Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok tudom,hogy már elõtem sokan kérdezték,de én megkérdezem mégegyszer. A játékba,hogy lehet beletenni egy traktort pl azt tudom hogy a careeer vehicle-be kell vmit átírni,de onnan elakadtam. Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
caseih9400
nem

khm...khm...

marko37
nagyon jo

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

v6 modban a nagy vágóasztal az jó.azzal gyorsan lehet aratni

marko37
IGEN aki alegtöbb buzát a legrövidebb idö alatt learatja az kap töllem 1 bonusz traktort teljes felszereléssel

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

rundll32
Ebben a játékban lehet nyerni? hm?

yamaha26
Arattam 1 kicsit<#vigyor3>
Johnny mindent elbír

Ezt a pótot pont a kis ursus-hoz találták ki<#nyes>

Ezen már az orrsúly sem segít. A Case Magnum nem bírta a 30t-ás pótot

A kamion simán vitte a 36T-át

A mai csapat

1-2 kép a Farmomról.
tiszta jó ez az új GYIK!!!!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Benny04

jah <#buck>
játék nemmert a 75-ös van fent és a game.exe hibát észlelt.megvan a252-es csak nincsen nálam a cd és a haverom azt mondta szombaton hozza de nem hozta.ezért feltettem a 75-öst

mért neked nem megy?<#confused>
vetés ami nagyon sokáig tart.

este???nekem 2-kor van este.de jó neked megy a játék

Már este van pecspapi <#vigyor2> De én még aratok végezni kell minnél elöbb<#smile><#vigyor2><#circling>
6milan6
Még így is 6. a topik.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

de nagy csend.bezzeg hétköznap mindenki itt van

Már jó lenne ha lenne MULTI <#nyes>
valaki küldjön egy üzit mert jött 3-pm abbol 1-et elolvastam a többit meg nem tudom mert eltünk a fõoldalrol.elõre is kösz

caseih9400
húzzatok a picsába faszkalap lámagecik a bus simulatorral.

khm...khm...

<#wink><#vigyor2><#vigyor4>
😄😄

Nekem a v6 mapp és gépek vannak de most "minden" gépet megprobálok meg szerezni<#vigyor5>
A v6 map nekem böven meg felel<#wink>
nandorb
Varjuk Benny04-et hogy pofan bassza az ujreget

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

de nagy csend lett

rundll32

oké.

Benny04

ok. de amugy te sem tudod hogy honnan lehet lehuzni? amugy van egy gondom es meg arra is keresem a valaszt:game.exe-s hibat eszlel. mit lehet ez ellen tenni?
valahol láttam asszem eggyik torrent oldalon de nem biztos ott.de a próbaverzió is jó.nekem van olyan ami 1éve töltöttem le próbaverziót és még mindig ugyan az van és ugyan azt lehet letölteni

6milan6
Konkrétan nem a témáról beszéltek, szóval privátban, vagy máshol intézzétek.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

osztálytársam feltette a sz.pack 3-at és müködött neki, vagy újrateszed az egész gépet mert nálam volt olyan játék aminek ez bolt a baja és újratettem a gépet és ment

megy ez a jatek servis pack 1-es xp-vel? megmondhatna nekem valaki,mert valami baki van.
vagy mit honnan szedtem le???

mit tegyek ha game.exe-s hibat eszlel? mi lehet a gond?
caseih9400
-.-

khm...khm...

innen.(data_1212148470.rar) ez a neve.

6milan6
Miért kell ilyeneket kérdezni? 75 Mb az egész. Letöltöd, feltelepíted és kiderül.

nandorb
honnet szedted le???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

de én azt tettem be amibe több minden van.bírta 15percet és egyszer jön a tábla.game.exe hibát észlelt.de a 252-snél nincsen csak a ...haverom nem hozta vissza

6milan6
Vannak olyan modok, amelyek felülírják a régit. Meglehet oldani, hogy külön tegye be, de inkább ne menjünk bele. Elsõre nem érthetõ úgysem.

6milan6
Az a setup teljesen jó, kipróbáltam. Egyszerre csak 1 modot tegyél be és próbáld is ki, ha nem megy, tudod mi a hibás.

A eszközöknél miért irja felûl a régit ha nem szeretném? pl be akarok rakni egy kultivátort és csak felûl irja aszt és kicsereli egy másikra?

és sejtem mért észlelt.mert a 75mbtettem fel mert a 252mb-ás-t nem hozták vissza nekem

most nagyon felhúztam magamat.feltettem a data cuccokat amik itt fentvoltak és most próbáltam ki.game.exe hibát észlelet<#szomoru1><#szomoru1>

joci14
milyen progival csináltad ?

6milan6
Minimális matematikai tudás és térben látás kell hozzá.😄

A pozítciót váltani könyebb lenne ha a térképek kordinátákat bellene rajzolva a térképen addig könnyû amig a gyik-ba szereplö térképen elhelyezed de azon kivûl már nehéz feladat nem.