Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW320i- az a baj hogy még nemjöttem rá hogy hogy lehetne hogy több fajta pótkocsit is össze lehessen akasztani necsak kettõt pedig a képen nemis az a pót van :$
Sziasztok tud valaki olyan dolgot amivel hewlytesiteni lehet az ekét amivel gyorsabban meg a szántás
BMW320i
Köszi!!!

Ezt csak így bírtam bemásólni de ez a letöltõ linkje http://www.speedyshare.com/734427808.html
És ez a 2 pót
http://rapidshare.de/files/39596919/fliegl_giant2x.rar.html
Itt a pót letöltõ linkje letõltöd és bemásolod a trailers mappába és elvileg jónak kell lennie.
BMW320i
Annyit sikerült megcsinálnom , hogy a legkisebb pót után tudok még egyet akasztani , de arra még nem jöttem rá , hogy hogyan lehet pl: a Fliegl után is akasztani.

BMW320i
Szeva!Kellene a piros régebbi traki.Be tudnád linkelni???Köszi

BMW320i
Uraim!!!Egy kis türelmet kérek , most kínlódok vele.Amint sikerül írok.

Segitene valaki? Megcsináltam mindent bemásoltam od a hova kell de nem lehet összakaksztani

spawnmadrid
Rajtam kívül mûködik mindenkinek a dupla pót??? Mert nekem nem mûködik, és tudom hogy mindent jól csináltam, mert nem vok kezdõ és tom hogy mit hova kell rakni, de 3-szor megcsináltam és nem mûködik. Vagy csak a porte coupe-t lehet rátenni?

Oké!😄
bemásoltam és nem mükszik.a trailers mappába tettem

aludni

aludni

honnan akaarod letölteni???torrent linkem van nekem.ha kell privibe írj

http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=8&t=1289
Csak így birom berakni de ez a 2 pótkocsis mód
A gépparkom! XD
BMW320i
Hányszor írjuk még le?????NEM LEHET TÖLTENI A DUPLAPÓTOT SEM A HOMLOKRAKODÓS TRAKIT!!!!!!!!!!!!!A Holstein map-ban (ami beta1.0 verzió) meg a másik új mapban benne van a homlokrakodós traki , de MÉG NEM LEHET VELE RAKODNI , CSAK VAN!!!!!!!

srácok van két kérdésem az elsõ hol lehet letölteni a dupla potot illetve a homokrakodos trakit nagyon vagányan nézz ki és nem csak ezt a két potot lehet össze akasztani? a másik ha valaki tudja mikor lesz letölthetövé a Xerion legyen szíves szoljon nekem vagy ha rábát tudtok az is nagyon jó lenne ÜDV: remot
szega nagyon vagány traktor lett csak egy kis bibi van vele de etõl még nagyon jól sikerült nem az eretei hangal van de attol még nagyok király lett! csak így tovább!!! ÜDV: remot
a careerVehicles et társisd a notepaddal és másold be ami a readmebe van Vehicles sort majd mentsd el amugy a forumon minden fen van ÜDV remot
DJKonya

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

marko37
az ötlet nem rosz defélek sokunk gépe nem birná

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

DJKonya
én úgy szoktam hogy aratok, kultizok, szántok, aztán a traktor elejére felrakom a nagypermetezõt, a hátuljára a nagy vetõgépet azt csapatom😄

Hova lett pecspapi?😮
joci14
photoshoppal csináltam. paintel kicsit nehéz lett volna...

6milan6
"Játék letöltése" szövegre kattintasz és kész.-.-

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
Na en most szedek valami verziot a Usenext progival talan sikerul leszdni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Törölt felhasználó
milyen progival töltöttétek le pls válaszoljatok!!!!!!
6milan6
Szerintem mindegy. Lényeg, hogy aratás elõtt valamikor legyen permetezve azt kész.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hali! A sorrend jó úgy hogy: aratok, kultiváror, szántás, és utána elösször vetés aztán permetezés, vagy elösször permetezés, aztán vetés?
ezért van az is hogy alig lehet ellátni, mármint normálisan, pl nem látszik a búza ha messzebb mész. Ha az mindig ott lenne, akkor vége lenne a játéknak😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Törölt felhasználó
Hello
Én nem tudom letölteni nem tom miért milyen progi kell hozzzá utorrent vagy mi???
enyémén menne az 100%.de az a baj nagyon sokk idõ kell meg ész

6milan6
Ennek ha csak 60-70 %-a megvalósulna egy mai játékban, 10 emberbõl talán 2-3-nak futna normálisan. Szerintem az egyik legnehezebben optimalizálható játékok egyike ez a mûfaj, az állandóan változó környezet miatt. Egy autós szimulátorban max. összetörik a kocsi és a pálya melletti néhány objektum, itt majdnem minden változik.

jónak jó lenne de képtelenség megcsinálni szerintem

A dupla pótról tud valaki valamit mondani? (letöltés vagy valami...)
DJKonya
ja és még például lenne platós teherautó is meg monjuk még utána lehetne akasztani két forgózsámolyost,
nekem teccene

DJKonya
lehet h már leírtam, de mennyivel jobb lenne ha olyan lenne alapból a játék mint a Jhon Deere American Farmer game, több féle gépet lehetne venni, több féle növényt lehetne termeszteni, állatokat is lehetne tenyészteni.
És ha mondjuk ezt megcsinálnák a Landwirtschafts Simulator 2009 meg mondjuk javítanának a lámpák erõsségén, olyan kultik,ekék, tárcsák lennének a játékba mint amit a rába húz, ezalatt azt értem hogy külön mozognának a traktortol, akkor olyanok lennének hogy mondjuk a tárcsákat szét lehetne nyitni, a kultikat is, a permetezõket, , ja meg lehetne még repcét, lucernát termeszteni, lehetne szalmabálákat csinálni,lennne trágyázógép is.
Vagy mondjuk megcsinálnák azt hogy szántassz és rámész arra a területre amit már felszántottál, szétrázza az agyad, a traktor keréknyomokat hagy, meg láccaknak a barázdák is.
még egy plussz elképzelés: mondjuk lenne forgalom is, a kombájnokhoz lenne alapból vágóasztal hordozó pótkocsi, meg mondjuk sárga villogó. meg a traktorokon lenne hátul is fényszóró..........
asszem most ennyi, van benne pár hülyeség, De ha jól megcsinálnák mind ezt ez egy nagyon fasza játék lenne😛

oké

BMW320i
Készül , de még NEM KÉSZ!!!!Ha van valami új dolog , azt úgyis felírja valaki és 99%-ban be is linkeli!!!De még NINCS forgózsámolyos pótkocsi!!!

aha.na akkor van idegesség vele gondolom

Nem,de senki sem segít,pedig csak azt szeretném tudni,hogy hova kell másolni és hogyan,hogy mást is engedjen.
Mert,csak az alap cuccokat teszi be😞
BMW320i
Már több mint egy hete 85%-os , mert valami hiba lett vele.

asszem már van.vagy most készül

ezt nem értem.most megsértõdtél???

Forgózsámolyos pót lesz?
Jólvan akkor😞 éncsak játszani szerettem volna😞
pontosan

6milan6
Messzirõl jött ember azt mond, amit akar...