57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#12201 nah már van hangja a Jcb-mnek :D aki tud konverálni i3d böl sketschup fájlba pls irjon mert nagyon nagyon nagyon nagy szükségem (ünk) lenne rá -
#12197 xml - jében keresd meg az engine sound-ot és nézd meg, hogy létezik-e és hogy jól van-e linkelve. -
#12195 srácok le szettem a JCB- trakit és amikor el inditom van hangja de amikor megyek vele nincsen erröl tutok valamit?? feltétlenül irjatok pls !!!!
-
#12187 Miért kell szétcseszni ezzel a hülyeséggel az egész topikot, áruld már el?!
A sok lámának meg:
NINCS MULTIPLAYER!!!
AMIT LÁTTATOK AZ AUTOPILOT -
#12185 használhatnád a válasz erre gombot am +nézem a vidiket -
Sanya595 #12182 Megvan csinálva i3d-ben és amikkor megnyitod editorral a mapot bele lehet importálni és oda teszed ahova akarod. -
#12180 Érted !
Hiba: Tudna nem init 3D rendszer Shader modell 2.0 igénylik. Szereld be a legújabb videodriversöket
érted?
http://www.webforditas.hu/index.php -
#12179 cimbi te hogy csináltad meg h ahova bilented a gabonát az ugy van neked ?? kéne az ötlet mert egy saját map ot csinálgat :D:D amibe alig lesz épület ezért nem fog anyira szaggatni a játék :D -
Sanya595 #12173 Egáltalán nem szagat,csak van 1-2 üvegfal a mapon.(Ha érted,hogy mirre gondolok.) -
#12158 Üdv
A kombájnAP-ből csak a béta változat van, vagy jelent meg újabb kiadás
mint pl. 11210hsz-ben a videón. -
#12157 Nem szaggat a géped?Nyagyon sok cuc van bent neked. -
roznor #12156 valaki tud nekem segíteni ebben "mod utylit" -
Sanya595 #12155 Sziasztok.Csináltam pár képett és gondoltam megosztom veletek.
Bocsi a sok képért. -
#12146 Nem kell hozzá kód. Azt mod utylit programmal tudod betenni -
roznor #12145 valaki tud ehhez "Trailer_Packet.lsmi" jelszót??? -
valaki9191 #12138 ez AP.
ez felismerhető arról mivewl a gépnek fehér a sárvédő, és mivel írták hogy ez hiba az AP-nál.
de csak vissqza kellet volna olvasi, mivel más téma most alig van -
#12137 szerintetek ez mi multi??
http://www.youtube.com/watch?v=BlV1kTUC_No&feature=related
-
#12136 Nem mert több napig is tarthat... -
#12135 "Minden "Hogy kell berakni...." "Linkeld be légyszi..." "Honnan töltsem le a teljes játékot..." valamint a többször ismételt kérdések törlésre kerülnek. " -
alexkiri #12133 Ye sikerült ez a folyamat:D kukoricát vagy valami mást lehet aratni? és ha igen, hogy? -
NORBIXY #12132 Igen csak az nagyon kicsi te melyiket használod?? -
#12131 Akkor ha valami látszik akkor búzát vet. De ha nem akarsz kínlódni vele akkor használd az alap vetőgépet. -
NORBIXY #12130 Bekapcsolom érted de akkor sem veti a buzát de ha átálitom fűre akkor már látszik a földön hogy veti vagy a földel kell valamit csinálni?? -
#12129 Mer' be kell kapcsolni a vetőgépet a B-vel hogy vessen. -
alexkiri #12128 a játékba lehet venni más gépeket vagy csak azok vannnak amit eredetiben ad? -
NORBIXY #12127 De akkor sem veti ha nem piszkálom sem na csak ráakaztok és kész de nem viszi miért lehet ez?? -
#12126 Azért mert alapból búzát vetne az a szerencsétlen vetőgép így nem kell átállítani. -
alexkiri #12125 igen köszönöm szépen -
NORBIXY #12124 Figyi ezt én is megtaláltam csak nekem nem veti mikor BÚZÁRA ÁLLITOM DE VISZONT A FÜVET VETI EZ MIÉRT LEHET????Te ezzel vetsz??
-
#12123 Na még egy kis segítség
búza /fű = numpad 0 -
#12122 Ha jól veszem ki a műveleti sorrendre vagy kiváncsi
szántás -> elmunkálás(fogas,kultivátor...) -> vetés -> permetezés -> aratás -
NORBIXY #12121 Mivel vetitek a búzát a lemkennel?? -
#12120 Üdv
Program még csak volna, de egy nagy vas is kell pl 6 karakternél már két nap mig átpörgeti a kombinációkat 1,4-es laptop -
#12118 gondom nem hagyna 1-2napra hogy dolgozon csak siman a gep -
NORBIXY #12117 Igen de nálam csak a füvet veti hiába váltom átt másikra az miért lehet?? -
#12115 Üdv
Ha megfigyelted a legtöbb géphez van leírás a mappájában mint a lemken-nek is
Seeder on/off : -Button "B"
TransportPosition; -Button "N"
Fold SideParts: -Button "M"
workPosition on/off: -Button "K"
Linemarker left: -Button Numpad 1
Linemarker right: -Button Numpad 2
Linemarker off: -Button Numpad 3
Wheat/Grass: -Button Numpad 0 -
NORBIXY #12114 nem tudja valaki véletlen hogy a lemken vetögéppel miért nem lehet búzát vetni vagy ti milyen vetögépet használtok??? -
JD4650 #12113 mert ha neki lenne olyan progija szted nem törné fel? -
#12112 tudod mit en feltorom neked azta scriptet adsz hozza progit,te meg beraksz par gepet mukodo ap-vel es felrakod:D -
#12111 valaki tudna csinálni egy AP500 -as egytengelyes pótkocsit az mtz-hez méretezve