Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Nekem valahogy az a "füst" nem jön be.:S Motor indításnál jól mutatna, meg mikor letiprod.😄 Folyamatosan szerintem "ronda". Hangjára kíváncsi vagyok, azt lehet beteszem. A sebesség meg csak egy dolog, 1-esbe kell tenni a tempomatot aratásnál, ha annyira a realitásra akarsz menni, de ez mind csak az én meglátásom.<#zavart1>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nem lehet!sajna
neked is emelgeti a traki elejét?

16gaborm
Lehet olyat csinálni hogy elõre a súlyt hátulra meg pl 40t pót?És hogyan köszi

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

nandorb
OK!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

passz.nekem a 252 van meg.semmi reklám nincsen.ja és ez a telepített.holnap visszahozzák a cd-t megnézem mekkora

nandorb
nos a 652mb mellett 72mb a full ugye akkorul van a demo is nem letezik hogy a tobbi reklam vagy mar mi vagy adtak ki tobb valtozatot is

köszi

caseih9400
Eredeti játákban volt egy demó azt a méret csökkentése érdekében kivettem.(Nem demot akarok megosztani veletek)

khm...khm...

nandorb
nos ezt en talaltam de ez torrent az megnem felel meg, meg ez 196MB hany jatek van ebbol meg meik a normalis

BMW320i
Nagyjából sejtem ám.Új gép!!!Egy kajakabb!!!Joóóóó a logód (BMW forever)!!!

Jah jóval életübb
caseih9400
füst,hang,olyan mint az igazi kombájnak a fizikája , reálisabb gyorsaság (nem 10el arat hanem 4-6al) És kb ennyi 😊

khm...khm...

BMW320i
Én nem tok a gyik-ba tenni semmit.Ez nem az én reszortom.CSak szívességbõl kerestem ki a vágóasztalt.

nandorb
szedd le es rakd fel a data.hu-ra a full-t ha birod

marko37
1 ötlet: a gyik -ba kellene rakni hogy letöltések és a meglévöket oda tenni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
megprobálom ugy hogy a gép parkot meghagyom és csak a térképet másolom át

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

BMW320i
Benne volt a V6 MOD-ban.
De itt is van nagy vágóasztal

feherkiraly
Azt mondtátok hogy ha leszedem a teljest akkor menni fog a 128Mb-os videókarimon.De ugyanazt irja mint a demónál.Hol lehet lentebb vennni a grafikáját???

de ezt bevetni 2-3X annyi idõ mint felszántani

marko37
akkor neked mákod van

egy a baj a Class Lexicon a többit nem tudom nem probáltam nagyon lassan üritt <#pardon1>
BMW320i
A kamion után van egy tréler , azzal szerintem tudod vinni.

Kata
Na akkor majd Milán ráoperálja. Én meg a saját feljavított skinemet teszem rá, és tökéletes lesz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nincs vonószem, ahogy észre vettem.
A hangja jobb lett meg valamivel a teljesítménye.
Kata
a kipufogófüstön kívül mit tud ez az 1.1? a vonószem rá van rakva?

[/cserf][/fülünyúl]

marko37
azért szerettem vna vontatni mert mégis csak hitelesebb lenne

Leszedtem az új mappot NAGYON FASZA<#vigyor2> gépek is jók fõleg a Class Lexiconnak a hangja <#integet2>
már sikerült

caseih9400
Arattam ma és még fogok is csak még elõször berakom a képeket mer rendes vagyok 😊
Letöltöttem az 1.1es Update-t a Lexionnak ..hmm kurvafasza 😊 fõleg mikor elindulok elõre 😊
És egy kis érdekesség : Feléledt a kipufugóból a füst 😮

Jó sok ideig ürít , nembaj legalább van idõm pihenni 😄

Ebbe a bányagödörben is rekordot döntöttem a gyorsaságommal , nembaj olyan mint az igazi..😊

Na mindjárt megyek vissza már csak 30T-s Fliegl pótaimmal mert már meguntam a 2kerekezést a 40-tsekkel..
5x30T megy be egyszerre 😊

khm...khm...

Telepitése egyszerû lekell tölteni majd kicsomagolva felûl irni a data mappát.Azért célszerû mentést késziteni rólla ha véletlennûl nem jó nektek!!!.A letölteni a linken lehet amit belinkeltem.Jó szórakozást hozzá.

Új térkép letölthetö!!
http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=8&t=1226&sid=8b42494ca162749ac932702de8351190
Pár kép a telepröl.

