak érdekesség... :)
Vagy valóban ufó még játékban is .. :)
-
#21304 Vagy csak Te vagy lassú Komoly meló volt mire Verstappen futott idejéhez legörgettem, 3 nyomtuk a gombot felváltva és hát lehet meg fogsz lepődni de ez TT-bne az nem túl előkelő 22.6XX helyezést jelenti (huszonhatezer). Konkrétan Verstappen néven nem találtam indulót így ha nem ő volt az aki márciusban az egyedüli Red Bull-os időt futotta, ráadásul 2 segítséggel is akkor mentségére szóljon, hogy nem TT-ben futotta meg a lenti videóban látható időt. Akárhogy is, hol van ez az 1:23:XXX-tól, ami, ugyan nem számoltam de feltehetően ez első 1000 eredménye.? -
#21303 99%-ban biztos hogy nem lehet ilyen padlókat rúgni rajta ... :) Hát csak tudom....:D -
#21302 Rendszeresen iracingezik (Norris is), kétlem, hogy TC-t használna egy árkádabb játékban :) -
#21301 Annyira azért nem izgat, de ha jól rémlik itt nem akadozik a motor.... 2-esben viszont azonnal megforogna ilyen padlózásoknál .... Vagy tényleg ufo... :) -
#21300 aham, lehet, nem ismerem a jatekot :)
kapcsold be a kiporgesgatlot, aztan kiderul, hogy "akadozik" e a motor hangja ha padlot nyomsz, ha igen, akkor valoszinu o nem hasznal. De ahogy olvastam a kommentekbe van aki gyorsabb volt nala, szoval ott is lehet erdeklodni, hogy mivel toljak.
Vagy a ranglista nem irja ki a segitsegeket?
Na mindegy, azert soha nem mond, hogy soha, megis csak o verstappen... -
#21299 De így nem lehet kigyortsítani abban ajátékban az tuti.... :) szerintem egy alap TC-t ráküldött.. :)
-
#21298 milyet hajlik a szek hattamlaja, mikor nyom egy satut :) Kivancsi lennek milyen kemeny fekkel tolja. -
#21297 Kipörgésgátlóval megy, vagy mi ? :)
-
#21296 Ezek közül kb. minden volt már, vagy benne van jelenleg is az F1 20120-ban. -
#21295 Kíváncsi leszek rá, jó lenne, ha végre kicsit fejlesztenék a szabadedzéseket is, hogy változatosak legyenek, gondolkoztam, hogy megveszem a 2020-at, de mondom nem támogatom a semmi fejlődést. -
Timbu #21294 F1 2021 szivárgás -
rokshow #21293 Szia, köszönöm szépen a segítséget. Munka után kipróbálom. Szép napot szia -
#21292 Push To Talkot kapcsold k ia hangbeállításoknál ....
-
rokshow #21291 Sziasztok, jó reggelt. Nem rég kezdtem el online ligázni. Discordon beszélünk, majd csapat rádióban. De viszont játék közben hallanak engem a többiek hogy mit mondok. Ezt hol tudom kikapcsolni hogy a többi versenyző ne halljon engem? Csak a csapattársam. Előre is köszönöm a segítséget szép napot hellóztok. -
#21290 -
#21289 Sziasztok,azoktol lenne egy kerdesem akik esetleg controllerrel jatszanak. F1 2020.
Ti Monacoban a visszaforditot hogy oldjatok meg? Minden palyan jol tudok menni,ilyen 75-85 kozotti nehezsegre sikerult belonom az AI-t igy van is kihivasom de azert megmarad a fun resze is. Egyedul ezzel a Monacoval szenvedek,ezt a visszaforditot egyszeruen kb minden masodik korben elcseszem,lockol a kormany es nem tudok kifordulni,belemegyek a falba. Alap beallitasokon van minden a controller settingsben,nekem igy fasza,de ez a monacoi kanyar megszivat :( -
akosmakos #21288 Ajánlott egy kormány, amin sok gomb is van :)
-
kismy #21287 köszönöm!
a 3. pont érdekelt legjobban. én nem láttam ilyet, de addig nyomogattam a billentyűzetet, míg megtaláltam a megoldást. mondjuk érdekes vakon tapogatózni, hogy megtaláljam a megfelelő billentyűt, miközben kormányozni is kell :) -
akosmakos #21286 1. Verseny előtt beállítható a gumi stratégia, de ha menet közben jön az eső, akkor a versenymérnök rádszól rádión. Amikor határozottan azt mondja, hogy cserélni kell, akkor ki kell menni és elvileg jót tesznek fel.
