57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
huhugány #12268 de nekem nincs aplication data
-
passat14 #12267
saját modell,ha akarjatok irjátok le vélemnyéteket -
valaki9191 #12266 minek kiabálsz a fórumon?
használd az alap mapott ottis van gép
ha az nemjó akkor a F.A.Q-ban van link és onna tudod letölteni -
valaki9191 #12265 10 perc gondolkodás hogy mit kellene tenned ha vmit le akarsz tölteni
10 perc hogy amit kigondoltál arra rákeres
10 perc mire megtalálod
10 perc mire letöltöd(kb90mb), de ez attől függ hogy milyen a neted
10 perc feltelpíted
és már tudol is játszani és ez kb 50 perc volt
de nem te most megvárod hogy válaszoljanak és úgyse fognak mivel törölve lesz a hsz ha olvasod a fenti piros rész
használd a keresőt LS2008 és kifogja lökni honna tudod letölteni -
#12264 VALAKI LEGYEN SZÍVES LINKELJEN BE EGY OLYAN MAP-OT, AMIBEN MÁR BENNE VANNAK A GÉPEK IS. KÖSZI -
Tamás540 #12263 ingyen kb.3 óra alatt hol tudom letölteni?????? -
#12262 Csinál már valaki egy JCB Loadall-t? -
#12261 Üdv
A TractorAP mappa tartalmaz
-egy jd mappát (amit a Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\mappába kell bemásolni, ha már létezik a jd mappa akkor csak a tatalmát , kell írni neki egy pozíciót lásd a 11967
-egy TractorAp.lua-t amit a data\new_scripts\vehicles mappába kell bemásolni ha nincs faragj egyet és az elérési útját meg kell adnod a vehicleTypes.xml file-be a steerables sorok közé
<type name="TractorAp" className="TractorAp" filename="data/new_scripts/vehicles/TractorAp.lua"/>
-és egy olvass el txt üzenetet
-12109 -
Darius89 #12260 melyik deutz-é kell?
-
huhugány #12259 ez a segitség ki érti ez az segitsen -
huhugány #12258 data\vehicles\steerable\ -a jd kőnyvtárat ide másold be(ha a többi jd cucc is itt van csak a file-ket),vagy minden file-be írd át az utvonalat különben hajókürt!!!
a tractorap.lua file-t másold a new_scripts\vehicles mappába.Használd az y,x -billentyűket.
vehicleTypes file-be
<steerables>
<
<
<
<type name="TractorAp" className="TractorAp" filename="data/new_scripts/vehicles/TractorAp.lua"/>
</steerables>
Jó hajókürtöt, vagy szórakozást. :) -
valaki9191 #12256 van 6 ember aki már írt ide és azoknak működött, akkor szerinted az AP-val van baj vagy ahogy berakod? talán nemjól szedte le és még1-szer lekel töltened
és ezeke uttán csodálkoztok hogy semmit nem osztanak meg -
crage LSFAN #12254 én nem mondalak köcsögnek inkább tisztellek mert megtudtad tanulni ezt a nehéz időtöltést amit mások mint pl. én nem biztos hogy magamaévá teszem -
huhugány #12253 segitséget szeretnék kapni a tractor ap val kapcsolatban beraktam és a hajó kürt jelenik meg!!!!!!!!!!! segitsetek pls -
#12252 Azért mert naponta milliószor elkérik a HW-t meg az IFA-t. Nekem is elegem lenne már, és egy kicsit zavar is a sok értelmetlen, kéregető hsz, ezért meg tudom Milánt érteni annak ellenére, hogy tőlem nem kéregetnek és nem vagyok modellező. -
#12251 Szerinted miért nem írok vissza? Gondolom most magadban egyből rávágtad, hogy "Mert köcsög vagyok!" Pedig ennél ésszerűbb magyarázat is van, de ha ilyen alapvető, egyértelmű dolgokkal nem tudtok mit kezdeni, akkor hiába is magyarázom. -
passat14 #12247 grasmod 90%-on áll -
#12246 a kukorica mód még 80%-on áll ez egy skin amit le lehet tölteni
-
passat14 #12245
ilyen fliegl trailer-re valaki nem tudna tárgyaszórót csinálni? -
Willymi #12244 oké köszi nagyon szépen köszönöm sajnálom hogy zavartaslak bocs -
#12243 hello.Látom nagy az érdeklődés a kukoricára.de ez nem mód csak egy skin féleség.Valami olyasmi amit írtatok hogy lecseréli a buzát, de nem tudom mert én még nem próbáltam. -
#12241 Readme-t olvassátok már el! Nem kell kicsomagoni a jelszavas zip-et, elég ha bemásolod ahova kell. A jelszavas védelem "miattunk" van rajt, hogy ne tudjuk módosítani a néha eléggé elbaszott modjaikat.
