Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem mindegy lenne hogy melyik térképen játszok ha ezzel elérem hogy amit én nem tudtam elhelyezni,beteni azzal is tudnék játszani.Szerintem mindenki igy van velle!

marko37
tedd azt

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
nem tartom jo ötletnek mert pl az én gépem nem viszi ezt az uj map-ot

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

6milan6
Ezek szerint nem elég érthetõ a mod telepítési segítségem.:S Mást nem tudok kitalálni, maximum képekkel tudom illusztrálni a lépéseket....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Szerintem elég értelmesen levan írva a GYIK-ban, hogy kell modot berakni, pozíciót változtatni. Ne erõltessünk rá senkire egy mapot, vagy bizonyos gépparkot. Mindenki tegye be azt, ami neki tetszik. Multiról meg értelmetlen beszélni addig, amíg a jelszóval védett scripts.zip-et sem tudja módosítani senki.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Be valom én se tudom berakni a kijövö gépeket ezért szeretném valahogy rá venni valakit hogy igy segitsen!

Kûldjetek képet hogy a tépképen hogy helyeztétek el a gépeket és akinek a legtöbb gépe van fen annak a térképen fog mindenki játszani!

caseih9400
Már ha egyáltalán lessz multi..

khm...khm...

Döntsûk el hogy melyik a legjobb mapp és akinek a legtöbb gép van berakva az tegye fel hogy más is használja aszt.Gondoljatok arra is ha multi lesz akkor mindenki az adott térképen kell lennie és az adott gépel kell játszani nem lehet más poziciot adni neki.Hogy mindeki más gépet teszbe szerintem aszt úgy lehet megoldani hogy a Vehiles,Career Vehicles fájt kénne fel rakni ami mindenki az adott géppe legyen mint aki feltölti.Ha új gépek jönnek akkor akkitöl kaptuk a feltöltést az megint feltenné igy mindenki úgyan aszt használja majd.SZERINTEM EZ IGY MINDENKINEK KÖNYEBB LENNE HA CSAK FELÛL KÉNNE CSAK IRNI A RÉGI FÁJT!!!

caseih9400
Munka után 😊

khm...khm...

marko37
és ha elkopik az a "vaskerék" akkor hegesztenek rá lábakat és nagyon finomakat sütnek benne

Kata
Köszi, csak emailben küldte vki, hogy tegyem fel az oldalra, de fogalmam se volt mi ez a cucc.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Ez az én képem.😄 Egy
Amazone Catros rövidtárcsa akar lenni.

tárcsa hengerrel😄

Kata
srácok ez mi a rossznyavalya ott hátul?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
már nem, lásd privi

[/cserf][/fülünyúl]

a nagy iglit meik mappába kell betenni???

6milan6
Nekem a telep mellé voltak kitéve a gépek. Feltettem a LittleRock mapot és fele gép egy tóban kötött ki, meg fák között, stb. Szinte minden mapra más pozíciók kellenek. Viszont mindenkinek más gépek vannak bent, így elég nehéz úgy feltenni, hogy mindenkinek jó legyen. A legkorekktabb megoldás az lenne, ha a map, a leghasználatosabb gépek pozícióval együtt lennének. (bár valakinek még ezt is bonyolult volt betenni, szóval én nem kínlódok ilyennel)

marko37
ugy tudom régen a lo mögé rakták

marko37
eggyetértek veled de pozicioval is fel lehetne rakni van elég hely a tanya körül ugyse fér el minden az udvaron és nekünk "lámáknak" is könnyebb lenne

6milan6
Tudnám mirõl beszélsz, még lehet segítenék is.😄

hova kell tenni az iglit??

Szerintem erre van egy megoldás mindeki játszana egy adott térképen és ha valaki be tudja rakni akkor aszt megoszthatnánk egymásalfeltölthetné egy oldalra hogy mindeki letudja tölteni.A gépet a megfelelö mappa telepitve és a pozicioját hogy csak bekell rakni.Vagy képet beteni hogy a többieknek is tetszik e a gép,eszköz pozicioja vagy hogy eszközölje az észre vételtt amit a töbiek adnak neki.Én még aszt nem értem hogy kijön egy térkép adott gépekell de tovább nem foglalkoznak velle miért nem teszi be a többi gépet hogy tovább gyarapodna a irányitható gépek a adott térképen..Meg miért nem teszik fell a térképûk pozicio térképét.

