57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
valaki9191 #12308 még jó hogy fél napja rakták be az "infot" hogyhogy áll, csak igaz vissza kellett volna olvasni.
de azért nem baj hogy berakod néha -
#12307 halod tod mikor pofáztad nem rég én meg mikor csináltam amodellemet ?? 3 hete és senki nem szolt rola -.- de nem is érdekel mert nem tod script-elni szal döglöt ötlet a 25 tonnás 4 tengelyes tangem potkocsim -
#12306 ha valaki kérdezné info a 2.0 grassmod rol 90 % on áll csak annak szol aki nem tudja hogy hol kell nézni -
JD4650 #12305 mióta pofázom már hogy ne használjatok 2d-s elemeket... De hogy ezt is minek... -
#12304 Huhh... te aztán feltaláltad a spanyol viaszt.. mintha nem erről beszélnénk kb egy hete, csak ha ennyire pro vagy, tudhatnád, hogy ezzel napokig is tarthat a feltörés... -
Tamás540 #12303 mi az a cm???????? -
#12302 Ki mondta, hogy a kód van a readme-ben? Az van benn, hogy fogd a zip-et meg a mappát és másold a megadott helyre. -
#12301 tudom tudom mi is csináltunk sketchup al csak az volt a gond épited a modelt húzod az oldalait de ilyen lehelet vékonyra és ha igy csinálod meg akor tök szarul konvertálja át a maya ezért az összes oldalát meg kel vastagitani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a titka (nyugi énis a potkocsimat 3 napig meg állás nélkül csináltam és mikor konvertáltuk szar lett :S:S ) -
#12300 hogy ha ilyen okos vagy akor azt is el árulhatnád h mi a kod mert a readme-fájl ba nálam k...vára ninscen kód -.-" -
Donor17 #12299 Abban nem segítek, hogy honnan lehet, leszedni találd fel magad. -
#12298 Miért ne lehetne? A Hanomag Robust is sketchup-pal készült, és ha jól sejtem akkor a John Deere 7510 Premium és New Holland T7040-et is abban csinálták és valaki(k) már vígan játszanak vele(ük). -
Donor17 #12297 Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék tudni a kódot a winrarhoz.
Ez a program a winrar kódok feltörésére van.
Advanced RAR Password Recovery
De csak saját felelősségedre használd.
-
#12296 Olvasd el a readme-t és annak szellemében lámázz. -
#12295 amugy mekora lámák a németek fel rakják a claas xerion 3800 betát és nem lehet ki csomagolni mert kéri a kodot :@ :@ aki esetleg tugya :S annak jó de legyen nekünk is jó akor már pls :D -
#12294 simbora nem lessz jó a tárcsád !!4!! nem lehet át konvertálni :S -
Sanya595 #12293 Akinek össze-vissza vannak a gépek a mappon,nekik az a megoldás létezik,hogy a mentésböl kivett vehicles.xml filét is mellékelem,mert a képek már az elrendezés után készültek.
Elnézést kérek mindenkitöl a sok off-ért. -
passat14 #12292 a sebességére gondol -
valaki9191 #12291 láttod itt kezdődik a baj 1 órát azon gondolkoztál hogy mit jelent hogy"milyen a neted" -
#12290 'Házi' készítésű tárcsa.
KB. egy hét munkám van benne DE még nincs kész.
Aki tud sketchup-ot konvertálni az írjon privibe. Megköszönném. -
Sanya595 #12289 Sziasztok.Akkik tegnap érdeklödtek a mappom iránt,azzoknak üzenem,hogy dobjanak egy privit,mert felnyomtam a data.hu-ra. -
#12288 Úgy, hogy hány cm a modemed... -.- -
#12287 most néztem jó hozzá de ez a kukorica izé ez nem hatot emg ez valami ratyi skin nálam tök pici a kukorica és zöld én ugy képpzeltem el h magas lesz és lehet búzát meg kukoricát vetni nem ugy h mindenhol kukorica van :S ez szentem igy nem v mi jó -
JD4650 #12286 Miért nem jó a gabona adapter? -
#12285 srácok nem tom de gyorsan kéne gyártani 1 8 soros vagy nem tom hány soros kukorica adaptert mert nincs kukorica adapter de akinek van pls osszameg velünkis -
Donor17 #12284 Telepisd fel a graasland módot és olvasd a fórumot. -
#12283 Ülj előre! -.- -
Roli97 #12282 csá
olyan gondom van hogy nem tudom szétnyitni a munkagépeket
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mit csináljak?????????????? -
Sanya595 #12281 Le lehet tölteni,mert Én is úgy szedtem le. -
#12280 Üdv
A F.A.Q-ban van egy sor
Honnan tudok kiegészítőket letölteni a játékhoz?
Innen a weboldalunkról például, vagy néhány link a teljesség igénye nélkül:
itt van egy link ami az Acid-Mods-ra mutat -
#12279 Üdv
Bonyolódik a kérdés tied a PC mert ha pl:tesóé, apué akkor lehet hátrakötik a sarkad, amúgy nem tudom milyen fájl kezelőt használsz, vagy az alap intézőt de be kell kapcsolni a "Látszik a rejtet/system fájl"-t.A hasonló kérdésekkel fordulj a Google- hoz látod beírtam és a 7 link már pont erről szól..... -
#12278 Nálam a nagy betű nem számít kiabálásnak. Am a kereső nem dobta ki... -
#12277 ezt a mais mod-ot hogy kell betenni a játékba addig eljutottam hogy mit hova másoljak de a sok szöveget hova kell beírnom? -
#12276 hogy kell a claas disco kaszát szétnyitni? -
Tamás540 #12275 hogy érted hogy mijen a netem?? -
#12274 Hanomag robust Letöltés
Az osztrák forumról -
#12273 Nem csak azzal vannak a gondok hanem ma is fell lett rakva a kukorica skin azt mindnyá egymás után írták hogy honnan lehet letölteni mikor 5 hsz-szel allat már be van linkelve most is mminimum 10-szer (szerintem sokkal többször)Megkérdezték és értelmetlen hülyeségeket írnak össze vissza nem hogy elolvasná a régebbi hsz-et odáig eljut hogy "Van kukorica skin"""Jaj De jó"" aztán már írja is a lécci linkeld már be szöveget ész nélkül
-
JD4650 #12272 fogadjunk hogy szinte az egész 2d-s elemekből épül fel? Meg ne ilyen darabokkal dolgozz, mert így 20 mega alat nem lesz meg a modelled... -
Tamás540 #12271 hhhhhh -
passat14 #12270 0.3.0-ásat rakjál fel,megsugom használd a keresőt ott 100% hogy találsz,és ne irj nagybetűvel mert az kiabálást jelent -
#12269 FELTELEPÍTEM A GIANTS EDITORT, ÉS EGYSZERRE KIÍRJA, H HIBÁT ÉSZLELT, EZÉRT LEÁLLT. ILYENKOR MIT KELL CSINÁLNI?