Megjegyzés a térképhez: A gépeket igy vannak elhelyezve de nézetek köröl mert még vannak eldukva.A Lexinkton kombány hagja jó nagyon viszont a ursusnak nem.A tractoroknak v8 motor hagja van.A terûlet egyenlöen vannak felosztva.Van egy tractor rakodó amelynek nem lehet használni a kanalát!Akinek nem megy a berakás annak ajánlom betenni eszt a térképet de mindenki kiprobálhatja.ESZT A MAPPOT KITRÓBÁLTAM ÉS IGY ÉRTÉKELTEM.

BMW320i

jó öreg bálázó

BMW320i
Olvass GYIK-ot!!!Ott írja , hogy mi kell neki.

Szabó Péter
Laptopon szerettem volna futtatni, de nagyon akad.

Videokáryta igénye miatt?

512 RAM, 3400+ os proci, 64 mega xpress1100, ha minden igez

BMW320i
S.O.S. !!!Írtam már a problémámról , amit már tényleg nem értek.Amikor új játékot kezdek , akkor tudok minent csinálni , de amikor a mentést betöltöm és aratni akarok (bekapcsolom a vágóasztalt) akkor kiírja , hogy az adatok melyekkel éppen dolgozott elvesztek , valamint a game.exe hibát észlelt ezért leáll.Na ez mitõl lehet???Ha valaki tud , kérem segítsen!!!Köszi!

BMW320i
MF 3655 nem bírja a 30t-át

És itt elvérzett

Uniog és a 30t-ás tolóürítéses Fliegl Gigant

nagy Ursus 35t-val

Valtra és a 30t

BMW320i
Tengap beittam és árokba mentem , de már jön a mentés

Máshogy nem jött ki

Ûrítés Ursus-al húzott Pottingerbe

Fiat és a 16t

JD 8530 és 35t

Ursus és 23,4t

Tesztelni kell a gépet!
Remélem ez mihamarabb elkészûl XD
Jaja ez tényleg jóó a hangja nagyon faxa mindenképp tegyétek bel! 😄
yamaha26
Új Traktor!!!Nem skin, hanem mod!Nézzétek meg szerintem nagyon jól sikerült a hangja

CASE Magnum

Ezt pedig a carrer vehiclesbe<#vigyor5>:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/case magnum.xml" xPosition="178" yOffset="0.5" zPosition="199" yRotation="180"/>

Aratás 1000-el !
Este azért pihenni is kell!
Egykis éjszakai szántás.
spawnmadrid
Letöltöttem az Ursusokat már 4-szer, a mûtrágyaszórót már 3-szor és akár hova rakom õket, ar Ursusok helyén mindig egy láthatatlan fal jelenik meg, az Ursusok meg szanaszét vannak. A mûtrágyaszóró me a levegõben figyeg olyan trakesz elsõkerék magasságban. Ez mitõl lehetséges???

caseih9400
Itt vannak a földek HA-ra beosztva ! Szal 10HA !

Feherkiraly : Elindul csak nem olyan minõségben lessz a kép mint egy 256mb-s videókarinál..

khm...khm...

feherkiraly
Te figyeljetek már lenne egy kérdésem.Én leszedtem a demó verziót és nem ment.de ti beszéltek itt valami "hight"beállításról.Vagyis ha nekem nem menet a demó mert abban nem lehet állitani hogy milyen igényben fusson a gépen,de ha leszedem a teljest és ott lehet e állitani,és hogy fog e menni nekem???
128Mb-os a videókarim.512MB RAM,direkX 9.c,nektek ilyenen elidúl a teljes???csak akadozik????

sokára.nem maradsz le róla nyugi.mi kibírjuk te is kibírod

de más véleményét is halgasd meg

sehogysem.de minek karod vontatni??én úgy csinálom felkapom és átmegyek az árkon learatom amerre m,ek és kész.én a naggyal csak a nagy földeket aratom.kis földeken kell forgolódni és azzal nehéz

BMW320i
Szevasztok!Az a szutyok MF 3655-ös traki semmire sem jó???Még az üres pótot is 6-10km/h-val húzta.Ha lesz rá igény dobok fel képeket a mai munkáról.

de utálok vetni.10ha-tárt de ez szerintem több.és még csak a felénél tartok és kezdtem fél7-kor.az a baj kicsi a vetõgép.nincsen nagy vetõgép????