57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
bush #11913 Akkor joe nak köszönet.
Ahogy ígértem traktorap:letöltés
Csak búzatarlón jó,csak az IH-720-hoz,lehet több traktorral menni(csak ap-sekkel)csak erős vasakra ajánlott -
#11911 http://kepfeltolto.hu/i/?202140
Ujjab képek a fast traktoromról -
#11908 Hát a traktor nekem nem igazán tetszik, de a model jó lett! -
#11902 Tegnap linkeltem be... -
#11895 EZ nem CHAT menjetek fel es ott beszelgessetek osszatok meg egymas kozot a cimetek es csinaljatok tommeges chatet ja es engem hagyatok ki belole mert nincs kedvem nezni a 10en eves lamakat meg a hulye kerdeseiket mint tegnap nemtom pont meik volt az de az tenyleg okosnak bizonyult.
Ennyi tolem. -
#11894 üdv.Ezt a kérdést már nem tudom magamnak megoldani, ezért kérek valakit segítsen.A k-farmon miért nem tudom leüríteni a füvet. már nagyon sok mindent elkövettem.Kérek valami ötletet plz? -
#11891 http://kepfeltolto.hu/i/?201908
Nézzétek meg vicc de nagyon jó John deere Fast trak
-
#11888 Látom elvagytok. Semmi előre átgondolt szándék, csak ontjátok magatokból a semmitmondó hsz-eket. Rajtatok kívül szerintetek ez kit érdekel? Remélem lépésről-lépésre itt akarjátok megtárgyalni a dolgokat, az még hatalmasat lendítene a topik színvonalán. -
#11867 lehet skech up-ba is csak lényegesen egyszerű gépeket
amibe nin cs sok vonal az osztrákok is azzal csinálják -
adam0713 #11863 Hy! Szerintem a maya vagy az AC3D lenne ere alkalmas! Én is a maya-val szeretnék csinálni gépet csak sajna nem indul a crack miatt. -
#11861 Nem arról van szó... hanem arroó hogy ne sketchup-ba csináld, mert abból nem lehet normálisan betenni a játékba. -
#11859 Kár vele problémázni mert konverttálás után kurva szar lesz -
#11858 nehogy előről kezd, jó ez szerintem, neked mi nem tetszik benne? -
TherÖcsy #11857 NEM ! az egész szar előröl kezdem most csináltam képeket és így remélem könnyebben síkerülnifog :D -
krisz267 #11855 [IMG][/IMG] bála szalma -
JD4650 #11854 nem rövid, hanem magas. Kicsit kicsinyítsd TherÖcsy és mindjárt jobban fog kinézni -
TherÖcsy #11853 szerintem az egész szar :D -
#11852 eg ykicsit rövid az eleje nem?? -
#11846 Csak az a különbség, hogy nekem nincs szükségem arra, hogy segítsek neked, ezért nem fogok visszaolvasni.
Van banner alatt van szép piros szöveg: "TILOS A WAREZ!! "
Amúgy Sketchup-ból nem igazán lehet betenni a játékba. Át lehet konvertálni a mayahoz, de elvesznek a színek és pár forma is. -
TherÖcsy #11845 kész van nem a legjobb így sikerült
http://kepfeltolto.hu/i/?201470 -
nemobf2 #11843 még ezen az oldalon láthato... #11782 -
#11837 Itt pontosan le van írva, hogy mit kell tenned... -
bush #11832 Ó azbeszt most vettem észre(mert én a Cat-ot használom), hogy rossz lexion asztalt linkeltem be mert egyszer átírtam próba végett.Ezzel csak vagdalódik.
itt a jóLexion_cutter
Elnézést kérek mindenkitől !Bocsi.
-
#11831 "Bush" az autopilotot belinkelnéd mégegyszer? -
JD4650 #11830 én is tudom. Itt áll hátul:D:D -
bush #11829 Nem, Nem hátul inkább széles.Az igaz, hogy fűlkéből így néz ki de, ugy a távoli dolgok keskenyebbnek látszanak(pl vasuti sín), na ez most egyforma széles fülkéből nézve, magyarul elől szélesebb.Nézd meg felülnézetből, az újak is ilyenek,Így csökkentik a holt teret, sőt a Johny-tól
már mindenki átvette pl Case.Egyébként nem kritikának szántam, mert ez így is szép.
Na a régiek nem ennyire drasztikusan,de láttam levéve 4650-esét,énis akkor csodálkoztam csak igazán, mert fent a gépen nem látni! -
TIBÓÓÓ #11828 öcsém annyi rajzolóprogramot találtam hogy nem tom melyik legyen valaki segítsen helppp... -
dj norboo #11827 és most szeretnék a mod gyártőkkal beszélni..mert lenne 2 cucosom a játékba...1 hármas tagú simahenger...meg egy zsámolyos pótkocsi amikre csak festés kell...ac3 as formátumban vannak...ha kell pm be írjatok és eljuttatom -
TIBÓÓÓ #11826 kössz de attol nem tudom berakni a játékba... -
dj norboo #11825 ez jó..és igaz...xD -
#11824 Rajzoljál péjntben. :) -
JD4650 #11823 A JD is Joe érdeme, én ahhoz csak a bíztatást adtam:D Amúgy az egész motor háztető kicsit keskeny. De ez legyen a legnagyobb gond.
Az enyém az kb 20 mega mert eredetik a kerekek:D
-
dj norboo #11822 öcsipókha elkérnéd megadnám.....és most beszélünk is..de ez olyan ügy mint amibe megvertelek....ugyh ez késő bánat..meg olvass F.A.Q.-ot!!!!PÁÁÁÁÁK... -
TIBÓÓÓ #11821 csösztök:tudom idegesítő vagyok de megkérdezhetem milyen progival lehet ilyen gépeket csinálni,csak azért mert szándékomba áll 1 gumihevederes JOHN DEERE-t csinálni meg még pár apróságot.
kössz előre is.szasztok -
bush #11820 A mérete 16 354 851 byte dupla kerékkel, szerintem kevesebb mint az eredeti dupla kerékkel, mert kivettem belőle a felesleges shape -kat (lámpa fendt alap), az Ap pontoknak meg csak a pozíciói vannk(kb 12 mesh pont helye). Ma már nem töltök fel többet ,szar a net-em küzdök a feltöltéssel mint maci a széllel.
Ja amúgy meg köszi a Johny-t nagyon szép munka(bár a motorház elejének szélessebbnek kellenelennie a hátuljánál ennyi kis hibája van) de akkor is tetszik szépen kidolgozott, még a fülke is.Ezért is erre tettem az AP-t.
Köszönjük neked JD4650 !!
Majd holnap valamikor felrakom.Még dolgozom rajta.
-
marcodeere #11819 jd4650 fel tudnál venni msn re? pls ([email protected]) (fontos lenne) -
#11818 jah és fel tudod tölteni a scriptet valahova?thanks -
#11817 THX!és rakd fel azt a trakesz AP-t ki szeretném próbálni -
JD4650 #11816 Nekem kéne a Johny. De csak a kerék variálás miatt:D Megtudnád mondani hogy mennyivel lett nagyobb a modell az AP-val? Hány mb-al? -
bush #11815 Nekem nem kell megköszönni nem igénylem, Joe -nak köszönd a modellt !!
Akkoris köszi, örülök, hogy végre valakinek működik.