A múltkor érthetően leírtam, hogy nem osztok meg senkivel semmit, még akkor sem, ha naponta 150 pm-et ír az illető. Esetleg aki megkérdezné miért, az olvasa el a mai maradék hsz-eket. Lehetőle egyszerre és mikor végzett, gondolkodjon el kicsit. -
poci1123 #12239 itt a kukorica mod linkje csak nem tudom hogy kell bemásolni a képeket meg a xml betetem de a szöveget nemtudom segitsetek pls
http://www.ls2008-mods.de.tt/ -
balasszz #12238 kukorica mod linke!!!!
Help!
-
Willymi #12237 nincs hozzá valami jleszó mert a modell emg a lua fájla védve van:S és azok nélkül nem nagyon megy:S előre is köszi -
#12235 Ahogy látom, ezentúl ez lesz a menő. Jelszavas zip-ben lesznek a modok. Csak azt nem értem, akkor hogy van pofájuk kunyerálni a HW-t és az IFA-t. Szánalmasak...
-
poci1123 #12234 sziasztok hova kel bemásolni azokat a sorokat a kukoricamodhoz köszi a segitséget -
#12230 Kenyeret.-.- -
passat14 #12228 lecseréli,de csak akkora lesz mint a buza -
alexkiri #12227 a búzábol mit lehet csinálni? -
Donor17 #12226 Szerintem ez az. De nem vagyok bene biztos ez nem csak lecseréli a búzát kukoricára?
http://www.ls2008-mods.de.tt/
Itt van a Sonstiges kategóriában
-
alexkiri #12224 Sziaszzok!
Én nem nagyon értem a játék értelmet aratsz aztán eladod a búzát lesz pénzed utána termelsz búzát eladod kapsz pénzt amit csak üzemanyagra használhatsz fel. Vagy lehet valami mást veni a pénzből? -
huhugány #12221 az nem baj
csak kéne kukorica asztal
-
passat14 #12220 de sztem ez csak ilyen user készitette kukorica mert nagyon kicsi a videoba nagyobb volt -
jozsoka #12212 Szia.Látom a képeden K-701-est.Nem lehet olyant letölteni? -
TIBÓÓÓ #12209 sziasztok.letöltöttem a TRISIX-et nagyon tuti de 1 gond van."nagyon csupasz-magyarúl hoányzik a fendt irás...mit tehetek ez ellen,mit kell megnyitnom ahoz hogy rá tudjam írni a fendt szót.köszönöm annak aki válaszol rá -
#12208 Üdv
A GrassAdoon felrakása után én találtam kukorica dds-t az egyik mapában gondolom most lett csőre töltve.
Xerion 3800 forgatható fülkével Kép
Letölés -
#12207 szép jó estét.vállalkozó kedvűeket keresek.találtam kukorica módot,illetve csak kieget.belinkelem a címet próbálja meg valaki. http://www.ls2008-mods.de.tt/
itt a sonstiges menuben az első. hajrá
-
#12203 azért mer béta ezért el tünik de ha rá katintasz a "jármüvek vissza helyezése " gomba ugan ugy lesz a telepen!! -
#12202 Sziasztok. Miért van az hogy a HW180 pótkocsi a mentés utáni következő belépéskor eltűnik. Próbáltam már a documents and settingsbe beírni de akkor sem maradt a helyén.