Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez a 2 pót
Itt a pót letöltõ linkje letõltöd és bemásolod a trailers mappába és elvileg jónak kell lennie.
Csak így birom berakni de ez a 2 pótkocsis mód
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Én nem tudom letölteni nem tom miért milyen progi kell hozzzá utorrent vagy mi???
nekem teccene
És ha mondjuk ezt megcsinálnák a Landwirtschafts Simulator 2009 meg mondjuk javítanának a lámpák erõsségén, olyan kultik,ekék, tárcsák lennének a játékba mint amit a rába húz, ezalatt azt értem hogy külön mozognának a traktortol, akkor olyanok lennének hogy mondjuk a tárcsákat szét lehetne nyitni, a kultikat is, a permetezõket, , ja meg lehetne még repcét, lucernát termeszteni, lehetne szalmabálákat csinálni,lennne trágyázógép is.
Vagy mondjuk megcsinálnák azt hogy szántassz és rámész arra a területre amit már felszántottál, szétrázza az agyad, a traktor keréknyomokat hagy, meg láccaknak a barázdák is.
még egy plussz elképzelés: mondjuk lenne forgalom is, a kombájnokhoz lenne alapból vágóasztal hordozó pótkocsi, meg mondjuk sárga villogó. meg a traktorokon lenne hátul is fényszóró..........
asszem most ennyi, van benne pár hülyeség, De ha jól megcsinálnák mind ezt ez egy nagyon fasza játék lenne😛
Mert,csak az alap cuccokat teszi be😞