Daneszka
Sry az elõzõ hsz-ben a képért,azthittem máshogy is meglehet csinálni a képfelrakást data.huval,de nembaj,mostmár jó😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
Nemzetközi vizekre törsz?<#vigyor3>

Daneszka

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

azt szeretném kérdezni a nagy iglit mibe kell bemásolni??

Kata
pedig abban a txt-ben részletesen le van írva az is, attól érthetõbben senki nem tudja elmondani, úgyhogy próbáld meg értelmezni

[/cserf][/fülünyúl]

16gaborm
Azt aláirom de legalább akkor nem kéne 20T póttal futkozni oda fissza hanem pár fordulóval beleférne a 40esbe!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

caseih9400
ha megoldanák tolatáskor akkor is megemelné a hátulját..

khm...khm...

16gaborm
OKSA köszi az infót,mind1 elöbb utóbb ezt is megoldják majd!Mert 40T pótnál eléggé emelgeti az elejét<#vigyor2><#vigyor2>

DE A RÉT MOOOOD A NAGYON JÓ LEZS MÁR ALIG VÁROM,SOK HONFITÁRSAMMAL EGYÜTT,úgy érzem<#beka2><#smile><#smile><#smile><#smile>

6milan6
A játékban semmi jelentõsége. Amúgy talajtömörítõ, vetéskor használják, a talaj elõtömörítésére, hogy a magok minél légmentesebb földbe kerüljenek.
Pótkocsi és súly még mindíg nem lehet egyszerre a trakin.:S

16gaborm
Olyan kérdésem lenne hogy azok a 4-5db kerék mire való amit elõre lehet(kell),felrakni?Még mindig nincs elõre súly a 40t-ás póthoz?

KÖSZI CSÁÓ

6milan6
Én LittleRockot használom, néhány saját módosítással, csak már van pár láthatatlan "izé", ami elég idegesítõ. (valószínûleg a lengyelek bugos módjaiktól😄) Egyelõre fenthagyom ezt, megvárom a "gras mod"-ot, milyen formában lesz elérhetõ.

caseih9400
És hozzá persze pozíciókat 😊

khm...khm...

Kata
mapokat is adjatok, amik jók és mûködnek

[/cserf][/fülünyúl]

marko37
én a v6 on mert az uj map megáll ha a farm felé fordulok

Amugy ti a v6-os modon vagy az új mapont nyomjátok?
Kata
akkor feltegyük?

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Azt csinálja más munkagép is.😄

caseih9400
4,45HA bekultivátorozás után kijelentem hogy semmi baja nincs 😊(najób egyszer gyorsan mentem leért a kultivátor a földhöz és felemelve kultivátorozott egyenes talajon)

khm...khm...

6milan6
Elküldtem mégegyszer, de szerintem most ment el mindkettõ.😄

Kata
küldd el még egyszer légyszi, mert eddig semmi nem jött

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Elvileg elküldtem.😄

Kata
kicserélem, de a fliegl_gigant.rar-t tedd fel még egyszer, nem lehet letölteni. Vagy küldd el e-mailben, az emailcímet mindenhova felraktam a weboldalra.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Akinek esetleg megint skin nélkül jelenik meg a JD a játékban, az valószínûleg attól van, hogy a .png kiterjesztésû skint nem tudja rátenni vaalmiért.
Ebben dds formátumban van a skin, akinek nem mûködne a másik. Szerintem ez mûködik mindenkinél. (Esetleg Kata felteheti ezt is, vagy kicserélni a másikat). Már nem tudom.

Kata
a rar-t nem lehet leszedni, hibát dob a data.net

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Fliegl Gigant
Ezt csak optikailag növeltem meg. Így szerintem már elfogadható méretû a többi géphez képest.

Kata
done

[/cserf][/fülünyúl]

caseih9400
felfüggesztés..eddig épphogy emelt valamit.

khm...khm...