2. Előrejelzésen látják az időjárás változást, ekkor stratágiaváltást ajánlanak fel, ott is lehet esős, v. köztes gumi, ha azt elfogadod amikor bemész olyat kapsz.
3. Az MFD-n (vagy FMD?) - a jobb alsó sarokban lévő menüben verseny közben - ahol a motormód, ERS mód állítható - van egy olyan menüpont az egyik fülön, hogy next tyre compound, azaz a következő gumikeverék. Na, ha ezt beállítod, akkor a következő kiállásnál elvileg a beállított keveréket teszik fel. -
kismy #21285 sziasztok!
én még csak a 2018-ast kezdtem most játszani:) van egy problémám, hátha tudtok segíteni:
legalapvetőbb beállítással nyomom, semmin nem változtattam még, billentyűzettel.
kerékcserekor viszont nem tudom (vagyis nem jöttem még rá) szabályozni, hogy milyen gumit tegyenek fel. szóval esik az eső, de nekem felrakják a softot vagy bármi mást. mi a módszer?
köszi előre is -
#21284 https://sg.hu/cikkek/jatek/143723/az-electronic-arts-vette-meg-a-codemasterst -
Gascan #21283 en is azon filoztam h indulok rajta de az oreg ferrarisat valasztottam... nem tudtam kibekulni a portugal palyaval meg az idobeosztas se volt pont jo :)
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2020.11.19. 19:08:21 -
#21282 Amennyire tudom nincs szabadon elérhető 2020Mercedes, csak fizetős. Az SF1000 viszont szabadon tölthető. -
#21281 Azert 2 percnel tobb energiat biztos nem olt bele. Na meg keret, halo vagy mi a neve, abban meg nem volt.
De ha mar ide irtam, az srs-en epp most indult egy f2-es sorozat. Szerintem 200+ feletti autot vezettem mar az ac-ben, koztuk sok formulat is, de az elso auto ami feladta a lecket valamiert es meg mindig probalgatom. Most ingyen letoltheto
ac f2 -
#21280 A 2020-ban valóban nincs, viszont a 2011-ben viszont van, szóval valószínűleg nem ezen múlt a dolog.
Azért az is eléggé árulkodó, hogy egy Ferrari-val mutatja be pályát, nem pedig egy Mercivel.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.11.18. 19:13:14 -
#21279 A jo oreg assetto mindenhol ma is messze megallja a helyet :)
Gondolom nincs torok palya az f1 2020-ban.
-
Daermon #21278 Egy kis laza, zenés hangulatos :)
-
Inkább úgy mondanám, hogy a CMF1 távol áll a valóságtól. -
#21276 Esküszöm ehhez képest még a CM F1 is túl van nehezítve, ott nem tapad ennyire ... Bámulatos...
-
Norberto91 #21275 Igazad van, apró módosítások lesznek, de úgy tudom a 2020-as autókat fejleszthetik jövőre is. Nem nulláról fogjak felépíteni az autókat, mint eddig évről évre. Az átlag ember különbséget nem nagyon fog észre venni. Ezért írtam a modellekhez nem kell nyúlni. Csak aktualizálni, ami a készítők dolgát jelentősen megkönnyíti. Hiszen adottak az autók idei paraméterei.
-
Timbu #21274 "Szóval a modellekhez nem kell nyúlni"
Még versenyről-versenyre is változnak az autók, a fejlesztés folyamatos. Attól, hogy a szabályok nem változnak jelentősen jövőre, az autók még fognak. -
Norberto91 #21273 Codemastershez közel álló youtuberek (pl.: Aarava) mondták, h ez a generáció utolsó játéka. Illetve ha belegondolsz jövőre is ugyan ezek az autók maradnak a valóságban. Szóval a modellekhez nem kell nyúlni, max a texturakhoz, erőviszonyokhoz, illetve ha új pilóták modelljeit kene cserelni. Új pálya talán nem is lesz jövőre. Nagy újítást sztem nem nagyon tudnak már beletenni ezen a generáción. Miért venned meg majdhogynem ugyan azt a játékot? Idén a grafika szinte semmit nem változott, sanszos h már nem nagyon tudnak többet kihozni ebből, max egy új grafikai motorral, akkor meg már érdemes next genre fókuszálniuk. (Dirt 5 a bizonyíték h dolgoznak rajta) -
Amergin #21272 A Japán rövid meg az USA rövid pályák mellé azért megkaphatnánk a Bahrein rövidet, amin a 2. bahreini nagydíj fog menni.
Azt nem kell újra lemodellezni.