Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Schaufel.xml
Schaufel.i3d
Schaufel_diffuse.png de benne van a le írásba is
[/cserf][/fülünyúl]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nem vagyok jaratos az ien dolgokban de szt. 6milan6 tud az ilyesmiben segiteni
- Igen.
Szóltatok, hogy van ilyen?
- Nem.
Küldtetek emailben ilyet?
- Nem.
Screenshotot?
- Azt sem.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem értem miért kell ekkora ügyet csinálniuk ebbõl, a modjaik mellé csatolt readme-be egyálltalán van-e szó ilyesfajta kikötésrõl, hogy nem lehet módosítani. Mondjuk alapból halott ötlet ingyen terjeszthetõ dolgot "levédeni".
Vagy csak fáj nekik, hogy a mi módosításainkkal jobb lett mindegyik mod...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Amit már mondtam, arra írta, hogy már ügyvédjük is van. A hülye hazug francia... A válaszlevelem csak röhögõ szmájliból állt. 😊
Leszedtem a linkjüket is az oldalunkról, helyette azt a másik franciát tettem fel, akiknek tetszett a lexion megapack.
[/cserf][/fülünyúl]
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
van még vmi értelmes? skin map is jöhet ha jó
[/cserf][/fülünyúl]
mind1 akkor
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
szerk.: ja benne van a rarban, sry, megtaláltam
[/cserf][/fülünyúl]