57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#11814 Ne hülyülj meg!! Én köszönöm.. :)) -
bush #11813 Mega asztal APMega asztal
Köszi ,hogy visszaírtál ! -
#11812 Mondom minimum ha mákunk van, de mind1 mert én most nem fogom de erre a drágát. Néztem neten de nem találtam semmit hogy valaki tudná. -
#11811 Tedd be a Lexiont az asztalával 1ütt... Aztán csinálj mindent úgy, ahogy azt Bush a 10616os hszben leírta! Ha ez megvan, akkor olvasd el a mellékelt readme-t, és cseréld ki a CuttersAp.lua fájlt, ahogyan olvastad! Kapni fogsz egy az eredetinél szélesebb Mega asztalt variálható motollával és forgó csigával, amit olyan kombájnnal használsz, amilyennel akarsz! Mennie kell!! -
jzadams #11810 Valaki +ostaná a villógót!! Többekközett engem is érdekelne!!!! köszi
-
bush #11809 Meddig????Lehet vagy 20 karakteres a jelszó ! Egy erős vas is elszórakozna vele egy darabig. -
#11808 eh en leszedtem de elkezdtem gondolkodni melyen hogy nekem csak az alap gepek vannak, es hogy menne-e nekem vagyis hogy raktad be -
#11807 Persze, forog az is!! (mármint a csiga)...
Mondom hogy hibátlan, nem hiszel nekem? :)) -
#11806 Fel lehetne törni, de minimum 1 napig futna a kódfejtő... -
#11805 tedd a traktort -
#11804 Nagyon jó így is!! Ám ha esetleg megteszed, hogy picit összébb tolod a szélességét akkorára, mint az eredeti akkor azt ismételten ezredszerre is megköszönöm!! Hibátlanul megy, működik a motolla variálás is, szóval le a kalappal... Köszönöm hogy foglalkoztál vele... -
bush #11803 Ja az mindenkinek kellene! Köztük nekem is. -
bush #11802 Script-el. A traktor ap bent van + duplakerék fel le nézd meg a videot amit tegnap linkeltem. Ha kell a traktor AP majd felteszem idáig senkinek se kellet.
Aki felrakta a mega asztalt írjon már forog e a csiga légyszi! -
#11801 A játékban lévő scriptek jelszavát még nem sikerült valakinek megszereznie? -
pezso79 #11800 Működik! Nagyon király! Az AP-is jó lett. Köszi Köszi Köszi! -
#11799 a villogót!azt kérdeztem még a jó előbb hogy hogy kell rárakni a gépekre? -
bush #11798 Az első szólt neked,am + azt nem is írtam ,hogy folyamatosan kell nyomni az u vagy j,k,h billentyűket-ket ! -
bush #11797 Ja nem neked szólt hanem -
bush #11796 MIT????? -
bush #11795 De te nem egészen így kérted ugye?Na mind 1.Ha lecserélted a scriptet működnek az extrák??? -
#11794 This is (Spartaaa) a hungarian forum. Please write in hungarian... :D -
#11793 Köszönöm szépen a Mega asztalt APvel... Hibátlan.. -
#11792 bush akkor küldj egy PM-et vagy írd le lécci mert naon kellene!köszi -
bush #11791 ÚÚ levan hervadva a Net-em,remélem működik majd az asztal nálatok ha már ennyit küzdöttem Mega ->Lexi axtal AP -
pezso79 #11790 visszább le van írva,hogy a joskin hígtrágyaszórót be kell rakni mert az annaburger annak a scripts-ét használja. +grass mod kell hozzá. -
E30Styler #11789 can you write it in English for me? I don`t understand what you said.
Greets @ all -
bush #11788 Ja észrevettem ,bocsi
-
#11787 Magyar fórumon illene magyarul, amúgy szerintem nincs hozzá IFA. Viszont mi nemrég elkezdtük csinálni. :) -
#11786 toltsd fel mashova mert a data.hu-rol amikor jon 0byte lesz -
E30Styler #11785 Hello. I have a Question. Where can I load the IFA W50 and the HW80 down?
Greets @ all -
bush #11784 Ja elfelejtettem csak az töltse le akinek működik az AP,csak Lexi asztallal nem.
-
bush #11783 NEM LEHET KÉT KOMBIVAL MENNI.MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI.
Már vagy 1000 szer leírtam , hogy én átírtam a script-jét, azrt megy.
DE NEM RAKOM FEL!! mert nem számolja a gabonát csak annál amrlyikbem ülsz,így meg nem ér semmit.
A traktor AP-t felteszem ha kell valakinek a hibákkal eggyütt amit írtam(csak ih 720 -as hoz jó és csak tarlón W,S-billentyűre megáll.csak tempomattal jó).
Ja volt egy ílyen kérés csak most vettem észre(nem igen olvasok privit) de most itt van Mega 218 asztal Lexionra alakítva AP-vel +EXTRAK -
nemobf2 #11782 nah látom amit csináltok... de jo lessz ha nem 3ds hatásu a fülke elemei, hanem csak egy lap? mert nekem azt mondték hogy nem lessz jo..:S mert mopst félkész állapotban van nekem egy kombány amit eddig csináltam vki válaszoljon léci -
roznor #11781 A FAQ-ban lévő lexoin-hoz nincs legalább is nálam nem működik! A GIANTS Editor-ban próbáltam szerkedni de nem sikerűlt semmi érdemlegeset alkottni úgy hogy továbbra sem megy!!!!!! -
#11780 a masik kombajnak is szt. kene hogy legyen AP-je -
#11779 hello nekem is működi a másik kombájnnál az AP.
csak azt nem tom megoldani hogy beindítom megy a gép és hogy üljek át a másikba?mert ha kiszállok megáll ha megnyomom a TAB-ot akkor is leáll
lécci segítsetek!!!kössszi előre is -
#11778 bush lécci fel tudnál minket világosítani hogy lehet rakni a gépekre villogót ?thx -
roznor #11777 Már próbáltam az erdetiről rátenni, de nem működik!!! Ha valaki csinált már ilyet az légyszíves segítsen!!!!!! -
#11776 hello időközben sikerült megoldani.kis türelemmel újra raktam őket és működik -
bush #11775 Ha a másik kombival működik akkor a Lexion vágoasztal nem autopilotos !!!!
Töltsd le vh, vagy tegyél bele Ap pontokat a meglévő alapján.