Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

igen kata rakjad fel elöre is köszi
Martinez01
találtam egy kombájnt:CAT kombájn

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

a hátso duplakereked john deere-t belinkeli valaki köszi
Kata
No srácok, van valami mûködõképes klassz új dolog, amit felrakjak a honlapra?

[/cserf][/fülünyúl]

Martinez01
boccs

6milan6
Ezzel csak a gépeken változtatni lehet, teljesen új modellt nem tudsz vele.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

allock
hehe
megint ekurtam a játékot a homlokrakodós trakival 😄

#hhwnd

igen

ez mi???ezzel lehet csinálni gépeket bele???

elinditom a játékokt hajókürt szolalameg (pótoknál) és semelyiketse tudom össze akasztani aztse amit adtak hozzá

hy a kanálnál van csak 1 gondom hogy amikor betesze és elinditom a játékokt hajókürt szolalameg de ha kiveszem akkor rendesen fut és a leírás szerint csináltam mindent

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

valaki elmondaná hol lehet letöltzeni ezt a GIANTS EDITION-t ? ÜDV remot
Sikerûlt beraknom az emelõs gépet a rét modban a bálázással nemlessz gond XD
Daneszka
olvass vissza,mifku barátunk már leirta mit hogyan,a többi rajtad múlik! énis megtudtam csinálni elsõre,neked is menni fog

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

jvl445
Csö Daneszka.Tudnál nekem segiteni abban hogy,hogy lehet a potot összeakasztani?
Mit kell nekem csinálni ahoz hogy jo legyen?

Man TGX XLX

úgy látom kicsit elkéstem,a kolega mehgelõzött <#vigyor>

lehet hogy nem újdonságmde én csak most akadtam rá,letölthetõ (és mûködõképes is) a homlokrakodós fendt tarktor. fendt homlokrakodós traktor készül a kanál mellé a raklapvilla is,de az még nincs kész. irányítás: felemelés: Num 7
leengedés: Num4
billentés: Num8
visszahúzás: Num5
csatlakoztatás: Num0

DJKonya
ugye én nem tartozok bele?😞

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

jaja

CSak így bírtam berakni de ez az emelõs fendt traki http://files.filefront.com/Fendt+614+Frontlader+Paketrar/;10476565;/fileinfo.html
6milan6
Ha pontrol ponra követed a "readme" utásításait, mûködnie kell.

Most csináltam meg unalmiban hogy a traktor elejére is lehessen akasztani pótot😄 de csak az egyiknek:😄

bocs már minden mást betudok rakni ez a szar nem megy

xdxd

6milan6
...ráadásul nekik áll feljebb...

Amúgy néhány embert nem zavar az hogy mi (jobbak) magunktól jöttünk rá szinte mindenre, és vagytok ti akik azt se tudják hogy kell elindítani a játékot?
SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Én konkrétan azért nem írok erre semmit, mert nem próbáltam és nem is fogom betenni ezt a "modot". Mint ahogy megvan a véleményem az irreális méretû gépekrõl is.

Az ilyen megnyilvánulások után ne is csodálkozz, ha senki nem segít...

mazsola89
Elég egy PhotoShop

Most miért kell ugatni teis ugyan olyan ember vagy mint pl. én és énis megtudtam csinálni nem nyafogtam itt össze-vissza meg ha van egykis eszed hozzá akkor simán menne minden!:$
pl

DJKonya
köcsögölj már mindenkit bmeg, mindenkitõl nem várhatod a megváltást, tölem biztos nem mert mer én is segítségre szorulok, gondolom azok akik tudnak nem miattad fognak 0-24-ig itt ülni, ennyit várhatsz mert így senki sem fog segíteni......

Még ilyen köcsög népséget (Tisztelet a kivételnek, aki eddig segített) <#mf2><#mf2><#wave><#wave><#action>

tegnap este ez volt t éma.keress vissza

6milan6
DDS Converterrel csinálsz belõle pl. jpg-t, szerkeszted ahogy akarod, utána visszakonvertálod.

Ha valaki el tudná küldeni nekem a nagy potokat ugy hogy már össze lehessen kapcsolni nagyon megköszönném!
nekem nem

joci14
nem tudja vki .dds-t milyen progival lehet megnyitni vagy szerkeszteni ?

Legalább egy ember segítne privibe .

azt a részt a scripts.zip be kell másolni vagy a .../data/scripts/vehicles/-ba

Ez edig meg van <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
vehicleTypes.xml

<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/trailer01.lua"/>
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>

Oda be tetem azt a részt.

DJKonya
és ha jól emlékszem van egy mod a játékhoz amivel a játékon belül meg tudom nézni a koordinátákat, valaki segítsen plz😛

DJKonya
amúgy a v6 mod az mire jó?:$😄

DJKonya
gyoo köszi😛

SD456
Kösz!

PS3 ID: SDani456

6milan6

SD456
Hi all!

Valaki belinkelné a V6 modot sehol nem találom.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Biztos nem kapott uzsit az oviban.

caseih9400
Ájjále öcsém mert nem lessz ez így jó!

khm...khm...