57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • bush
    Emberek most néztem a priviket!!!Még szép, hogy kell egy nyitóbarázdát húzni, és utána lehet automatába menni !!Különben hogy a jó anyámba tudná az Ap hol kell vezetni, vagy mennyetek a föld szélére nem kell eke és ott gyakoroljatok.
    Érdekes most találtam a lengyel gépemen:video
  • ximix #12109
    Üdv
    Nem tudom a 11913 hozzászólás linkjét probáltad-e,a fehér sárvédőre a 11950 nyújt megoldást,a használatban a 12089
  • Bandy77
    Helló!Köszi hogy szoltál!Ezzel megint eltölttöttem volna egy csomó idöt mire rájövök hogy mért is?..?Van egy pár számsor az biztos:-) Köszi mégegyszer a segitségedet!!Azt nem tudod véletlenül hogy hol lehet az Autopilot-ot letölteni?Probáltam egy pár linkröl letölteni de eggyik letöltési link sem müködött!Van ötleted honnan juthatok hozzá?Még egyszer mindent nagyon köszönök!!!Hellóka Üdv!!
  • Hassan B
    Ahm, azt mondjuk sejtettem hogy nem most unalomból dolgoztál ki egy ilyet. De attól persze még jó!
  • lippet
    csak a magasítót csináltam
    többit viktor küldte át!
  • rambo12
    Mibe csinálod AC3D??
  • Hassan B
    Jól néz ki...
  • lippet
    Kicsit unatkoztam:D
  • rambo12
    Meg nincs is mit bálázni legalább én nem látok rendet
  • lippet
    ja ez olyan, mint amit itt csináltak egy bálázót, s láttam a német forumon már lehet bálát körbálát is objektumként rakni!
    ennyi!!!!!!!!!
  • JD4650
    Mert nem csinálnak videót. Nem lehet kinyitni a bálázót és ha jól látom akkor csak a Q van ott mint lehetséges választás. Szóval nem lehet elindítani se:D
  • Hassan B
    Igen, ez is lehetséges, de miért vagy ebben olyan biztos?
  • JD4650
    tuti nem báláznak. csak elrendezték a bálákat és csináltak pár képet. ennyi
  • Hassan B
    Jaja, de szerintem még tuti BÉTA, vagy az sem...
  • lippet
    a zöld az én skinem?:D
    am le a kalappal:D
  • Peugeot08
    Valakik itt már báláznak!!
  • Hassan B
    Nem tűnik fel hogy még nincsenek készen? :)
  • bush
    Nem hiszem el, hogy ez ílyen nehéz,azt direkt így lett írva hogy kikapcsoljon,
    ha nem találja a barázdát.Na még egyszer leírom,ne nyomj más billentyűt csak(nem kell r , l, l-meg pláne nem mert ellenkező írányba keres csak a további fejlesztés végett van bent,am én azt a felét átálítottam a konbinátorra kiváncsiságból p-t, elkezdi keresni nem találja kikapcsol,p-t új rakeres megáll,
    ezt csináld addíg míg nem indul be,meg lehetőleg ne keresztbe áljál rá mert akkorát nem bír fordulni,akkor megjegyzed a traki barázda távolságot és utáma itt kerestesd(gondolhatod én mit kerestem mikor még a pontokat is csak kb-re tudtam)én már elsőre ráéllok(vagy nézz meg egyik videót amit linkeltem régebben.Vagy youtube-n a csávóét, de érdekes magátol rájött kevesebb mint fél nap alatt, úgy hogy még a neten is megtalálta.
    kombinatorvideo
    JA GIBIC VÁLASZOLJ VAGY HAZUDJ VALAMIT!!!!!!
  • Sanxi007
    Nagyon szép munka. Elég királyul ki van dolgozva.
  • rambo12
    KÖssz hogy legeltethetjuk a szemünket Xd
  • 6milan6

• rambo12
    Itt most minden földön kukorica lessz? XD
  • Hassan B
    Egyelőre még az alváznál tartunk, szóval nem most... majd ha előrébb lesz akkor teszünk fel képet...
  • 6milan6

• Hassan B
    Van már 1 valahol lejjebb a topikbabn, meg mi is csinálunk most egyet...
  • Hassan B
    Én csak próbaként csináltam egy egyszerű kockát, semmi mást. Átkonvertálom. És nem látszik semmi csak a group. Akkor hol a hiba?
  • 6milan6
    A Maya teljesen jól konvertál! Az más kérdés, hogy kell hozzá egy megfelelően elkészített modell. Nekem eddig 100%-osan jól konvertált, pedig nem 2-3x használtam.
  • Hassan B
    LS2008 HD Grafika... :)
  • NORBIXY
    Nem tudsz akkor segiteni az ekés ügyben??
  • Hassan B
    Nem igazán, mert egy hulladék. Lehet vele konvertálni, csak nem fog látszani semmi.
  • nandorb
    csinalj napraforgot:D
  • bush
    Na most húzlak benneteket egy kicsit kukoricám a grasland elött nekem is volt a búza helyett,csak nem tudtam sorba rendezni,igaz sokat nem is foglalkoztam vele, meg láttam, hogy csinálnak a lengyelek úgyhogy megvárom azt.Meg a dds
    sem sikerült igazán

Mielött még valaki kérdezné, hogy kell csinálni nem érdekel mert már csinálják!!!!!
  • bush
    Dxviewer
  • huhugány
    tudsz is vele konvertálni mert van egy modellem és én nem tok konvertálni
  • Hassan B
    Gondolom ezt szeretted volna, csak nem igazán sikerült: :)
  • Hassan B
    Amibe a modellek meg vannak nyitva, az milyen program?
  • Benny04
    direct lniket kell img tegek közé tenni...
  • Hassan B
    Ja, Maya tud, már amikor van kedve, mert nem mindig... :)
  • sztalin123
    Értem... Köszi a segítséget. Csak a leborítást könnyíti meg szerintem kétpótkocsival, ezért érdekel
  • bush
    Ja még mindíg nem értem mi az érdekes??