Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
neked is emelgeti a traki elejét?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
khm...khm...
khm...khm...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
De itt is van nagy vágóasztal
[/cserf][/fülünyúl]
A hangja jobb lett meg valamivel a teljesítménye.
Letöltöttem az 1.1es Update-t a Lexionnak ..hmm kurvafasza 😊 fõleg mikor elindulok elõre 😊
És egy kis érdekesség : Feléledt a kipufugóból a füst 😮
Jó sok ideig ürít , nembaj legalább van idõm pihenni 😄
Ebbe a bányagödörben is rekordot döntöttem a gyorsaságommal , nembaj olyan mint az igazi..😊
Na mindjárt megyek vissza már csak 30T-s Fliegl pótaimmal mert már meguntam a 2kerekezést a 40-tsekkel..
5x30T megy be egyszerre 😊
khm...khm...
http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=8&t=1226&sid=8b42494ca162749ac932702de8351190
Pár kép a telepröl.
Megjegyzés a térképhez: A gépeket igy vannak elhelyezve de nézetek köröl mert még vannak eldukva.A Lexinkton kombány hagja jó nagyon viszont a ursusnak nem.A tractoroknak v8 motor hagja van.A terûlet egyenlöen vannak felosztva.Van egy tractor rakodó amelynek nem lehet használni a kanalát!Akinek nem megy a berakás annak ajánlom betenni eszt a térképet de mindenki kiprobálhatja.ESZT A MAPPOT KITRÓBÁLTAM ÉS IGY ÉRTÉKELTEM.
Videokáryta igénye miatt?
512 RAM, 3400+ os proci, 64 mega xpress1100, ha minden igez
És itt elvérzett
Uniog és a 30t-ás tolóürítéses Fliegl Gigant
nagy Ursus 35t-val
Valtra és a 30t
Máshogy nem jött ki
Ûrítés Ursus-al húzott Pottingerbe
Fiat és a 16t
JD 8530 és 35t
Ursus és 23,4t

CASE Magnum
Ezt pedig a carrer vehiclesbe<#vigyor5>#vigyor5>:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/case magnum.xml" xPosition="178" yOffset="0.5" zPosition="199" yRotation="180"/>
Este azért pihenni is kell!
Egykis éjszakai szántás.
Feherkiraly : Elindul csak nem olyan minõségben lessz a kép mint egy 256mb-s videókarinál..
khm...khm...
128Mb-os a videókarim.512MB RAM,direkX 9.c,nektek ilyenen elidúl a teljes???csak akadozik????