57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
bush #12054 Siló : na ilyent keress giantseditor map01.i3d stationBase ezt duplázd meg húzd oda ahova akarod,függőleges pozícióra vigyázni(egy szintbe legyen a talajjal),de nem értem mért jó a mappot piszkálni nekem alap van jó az.
Ezeket csak azért linkelem, hogy kedvet csináljak a modellezéshez, mert én is akkor kezdtem el szórakozni ezzel, mikor Joe és Balogh modelljeit láttam a Gombi67 oldalán.
-
#12051 de ahhoz minek moderátor? gondold már át előbb miket írkálsz! -
#12050 potkocsikhoz + pár géphez átkéne konvertálni meg skriptelni kéne és készek a modelleik készek -
JD4650 #12049 mihez kell? -
bush #12047 Na az kevés hogy, írja azt hogy aktív,mivel áll meg várakozás akkor nem találta a barázdát, mert előszőr csak keres de akkor is írja, hogy aktív várj vele picit had vezessen maga,meg amikor írtam a traktorap akkor jöttem rá nem is kell oldalt kiválasztani elég a p bill,kombájnál automatikusan bal oldalt keres, trakinál úgy írtam értelemszerűen jobb oldalt keres alapból,meg ne a barázdába állj mert ez tarlónjáró hagyj egy kis hejet(válasz privikre). -
azbizony #12046 hello, olyan gondom van hogy az options menübe nekem nincs olyan hogy zeitskalierung 16x. mi a megoldás? a gépem 2.4 dual proci 1GB ram geforce 7600vga 512mb -
#12045 Semmi baj sincs a másik rábával...Csak ez nekem jobban tetszik mert karakteresebb szerintem..de ez csak saját vélemény...ettől függetlenül használom a másikat -
JD4650 #12044 A h**** bu** f*sz nem jelszavasítja a gépet? Mekkora egy tirpák. -
JD4650 #12043 A másik rábával mi a baj? -
#12042 U.I.: Szerintem nagyon szép lett a rába kár hogy nem csinálod már...pedig sokan örülnének neki.. -
bush #12040 Nem csak Rába volt:
-
bush #12039 írja.Még mindíg érdekelne? -
bush #12038 Akkor nem működik.Akkor nyomj tab-ot mikor irja, hogy AKTIV ,meg van egy olyan hiba ,ha túl gyorsan tab- ozol nem indul be a motor. -
feci82 #12037 Lenne egy kérdésem!rendesen müködik traktor AP de amikor átülök a másik traktorba akkor nem megy tovább? -
#12036 Kipróbáltam a lamborghini 854 DT-t szerintem nagyon király.
-
zol4506 #12035 itt van a New Holland T7040 de nem a legjobb:(
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/dl-new-holland-t7040-t5917.html -
#12034 Pusz vonószemet is lehetne rakni rá. -
#12033 Az tökmind1 akármit felkapok vele, odább viszem, stb. De meg tudnátok csinálni? -
#12031 csá.kész a lamborghini 854 DT az oldal de kódos :( -
#12029 A homlokrakodók mintájára nem lenne olyan nehéz megoldani(persze a modellt így is meg kell csinálni ami nem 2 perc), de mégis mire tudnád használni a játékban?
(csak költői kérdés volt... :) )
Mindenek ellenére nem mondom, hogy nem lesz megcsinálva, lehet , hogy valakinek lesz kedve hozzá... -
#12028 Ha nem értesz hozzá akkor hogy akarsz segíteni. Ennek egy kicsit skizofrén jellege van, nemde? -
TIBÓÓÓ #12027 támogatom az ötletet,de lehetetk szemét..tudom az vagyok meg telhetetlen de valaki 1 nagyobb JOHN DEERE traktort tudna csinálni9020 szériából vagy a 9030 asbol tudom senkise fog mert nehéz de ha kell akkor tudok segiteni,ha elakad az illető valmibe.De ha nem traktort akkor 1 JD tárcsát....
hülye vagyok és lehetetlent kérek de szerintem jó ötlet..
köszönöm előre is.. -
#12026 Csá! Lenne egy kérésem. Legyen szíves valaki csináljon egy JCB Loadall-t, mert az nekem nagyon tetszik. Sokáig azzal dolgoztam, és ezért szeretném, ha benne lenne a játékban isk. Előre is köszi!
-
TIBÓÓÓ #12025 megnézztem én is a rábát..kár hogy billeg de nagyon jóó csak szín kéne ráá xdxd de jó,tetszik
-
bush #12024 Gondolom azért magyar a menü, náluk is, mert itt szokott nyaralni a nagymamánál, meg hiányzik róla a skin mert menet közbe levette?? -
topszi #12023 Na igen ez az autpilota dolog nem hülyeség sztem nagyon is jó dolog !!
Csak egy bökkenő van benne hogy nem tudom megcsinálni :S -
bush #12022 Engem még mindíg ez érdekel!!!!Mi érdekes??? -
#12021 Jól néz ki, de az mitől van, hogy úgy billeg? -
bush #12020 Nekem a Rába törzscsuklós (igaz csalással,meg a vonópont nem fordul utána ami nagy baj) nem kell hozzá script.Csak elcsesztem mert most billeg össze vissza.Tudom mi a gondja de most nem foglalkozok vele.
Video:Rába de nem jó
Válasz Hassan-nak :kb 1 nap, array fungció.De szerintem a játék nem örülne neki a sok poligon miatt, pedíg Úgy csináltam hogy minél kevesebb legyen. -
#12019 Helló. Engem érdekelne hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy a lebillentőlyukat arrébtesszük mert én az alap mapon játszom és két pótkocsit lebillenteni kicsit nehézkes... Remélem tudtok segíteni. Köszönöm. -
#12018 A BigBud hangját tettem be a Rábához, valahol a hsz-ekben lejjebb megtalálod. -
#12017 A Yutubin keresgéltem amikor megtaláltam ezt a vasat Big Bud 747 hát nem semmi ez nem emelgeti az elejét..
A szomszéd községben meg két ilyen New Holland is melózik (annó Bábolnán az erőhúzó verseny után felakasztoták és lazán kaparás nélkül végig húzta a pályán a fékezőkocsit ) -
TIBÓÓÓ #12016 ám nem tudom hogy vagy vele,de ha gondolod amit le lehet szedni rábákat azt átalakíthatnád olyanra hogy törzscsuklós legyen.... -
#12015 Annyit kérdezhetek, hogy modellben a gumi mintáját hogyan alakítod ki? -
TIBÓÓÓ #12014 sorry pedig nagyon fasza leett de ez van.... -
bush #12013 Nem olvastál figyelmesen ! Tavaly szórakoztam vele,de jól láttad nincs kész és nem is lesz, új gépem van és erre már nem tettem, és nem is akarom feltenni a progit amivel csináltam ! -
Darius89 #12012 Sanxi007 most olvastam köszi szépen -
Darius89 #12011 sziasztok.valaki linkelje már be a dupla kerekes jd 4650_t vagy abba segítjen hogy felteszem a dupla kereket és nem forog sztem vmi beálítás csak.de mi??? -
#12010 Bush pillants légyszi a privátra... -
TIBÓÓÓ #12009 "bush"hagy gratuláljak a rábádkhoz,nagyon jól sikerült grat...jah ha végleg készen lessz szolsz mert annyira megtetszett hogy szeretném letölteni ée betenni a játékba