Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
[/cserf][/fülünyúl]
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Mit kell nekem csinálni ahoz hogy jo legyen?
Man TGX XLX
leengedés: Num4
billentés: Num8
visszahúzás: Num5
csatlakoztatás: Num0
SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Az ilyen megnyilvánulások után ne is csodálkozz, ha senki nem segít...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
vehicleTypes.xml
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/trailer01.lua"/>
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>
Oda be tetem azt a részt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"