57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
bush #12110 Emberek most néztem a priviket!!!Még szép, hogy kell egy nyitóbarázdát húzni, és utána lehet automatába menni !!Különben hogy a jó anyámba tudná az Ap hol kell vezetni, vagy mennyetek a föld szélére nem kell eke és ott gyakoroljatok.
Érdekes most találtam a lengyel gépemen:video -
#12109 Üdv
Nem tudom a 11913 hozzászólás linkjét probáltad-e,a fehér sárvédőre a 11950 nyújt megoldást,a használatban a 12089 -
Bandy77 #12108 Helló!Köszi hogy szoltál!Ezzel megint eltölttöttem volna egy csomó idöt mire rájövök hogy mért is?..?Van egy pár számsor az biztos:-) Köszi mégegyszer a segitségedet!!Azt nem tudod véletlenül hogy hol lehet az Autopilot-ot letölteni?Probáltam egy pár linkröl letölteni de eggyik letöltési link sem müködött!Van ötleted honnan juthatok hozzá?Még egyszer mindent nagyon köszönök!!!Hellóka Üdv!! -
#12107 Ahm, azt mondjuk sejtettem hogy nem most unalomból dolgoztál ki egy ilyet. De attól persze még jó! -
#12106 csak a magasítót csináltam
többit viktor küldte át! -
#12105 Mibe csinálod AC3D??
-
#12104 Jól néz ki... -
#12103 Kicsit unatkoztam:D
-
#12102 Meg nincs is mit bálázni legalább én nem látok rendet -
#12100 ja ez olyan, mint amit itt csináltak egy bálázót, s láttam a német forumon már lehet bálát körbálát is objektumként rakni!
ennyi!!!!!!!!! -
JD4650 #12099 Mert nem csinálnak videót. Nem lehet kinyitni a bálázót és ha jól látom akkor csak a Q van ott mint lehetséges választás. Szóval nem lehet elindítani se:D -
#12098 Igen, ez is lehetséges, de miért vagy ebben olyan biztos? -
JD4650 #12097 tuti nem báláznak. csak elrendezték a bálákat és csináltak pár képet. ennyi -
#12096 Jaja, de szerintem még tuti BÉTA, vagy az sem... -
#12093 a zöld az én skinem?:D
am le a kalappal:D -
#12091 Valakik itt már báláznak!! -
#12090 Nem tűnik fel hogy még nincsenek készen? :) -
bush #12089 Nem hiszem el, hogy ez ílyen nehéz,azt direkt így lett írva hogy kikapcsoljon,
ha nem találja a barázdát.Na még egyszer leírom,ne nyomj más billentyűt csak(nem kell r , l, l-meg pláne nem mert ellenkező írányba keres csak a további fejlesztés végett van bent,am én azt a felét átálítottam a konbinátorra kiváncsiságból p-t, elkezdi keresni nem találja kikapcsol,p-t új rakeres megáll,
ezt csináld addíg míg nem indul be,meg lehetőleg ne keresztbe áljál rá mert akkorát nem bír fordulni,akkor megjegyzed a traki barázda távolságot és utáma itt kerestesd(gondolhatod én mit kerestem mikor még a pontokat is csak kb-re tudtam)én már elsőre ráéllok(vagy nézz meg egyik videót amit linkeltem régebben.Vagy youtube-n a csávóét, de érdekes magátol rájött kevesebb mint fél nap alatt, úgy hogy még a neten is megtalálta.
kombinatorvideo
JA GIBIC VÁLASZOLJ VAGY HAZUDJ VALAMIT!!!!!! -
#12086 Nagyon szép munka. Elég királyul ki van dolgozva.
-
#12084 KÖssz hogy legeltethetjuk a szemünket Xd
-
-
#12082 Itt most minden földön kukorica lessz? XD
-
#12081 Egyelőre még az alváznál tartunk, szóval nem most... majd ha előrébb lesz akkor teszünk fel képet... -
-
#12078 Van már 1 valahol lejjebb a topikbabn, meg mi is csinálunk most egyet... -
#12075 Én csak próbaként csináltam egy egyszerű kockát, semmi mást. Átkonvertálom. És nem látszik semmi csak a group. Akkor hol a hiba? -
#12074 A Maya teljesen jól konvertál! Az más kérdés, hogy kell hozzá egy megfelelően elkészített modell. Nekem eddig 100%-osan jól konvertált, pedig nem 2-3x használtam. -
#12073 LS2008 HD Grafika... :)
-
NORBIXY #12072 Nem tudsz akkor segiteni az ekés ügyben?? -
#12071 Nem igazán, mert egy hulladék. Lehet vele konvertálni, csak nem fog látszani semmi. -
#12069 csinalj napraforgot:D -
bush #12068 Na most húzlak benneteket egy kicsit kukoricám a grasland elött nekem is volt a búza helyett,csak nem tudtam sorba rendezni,igaz sokat nem is foglalkoztam vele, meg láttam, hogy csinálnak a lengyelek úgyhogy megvárom azt.Meg a dds
sem sikerült igazán
Mielött még valaki kérdezné, hogy kell csinálni nem érdekel mert már csinálják!!!!! -
bush #12065 Dxviewer -
huhugány #12064 tudsz is vele konvertálni mert van egy modellem és én nem tok konvertálni -
#12063 Gondolom ezt szeretted volna, csak nem igazán sikerült: :)
-
#12062 Amibe a modellek meg vannak nyitva, az milyen program? -
#12061 direct lniket kell img tegek közé tenni... -
#12060 Ja, Maya tud, már amikor van kedve, mert nem mindig... :) -
#12056 Értem... Köszi a segítséget. Csak a leborítást könnyíti meg szerintem kétpótkocsival, ezért érdekel -
bush #12055 Ja még mindíg nem értem mi az érdekes??