57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
bush #12008 Ezzel mire utalsz???
Ha jobban megnézed a help-je magyar! -
#12007 egy grubber a német forumrol linkelve oldal cime
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/index.php
grubber
-
matuja #12005 de jó nektek gyerekek! -
bush #12004 Ha a moddellezőknél tartunk, a Lexi kabinját nem lehetne lecserélni a Mega-éra, + tartály nyitás animácio???Mondjuk hogy használja oda már kell script. -
MDmot 3034 #12003 Értem, köszi a választ!
Üdv: 3034 -
bush #12002 Én köszönöm, hogy legalább leírod az észrevételeidet.
Azt hittem senki sem használja, feleslegesen kínlódom! -
#12001 Kösz a gyors választ,hülyén írtam körül a témát de végére csak egyre gondolunk.
-
#12000 Ne viccelj már! Nem akarok gonosz lenni, de azzal a kártyával jó ha a SuperMario fut.
Nem megfelelő még az OpenGL verzió sem... -
MDmot 3034 #11999 Sziasztok!
Sajnos van egy kis probléma a videókártyám illesztőprogramjával.
Geforce2 MX/MX 400-om van és letöltöttem hozzá az NVIDIA 93.71 -es illesztőrogit. Feltelepítettem, de a játék még mindig nem indul...
Kérnék valakit, hogy linkeljen be egy olyan illesztőprogit, ami jó a videókártyámhoz.
Előre is köszönöm! És bocsánat, ha tolakodó lettem volna.
Üdv: 3034 -
bush #11998 majd -
bush #11997 Ja bocsi azt malyd a modellezők. ha akarják. -
bush #11996 Van rajta villogó +duplakerék olvass el minek szerinted????
Y, X key ezt a lengyel kollegáknak.
Ja tudom hogy elcsúszott,most javítok még mindent(pl fizikát adni a duplakeréknek) -
#11995 Üdv
Frankó az autópilota ,az észrevételem
az elsőre már született megoldás a fehér sárvédő
a második a traki világítása elcsúszott a bal esőkerékhez
és jó lenne rá egy villogó mármint látványilag
TraktorAP kép -
#11994 Igazad van, én pótkocsival eddig nem foglalkoztam, gondoltam ugyan olyan mint a kerék és a hidraulika karok, mert azok tényleg nem i3d-ben vannak animálva. -
gibic #11993 Érdekes -
#11992 akk mondj gy dolgot ami nincs benne és megpróbálom meg csinálni -
#11991 de ha lessz akkor malyd valaki megmondja hogy hogy kell belerakni és belerakom -
cipónewgear #11990 nem rossz de minek csináltad mikor tehén meg nincs -
#11989 hello!!! most csináltam egy tehén istálót
itt vannak a linkek a képekről nézzétek meg és mondjatokvéleményt:
http://data.hu/get/525758/Kep1.png.html
http://data.hu/get/525761/Kep2.png.html
http://data.hu/get/525765/Kep3.png.html
http://data.hu/get/525778/Kep4.png.html -
bush #11988 Mit mozgat a játék??? Pót xml-jében van nent "<tipAnimation rootNode="0|1" speedScale="1" clip="tipSource" />".Meg nyisd meg giants editorban az eggyik potot azt nyomj egy play-t.Csak jó messziről nézd. Az animáció az i3d-ben van.sima pozíció +forgatás kulcsok.Tavaly még én is modelleztem demár nincs meg a progi.
-
#11987 Igen láttam. Trailer01. (nem vicc :D) -
bush #11986 Egyébként gondolkozz ember!!! Minden pótnak kűlön scriptje lenne, láttál pót scriptet.Traileren kívül?????Ha kell a mező közepére csinálok neked billentőhelyet. -
#11985 Ja, animáció, de nem a modellben van animálva, hanem a játék mozgatja. Ugyan úgy mint pl a kereket. Azt sem kell animálni, a játékban mégis mozog, ha jól van scriptelve. -
valaki9191 #11984 akkor te ezt nagyon vágod, mondjuk aki már megtudd csinálni egy AP-t azon már nemcsodálkozom hogy ilyet tudd csinálni
-
valaki9191 #11983 hát póthoz már script-et.... szerintem már fellehet használni egy másikról és nem kell külön ahoz is írni, mert már szinte minden fajta van(pót)
de ha nem így van akkor bocsánat -
bush #11982 Ki mondta hogy akármikor?????????Egyépként azokat a referenciapontok csinálják, hogy hol lehet
De azt, hogy a plató megemelkedik stb. az animáció. -
#11981 Nem, azt, hogy akármikor le tudd borítani script-tel kell. Attól hogy animálod még nem lesz bindelve... -
passat14 #11980 ha a faq-ból nem tudod berakni vagy a mellékelt readmeből akkor pff -
bush #11979 Nem kell hozzá script, a modellezők animálják szerintem. -
#11978 nézzd át tüzetesebben-olvasd el mégegyszer vagy kétszer! -
cselendzser #11977 csá honnan lehett letölteni skint és modot és hogy lehett berakni skint és modot mert ami le van írva F:A:Q nem értem valaki írjon -
#11976 ne csak onnan töröld ki hanem a: (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1\vehicles.xml)-ből is! -
#11975 Mindenekelőtt szükséges hozzá egy kifejlett, épkézláb emberi agy. Eddigi jelek alapján ezzel te nem rendelkezel. Ha valahogy mégis birtokodba jut egy példány, akkor jöhetnek a következők:
-Dreamweaver XML szerkesztéshez megfelel a sima Jegyzettömb vagy Wordpad is, ez a jobbik verzio)
-valami modellező program i3d exprterrel (pl Maya)
-és egy program amivel textúrákat készíthetsz( Photoshop, Gimp, ... - ez utóbbi ingyenes)
Dióhéjban ennyi. (de amég az első dologga lnem rendelkezel, az egész nehézkes lesz...)
-
passat14 #11974 ac3d,maya,3dsmax kb ennyi a buritást meg scriptel kell szerintem -
crage LSFAN #11973 csá
valaki megtudná mondani hogy milyen programok kellenek egy épkézláb mod elkészitéséhez és a potkocsinál hogyan lehet megoldani a boritást -
bátyo #11972 sziasztok
krisz257 hakészvanak a gépek tutána ferekod
-
Sanya595 #11971 Na szerintem nem az a hiba,mert pl csak 3 traki sorát hagytam meg és mégis minden traki bent van a játékban. -
#11970 Gondolom nem azt a sort törölted ki amit kellett volna . Más nem lehetséges. -
Sanya595 #11969 Sziasztok.
Az mért lehet,hogy a careerVehicles.xml-böl kitöröltem pár sort és a gépek mégsem tünnek el a játékból?
Elöre is köszönöm a segitséget és sok sikert mindenkinek aki a géppekell és a játékba rakással foglalkozik. -
#11968 Hello Nvidia-hoz a 169.21-es driver szükséges, hogy a játék menjen a gépen! Az új driverek nem jók!
Innen letöltheted.