57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • valaki9191
    még jó hogy fél napja rakták be az "infot" hogyhogy áll, csak igaz vissza kellett volna olvasni.
    de azért nem baj hogy berakod néha
  • Hesston
    halod tod mikor pofáztad nem rég én meg mikor csináltam amodellemet ?? 3 hete és senki nem szolt rola -.- de nem is érdekel mert nem tod script-elni szal döglöt ötlet a 25 tonnás 4 tengelyes tangem potkocsim
  • pickány
    ha valaki kérdezné info a 2.0 grassmod rol 90 % on áll csak annak szol aki nem tudja hogy hol kell nézni
  • JD4650
    mióta pofázom már hogy ne használjatok 2d-s elemeket... De hogy ezt is minek...
  • Hassan B
    Huhh... te aztán feltaláltad a spanyol viaszt.. mintha nem erről beszélnénk kb egy hete, csak ha ennyire pro vagy, tudhatnád, hogy ezzel napokig is tarthat a feltörés...
  • Tamás540
    mi az a cm????????
  • 6milan6
    Ki mondta, hogy a kód van a readme-ben? Az van benn, hogy fogd a zip-et meg a mappát és másold a megadott helyre.
  • Hesston
    tudom tudom mi is csináltunk sketchup al csak az volt a gond épited a modelt húzod az oldalait de ilyen lehelet vékonyra és ha igy csinálod meg akor tök szarul konvertálja át a maya ezért az összes oldalát meg kel vastagitani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a titka (nyugi énis a potkocsimat 3 napig meg állás nélkül csináltam és mikor konvertáltuk szar lett :S:S )
  • Hesston
    hogy ha ilyen okos vagy akor azt is el árulhatnád h mi a kod mert a readme-fájl ba nálam k...vára ninscen kód -.-"
  • Donor17
    Abban nem segítek, hogy honnan lehet, leszedni találd fel magad.
  • NH G240
    Miért ne lehetne? A Hanomag Robust is sketchup-pal készült, és ha jól sejtem akkor a John Deere 7510 Premium és New Holland T7040-et is abban csinálták és valaki(k) már vígan játszanak vele(ük).
  • Donor17
    Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék tudni a kódot a winrarhoz.
    Ez a program a winrar kódok feltörésére van.
    Advanced RAR Password Recovery
    De csak saját felelősségedre használd.
  • 6milan6
    Olvasd el a readme-t és annak szellemében lámázz.
  • Hesston
    amugy mekora lámák a németek fel rakják a claas xerion 3800 betát és nem lehet ki csomagolni mert kéri a kodot :@ :@ aki esetleg tugya :S annak jó de legyen nekünk is jó akor már pls :D
  • Hesston
    simbora nem lessz jó a tárcsád !!4!! nem lehet át konvertálni :S
  • Sanya595
    Akinek össze-vissza vannak a gépek a mappon,nekik az a megoldás létezik,hogy a mentésböl kivett vehicles.xml filét is mellékelem,mert a képek már az elrendezés után készültek.
    Elnézést kérek mindenkitöl a sok off-ért.
  • passat14
    a sebességére gondol
  • valaki9191
    láttod itt kezdődik a baj 1 órát azon gondolkoztál hogy mit jelent hogy"milyen a neted"
  • NH G240
    'Házi' készítésű tárcsa.

KB. egy hét munkám van benne DE még nincs kész.
    Aki tud sketchup-ot konvertálni az írjon privibe. Megköszönném.
  • Sanya595
    Sziasztok.Akkik tegnap érdeklödtek a mappom iránt,azzoknak üzenem,hogy dobjanak egy privit,mert felnyomtam a data.hu-ra.
  • Hassan B
    Úgy, hogy hány cm a modemed... -.-
  • Hesston
    most néztem jó hozzá de ez a kukorica izé ez nem hatot emg ez valami ratyi skin nálam tök pici a kukorica és zöld én ugy képpzeltem el h magas lesz és lehet búzát meg kukoricát vetni nem ugy h mindenhol kukorica van :S ez szentem igy nem v mi jó
  • JD4650
    Miért nem jó a gabona adapter?
  • Hesston
    srácok nem tom de gyorsan kéne gyártani 1 8 soros vagy nem tom hány soros kukorica adaptert mert nincs kukorica adapter de akinek van pls osszameg velünkis
  • Donor17
    Telepisd fel a graasland módot és olvasd a fórumot.
  • 6milan6
    Ülj előre! -.-
  • Roli97
    csá
    olyan gondom van hogy nem tudom szétnyitni a munkagépeket
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mit csináljak??????????????
  • Sanya595
    Le lehet tölteni,mert Én is úgy szedtem le.
  • ximix #12280
    Üdv
    A F.A.Q-ban van egy sor
    Honnan tudok kiegészítőket letölteni a játékhoz?
    Innen a weboldalunkról például, vagy néhány link a teljesség igénye nélkül:
    itt van egy link ami az Acid-Mods-ra mutat
  • ximix #12279
    Üdv
    Bonyolódik a kérdés tied a PC mert ha pl:tesóé, apué akkor lehet hátrakötik a sarkad, amúgy nem tudom milyen fájl kezelőt használsz, vagy az alap intézőt de be kell kapcsolni a "Látszik a rejtet/system fájl"-t.A hasonló kérdésekkel fordulj a Google- hoz látod beírtam és a 7 link már pont erről szól.....
  • Traky94
    Nálam a nagy betű nem számít kiabálásnak. Am a kereső nem dobta ki...
  • Peugeot08
    ezt a mais mod-ot hogy kell betenni a játékba addig eljutottam hogy mit hova másoljak de a sok szöveget hova kell beírnom?
  • Peugeot08
    hogy kell a claas disco kaszát szétnyitni?
  • Tamás540
    hogy érted hogy mijen a netem??
  • rambo12
    Hanomag robust Letöltés
    Az osztrák forumról
  • rambo12
    Nem csak azzal vannak a gondok hanem ma is fell lett rakva a kukorica skin azt mindnyá egymás után írták hogy honnan lehet letölteni mikor 5 hsz-szel allat már be van linkelve most is mminimum 10-szer (szerintem sokkal többször)Megkérdezték és értelmetlen hülyeségeket írnak össze vissza nem hogy elolvasná a régebbi hsz-et odáig eljut hogy "Van kukorica skin"""Jaj De jó"" aztán már írja is a lécci linkeld már be szöveget ész nélkül
  • JD4650
    fogadjunk hogy szinte az egész 2d-s elemekből épül fel? Meg ne ilyen darabokkal dolgozz, mert így 20 mega alat nem lesz meg a modelled...
  • Tamás540
    hhhhhh
  • passat14
    0.3.0-ásat rakjál fel,megsugom használd a keresőt ott 100% hogy találsz,és ne irj nagybetűvel mert az kiabálást jelent
  • Traky94
    FELTELEPÍTEM A GIANTS EDITORT, ÉS EGYSZERRE KIÍRJA, H HIBÁT ÉSZLELT, EZÉRT LEÁLLT. ILYENKOR MIT KELL CSINÁLNI?