57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • bush
    Siló : na ilyent keress giantseditor map01.i3d stationBase ezt duplázd meg húzd oda ahova akarod,függőleges pozícióra vigyázni(egy szintbe legyen a talajjal),de nem értem mért jó a mappot piszkálni nekem alap van jó az.

Ezeket csak azért linkelem, hogy kedvet csináljak a modellezéshez, mert én is akkor kezdtem el szórakozni ezzel, mikor Joe és Balogh modelljeit láttam a Gombi67 oldalán.
  • lippet
    de ahhoz minek moderátor? gondold már át előbb miket írkálsz!
  • Hesston
    potkocsikhoz + pár géphez átkéne konvertálni meg skriptelni kéne és készek a modelleik készek
  • JD4650
    mihez kell?
  • bush
    Na az kevés hogy, írja azt hogy aktív,mivel áll meg várakozás akkor nem találta a barázdát, mert előszőr csak keres de akkor is írja, hogy aktív várj vele picit had vezessen maga,meg amikor írtam a traktorap akkor jöttem rá nem is kell oldalt kiválasztani elég a p bill,kombájnál automatikusan bal oldalt keres, trakinál úgy írtam értelemszerűen jobb oldalt keres alapból,meg ne a barázdába állj mert ez tarlónjáró hagyj egy kis hejet(válasz privikre).
  • azbizony
    hello, olyan gondom van hogy az options menübe nekem nincs olyan hogy zeitskalierung 16x. mi a megoldás? a gépem 2.4 dual proci 1GB ram geforce 7600vga 512mb
  • sztalin123
    Semmi baj sincs a másik rábával...Csak ez nekem jobban tetszik mert karakteresebb szerintem..de ez csak saját vélemény...ettől függetlenül használom a másikat
  • JD4650
    A h**** bu** f*sz nem jelszavasítja a gépet? Mekkora egy tirpák.
  • JD4650
    A másik rábával mi a baj?
  • sztalin123
    U.I.: Szerintem nagyon szép lett a rába kár hogy nem csinálod már...pedig sokan örülnének neki..
  • bush
    Nem csak Rába volt:

• bush
    írja.Még mindíg érdekelne?
  • bush
    Akkor nem működik.Akkor nyomj tab-ot mikor irja, hogy AKTIV ,meg van egy olyan hiba ,ha túl gyorsan tab- ozol nem indul be a motor.
  • feci82
    Lenne egy kérdésem!rendesen müködik traktor AP de amikor átülök a másik traktorba akkor nem megy tovább?
  • Sanxi007
    Kipróbáltam a lamborghini 854 DT-t szerintem nagyon király.

• zol4506
    itt van a New Holland T7040 de nem a legjobb:(
    http://landwirtschaftssimulator-mods.de/dl-new-holland-t7040-t5917.html
  • Traky94
    Pusz vonószemet is lehetne rakni rá.
  • Traky94
    Az tökmind1 akármit felkapok vele, odább viszem, stb. De meg tudnátok csinálni?
  • Martinez01
    csá.kész a lamborghini 854 DT az oldal de kódos :(
  • Hassan B
    A homlokrakodók mintájára nem lenne olyan nehéz megoldani(persze a modellt így is meg kell csinálni ami nem 2 perc), de mégis mire tudnád használni a játékban?
    (csak költői kérdés volt... :) )

Mindenek ellenére nem mondom, hogy nem lesz megcsinálva, lehet , hogy valakinek lesz kedve hozzá...
  • Hassan B
    Ha nem értesz hozzá akkor hogy akarsz segíteni. Ennek egy kicsit skizofrén jellege van, nemde?
  • TIBÓÓÓ
    támogatom az ötletet,de lehetetk szemét..tudom az vagyok meg telhetetlen de valaki 1 nagyobb JOHN DEERE traktort tudna csinálni9020 szériából vagy a 9030 asbol tudom senkise fog mert nehéz de ha kell akkor tudok segiteni,ha elakad az illető valmibe.De ha nem traktort akkor 1 JD tárcsát....
    hülye vagyok és lehetetlent kérek de szerintem jó ötlet..
    köszönöm előre is..
  • Traky94
    Csá! Lenne egy kérésem. Legyen szíves valaki csináljon egy JCB Loadall-t, mert az nekem nagyon tetszik. Sokáig azzal dolgoztam, és ezért szeretném, ha benne lenne a játékban isk. Előre is köszi!
  • TIBÓÓÓ
    megnézztem én is a rábát..kár hogy billeg de nagyon jóó csak szín kéne ráá xdxd de jó,tetszik
  • bush
    Gondolom azért magyar a menü, náluk is, mert itt szokott nyaralni a nagymamánál, meg hiányzik róla a skin mert menet közbe levette??
  • topszi
    Na igen ez az autpilota dolog nem hülyeség sztem nagyon is jó dolog !!
    Csak egy bökkenő van benne hogy nem tudom megcsinálni :S
  • bush
    Engem még mindíg ez érdekel!!!!Mi érdekes???
  • Hassan B
    Jól néz ki, de az mitől van, hogy úgy billeg?
  • bush
    Nekem a Rába törzscsuklós (igaz csalással,meg a vonópont nem fordul utána ami nagy baj) nem kell hozzá script.Csak elcsesztem mert most billeg össze vissza.Tudom mi a gondja de most nem foglalkozok vele.
    Video:Rába de nem jó
    Válasz Hassan-nak :kb 1 nap, array fungció.De szerintem a játék nem örülne neki a sok poligon miatt, pedíg Úgy csináltam hogy minél kevesebb legyen.
  • sztalin123
    Helló. Engem érdekelne hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy a lebillentőlyukat arrébtesszük mert én az alap mapon játszom és két pótkocsit lebillenteni kicsit nehézkes... Remélem tudtok segíteni. Köszönöm.
  • Hassan B
    A BigBud hangját tettem be a Rábához, valahol a hsz-ekben lejjebb megtalálod.
  • ximix #12017
    A Yutubin keresgéltem amikor megtaláltam ezt a vasat Big Bud 747 hát nem semmi ez nem emelgeti az elejét..
    A szomszéd községben meg két ilyen New Holland is melózik (annó Bábolnán az erőhúzó verseny után felakasztoták és lazán kaparás nélkül végig húzta a pályán a fékezőkocsit )
  • TIBÓÓÓ
    ám nem tudom hogy vagy vele,de ha gondolod amit le lehet szedni rábákat azt átalakíthatnád olyanra hogy törzscsuklós legyen....
  • Hassan B
    Annyit kérdezhetek, hogy modellben a gumi mintáját hogyan alakítod ki?
  • TIBÓÓÓ
    sorry pedig nagyon fasza leett de ez van....
  • bush
    Nem olvastál figyelmesen ! Tavaly szórakoztam vele,de jól láttad nincs kész és nem is lesz, új gépem van és erre már nem tettem, és nem is akarom feltenni a progit amivel csináltam !
  • Darius89
    Sanxi007 most olvastam köszi szépen
  • Darius89
    sziasztok.valaki linkelje már be a dupla kerekes jd 4650_t vagy abba segítjen hogy felteszem a dupla kereket és nem forog sztem vmi beálítás csak.de mi???
  • Nuits
    Bush pillants légyszi a privátra...
  • TIBÓÓÓ
    "bush"hagy gratuláljak a rábádkhoz,nagyon jól sikerült grat...jah ha végleg készen lessz szolsz mert annyira megtetszett hogy szeretném letölteni ée betenni a játékba