57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • bush
    Akkor joe nak köszönet.
    Ahogy ígértem traktorap:letöltés
    Csak búzatarlón jó,csak az IH-720-hoz,lehet több traktorral menni(csak ap-sekkel)csak erős vasakra ajánlott
  • Ifás
    http://kepfeltolto.hu/i/?202140
    Ujjab képek a fast traktoromról
  • Hassan B
    Hát a traktor nekem nem igazán tetszik, de a model jó lett!
  • Hassan B
    Tegnap linkeltem be...
  • nandorb
    EZ nem CHAT menjetek fel es ott beszelgessetek osszatok meg egymas kozot a cimetek es csinaljatok tommeges chatet ja es engem hagyatok ki belole mert nincs kedvem nezni a 10en eves lamakat meg a hulye kerdeseiket mint tegnap nemtom pont meik volt az de az tenyleg okosnak bizonyult.

Ennyi tolem.
  • atesz25
    üdv.Ezt a kérdést már nem tudom magamnak megoldani, ezért kérek valakit segítsen.A k-farmon miért nem tudom leüríteni a füvet. már nagyon sok mindent elkövettem.Kérek valami ötletet plz?
  • Ifás
    http://kepfeltolto.hu/i/?201908
    Nézzétek meg vicc de nagyon jó John deere Fast trak
  • 6milan6
    Látom elvagytok. Semmi előre átgondolt szándék, csak ontjátok magatokból a semmitmondó hsz-eket. Rajtatok kívül szerintetek ez kit érdekel? Remélem lépésről-lépésre itt akarjátok megtárgyalni a dolgokat, az még hatalmasat lendítene a topik színvonalán.
  • rambo12
    lehet skech up-ba is csak lényegesen egyszerű gépeket
    amibe nin cs sok vonal az osztrákok is azzal csinálják
  • adam0713
    Hy! Szerintem a maya vagy az AC3D lenne ere alkalmas! Én is a maya-val szeretnék csinálni gépet csak sajna nem indul a crack miatt.
  • Hassan B
    Nem arról van szó... hanem arroó hogy ne sketchup-ba csináld, mert abból nem lehet normálisan betenni a játékba.
  • rambo12
    Kár vele problémázni mert konverttálás után kurva szar lesz
  • CoD23
    nehogy előről kezd, jó ez szerintem, neked mi nem tetszik benne?
  • TherÖcsy
    NEM ! az egész szar előröl kezdem most csináltam képeket és így remélem könnyebben síkerülnifog :D
  • krisz267
    [IMG][/IMG] bála szalma
  • JD4650
    nem rövid, hanem magas. Kicsit kicsinyítsd TherÖcsy és mindjárt jobban fog kinézni
  • TherÖcsy
    szerintem az egész szar :D
  • CoD23
    eg ykicsit rövid az eleje nem??
  • Hassan B
    Csak az a különbség, hogy nekem nincs szükségem arra, hogy segítsek neked, ezért nem fogok visszaolvasni.

Van banner alatt van szép piros szöveg: "TILOS A WAREZ!! "

Amúgy Sketchup-ból nem igazán lehet betenni a játékba. Át lehet konvertálni a mayahoz, de elvesznek a színek és pár forma is.
  • TherÖcsy
    kész van nem a legjobb így sikerült
    http://kepfeltolto.hu/i/?201470
  • nemobf2
    még ezen az oldalon láthato... #11782
  • Hassan B
    Itt pontosan le van írva, hogy mit kell tenned...
  • bush
    Ó azbeszt most vettem észre(mert én a Cat-ot használom), hogy rossz lexion asztalt linkeltem be mert egyszer átírtam próba végett.Ezzel csak vagdalódik.
    itt a jóLexion_cutter
    Elnézést kérek mindenkitől !Bocsi.
  • Peugeot08
    "Bush" az autopilotot belinkelnéd mégegyszer?
  • JD4650
    én is tudom. Itt áll hátul:D:D
  • bush
    Nem, Nem hátul inkább széles.Az igaz, hogy fűlkéből így néz ki de, ugy a távoli dolgok keskenyebbnek látszanak(pl vasuti sín), na ez most egyforma széles fülkéből nézve, magyarul elől szélesebb.Nézd meg felülnézetből, az újak is ilyenek,Így csökkentik a holt teret, sőt a Johny-tól
    már mindenki átvette pl Case.Egyébként nem kritikának szántam, mert ez így is szép.
    Na a régiek nem ennyire drasztikusan,de láttam levéve 4650-esét,énis akkor csodálkoztam csak igazán, mert fent a gépen nem látni!
  • TIBÓÓÓ
    öcsém annyi rajzolóprogramot találtam hogy nem tom melyik legyen valaki segítsen helppp...
  • dj norboo
    és most szeretnék a mod gyártőkkal beszélni..mert lenne 2 cucosom a játékba...1 hármas tagú simahenger...meg egy zsámolyos pótkocsi amikre csak festés kell...ac3 as formátumban vannak...ha kell pm be írjatok és eljuttatom
  • TIBÓÓÓ
    kössz de attol nem tudom berakni a játékba...
  • dj norboo
    ez jó..és igaz...xD
  • Hassan B
    Rajzoljál péjntben. :)
  • JD4650
    A JD is Joe érdeme, én ahhoz csak a bíztatást adtam:D Amúgy az egész motor háztető kicsit keskeny. De ez legyen a legnagyobb gond.
    Az enyém az kb 20 mega mert eredetik a kerekek:D
  • dj norboo
    öcsipókha elkérnéd megadnám.....és most beszélünk is..de ez olyan ügy mint amibe megvertelek....ugyh ez késő bánat..meg olvass F.A.Q.-ot!!!!PÁÁÁÁÁK...
  • TIBÓÓÓ
    csösztök:tudom idegesítő vagyok de megkérdezhetem milyen progival lehet ilyen gépeket csinálni,csak azért mert szándékomba áll 1 gumihevederes JOHN DEERE-t csinálni meg még pár apróságot.
    kössz előre is.szasztok
  • bush
    A mérete 16 354 851 byte dupla kerékkel, szerintem kevesebb mint az eredeti dupla kerékkel, mert kivettem belőle a felesleges shape -kat (lámpa fendt alap), az Ap pontoknak meg csak a pozíciói vannk(kb 12 mesh pont helye). Ma már nem töltök fel többet ,szar a net-em küzdök a feltöltéssel mint maci a széllel.
    Ja amúgy meg köszi a Johny-t nagyon szép munka(bár a motorház elejének szélessebbnek kellenelennie a hátuljánál ennyi kis hibája van) de akkor is tetszik szépen kidolgozott, még a fülke is.Ezért is erre tettem az AP-t.
    Köszönjük neked JD4650 !!
    Majd holnap valamikor felrakom.Még dolgozom rajta.
  • marcodeere
    jd4650 fel tudnál venni msn re? pls ([email protected]) (fontos lenne)
  • Martinez01
    jah és fel tudod tölteni a scriptet valahova?thanks
  • Martinez01
    THX!és rakd fel azt a trakesz AP-t ki szeretném próbálni
  • JD4650
    Nekem kéne a Johny. De csak a kerék variálás miatt:D Megtudnád mondani hogy mennyivel lett nagyobb a modell az AP-val? Hány mb-al?
  • bush
    Nekem nem kell megköszönni nem igénylem, Joe -nak köszönd a modellt !!
    Akkoris köszi, örülök, hogy végre valakinek működik.